Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε τι τιμή τα βρίσκεις στα lidl;

Τα μαύρα σπόρια είναι σε φοβερή τιμή και πολύ γευστικά, αυτά ποτέ δεν τα πρόσεξα/αγόρασα

[Alesto] Brazil Nuts @ 16 ευρω το κιλο |-> 3.19 στο σακουλακι τους [των 200gr] B) 

Αυτη η τιμη, απλως δεν υπαρχει πουθενα αλλου..! Eνω για τα υπολοιπα, βρισκονται

ιδιες η καλυτερες τιμες -και βεβαιως καλυτερη ποιοτητα- σε μεγαλοξηροκαρπαδικα :-)

lidl-20-cri.jpg

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Σταματήστε τις προσωπικές αντιπαραθέσεις όπως και τις υποδείξεις στα μέλη για το πώς πρέπει να συμμετέχουν και υπό ποιες "προϋποθέσεις".

Για ό,τι θεωρείτε πως δημιουργεί πρόβλημα στο νήμα, στείλτε αναφορά και μην σχολιάζετε.

Ούτε backseat moderation, ούτε σχόλια για "εθνικοπατριωτικά" κτλ. Ειδικά για αυτά, στείλτε αναφορά.

Επειδή το νήμα είναι μεγάλο, χρειάζεται η ενεργή συμβολή σας ώστε και τα off topic να αντιμετωπίζονται, και οι πολιτικές αναφορές ή ό,τι άλλο. 

• Like 1
Δημοσ.

Χθες με χρεωσανε 1 κιλό κρεμμύδια (0.98€) ενώ δεν πήρα καν κρεμμύδια.

Πως γίνεται αυτό?

Κανα κοκομπλοκο της κοπελας στο ταμειο θα επαιξε

Δημοσ.
Βγηκε το νεο pdf φυλλαδιο πρωι πρωι, πως το 'παθαν τα παλληκαρια εκει στη Σινδο!

*...που ξεπεσε η Heidi....[/ quote]

Οπα οπα και εγω λιντλικος είμαι μέχρι το κόκκαλο (μαζι με κιμά σπαλα, 3,4€/kg, προσφορά Μαΐου 2013) αλλα αν φωτογραφηθηκε η χαιντι κλουμ για το φυλλάδιο τους απλα έλεος, καμια βικυ καγιά και πολυ τους ειναι ή έστω η δεβόρα απο δογκανο, ναομι κάμπελ απο τα λιντλ και έτσι

Δημοσ.

Χθες με χρεωσανε 1 κιλό κρεμμύδια (0.98€) ενώ δεν πήρα καν κρεμμύδια.

Πως γίνεται αυτό?

Απλά : πέρασε (χειροκίνητα, όπως για όλα τα φρουτολαχανικά που δεν είναι τυποποιημένα και με barcode) λάθος κωδικό και δεν το κατάλαβε (ή τα νόμισε για κρεμμύδια ενώ ήταν άλλο προϊόν).

Λογικά είχες πάρει και κάτι άλλο χύμα, το οποίο δεν υπάρχει στην απόδειξή σου.

• Like 2
Δημοσ.

Την ηλεκτροκόληση που έχει σήμερα με 45 ευρώ την έχει πάρει κανείς;;;;

φαινεται καλη περιπτωση για καποιον που τωρα ξεκιναει...

εχω τις παλιες κλασσικες που ειναι 200 κιλα , οποτε αυτη τουλαχιστον δεν θα σε ξεμεσιασει :P

• Like 1
Δημοσ.

φαινεται καλη περιπτωση για καποιον που τωρα ξεκιναει...

εχω τις παλιες κλασσικες που ειναι 200 κιλα , οποτε αυτη τουλαχιστον δεν θα σε ξεμεσιασει :P

μονο προσοχη γιατι τους αρχαριους μπορει να τους ξεματιασει ακομα και αυτη που δε ξεμεσιαζει... :P

εχω παρει αντιστοιχη απο το αλεξ πακ προ αμνημονευτων ετων ήταν οκ για βασικα πραγματα

• Like 2
Δημοσ.

μονο προσοχη γιατι τους αρχαριους μπορει να τους ξεματιασει ακομα και αυτη που δε ξεμεσιαζει... :P

εχω παρει αντιστοιχη απο το αλεξ πακ προ αμνημονευτων ετων ήταν οκ για βασικα πραγματα

η ιδια με το αλεξ πακ παιζει να ναι, με αλλα χρωματακαι αυτοκολλητα :P

υ.γ.ξερω "μαγκες" που κολλανε χωρις μασκες και γυαλια, αυτα ειναι για τους φλωρους, δεν ξερουμε εμεις :P

• Like 1
Δημοσ.

η ιδια με το αλεξ πακ παιζει να ναι, με αλλα χρωματακαι αυτοκολλητα :P

υ.γ.ξερω "μαγκες" που κολλανε χωρις μασκες και γυαλια, αυτα ειναι για τους φλωρους, δεν ξερουμε εμεις :P

και παιρνουν στα 50 αναπηρικη συνταξη τυφλου, τερμα μαγκες πρεπει να ειναι...! :P

• Like 3
Δημοσ.

Απλά : πέρασε (χειροκίνητα, όπως για όλα τα φρουτολαχανικά που δεν είναι τυποποιημένα και με barcode) λάθος κωδικό και δεν το κατάλαβε (ή τα νόμισε για κρεμμύδια ενώ ήταν άλλο προϊόν).

Λογικά είχες πάρει και κάτι άλλο χύμα, το οποίο δεν υπάρχει στην απόδειξή σου.

Δεν ειχα τιποτα χυμα και οτι αγορασα ηταν ολα κανονικα στην αποδειξη.

Μολλις πληρωσε η μπροστα μου επεσε το ρευμα,πριν χτυπησει τα δικα μου πραγματα και ξαναρθε σε 5 δευτερολεπτα,αλλα δεν νομιζω οτι εχει σχεση αυτο.

Δημοσ.

Tην περασμένη βδομάδα είχε νομίζω βραστήρα νερού (λογικά Silvercrest).

Aν τυχόν κάποιος δει να έχει ξεμείνει κανένας στο κατάστημα Γέρακα και με ενημερώσει*, θα του ήμουν ευγνώμων.

*χαρακτηριστικά, επίσης ευπρόσδεκτα : χωρητικότητα σε Lt, καταναλωτική ισχύς σε Watt, τιμή σε Ευρώ...

Δημοσ.

Tην περασμένη βδομάδα είχε νομίζω βραστήρα νερού (λογικά Silvercrest).

Aν τυχόν κάποιος δει να έχει ξεμείνει κανένας στο κατάστημα Γέρακα και με ενημερώσει*, θα του ήμουν ευγνώμων.

*χαρακτηριστικά, επίσης ευπρόσδεκτα : χωρητικότητα σε Lt, καταναλωτική ισχύς σε Watt, τιμή σε Ευρώ...

http://prosfores-fylladia.gr/2017/09/lidl-04-09-2017/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...