Προς το περιεχόμενο

Lidl

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μα στη φθηνη τρως καραβοσκονοφετα! 

:X :blink: :shock:

Γι' αυτό και επιλέγεις πάντα βαρελίσια. Φέτα βαρελίσια ποτέ καραβίσια! 

:P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ρε παιδιά μου κάνουν εντύπωση αυτά που λέτε για τις αγορές της Αθήνας! Μόνιμοι δεν είναι εκεί οι μαγαζάτορες; Πως τους παίρνει να κάνουν τέτοια αφού την επόμενη μέρα - βδομάδα θα τους ξαναπετύχει ο πελάτης;

Δεν έχω πάει ποτέ αλλά είχα άλλη εικόνα. Ότι είναι καλές και με μεγάλη ποικιλία αγορές! Ίσως φταίει που ακούω χρόνια ρεπορτάζ στην τηλεόραση για τις τιμές και την κίνηση εκεί σαν μέτρο σύγκρισης! :D

...μα δεν λένε "για τις αγορές της Αθήνας", μιλάνε συγκεκριμένα για την Βαρβάκειο Αγορά. Η οποία είναι όσο πιο κέντρο Αθήνας γίνεται, από όπου περνάει κάθε καρυδιάς καρύδι, και για την ακρίβεια είναι πλέον αρκετά υποβαθμισμένη, καθώς τις τελευταίες δεκαετίες ο κόσμος που πηγαίνει εκεί για ψώνια είναι κατά βάση α) φουκαράδες που έχουν ξεμείνει (μονίμως εννοώ) "εγκλωβισμένοι" στο καταραμένο κέντρο β) αλλοδαποί "δεύτερης" (και τρίτης...) κατηγορίας, όπως αλβανορουμανοπακιστανοί γ) ξεκάρφωτοι από επαρχίες ή και απλώς περίχωρα. Δεν το έζησα, αλλά φαντάζομαι πως πριν από αρκετά χρόνια, η Βαρβάκειος (και τα πέριξ αυτής) ήταν απλά μια "μεγάλη και λαϊκή αγορά", που όμως ένα τάδε στάνταρ κάποια στιγμή ('70-'80 ξερωγώ), θα το είχε.

Ε πλέον δεν παίζει αυτό, όπως δεν παίζει κι αυτό που φαντάζεσαι μέσα από τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ, ότι πάει εκεί για ψώνια ο μέσος Αθηναίος οικογενειάρχης κτλ : Πέραν από το ότι οι "Αθηναίοι" έχουν...εξαφανιστεί από την Αθήνα και βρίσκονται (στην καλύτερη) σε κάποιο της προάστιο (από Γλυφάδα έως Κηφισιά κι από Χαϊδάρι έως Ραφήνα), τα ψώνια τους τα κάνουν στις τοπικές προαστιακές αγορές και δεν πατάνε κέντρο...(και με το δίκιο τους δηλαδή, γιατί είναι ένα χάος το να μπεις - όπως και το να βγεις από το κέντρο...).

Για όλα λοιπόν τα παραπάνω, οι "μόνιμοι καταστηματάρχες" που είπες, they couldn't care less and give nothing but a rat's ass για το αν θα ξανάρθει ο τάδε δυσαρεστημένος ή όχι...

Κατά τ' άλλα λοιπόν, ναι μπορείς να βρεις τα πάντα όλα στο αττικό λεκανοπέδιο, από τα γνωστά Mall μέχρι και χαϊτεκάδικα κρεοπωλεία με wifi μέσα και φουτουριστικό γενικά περιβάλλον (και τα προϊόντα σε προθήκες που θυμίζουν ενυδρεία παρά ψυγεία)...

• Like 2

Όπως τα είπε ο @washcloud.

Τηλεόρασαη δε βλέπω παρά μόνο κανένα σοβαρό αθλητικό αγώνα.

Για αυτό το λόγο πολλές φορές επειδή δεν πάω και κεφετέριες η καφενεία,να ξεφεύγω και λίγο από τούτο το

καταραμένο ιντερνετ παίρνω το παπί και την κάνω  για το κέντρο περισσότερο για εμπειρία,βόλτα,αλλαγή παραστάσεων.

Έχουν δει τόσα τα μάτια μου,την πάτησα και αρκετές φορές και έμαθα που λέει και το ρητό και έτσι ποτέ πλέον δεν

ψωνίζω από κρτεαταγορά , ψαραγορά , και φρουταγορά.

Υπάρχουν πλέον σε όλη την Αττική καλές και φτηνές Λαϊκές (σε σύγκριση με s/m) και καλά μεγάλα καταστήματα

πώλησης κρέατος που σου δίνουν αυτό που διαλέγεις.Στην περιοχή μου (Σταυρός Αγίας Παρασκευής) υπάρχει

και ένα πολύ καλό ψαρομάγαζο για κανένα γαύρο,σαρδέλα,γόπα ,κολιό τώρα τον Αύγουστο (τα άλλα δεν τα

προτιμώ γιατί με πειράζουν στην τσέπη. :lol:

Για λοιπά ψώνια υπάρχουν και Lidl :-D :lol: :P

• Like 1

Μου άρεσε πολύ το κείμενο ύμνος για το πώς θα πρέπει εμείς οι απολίτιστοι χωριάτες να βάζουμε τα ψώνια μας στο υπέρ σουπερμάρκετ (θα έλεγα ειρωνικά το Άρειο σουπερμαρκετ, αλλά είναι άδικο γιατί δεν είναι δικό του το κείμενο). Δεν είδα ποτέ κάποιον υπάλληλο, κάποιο κείμενο να μας εξηγεί, ένα βίντεο από τα πιο πολιτισμένα μέρη να δούμε πως συμπεριφέρονται εκεί. Που να ξέρουμε εμείς οι χωριάτες;

Τα ίδια για το σύστημα με τα είδη φούρνου, πάω σε κατάστημα και βλέπω το νέο σύστημα με τις κουτάλες, κοιτάζομασταν με τους άλλους πελάτες και κάναμε ο κάθε ένας ότι νομιζαμε. Υπάλληλος πουθενά, πινακίδα πουθενά. Έπρεπε να ξέρουμε όμως τι κάνουμε με αυτό το πράγμα. Είχαμε και στο χωριό μας τέτοια κόλπα...

• Like 2

orck Μην το παίρνεις στραβά.Τις απόψεις μας λέμε.Δεν επιβάλουμε σε κανένα τίποτε. :)

Ο καθένας μπορεί να τα βάλει όπως γουστάρει αλλά απλά το είπα για όσους τους αρέσει ψωνίζουν από το Lidl,

γιατί είναι καταρχήν  λιγότερο αγχώδης η διαδικασία για αυτόν να  κάνει τα ψώνια και κατά δεύτερο λόγο για να

μπορούμε να εξυπηρετηθούμε γρηγορότερα όλοι μας.

Και εγώ στην αρχή δεν το έκανα αλλά όταν είδα κάποιους μπροστά μου άλλους να κάνουν αυτό το πράγμα και

έτσι εγώ να φτάνω νωρίτερα στο ταμείο είδα ότι είναι καλό και συνήθως το εφαρμόζω.

Μπορεί π.χ. να είσαι εσύ μετά από μένα.Δεν θα σου άρεσε να εξυπηρετηθείς νωρίτερα,αλλά να με βλέπεις

να προσπαθώ να βάλω τα ψώνια στις σακκούλες με την ησυχία μου και να μη με νοιάζει για την ουρά;;;

Δεν μπορούμε να τα θέλουμε όλα δικά μας.Και υπαλλήλους να μας βάζουν το ψωμί στη σακκούλα,ή να μας

βγάζουν τα φρούτα ή τα γάλατα από το κιβώτιο και να τα βάζουν ένα ένα στη βιτρίνα, και πολλούς υπαλλήλους

στα ταμεία να μας βάζουν και τα πράγματα στις σακκούλες και από πάνω φτηνές τιμές και προσφορές.

Διαλέγουμε και παίρνουμε.όσοι δεν τους κάνει υπάρχει και ο Βασιλόπουλος και ο Σκλαβενίτης και τα νέα

Μάρκετ ιν και το my market με  ατελείωτες βιτρίνες και πολλούς υπαλλήλους να σου βάζουν και τα ψώνια

στη σακκούλα.

• Like 1

Σε καμια περιπτωση δεν στραβωνω (σιγα μην τσακωθω για τα Λιντλ), δε ειχα προθεση να φανω αγανακτησμενος η ειρωνικος, εαν βγηκε ετσι συγνωμη. Εχω μια αλλεργια προς την ηττοπαθεια και το αυτομαστιγωμα της φυλης και την εξυψωση των "τελειων" αρειων φυλων.
Καταλαβαινω το συγχρονο μοντελο λειτουργιας των επιχειρησεων "κανε κατι και εσυ για να μην χρειαστει να μην χρειαστει να παρουμε αλλο εναν υπαλληλο για να γλιτωσεις λιγα λεπτα του ευρω", και σε αλλα μαγαζια γινεται, αλλα πρεπει να υπαρχει μια ενημερωση προς τον κοσμο σε νεα κολπα, στο Ικεα σου δινουν τις οδηγιες για το πως να συναρμολογησεις τα επιπλα, σου εχουν πινακιδα "παρακαλω φερτε τον δισκο σας εδω".
Ειλικρινα ειχα δει τους παγκους που εχει αλλα δεν ασχοληθηκα ποτε ουτε εγω ουτε κανεις απο το προσωπικο να δω για ποιο λογο υπαρχει εκει (βεβαια ποιος απο τους δυο να βγει απο το ταμειο, μετα θα γινει πανικος, εξτρα απολαυση για μερικους οι ουρες).
Σοβαρο ελλειμα επικοινωνιας. Εχω κοψει κατα 90% στα ειδη φουρνου μετο νεο συστημα σουπερ εξοικονομησης υπαλληλων, ο καθενας κανει οτι μαλακια του κατεβει στο κεφαλι εκει. Ποτε κανεις δεν εδειξε τι σκατα κανουμε.

Αισθανομαι οτι πολυ ασχοληθηκα με το συγκεκριμενο καταστημα, εαν ξαναφερει κανα ενδιαφερον εργαλειο θα τα ξαναπουμε :)

• Like 1

Παταω ανανεωτικα(!), για οσα τυχον δεν μπορω να βρω αλλου φθηνοτερα, ενα παραδειγμα:
https://en.wikipedia.org/wiki/Brazil_nut
https://www.organicfacts.net/health-benefits/seed-and-nut/brazil-nuts.html
451076.jpg
δεν με νοιαζει ειδικα για την Alestoμαρκα, αλλα Brazil Nuts -σε αυτη την τιμη- αλλου γιοκ.. :mad:
https://www.mysupermarket.co.uk/lidl-price-comparison/Nuts_And_Seeds/Alesto_Brazil_Nuts_200g.html

Γκώσαμε στη φιλοσοφία τόσες σελίδες. Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να ξέραμε πόσοι από δω μέσα πατάνε στο μαγαζί, πόσες φορές το χρόνο και πόσα λεφτά αφήνουν εκεί.

Μετά λέω να μαζευτούν καμιά 20αριά γαύροι και θα αποφασίσουν τις μεταγραφές που θα κάνει ο παοκ.

Μαγκιά; :X

Περιστέρη, μη μας τη μπαίνεις γιατί είμαστε πολλοί Λιντλιλικοί εδώ μέσα , θα σου μαδήσουμε τα φτερά

και θα μείνεις μόνο με  τα πούπουλα. :-D

Τώρα αν είσαι Παόκι και το έριξες σαν σπόντα για το χτεσινοβραδινό πατατράκ του θρύλου εμένα δε μου

πέφτει λόγος γιατί είμαι πράσινος και τελευταίος στη βαθμολογία. :P

Κοίταζα πριν λίγο στο ίντερνετ φωτογραφίες από διάφορα προιόντα που πωλούνται στο εξωτερικό και

σε εκκλησίες έχει αφαιρεθεί ο σταυρός.

Για το lidl ξεσηκώθηκε το σύμπαν.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι τον επιχειρηματία τον ενδιαφέρει το κέρδος και δεν θέλει να αποκλείσει το

Μουσουλμάνο ο οποίος αν δει σταυρό δεν πρόκειται ποτέ να αγοράσει το προϊόν.

https://www.thepressroom.gr/ellada/meta-ta-lidl-tora-mevgal-danone-carrefour-kai-nestle

• Like 1

Παταω ανανεωτικα(!), για οσα τυχον δεν μπορω να βρω αλλου φθηνοτερα, ενα παραδειγμα:

451076.jpg

δεν με νοιαζει ειδικα για την Alestoμαρκα, αλλα Brazil Nuts -σε αυτη την τιμη- αλλου γιοκ.. :mad:

https://www.mysupermarket.co.uk/lidl-price-comparison/Nuts_And_Seeds/Alesto_Brazil_Nuts_200g.html

Σε τι τιμή τα βρίσκεις στα lidl;

Τα μαύρα σπόρια είναι σε φοβερή τιμή και πολύ γευστικά, αυτά ποτέ δεν τα πρόσεξα/αγόρασα

Περιστέρη, μη μας τη μπαίνεις γιατί είμαστε πολλοί Λιντλιλικοί εδώ μέσα , θα σου μαδήσουμε τα φτερά

και θα μείνεις μόνο με  τα πούπουλα. :-D

...φσσστ - φάουλ!

Κι ο Πιτζ από Λιντλ ψωνίζει (κατά βάση., απ' ό,τι έχω καταλάβει). Και δεν εννοώ "μπράβο του/καλά κάνει/είναι το καλύτερο", αλλά διευκρινίζω διότι μάλλον τον παρεξήγησες : την "είπε" σε όσους μπαίνουν και σχολιάζουν (αρνητικά) περί Λιντλ, χωρίς στην ουσία να είναι "αρκετά πελάτες του" (και συνεπώς να έχει "βάρος" η γνώμη τους).

(...πράγμα που προσωπικά δεν είμαι σίγουρος πόσο είναι ορθό, με την έννοια ότι δεν χρειάζεται να είναι "υπέρ" κανείς για να μπαίνει στο παρόν θρεντ και να σχολιάζει ακόμη κι αρνητικά. Την άποψή του μπορεί να την έχει, κι ας μην συμφωνούν όσοι είναι υπέρ της συγκεκριμένης επιχείρησης και αυτών που παρέχει...Αν κάτι κάπου είδα στραβά Πιτζ, διόρθωσέ με...)

• Like 1

451076.jpg

Νόστιμα τα συγκεκριμένα, κι είναι από τους ξηρούς καρπούς που ενδείκνυνται περισσότερο για την αύξηση της τεστοστερόνης, αλλά προσοχή, όχι πάνω από 3-4 την ημέρα.

Φέρουν τοξικές ουσίες ως φυσική άμυνα (κυρίως στο κέλυφος, που αφαιρείται βέβαια πριν τη πώληση) και χρειάζεται εγκράτεια στην κατανάλωση για την αποφυγή ανεπιθύμητων παρενεργειών.

• Like 1

μαπα το νεο φυλλαδιο, εμεις οι πιστοι λιντλακηδες ειμαστε λιγακι δυσαρεστημενοι... περιμενουμε το επομενο φυλλαδιο σε μια βδομαδα να επενδυσουμε τα χρηματα μας :P

και επειδη ειχαμε μια διχογνωμια πριν μερικες μερες για το εαν ποτε εφερε το λιντλ ¨μηχανημα" με κινητηρα βενζινης ,  ΝΑΙ ΕΦΕΡΕ, ειδα προχθες σε σπιτι γνωστου, γεννητρια parkside βενζινης, με μεγαλο τεποζιτο 15 λιτρων και εβγαζε ταση 220v Σε δυο μπριζες... κανενα 250ρι την πηρε μου ειπε , οποτε τσαμπα :devil:

μονο το δυναμο να κρατησεις φανταζομαι θα κανει παραπανω απο το να το παρεις απο κανονικο καταστημα

γενητριες φερνει ανα τακτα διαστηματα.οτι ομως σε τετοια τιμη,κοντα στο 100αρικο

μιλαμε για μεγαλη γεννητρια, το ρεζερβουαρ μονο επιανε ολη την επιφανεια φαντασου..15 λιτρα...

αν φερει καμια κοντα στα 100 θα παρω για την πλακα μου να χω να παιζω, ολο και καπου θα χρειαστει :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...