Προς το περιεχόμενο

Lidl

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δωρεαν ειναι το,φιλεταρισμα, 2) ειναι παμφτηνο το κοτοπουλο.6 ευρω το κιλο

ναι αλλα αν παρεις 6 ευρω το κιλο κοτοπουλο και στο φιλεταρουν στο τελος μενεις με μισο κιλο το πολύ άρα η τιμη διπλασιάζεται

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλά υπάρχουν ανθρωποι στό 2017 πού ψωνίζουν κρέατα στήν βαρβάκειο ??

Ε Λ Ε Ο Σ 

στό απέναντι πεζοδρόμιο εισαι κ σού ερχεται νά λιποθυμήσεις από τήν μπόχα-βρώμα η κάνω λάθος ?,

στούς πάγκους τους κάτι μαυρισμένα κρέατα βλέπω κ κάτι κιμάδες μέ 2-3 euro ...

ενώ δίπλα πού ειναι τά μαγαζιά μέ τά ψάρια κανένα παράπονο -πρόβλημα δέν εχω συναντήσει....

Φαίνεται ότι δεν έχεις μπει ποτέ μέσα και η άποψη σου είναι από το απέναντι πεζοδρόμιο και για τις 2 αγορές 

• Like 1

Σε ποιες μπάρες;;;;

Γιατί αν αναφερεσαι σε μπάρες τύπου λιντλ που παράγει η chipita για λογαριασμό τρίτων το ίδιο αναφέρω κ για το τυρί του ΤΥΡΑΣ του οποίου τα υπόλοιπα προϊόντα είναι εξαιρετικά.

Τι πάει να πει "μπάρες τύπου λιντλ"? Εκτός από τις προδιαγραφές ISO κτλ, υπάρχουν προδιαγραφές lidl???

Οι μπάρες ήταν συγκεκριμένα αυτές με την εμπορική επωνυμία "7 DAYS CEREAL BARS με σοκολάτα". "Εξαιρετικά" προϊόντα και αυτά.

Χαχαχα μην εισαι τοσο σιγουρος (δεν σε ειρωνονευμαι), η συζυγος μου ειναι τεχνολογος τροφιμων και πριν αρκετους μηνες που ελεγε για εταιρια οπου σε ελεγχο βρηκαν οτι στην φετα ειχαν ειχε και αγελαδινο γαλα. Φυσικα αυτο δεν την εκανε ακαταλληλη αλλα δεν ηταν τελικα το προιον που ελεγε οτι ειναι. Γενικα μου λεει οτι στο τομεα των τροφιμων γινεται ο χαμος , επισης οτι τιποτα δεν πετιεται ακομη και τα ληγμενα που επιστεφονται επαναεπεξεργαζονται.

Καλη μας ορεξη και με υγεια.

Και καλά η ύπαρξη αγελαδινού στη φέτα, και στον έλεγχο φαίνεται, και τη γεύση αλλάζει. Εμείς για τη χρήση εισαγόμενου αιγοπρόβειου γάλακτος λέγαμε, πού ούτε τη γεύση αλλοιώνει, ούτε στον έλεγχο του προϊόντος φαίνεται, η μόνη διαφορά είναι στο κόστος πρώτης ύλης.

Υπάρχουν ποιοτητες τύπου λιντλ και σε αυτές κυρίως εντοπίζονται τα προβλήματα.

Ο καθένας ότι νομίζει.

Εσύ σε προηγούμενα ποστ υποστηριζες ότι τα τυροκομεια κάνουν ότι να ναι.

Αν θες να βασιστείς σε iso επιλογή σου.

Αλλά μην λέμε ότι η ποιότητα του λιντλ είναι εφαμιλλη των επωνύμων.

Εντάξει ο καθένας έχει τους λόγους του να τα επιλέγει αλλά σίγουρα όχι για την ποιότητα.

Φαίνεται ότι δεν έχεις μπει ποτέ μέσα και η άποψη σου είναι από το απέναντι πεζοδρόμιο και για τις 2 αγορές 

Για να ψωνίσεις στη Βαρβάκειο κρέας η ψάρια ή φρούτα  πρέπει να είσαι γάτα με πέταλα. :-D

Στα κρέατα σου δείχνουν ένα κρέας κόκκινο και φρεσκότατο και αν δεν δώσεις σημασία και το παίξεις κύριος

όταν πας στο σπίτι και ανοίξεις το χαρτί θα δεις τη μαυρίλα.Άσε έχω τσακωθεί 2-3 φορές τους το πέταξα στα

μούτρα και δεν πήρα.

Όσο για τα ψάρια.....,Άσε άλλο ανέκδοτο.Από πάνω μία στρώση φρέσκος γαύρος ή σαρδέλα και από κάτω σαπίλα.

Για τα φρούτα......Εκεί δεν λέω τίποτε.όποιος έχει ψωνίσει έστω και μια φορά καταλαβαίνει.

• Like 3

Υπάρχουν ποιοτητες τύπου λιντλ και σε αυτές κυρίως εντοπίζονται τα προβλήματα.

Ο καθένας ότι νομίζει.

Εσύ σε προηγούμενα ποστ υποστηριζες ότι τα τυροκομεια κάνουν ότι να ναι.

Αν θες να βασιστείς σε iso επιλογή σου.

Αλλά μην λέμε ότι η ποιότητα του λιντλ είναι εφαμιλλη των επωνύμων.

Εντάξει ο καθένας έχει τους λόγους του να τα επιλέγει αλλά σίγουρα όχι για την ποιότητα.

Δηλαδή τα προϊόντα 7days είναι "ποιότητα τύπου lidl"(ότι και αν σημαίνει αυτό)?

Όχι μόνο το υποστήριζα, ακόμα υποστηρίζω ότι τα τυροκομεία κάνουν ότι να ναι. Μόνο αν φτιάξεις μόνος σου φέτα με γάλα από τα δικά σου ζώα θα ξέρεις τι τρως, η τιμή που πληρώνεις τη φέτα που αγοράζεις δε μπορεί να σου εγγυηθεί τίποτα.

Επίσης μάθε ότι η διαφορά τιμής ανάμεσα στα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας και στα επώνυμα υπάρχει πρωτίστως επειδή τα τελευταία επιβαρύνονται με υπέρογκα ποσά διαφήμισης.

• Like 2

έπινα κάτι από τα lidl, έρχεται γνωστός-συνεργάτης και με ρωτάει τι πίνω.

του απαντώ...και του λέω αν θέλει να του βάλω σ ένα ποτήρι.

-Από τα lidl είναι; μου λέει

-Ναι, του λέω.

-Ok, δε θέλω.

φαντάζομαι αν του έλεγα όχι, θα το έπινε και θα έλεγε ωραίο είναι.

άλλη φορά θα το δοκιμάσω

• Like 4

Για να ψωνίσεις στη Βαρβάκειο κρέας η ψάρια ή φρούτα  πρέπει να είσαι γάτα με πέταλα. :-D

Στα κρέατα σου δείχνουν ένα κρέας κόκκινο και φρεσκότατο και αν δεν δώσεις σημασία και το παίξεις κύριος

όταν πας στο σπίτι και ανοίξεις το χαρτί θα δεις τη μαυρίλα.Άσε έχω τσακωθεί 2-3 φορές τους το πέταξα στα

μούτρα και δεν πήρα.

Όσο για τα ψάρια.....,Άσε άλλο ανέκδοτο.Από πάνω μία στρώση φρέσκος γαύρος ή σαρδέλα και από κάτω σαπίλα.

Για τα φρούτα......Εκεί δεν λέω τίποτε.όποιος έχει ψωνίσει έστω και μια φορά καταλαβαίνει.

γενικά μετά την 5-6 φορά που σε έχουν δαγκώσει αρχίζεις και παίρνεις πρέφα τα κόλπα 

και πάλι πάντα κάτι βρίσκουν.   

θα σου πω ποια έχω μάθει αφού την έχω πατήσει 

στα μικρά ψάρια ένα κλασικό κόλπο για να διώξουν παλιό ψάρι να έχουν γεμισμένα χωνιά.

λες εσύ ένα κιλό σαρδέλα, παίρνει ένα χωνί που έχει 300γρ παλιά και σου βάζει 700γρ από την φρέσκια που βλέπεις και διαλέγεις στο τέλος κιλό παίρνεις.

Θες 5 σαργούς τους διαλέγεις, αν γυρίσεις αλλού το βλέμμα σου, και είσαι τυχερός, μόνο 1-2 σαργοί θα έχουν γίνει ούγενες

διαλέγεις τσιπούρες πάνε πίσω για καθάρισμα, μάντεψε ποιος πήρε άλλες τσιπούρες!   

στα φρούτα τα βλέπεις ωραία δοκιμάζεις από τα μπροστά και είναι αστέρια 

στο 90% των μαγαζιών με τις χαμηλές τιμές, δεν μπορείς να τα βάλεις εσύ, σου βάζουν από τη πίσω μεριά της στοίβας που δεν φαίνεται και σου βάζουν μισά καλά μισά σαπάκια, πολλές φορές όμως η τιμή είναι τόσο καλή που αξίζει να πετάξεις τα μισά.

στο κρέας κλασικό είναι οι ταμπέλες να είναι κριμένες

πχ για το καθαρό στήθος, εσύ βλέπεις μια ταμπέλα 3,5e πας ταμείο σου χτυπάει 5,5e

τον ρωτάς εκεί λες 3,5 σου λέει

"όχι αυτό είναι για τις φτερούγες, αυτή είναι η ταμπέλα" και ξεθάβει μέσα από τα στήθια μια κριμένη με 5,5

ταμπέλες γραμμένες με ακαταλαβίστικα νούμερα που το 2 το 0 κτλ έχει μια κρυφή γραμμή για να γίνει 9

και ζυγαριές που προσθέτουν είναι κλασικά.

αυτά τα λίγα θυμάμαι τώρα  

γενικά πας με τη λογική ότι θα σε πιάσουν κότσο απλά κοιτάς που κερδίζεις.

Αν πχ πάρεις 3 κιλά ροδάκινα με 1e και τα 2 κιλά είναι πεντανόστιμα (πολύ καλύτερα φρούτα από τα super market) και πετάξεις το 1, δεν το λες χασούρα όταν στο μανάβικο/σούπερ έχουν 1,6 με 2e το κιλό  

• Like 5

ειχα να πατησω σε λιντε κανα μηνα.πηγαινα μασουτη,που αν εβλεπε ο υπευθυνος οτι εχει δυο καροτσια στο ταμειο,ανοιγε και αλλο..πηγα προχτες λιντε για αυτα που ειχε σε προσφορα σαββατου,και ενω γινοταν πανικος στα ταμεια,δεν ελεγαν να ανοιξουν ταμειο.παρατησα το καροτσι,ενημερωσα την ταμεια να στειλει ατομο να τα βαλει στην θεση τουν,και την εκανα για διπλανο καταστημα.και δεν ειναι η πρωτη φορα.να γινουν ανθρωπινα μαρκετ,αλλα με τετοιους πελατες,γιατι;κανενας δεν διαμαρτυροταν.προβατιλα στα τυρια και στα μυαλα.

Χα,τι ειρωνεία..

Δεν νομιζω πως εισαι σε θεση να κρινες κανεναν με τετοια συμπεριφορα.

• Like 1

χα,τι απαντηση........για ποια συμπεριφορα γραφεις;που αρνουμαι να με βαζουν στην ουρα;ή που ενημερωσα την ταμεια για να παει τα προιοντα στην θεση τους;καταλαβα,επρεπε να περιμενω το 10λεπτο,και μετα να τα παω στην θεση τους για να ειμαι κυριος.....οτι να ναι εντελη.......

χα,τι απαντηση........για ποια συμπεριφορα γραφεις;που αρνουμαι να με βαζουν στην ουρα;ή που ενημερωσα την ταμεια για να παει τα προιοντα στην θεση τους;καταλαβα,επρεπε να περιμενω το 10λεπτο,και μετα να τα παω στην θεση τους για να ειμαι κυριος.....οτι να ναι εντελη.......

Τουλαχιστον δεν το εκανες κρυφα.. ενημερωσες.. αλλα επιβαρυνες τους υπαλληλους..

Μεγαλη μαγκια για τα ματια του κοσμου, μαγκια ειναι να μη ξαναπας οχι αυτο που κανες, σε ρωτω αν δεν βρισκεις παρκαρισμα παρατας το αμαξι σου στη μεση του δρομου; οχι επειδη ειναι δικο σου. Για τα προιοντα ομως τα οποια δεν πληρωσες ε εκει μαγκια κλανια, δηλαδη αν εχεις πανω προιοντα καταψυξης που ξεκινησε η αλλοιωση τους ε τι πειραζει, μετα θα τα παρει και κανας αλλος και θα κεει οτι φταινε τα λιντλ , οπως και με τους βλαχους που τσιμπανε τα ψωμια και τα φυστικια με τα βρωμοχερα τους.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...