Dark_son20 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 στην Βαρβάκειο το στήθος Πίνδος έχει 4.5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν απάντησες στην ερώτησή μου. (..) Λοιπόν αυτό το πράγμα με τα πιο οικονομικά Lidlίσια προϊόντα πρέπει να σταματήσει. Ενδιαφέρει μόνο εκείνους που τους ενδιαφέρουν τα συγκεκριμένα Lidlίσια προϊόντα, όχι τους υπόλοιπους. Το ίδιο ισχύει και για τα 365 του ΑΒ και δεν ξέρω κι εγώ ποια άλλα ιδιωτικής ετικέτας. Το αν θα έπρεπε να ενδιαφέρει κι άλλους, π.χ. «κολλημένους» που θέλουν ν' αγοράζουν μόνο επώνυμα, είναι άλλο θέμα και δεν είναι της παρούσης. Στην τελική, αναρωτιέμαι αν τα έχει βάλει κανείς κάτω «με χαρτί και με μολύβι», να μας πει πόσα γλυτώνει στο Lidl, για να δούμε πόσο αξίζει τελικά, συναρτήσει της ποιότητας που αγοράζει, και της όποιας ταλαιπωρίας τραβάει στα ταμεία ή όπου αλλού. Ανάλυση μέχρι θανάτου, ούτε σε debate battle του deree.. Τέλος πάντων, δεν ξέρω τι περίμενες να απαντήσω όταν μου ζητάς συγκρίσεις τιμών ΣΜ σε όμοια προιόντα, γνωρίζοντας οτι το lidl δεν έχει επώνυμα εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων -κι αυτά μπήκαν για κράχτης για να τραβήξει κόσμο από τα άλλα ΣΜ. Τα προιόντα του είναι από αρκετά ως πολύ φτηνότερα από τα επώνυμα και ιδιωτικής ετικέτας των άλλων ΣΜ. Λογικό δεν είναι να κόψουν διάφορα για να παραμείνουν χαμηλά οι τιμές; Εχει χαθεί λίγο το μέτρο κι η λογική εδώ στο συγκεκριμένο νήμα. Επειδή ψωνίζω πάνω από 15 χρόνια στο lidl σε βεβαιώνω οτι στο Lidl ψωνίζουν α) όσοι δεν διαθέτουν χρήματα για επώνυμα προιόντα και β) όσοι προτιμούν κάμποσα συγκεκριμένα προιόντα ιδιωτικής ετικέτας που είναι καλύτερα και φτηνότερα από τα αντίστοιχα επώνυμα. Ολοι οι άλλοι είναι είτε περαστικοί, είτε κλασικοί γκρινιάρηδες που ψάχνονται για καυγαδάκι. Αρα το πράγμα με τα οικονομικά Lidlίσια δεν θα σταματήσει όσο τα προιόντα θα είναι αξιοπρεπή και οι τιμές χαμηλές. Οταν ΔΕΝ συμβαίνει αυτό, το γράφουμε εδώ μέσα κι αυτό έχει γίνει ουκ ολίγες φορές. Οσο για το τελευταίο, αν θες βάζουμε κάτω «με χαρτί και με μολύβι» τα 150ε που διαθέτω το μήνα για ΣΜ και λοιπά έξοδα -εκτός λογαριασμών- για να δούμε αν θα φτάσουν να τρώω κάθε μέρα ή θα το κόψω το φαι μόνο τρίτη/πέμπτη/σάββατο με ποιοτικά επώνυμα προιόντα που θα πληρώνω σε γρήγορα ταμεία. Εντάξει, τις υπόλοιπες θα τη βγάζω με παντεσπάνι.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 στην Βαρβάκειο το στήθος Πίνδος έχει 4.5 Άσε που όταν βάζει ο ΑΒ το κοτόπουλο <2€/κιλό, αν ζητήσεις απ' τον υπάλληλο να σου φιλετάρει το στήθος, πάλι πιο φθηνά παίζει να σου βγει απ' του Lidl. Και βρες μετά ποιο είναι ποιοτικότερο. Ανάλυση μέχρι θανάτου, ούτε σε debate battle του deree.. Τέλος πάντων, δεν ξέρω τι περίμενες να απαντήσω όταν μου ζητάς συγκρίσεις τιμών ΣΜ σε όμοια προιόντα, γνωρίζοντας οτι το lidl δεν έχει επώνυμα εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων -κι αυτά μπήκαν για κράχτης για να τραβήξει κόσμο από τα άλλα ΣΜ. Τα προιόντα του είναι από αρκετά ως πολύ φτηνότερα από τα επώνυμα και ιδιωτικής ετικέτας των άλλων ΣΜ. Λογικό δεν είναι να κόψουν διάφορα για να παραμείνουν χαμηλά οι τιμές; Εχει χαθεί λίγο το μέτρο κι η λογική εδώ στο συγκεκριμένο νήμα. Επειδή ψωνίζω πάνω από 15 χρόνια στο lidl σε βεβαιώνω οτι στο Lidl ψωνίζουν α) όσοι δεν διαθέτουν χρήματα για επώνυμα προιόντα και β) όσοι προτιμούν κάμποσα συγκεκριμένα προιόντα ιδιωτικής ετικέτας που είναι καλύτερα και φτηνότερα από τα αντίστοιχα επώνυμα. Ολοι οι άλλοι είναι είτε περαστικοί, είτε κλασικοί γκρινιάρηδες που ψάχνονται για καυγαδάκι. Αρα το πράγμα με τα οικονομικά Lidlίσια δεν θα σταματήσει όσο τα προιόντα θα είναι αξιοπρεπή και οι τιμές χαμηλές. Οταν ΔΕΝ συμβαίνει αυτό, το γράφουμε εδώ μέσα κι αυτό έχει γίνει ουκ ολίγες φορές. Οσο για το τελευταίο, αν θες βάζουμε κάτω «με χαρτί και με μολύβι» τα 150ε που διαθέτω το μήνα για ΣΜ και λοιπά έξοδα -εκτός λογαριασμών- για να δούμε αν θα φτάσουν να τρώω κάθε μέρα ή θα το κόψω το φαι μόνο τρίτη/πέμπτη/σάββατο με ποιοτικά επώνυμα προιόντα που θα πληρώνω σε γρήγορα ταμεία. Εντάξει, τις υπόλοιπες θα τη βγάζω με παντεσπάνι.. Ανάλυση μέχρι θανάτου λέει. Στο μυαλό μου το πράγμα είναι σε φάση «ένα κι ένα κάνουν δύο». Ή συγκρίνεις όμοια πράγματα, ή δε μπαίνεις καν στη διαδικασία να συγκρίνεις. Είναι σα να μου λες ότι πήρες παπούτσια Nike απ' τα Μούγερ, κι εγώ να σου λέω ότι πήρα πιο φθηνά Diadora απ' την Carambola, και να προσπαθώ να σου βγάλω οικονομικότερη την Carambola. Apples and oranges, δεν ξέρω πόσο πιο απλά να το θέσω. Δεν έχω κάτι με το Lidl ή με τα προϊόντα του, δε μπορώ να δεχτώ όμως να (μου) λες «πήγαινε σε άλλο σουπερμάρκετ που πληρώνεις το έξτρα ταμείο στην τιμή των προιόντων». Ότι δηλαδή το Lidl που χρεώνει τις σακούλες και πληρώνει καλύτερα τους (λιγότερους) υπαλλήλους του, έχει λιγότερα ταμεία ανοιχτά για να πουλάει πιο φθηνά τα Cien προϊόντα του. Πιο φθηνά από ποιον; Αφού μόνο εκείνο τα πουλάει. Είναι άλλο πράγμα να μου πεις ότι αγοράζεις τη Freeway Cola (που μόνο το Lidl την πουλάει) επειδή αυτήν αντέχει η τσέπη σου, και άλλο να μου πεις ότι αγοράζεις την Coca Cola από τα Lidl, επειδή είναι 7 cents πιο φθηνή απ' τον ΑΒ, επειδή το Lidl έχει λιγότερα ταμεία απ' τον ΑΒ. Αυτό έλειπε να είχε περισσότερα ταμεία και να έφτανε να πουλάει τα Cien και τη Freeway Cola στην ίδια τιμή με τα Gillette και την Coca Cola. Το ότι μπορεί να έχεις 150€ budget το μήνα για ψώνια σούπερ μάρκετ και ο άλλος που ψωνίζει στον ΑΒ να έχει 200€, είναι άλλο θέμα και δεν εξετάζουμε αυτό. Ναι, μπορεί σε τελική ανάλυση αυτό να έχει σημασία, δε θα σου πω όχι, οι περισσότεροι ζοριζόμαστε. Δε βλέπω τι σχέση μπορεί να έχει όμως όταν συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Επί της ευκαιρίας είχα πάρει πριν κανα χρόνο την μεγάλη τυρόπιτα της eridanus.Γερμανία και εγώ. Tην ψήσαμε και είδα ότι αυτό το πράγμα είχε δείγματα τυριού και μια γέμιση σαν κρέμα γάλακτος. Η γυναίκα την πέταξε αφού δοκιμάσαμε λίγο.Με την καμία δεν το έλεγες τυρόπιτα. Περνάει λίγος καιρός,ξανά προιόντα eridanus και παίρνω τα μικρά στριφτά με πράσο αυτή την φορά. Τίνγκα στα λιπαρά με ίχνη πράσου πάλι,και με κάτι κρεμώδες μέσα.Ξανά στα σκουπίδια.Τι περίμενες μου λέει η γυναίκα να φας με λιγότερο από 3 ευρώ.Σκουπίδια τρως. Έκλεισε και αυτό το κεφάλαιο για μένα. Ειχε βαλει ο ΑΒ 40% τις κατεψυγμενες πιτες χρυση ζυμη.Πηρα την κασεροπιτα με κεφαλογραβιερα Ηπειρου!Ειχε μεσα ενα πραγμα σαν κουρκουτι να το πω.. με μια ελαφρια γευση τυριου-μαπα.. Την πληρωσα καπου στα 3.3ε. Μετα αναγνωρισα τις πιτες kardis που παιρνω σε προσφορα οτι κολλανε τα χρηματα μου..! Εγω ειμαι του δοκιμασμενου.. Αν κατι πραγματικα αξιζει τα λεφτα του και κανει τη διαφορα συμφωνω.. αλλα εκτιμω οτι στα περισσοτερα επωνυμα πληρωνουμε το brand και λιγοτερο τη διαφορα της ποιοτητας..! Ο κοσμος θελει να τρωει ποσοτητα και παραβλεπει την ποιοτητα-αρκει να τρωγεται..!!! Ο περισσοτερος κοσμος εχει παραπανισια κιλα και το καλοκαιρι μυριζουν σαν γουρουνια σε αποσυνθεση!!! Αυτοι που επισκεπτονται τα λεωφορεια(συγκοινωνιες) ξερουν καλυτερα..!!! Για μενα θα ηταν καλη πολιτικη η τιμη να διαμορφωνεται αναλογα με την ποσοτητα.. Ετσι ο καταναλωτης θα ηταν κερδισμενος και οι επιχειρισεις απο την καταναλωση θα ειχαν καλυτερο κερδος.. Δεν το κανουν γιατι προφανως ετσι κερδιζουν περισσοτερο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Κάτσε γιατί έχεις μπερδευτεί λίγο... Πως ακριβώς ρισκάρεις για 70 λεπτά όταν αγοράζεις κάτι όχι επώνυμο που κάνει 0,19€(σε προσφορά) αντί κάποιο επώνυμο που κάνει 0,50€(κανονική τιμή χωρίς προσφορά)? Όσο για όλα τα υπόλοιπα, ρεύμα, μεταφορά, αμοιβή εργαζομένων είναι πολύ χαμηλά λόγω οικονομίας κλίμακας. Η φορολογία δεν είναι κάποιο σταθερό ποσό, είναι ποσοστό του κέρδους, το οποίο επίσης είναι ανάλογο με την τιμή του προϊόντος. Όσο για τη φέτα ναι μεν χρειάζεσαι 5-6 λίτρα γάλα, αλλά μίγμα γάλακτος αίγας(που είναι στη μισή τιμή) και πρόβειου, επίσης η συντριπτική πλειοψηφία της φέτας που παρασκευάζεται στην Ελλάδα φτιάχνεται από εισαγόμενο γάλα που είναι πολύ φτηνότερο. Αν το πλήρωναν 0,90-1,00€ το κιλό όπως νομίζεις, θα έπρεπε να τη πουλάνε 9€ μόνο και μόνο για να βγάλουν τα έξοδα τους. Να συμφωνήσω μαζί σου και να σου πω και εγώ ότι τα υλικά δεν είναι πρώτης ποιότητας και υποβαθμισμένα. Αν πάρεις όμως τις τιμές που μας λες 0,19 και 0,70 και βάλεις λίγο το μυαολό σου να σκεφτεί γιατί η δουλειά το ρεύμα το ικα τα εργατικά είναι το ίδιο και στα δύο φαντάσου τι νταβαντζηλίκι και διαφήμιση πληρώνουμε σε αυτό που κάνει 0,70 όσο καλίτερα υλικά και να έχει. 0,70 δεν τους το δίνω για 50 γραμ. αλεύρι λίγη ζάχαρη λίγη μαγιά και μία κουταλιά του γλυκού μαρμελάδα. Προσωπικά έχω πάρει αρκετές φορές κρουασάν , το Σάββατο πήρα και τσουρεκάκι χρυσός μύλος που το είχε προσφορά με 35 λεπτά τη στιγμή που άλλα φτάνουν και ξεπερνούν το 1 ευρώ.Μέχρι σήμερα δεν έχω πάθει τίποτε. Φτηνά κρουασάν όπως το lidl πουλάει και το mart πρώην makro δεν είδα όμως κανέναν να το κατηγορεί. Αντίθετα έχω παρατηρήσει και εκεί ότι τα παίρνουν με τις κούτες.Και εγώ έχω πάρει αρκετές φορές που τα βρίσκω σε προσφορά. Ας αφήσουμε στην άκρη τους καρκίνους το έιτζ τις φυματιώσεις την καρδιά και τα αρθριτικά και ας μη γινόμαστε φερέφωνα και παπαγαλάκια κάποιων ιστοσελίδων που με ένα χαρτζηλικάκι 100-200 ευρώ είναι διατιθεμένοι να συκοφαντήσουν με φανταστικά σενάρια τον οποιονδήποτε. Papoys1 κανένας δεν είναι εδώ για να αλλάξει γνώμη στον άλλο. Καλά κάνετε κ προτιμάτε το λιντλ. . Είναι ο μόνος που δεν άνοιξε τις Κυριακές. Όπως σωστό είναι να στηρίζουμε κ το λιντλ μιας κ εκεί συμπολίτες μας δουλεύουν ( Έλληνες κ αλλοδαποί δεν διαχωριζω), κ ελληνικα προϊόντα εμπορεύεται κτλ. Δηλαδή εγώ που η δουλειά μου απαιτεί να δουλεύω Κυριακές και αργίες είμαι μαύρος από άλλη χώρα και δεν είμαιΧριστιανός Ορθόδοξος;;;;;; Ψωνίζω εκεί που με συμφαίρει.όπου είναι φτηνότερος τον προτιμώ. έχω βρει όμως σύστημα. σταμπάρω τα παγωτά που θέλω αλλά δε τα παίρνω. μόλις η ταμίας κοντεύει να χτυπήσει όλα τα πράγματα του μπροστινού πετάγομαι στο ψυγείο και παίρνω τα παγωτά. 30 δευτερόλεπτα υπόθεση. δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Τι είπες τώρα.Σαν να βλέπω τον εαυτό μου όταν θέλω να πάρω παγωτό με μεγάλη ζέστη και βλέπω κίνηση στα ταμεία.. :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Παντού γίνονται αυτά κ σε πολλά προϊόντα. Δεν το αμφισβητω. Άλλα έλεγες πριν... Εισαι λάθος φίλε μου, Η φέτα είναι προϊόν ΠΟΠ και ο παραγωγός υποχρεούται να το παράγει αποκλειστικά από ελληνικό αιγοπροβειο γάλα. Επίσης ακόμα δεν απάντησες πως γίνεται ο καταναλωτής να ρισκάρει για 70 λεπτά αγοράζοντας κάτι που είναι 30 λεπτά φτηνότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Τα 70 λεπτά αναφέρονται στην τιμή του Molto που είναι το πλέον επώνυμο και ακριβό. Αυτό λέω.... Τα ίδια έλεγα κ πριν και σου ξαναλέω ότι όταν μια τιμή είναι περιεργως χαμηλή κάτι βρωμάει. Αντίθετα τα επώνυμα προϊόντα διατηρούν μια ποιότητα και δεν παίζουν τέτοιες τακτικές. Εσύ ξέρεις κάποια γαλακτοβιομηχανια που ακολουθεί τέτοιες πρακτικές ή απλά το υποθετεις βάσει του άρθρου που παρέθεσες;;; Γιατί εγώ τόσα χρόνια δεν έχω ακούσει κάτι συγκεκριμένο. Αν δεν ξέρεις τον χώρο του γάλακτος καλύτερα να μην κατηγορείς άνευ επιχειρηματων. @papoys1 μην το πας σε θρησκευτικά και άλλα τέτοια χαζά επιχειρήματα για Έλληνες και αλλοδαπούς. Εγώ αναφέρομαι καθαρά στην κατάργηση μιας ακόμα αργίες. Κ εγώ δουλεύω Κυριακές αλλά τα 2 ρεπό της εβδομάδας δεν μου τα στερει κάνεις. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2017 από bill999r Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Το κρουασαν του λιντλ παραγεται στο εξωτερικο σε χωρα του πρωην ανατ. μπλοκ αν θυμαμαι. Αν εχει κανει συμφωνια για ολα τα λιντλ της ευρωπης, τοτε η τιμη 0,19/τμχ ειναι πολυ λογικη για τοσο μαζικη παραγωγη. Οικονομια κλιμακας εχει και το λιντλ και το εργοστασιο παραγωγης. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μέχρι σήμερα δεν έχω πάθει τίποτε. Αυτό ομολογώ με εξέπληξε. Όχι ότι δεν το περίμενα αλλά έλεγα δεν γίνεται να σκέφτονται έτσι. Κι όμως. Να ξέρες πόσοι είπαν το ίδιο πράγμα με τα τσιγαρα, με τα ελενιτ και τον αμίαντο κλπ Καλά να είσαι και εύχομαι ποτέ να μην πάθεις τίποτα, ειλικρινά. Όλοι οι άλλοι ΞΕΡΟΥΜΕ ότι τρώγοντας κρουασάν Μίλτο και Λιντλ ουσιαστικά τρώμε ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ με μορφή φαγητού. Διαβάζω στο θέμα εδώ για τυρόπιτες, κρουασάν, πίτσες και αναρωτιέμαι τι σκατά τρώμε. Εάν είναι κάτι που έδωσε το γυμναστήριο είναι μια διαφορετική άποψη για την διατροφή. Για να δεις πόσο δογματικός είσαι,αναφέρεις το Mart το οποίο όμως δεν έχει καν νήμα στο φόρουμ, εδώ είναι θέμα του Λιντλ, τι πιο λογικό από το να συζητάμε για το Λιντλ και οχι για το Μάρτ, ακόμη και να υπήρχε βήμα στο φόρουμ κάποιοι εξ ορισμού θα ήταν αποκλεισμένοι, πχ εγώ έχω πάει μια φορά πριν πολλά χρόνια με δανεικά κάρτα και δεν έχω πρόθεση να υποχρεώνομαι για να πάω να ψωνισω ανύπαρκτες προσφορές. Οπότε να κάνουμε νήμα για ένα ειδικό κατάστημα να πουμε τι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Τα 70 λεπτά αναφέρονται στην τιμή του Molto που είναι το πλέον επώνυμο και ακριβό. Αυτό λέω.... Τα ίδια έλεγα κ πριν και σου ξαναλέω ότι όταν μια τιμή είναι περιεργως χαμηλή κάτι βρωμάει. Αντίθετα τα επώνυμα προϊόντα διατηρούν μια ποιότητα και δεν παίζουν τέτοιες τακτικές. Ιδέα μου είναι δηλαδή τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν από τον ΕΦΕΤ στην chipita(αυτή που φτιάχνει τα molto λέω) επειδή βρήκαν υφή εντόμων και ζωντανές προνύμφες σε μπάρες δημητριακών? Ε μάλλον, αφού τα επώνυμα προϊόντα έχουν ποιότητα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Σε ποιες μπάρες;;;; Γιατί αν αναφερεσαι σε μπάρες τύπου λιντλ που παράγει η chipita για λογαριασμό τρίτων το ίδιο αναφέρω κ για το τυρί του ΤΥΡΑΣ του οποίου τα υπόλοιπα προϊόντα είναι εξαιρετικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LittyMeek Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 στην Βαρβάκειο το στήθος Πίνδος έχει 4.5 βαρβακειο ε; εχετε ποτε διανοηθει οτι δεν ζουν ολοι οι έλληνες Αθήνα; μπααααααααααα Ναι, επίσης ξέρεις τι άλλο δεν υπάρχει πουθενά (ανεξαρτήτως τιμής); Το συγκεκριμένο κοτόπουλο φιλέτο στήθος του Lidl. οοο με αποστόμωσες τώρα πάω να κλάψω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristos12 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 στην Βαρβάκειο το στήθος Πίνδος έχει 4.5 καλά υπάρχουν ανθρωποι στό 2017 πού ψωνίζουν κρέατα στήν βαρβάκειο ?? Ε Λ Ε Ο Σ στό απέναντι πεζοδρόμιο εισαι κ σού ερχεται νά λιποθυμήσεις από τήν μπόχα-βρώμα η κάνω λάθος ?, στούς πάγκους τους κάτι μαυρισμένα κρέατα βλέπω κ κάτι κιμάδες μέ 2-3 euro ... ενώ δίπλα πού ειναι τά μαγαζιά μέ τά ψάρια κανένα παράπονο -πρόβλημα δέν εχω συναντήσει.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teddy71 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Εισαι λάθος φίλε μου, Η φέτα είναι προϊόν ΠΟΠ και ο παραγωγός υποχρεούται να το παράγει αποκλειστικά από ελληνικό αιγοπροβειο γάλα. Στο λευκό τυρί(από αγελαδινο γαλα) συμβαίνει αυτό που λες που έρχονται βυτια από το εξωτερικό με 15 λεπτά το λίτρο. Γι αυτό ένα κιλό φέτα έχει γύρω στο 8-9 ευρώ. Χαχαχα μην εισαι τοσο σιγουρος (δεν σε ειρωνονευμαι), η συζυγος μου ειναι τεχνολογος τροφιμων και πριν αρκετους μηνες που ελεγε για εταιρια οπου σε ελεγχο βρηκαν οτι στην φετα ειχαν ειχε και αγελαδινο γαλα. Φυσικα αυτο δεν την εκανε ακαταλληλη αλλα δεν ηταν τελικα το προιον που ελεγε οτι ειναι. Γενικα μου λεει οτι στο τομεα των τροφιμων γινεται ο χαμος , επισης οτι τιποτα δεν πετιεται ακομη και τα ληγμενα που επιστεφονται επαναεπεξεργαζονται. Καλη μας ορεξη και με υγεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LittyMeek Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 καλά υπάρχουν ανθρωποι στό 2017 πού ψωνίζουν κρέατα στήν βαρβάκειο ?? Ε Λ Ε Ο Σ στό απέναντι πεζοδρόμιο εισαι κ σού ερχεται νά λιποθυμήσεις από τήν μπόχα-βρώμα η κάνω λάθος ?, στούς πάγκους τους κάτι μαυρισμένα κρέατα βλέπω κ κάτι κιμάδες μέ 2-3 euro ... ενώ δίπλα πού ειναι τά μαγαζιά μέ τά ψάρια κανένα παράπονο -πρόβλημα δέν εχω συναντήσει.... αυτο ακριβως, στο lidl λογω μεγάλης κατανάλωσης σχεδόν ανα 2 μερες τελειωνει το κοτοπουλο και ερχεται καινούριο ενω π.χ σε μασουτη και βασιλόπουλο στο χασάπικο βλέπεις το σιτεμένο κρέας με τις μυγουλες να κανουν πάρτυ καθως σχεδόν κανείς δεν παίρνει, τωρα και εγω επειδη πολλοι εδω παρεξηγουν, ΔΕΝ ειπα οτι το λιντλ ειναι η ποιοτικοτερη λυση αλλα μια καλη λυση για καποιον που προσπαθει να φαει πολυ και σωστα, δεν γινεται να τα εχεις ολα, και εγω θα ηθελα να πηγαινω στον χασαπη να μου φιλεταρει κοτοπουλα κτλπ αλλα δεν εχω τα λεφτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις