Προς το περιεχόμενο

Lidl

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το πιθανοτερο σεναριο σε αυτο που λες ειναι ολοι οι υπαλληλοι (και οι δυο) να ηταν ηδη ταμειο. Τι ηθελες δηλαδη να ερθουν και οι σεκιουριταδες να κατσουν ταμειο;
Σουπερ μαρκετ με δυο-τρεις υπαλληλους, χαχαχα

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άλλο το τι θα έπρεπε να κάνει ο παραγωγός, και άλλο το τι κάνει στην πραγματικότητα. Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί είναι σχεδόν ανύπαρκτοι.

http://www.ethnos.gr/agrotis/arthro/notheia_sti_feta_me_eisagomeno_gala_apo_boulgaria_skopia-64628544/

Παντού γίνονται αυτά κ σε πολλά προϊόντα. Δεν το αμφισβητω.

Ωστόσο μια επωνυμη και δυνατή εταιρία δεν θα ρισκάρει το όνομά της κ τη φήμη της με γάλα εισαγωγής. Γι αυτό επιμένω ότι στις πολύ χαμηλές τιμές κάτι βρωμάει.

Πάντως οι περισσότερες ελληνικές εταιρίες έχουν υψηλά στάνταρ ποιότητας και δίκτυο Ελλήνων παραγωγών. Τα ελληνικά τυροκομεια είναι έτη φωτός μπροστά από αντίστοιχα του εξωτερικού. Φυσικά υπάρχουν κ τα παραδείγματα που αναφέρεις που στην πραξη αποτελούν συνάρτηση της τιμής πώλησης του προϊόντος

αλλα με τετοιους πελατες,γιατι;κανενας δεν διαμαρτυροταν.προβατιλα στα τυρια και στα μυαλα.

Προβατίλα είναι να πας για ψώνια κουρδισμένος για καυγά και να φωνάζεις σαν ούγκανο για έξτρα ταμείο ενώ ξέρεις οτι το μαγαζί δεν διαθέτει προσωπικό. Αμα θες να διαμαρτυρηθείς πάνε έξω από τα γραφεία τους και στήσε αντίσκηνο. Τα παιδιά που δουλεύουν τι σου φταίνε και μάλιστα Σαββατιάτικα.

Επιπλέον μ'αυτό που έκανες και παράτησες το καρότσι πρόσθεσες άλλο ένα πρόβλημα στους υπόλοιπους αφού η υπάλληλος δεν μπορεί να αφήσει το ταμειο, επομένως την δική σου "μαγκιά" θα την πληρώσουν τα πρόβατα που δεν διαμαρτύρονται σαν τριτοκοσμικοί πολίτες και περιμένουν την σειρά τους. Για ψώνια πήγες, το ξέρεις οτι θα αργήσεις. Αλλιώς πήγαινε καθημερινή ή σε άλλο σουπερμάρκετ που πληρώνεις το έξτρα ταμείο στην τιμή των προιόντων.

Τελικά ψώνισες τίποτε από τη λίστα ή έπεσε παντόφλα το μεσημέρι; :P

• Like 3

Ε οχι ρε περιστερι μου, τι ειναι αυτα που λες;
Παμε να ψωνισουμε οχι να βασανιστουμε, αυτα βλεπουν οι διαφοροι και μας αφηνουν να περιμενουμε σαν τα ζωα σε τηλεφωνικες αναμονες, στα ταμεια παντου. "Εαν δεν σου αρεσει μην πας" τι επιχειρημα ειναι αυτο τωρα;
Σαν να μου λες και οι σκλαβοι πριν απο αρκετα χρονια ηταν δεμενοι με αλυσιδες για να δουλευουν και θα πηγαινες εσυ να τους πεις "εαν δεν σου αρεσει φιλε μην δουλευεις" δεν ειναι ετσι, γιατι διαμαρτηθηκαν και εφτιαξε μια κατασταση που ηταν λαθος.  Δεν λεω οτι ειναι το ιδιο πραγμα, αλλα σε καθε λαθος πρεπει να διαμαρτυρομαστε για να διορθωθει η κατασταση.

Για ψώνια πήγες, το ξέρεις οτι θα αργήσεις.

Sorry, αλλά αυτό δεν είναι υποχρεωτικό. Ούτε να το ξέρει, ούτε να αργήσει.

Αλλιώς πήγαινε καθημερινή ή σε άλλο σουπερμάρκετ που πληρώνεις το έξτρα ταμείο στην τιμή των προιόντων.

Είναι αποδεδειγμένα πιο φθηνό από άλλα σούπερ μάρκετ, έστω στην πλειοψηφία ίδιων ακριβώς προϊόντων;

δέν πάω τόν σκλαβενίτη μέ τίποτα ....

γιά 2 λόγους κυρίως ...

1) επειδή δέν κάνει διαφημιστικά spot στήν tv  κ γιατί δέν βγάζει  φυλλάδια ...

2) γιατί ειναι ρατσιστής μέ τούς ελληνες ...κ εξηγούμαι ,δέν σέ προσλαμβάνει γιά προσωπικό  χρόνια τώρα αν δέν εισαι από τήν λευκάδα

(μάλλον οι υπόλοιποι ελληνες εκτός λευκαδιτών ειναι ....β-γ-δ διαλογής ανθρωποι ...)

(οποιος εχει γνωστό πού δουλεύει στόν σκλαβενίτη ας ρωτήσει γιά επιβεβαίωση αν ισχύει η οχι)

αυτό τό γνωρίζουν εδώ κ χρόνια στήν πιάτσα τών super market ολοι ...οπως κ αν υπήρχε παντρεμένο ζευγάρι απαγορευόταν 

νά δουλεύουν κ οι 2 στό ιδιο κατάστημα...

τώρα ομως πού εγινε συγχώνευση μέ τόν πρώην μαρινόπουλο ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ-ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ  δέχτηκε κ τούς υπαλλήλους του κ από

αλλα μερη τής ελλάδος ....

• Like 1

εμας στου σκλαβενιτη δουλευουν ολοι οι αργοστροφοι-βυσματα- σαν μια ατυπη και φαιδρη εκδοχη του ελληνικου δημοσιου...

μονο λιντλ τυποι..

και για να αναφερθω και σε αυτο που ειπατε πριν με τα ταμεια..ναι οντως εχει ταλαιπωρια αρκετη -και- στο λιντλ με τα ταμεια, αλλα αναλογιστειτε το πληθος κοσμου αλλα και το πληθος των τεμαχιων ανα πελατη του λιντλ...

και εν κατακλειδι, ευχαριστως θα περιμενω σαν καλο προβατο 5 λεπτα στην ουρα οταν περνω την γατοτροφη 1.25 τα 2 κιλα και  1 μισι ευρω το μισο κιλο φετα ή "φετα"...

ολα στην ζωη εχουν και το τιμημα τους...

• Like 2

μια χαρα ειναι τα λιντλ... και στην γερμανια παει η οικογενια με το Χ5 στο λιντλ που το κακο δεν εχω καταλαβει...ισως το τιμιοτερο σουπερ μαρκετ στην Ελλαδα πλεον...

μιλαω βεβαια για εμας τις παλιο λινατσες και οχι για κατι αρχόντους- μπουρζουαζια που κυκλοφορουν αναμεσα μας σαν νεοι λουδοβικοι :P

Η τούρκικη οικογένεια με το Χ5 ναι εκεί θα πάει.Είναι γνωστό.Όπως είναι και πανγερμανικώς γνωστό ότι αυτό το μαγαζί εξυπηρετεί πιο πολύ τους  μουσουλμάνους.

Η γερμανική με το Χ5 ούτε με σφαίρες.Όχι ότι ξέρουν να τρώνε και αυτοί,αλλά οι λεφτάδες της Γερμανίας τα σνομπάρουν πάρα πολύ τα λιντλ.

Επί της ευκαιρίας είχα πάρει πριν κανα χρόνο την μεγάλη τυρόπιτα της eridanus.Γερμανία και εγώ.

Tην ψήσαμε και είδα ότι αυτό το πράγμα είχε δείγματα τυριού και μια γέμιση σαν κρέμα γάλακτος.

Η γυναίκα την πέταξε αφού δοκιμάσαμε λίγο.Με την καμία δεν το έλεγες τυρόπιτα.

Περνάει λίγος καιρός,ξανά προιόντα eridanus και παίρνω τα μικρά στριφτά με πράσο αυτή την φορά.

Τίνγκα στα λιπαρά με ίχνη πράσου πάλι,και με κάτι κρεμώδες μέσα.Ξανά στα σκουπίδια.Τι περίμενες μου λέει η γυναίκα να φας με λιγότερο από 3 ευρώ.Σκουπίδια τρως.

Έκλεισε και αυτό το κεφάλαιο για μένα.

Ε οχι ρε περιστερι μου, τι ειναι αυτα που λες; Παμε να ψωνισουμε οχι να βασανιστουμε, αυτα βλεπουν οι διαφοροι και μας αφηνουν να περιμενουμε σαν τα ζωα σε τηλεφωνικες αναμονες, στα ταμεια παντου. "Εαν δεν σου αρεσει μην πας" τι επιχειρημα ειναι αυτο τωρα;

Μα τι κερδίζεις με το να πρήζεις τους υπαλλήλους; Μήπως θα κλωνοποιηθούν έτσι στα πρόχειρα για να ανοίξουν ταμείο; Σ' όλα αυτά που λες συμφωνούμε αλλά δεν είναι λύση ούτε να φωνάζουμε ούτε να παρατάμε τα καρότσια μήπως και ψήσουμε τους άλλους να φύγουν κι αυτοί. Ούτε φυσικά δέχομαι εκφράσεις τύπου πρόβατα επειδή περιμένουμε 10 λεπτά στο ταμείο χωρίς να τσακωθούμε με το μισό μαγαζί.

Sorry, αλλά αυτό δεν είναι υποχρεωτικό. Ούτε να το ξέρει, ούτε να αργήσει.

..κι όμως το ξέρει οτι θα αργήσει, ειδικά στα lidl και ειδικά το Σαββατο που πάει σουπερμάρκετ το 50% των Ελλήνων, οικογενειακώς και με τρελά κέφια για καυγαδάκι με ταμεία, υπαλλήλους, πελάτες και οδηγούς στο δρόμο. Σε άλλη χώρα ζεις;

Είναι αποδεδειγμένα πιο φθηνό από άλλα σούπερ μάρκετ, έστω στην πλειοψηφία ίδιων ακριβώς προϊόντων;

Εγώ ψωνίζω ιδιωτικής ετικέτας κι εκεί μπορώ να κάνω συγκρίσεις αλλά δεν έχει σημασία όλο αυτό. Δεν είναι κρυφές οι τιμές όποιος δεν θέλει να ψωνίσει για τον ΧΨΖ λόγο, δεν γεμίζει ένα καρότσι πράγματα ούτε κάνει πως πέφτει από τα σύννεφα άμα δεν τελειώσει σε 5 λεπτά. Δηλαδή, όση ώρα γέμιζε το καρότσι δεν είδε μια ουρά ως τα ψυγεία; Γιατί συνέχισε να ψωνίζει εκεί αφού βιάζεται, μαζόχας είναι;

• Like 1

ο έλληνας αφού κάνει όλα τα πιθανά δρομολόγια στους διαδρόμους του Lidl χάνοντας χρόνο, παραπονιέται επειδή θα περιμένει 5 λεπτά στο ταμείο.

μια φορά κιόλας ήταν ένας γύρω στα 40 που επειδή δε μπορούσε να περιμένει είχε ανοίξει κάτι και έτρωγε (σοκολάτα, κρουασαν) περιμένοντας στην ουρά. αστειευόταν κιόλας λέγοντας.. τόση ώρα περιμένουμε πεινάσαμε.

ένα 5χρονο να είχες γύφτε περισότερη υπομονή θα έκανε.

το σπαστικό είναι όταν θέλεις να πάρεις παγωτά. εμένα μόνο αυτό με ενοχλεί. μέχρι να πληρώσεις έχουν λιώσει.

κατα τα άλλα δε με ενοχλεί να περιμένω.

έχω βρει όμως σύστημα.

σταμπάρω τα παγωτά που θέλω αλλά δε τα παίρνω.

μόλις η ταμίας κοντεύει να χτυπήσει όλα τα πράγματα του μπροστινού πετάγομαι στο ψυγείο και παίρνω τα παγωτά.

30 δευτερόλεπτα υπόθεση.

δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

• Like 1

έχω βρει όμως σύστημα.

σταμπάρω τα παγωτά που θέλω αλλά δε τα παίρνω.

μόλις η ταμίας κοντεύει να χτυπήσει όλα τα πράγματα του μπροστινού πετάγομαι στο ψυγείο και παίρνω τα παγωτά.

30 δευτερόλεπτα υπόθεση.

Και ταυτόχρονα προσεύχεσαι αυτό το παγωτό που πήρες να ΜΗΝ ήταν αυτό που είχε παρατήσει στο καρότσι κανας Dolly.

• Like 3

Και ταυτόχρονα προσεύχεσαι αυτό το παγωτό που πήρες να ΜΗΝ ήταν αυτό που είχε παρατήσει στο καρότσι κανας Dolly.

και μετά θα μας φταίει το κατάστημα.

δε ξέρω αν τυχαίνει μόνο σε μένα αλλά αρκετές φορές βλέπω προϊόντα παρατημένα σε διάφορα σημεία του καταστήματος.

ακόμα και προϊόντα ψυγείου (κασέρια φέτες την τελευταία φορά) χωμένα στα αναψυκτικά (εκτός ψυγείου)

αναρωτιέμαι πόσο ξεφτίλες είναι μερικοί.

μετάνιωσες για κάτι. ε πήγαινε το στη θέση του.

και όσον αφορά κάποια σχόλια που είχαν γίνει παλαιότερα,

περισσότεροι γύφτοι είναι μέσα στο κατάστημα παρά έξω.

• Like 3

..κι όμως το ξέρει οτι θα αργήσει, ειδικά στα lidl και ειδικά το Σαββατο που πάει σουπερμάρκετ το 50% των Ελλήνων, οικογενειακώς και με τρελά κέφια για καυγαδάκι με ταμεία, υπαλλήλους, πελάτες και οδηγούς στο δρόμο. Σε άλλη χώρα ζεις;

ΟΚ, μπορεί να είναι λίγοι, αλλά δεν αποκλείω να υπάρχουν κάποιοι που δεν το ξέρουν. Π.χ. εγώ πηγαίνω Lidl μόνο για χαρτικά, 2-3 φορές το χρόνο.

Ε, τι πρώτες φορές που πάτησα εκεί δε θα μπορούσα να το ξέρω.

Εγώ ψωνίζω ιδιωτικής ετικέτας κι εκεί μπορώ να κάνω συγκρίσεις αλλά δεν έχει σημασία όλο αυτό. Δεν είναι κρυφές οι τιμές όποιος δεν θέλει να ψωνίσει για τον ΧΨΖ λόγο, δεν γεμίζει ένα καρότσι πράγματα ούτε κάνει πως πέφτει από τα σύννεφα άμα δεν τελειώσει σε 5 λεπτά. Δηλαδή, όση ώρα γέμιζε το καρότσι δεν είδε μια ουρά ως τα ψυγεία; Γιατί συνέχισε να ψωνίζει εκεί αφού βιάζεται, μαζόχας είναι;

Δεν απάντησες στην ερώτησή μου.

Παρουσιάζεις ως επιχείρημα για το ελλιπές προσωπικό, τις χαμηλότερες τιμές. Δεκτό (εν μέρει, και αν ισχύει).

Και σε ρωτάω, αν το Lidl είναι πιο οικονομικό στα ίδια ακριβώς προϊόντα σε σχέση με άλλα σούπερ μάρκετ.

Μου απαντάς ότι ψωνίζεις ιδιωτικής ετικέτας (άρα μάλλον εννοείς π.χ. αναψυκτικά Freeway και όχι Coca cola, αφρό Cien και όχι Gillette κ.ο.κ.) και ότι δεν έχει σημασία όλο αυτό.

Πώς δεν έχει σημασία; Να δεχτώ ότι καταφέρνει να πουλάει τα ίδια ακριβώς μακαρόνια Barilla πιο φθηνά απ' όλους, επειδή γλυτώνει λεφτά απ' το προσωπικό, άντε να το δεχτώ.

Άμα εννοείς ότι πουλάει τα μακαρόνια Ότι να 'ναι πιο φθηνά από τα Barilla ή τα 365, τι να το κάνω όταν συγκρίνουμε διαφορετικά προϊόντα;

Δεν καταλαβαίνω πώς θες να σταθεί ως επιχείρημα το ότι πουλάει πιο φθηνά δικά του προϊόντα επειδή πληρώνει λιγότερους υπαλλήλους (εν τω μεταξύ πιο ακριβά από τα υπόλοιπα σούπερ μάρκετ απ' όσο ξέρουμε).

Λοιπόν αυτό το πράγμα με τα πιο οικονομικά Lidlίσια προϊόντα πρέπει να σταματήσει.

Ενδιαφέρει μόνο εκείνους που τους ενδιαφέρουν τα συγκεκριμένα Lidlίσια προϊόντα, όχι τους υπόλοιπους. Το ίδιο ισχύει και για τα 365 του ΑΒ και δεν ξέρω κι εγώ ποια άλλα ιδιωτικής ετικέτας.

Το αν θα έπρεπε να ενδιαφέρει κι άλλους, π.χ. «κολλημένους» που θέλουν ν' αγοράζουν μόνο επώνυμα, είναι άλλο θέμα και δεν είναι της παρούσης.

Στην τελική, αναρωτιέμαι αν τα έχει βάλει κανείς κάτω «με χαρτί και με μολύβι», να μας πει πόσα γλυτώνει στο Lidl, για να δούμε πόσο αξίζει τελικά, συναρτήσει της ποιότητας που αγοράζει, και της όποιας ταλαιπωρίας τραβάει στα ταμεία ή όπου αλλού.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτο παντως που παιρνετε κατι βρωμιες στυλ τυροπιτα σαλαμαρες κτλπ και λετε οτι ηταν μαπα και κατηγορειτε το σουπερ μαρκετ με ξεπερναει, δηλαδη απο που θα παρετε τυροποτα η οποια θα ειναι σωστη και θα κανει καλο στην υγεια, δηλαδη ακομα και η γιαγια απο το χωριο να την στείλει η τυρόπιτα αποτελει ενα junk food τιγκα στο λαδι και τη θερμιδα, 1000 φορες lidl να κανεις σωστη διατροφη, δεν αξιζουν ολα εννοειται, οταν ρε σεις βλεπετε κατι wurst και λουκανικα με σκορδα πικαντικα βρωμιαρικα και ελεεινα ε μη τα παιρνετε, ειναι σαν να πηγαινεις και να περνεις απο τον βασιλοπουλο τα πικλοποιημενα αυγα απο την κινεζικη κουζινα, δηλαδη αν τα παρεις και κανεις εμετεο λογω αηδιας σημαινει οτι ο βασιλογοπουλος ειναι χαμηλης ποιοτητος

ΟΚ, μπορεί να είναι λίγοι, αλλά δεν αποκλείω να υπάρχουν κάποιοι που δεν το ξέρουν. Π.χ. εγώ πηγαίνω Lidl μόνο για χαρτικά, 2-3 φορές το χρόνο.

Ε, τι πρώτες φορές που πάτησα εκεί δε θα μπορούσα να το ξέρω.

Δεν απάντησες στην ερώτησή μου.

Παρουσιάζεις ως επιχείρημα για το ελλιπές προσωπικό, τις χαμηλότερες τιμές. Δεκτό (εν μέρει, και αν ισχύει).

Και σε ρωτάω, αν το Lidl είναι πιο οικονομικό στα ίδια ακριβώς προϊόντα σε σχέση με άλλα σούπερ μάρκετ.

Μου απαντάς ότι ψωνίζεις ιδιωτικής ετικέτας (άρα μάλλον εννοείς π.χ. αναψυκτικά Freeway και όχι Coca cola, αφρό Cien και όχι Gillette κ.ο.κ.) και ότι δεν έχει σημασία όλο αυτό.

Πώς δεν έχει σημασία; Να δεχτώ ότι καταφέρνει να πουλάει τα ίδια ακριβώς μακαρόνια Barilla πιο φθηνά απ' όλους, επειδή γλυτώνει λεφτά απ' το προσωπικό, άντε να το δεχτώ.

Άμα εννοείς ότι πουλάει τα μακαρόνια Ότι να 'ναι πιο φθηνά από τα Barilla ή τα 365, τι να το κάνω όταν συγκρίνουμε διαφορετικά προϊόντα;

Δεν καταλαβαίνω πώς θες να σταθεί ως επιχείρημα το ότι πουλάει πιο φθηνά δικά του προϊόντα επειδή πληρώνει λιγότερους υπαλλήλους (εν τω μεταξύ πιο ακριβά από τα υπόλοιπα σούπερ μάρκετ απ' όσο ξέρουμε).

Λοιπόν αυτό το πράγμα με τα πιο οικονομικά Lidlίσια προϊόντα πρέπει να σταματήσει.

Ενδιαφέρει μόνο εκείνους που τους ενδιαφέρουν τα συγκεκριμένα Lidlίσια προϊόντα, όχι τους υπόλοιπους. Το ίδιο ισχύει και για τα 365 του ΑΒ και δεν ξέρω κι εγώ ποια άλλα ιδιωτικής ετικέτας.

Το αν θα έπρεπε να ενδιαφέρει κι άλλους, π.χ. «κολλημένους» που θέλουν ν' αγοράζουν μόνο επώνυμα, είναι άλλο θέμα και δεν είναι της παρούσης.

Στην τελική, αναρωτιέμαι αν τα έχει βάλει κανείς κάτω «με χαρτί και με μολύβι», να μας πει πόσα γλυτώνει στο Lidl, για να δούμε πόσο αξίζει τελικά, συναρτήσει της ποιότητας που αγοράζει, και της όποιας ταλαιπωρίας τραβάει στα ταμεία ή όπου αλλού.

κοτοπουλο φιλετο στηθος με 5 ευρω το κιλο δεν υπαρχει ΠΟΥΘΕΝΑ, οσο για τα ταμεια παντε και καμια σωστη ωρα οχι οταν παει ολος ο κοσμος και μια χαρα εξυπηρετειστε

Ε οχι ρε περιστερι μου, τι ειναι αυτα που λες;
Παμε να ψωνισουμε οχι να βασανιστουμε, αυτα βλεπουν οι διαφοροι και μας αφηνουν να περιμενουμε σαν τα ζωα σε τηλεφωνικες αναμονες, στα ταμεια παντου. "Εαν δεν σου αρεσει μην πας" τι επιχειρημα ειναι αυτο τωρα;
Σαν να μου λες και οι σκλαβοι πριν απο αρκετα χρονια ηταν δεμενοι με αλυσιδες για να δουλευουν και θα πηγαινες εσυ να τους πεις "εαν δεν σου αρεσει φιλε μην δουλευεις" δεν ειναι ετσι, γιατι διαμαρτηθηκαν και εφτιαξε μια κατασταση που ηταν λαθος.  Δεν λεω οτι ειναι το ιδιο πραγμα, αλλα σε καθε λαθος πρεπει να διαμαρτυρομαστε για να διορθωθει η κατασταση.

ναι αλλα το δεν ξαναπαω δεν το κανεις εκεινη τη στιγμη, εσυ δηλαδη να υποθεσω αν δεν βρείς παρκάρισμα το αφηνεις το αμαξι στη μέση του δρόμου;

Επεξ/σία από LittyMeek
  • Like 1

κοτοπουλο φιλετο στηθος με 5 ευρω το κιλο δεν υπαρχει ΠΟΥΘΕΝΑ

Ναι, επίσης ξέρεις τι άλλο δεν υπάρχει πουθενά (ανεξαρτήτως τιμής); Το συγκεκριμένο κοτόπουλο φιλέτο στήθος του Lidl.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...