SnapShot Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Πολύ σωστός ο teddy71. Κ εγώ βλέπω κάτι τιμές εξωπραγματικες. Για παράδειγμα ένα κρουασάν 0,19 ευρώ. Με 19 λεπτά δηλαδή πως ακριβώς το παράγει; Αλεύρι, αυγό, πραλινα, ρεύμα, υπάλληλοι, συσκευασία, μεταφορά, κέρδος του λιντλ και έξοδα του λιντλ... Δεν θα το έβαζα στο στόμα μου ούτε με σφαιρες... μην μείνουν άνεργοι και οι εργαζόμενοι στον Άγιο Σάββα δουλειά να υπάρχει για όλους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 https://el.m.wikipedia.org/wiki/Οικονομίες_κλίμακας 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Πολύ σωστός ο teddy71. Κ εγώ βλέπω κάτι τιμές εξωπραγματικες. Για παράδειγμα ένα κρουασάν 0,19 ευρώ. Με 19 λεπτά δηλαδή πως ακριβώς το παράγει; Αλεύρι, αυγό, πραλινα, ρεύμα, υπάλληλοι, συσκευασία, μεταφορά, κέρδος του λιντλ και έξοδα του λιντλ... Δεν θα το έβαζα στο στόμα μου ούτε με σφαιρες... Κάτσε, πόσο αλεύρι, αυγό, πραλίνα κτλ χρειάζεται ένα κρουασάν των 70 γραμμαρίων? Τα υπολόγισες για να βγάλεις συμπέρασμα ότι είναι εξωπραγματική η τιμή, ή απλά το σνομπάρεις μόνο και μόνο επειδή το 7days έχει 0,50€? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LittyMeek Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 πως γινεται ρε παιδια ολοι να λετε οτι ειναι μαπα τα προιοντα ομως οι ουρες των ταμεινων να φτανουν στα ψυγεια δεν ξερω, εγω παντως ψωνιζω απο lidl και κανω ανετα καλη διατροφη, κοτοπουλο στηθος, γιαουρτακι ολα φτηνα και ωραια 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 πως γινεται ρε παιδια ολοι να λετε οτι ειναι μαπα τα προιοντα ομως οι ουρες των ταμεινων να φτανουν στα ψυγεια δεν ξερω, εγω παντως ψωνιζω απο lidl και κανω ανετα καλη διατροφη, κοτοπουλο στηθος, γιαουρτακι ολα φτηνα και ωραιαΤο αν κανεις καλη διατροφη το ξερουν μονο αυτοι που τα παραγουν..! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 μια χαρα ειναι τα λιντλ... και στην γερμανια παει η οικογενια με το Χ5 στο λιντλ που το κακο δεν εχω καταλαβει...ισως το τιμιοτερο σουπερ μαρκετ στην Ελλαδα πλεον... μιλαω βεβαια για εμας τις παλιο λινατσες και οχι για κατι αρχόντους- μπουρζουαζια που κυκλοφορουν αναμεσα μας σαν νεοι λουδοβικοι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Κάτσε, πόσο αλεύρι, αυγό, πραλίνα κτλ χρειάζεται ένα κρουασάν των 70 γραμμαρίων? Τα υπολόγισες για να βγάλεις συμπέρασμα ότι είναι εξωπραγματική η τιμή, ή απλά το σνομπάρεις μόνο και μόνο επειδή το 7days έχει 0,50€?Οκ δεν φτιάχνω κρουασάν για να ξέρω αλλά πες ότι το κρουασάν δεν αξίζει ούτε ένα λεπτό. Όλα τα υπόλοιπα πόσο αξίζουν; ρεύμα, φορολογία, μεταφορά, κέρδος, αμοιβή εργαζομένων. Μην λέμε κ ότι θέλουμε. Ότι πληρώνεις παίρνεις. Τώρα γιατί να ρισκαρεις για 70 λεπτά του ευρώ δεν ξέρω. Πριν 2 βδομάδες αποσύρθηκε η φέτα του λιντλ λόγω μουχλας σε μια παρτίδα. Η συγκεκριμένη φέτα είχε παραχθεί στα Τρίκαλα από την ΤΥΡΑΣ, μια από τις μεγαλύτερες γαλακτοβιομηχανιες στην οποία ανήκει και η ετικέτα Όλυμπος. Στα προϊόντα της δεν έχει ακουστεί το παραμικρό τόσα χρόνια. Άρα κάποια έκπτωση γίνεται στην ποιότητα για να πετύχουν χαμηλές τιμές, έκπτωση την οποία την τρώει ο καταναλωτής. Για να φτιάξεις ένα κιλό φέτα χρειάζεσαι 5-6 λίτρα γάλα. Το γάλα οι παραγωγοί το δίνουν από 90 λεπτά και πάνω. Αυτά τα λίγα για σκέψη... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Οι εταιρείες για να κινηθούν θέλουν και ρευστό στα ταμεία.Ευρώ δηλαδή. Όταν πάει ο άλλος και τους δίνει επιταγή 10-20 ημερών να είσαι σίγουρος ότι μπορεί να αγοράσει και στην μισή τιμή από τον άλλο που δίνει επιταγή 8-10- και 12 μηνών με ότι ρίσκο συνεπάγεται αν θα πληρωθεί και τότε. Κάτι σαν το Μαρινόπουλο , ατλάντικ , Αρβανιτίδη , κ.λ.π. Προσωπικά στεναχωριέμαι όταν βλέπω πολύ κόσμο στα ταμεία του lidl γιατί φοβάμαι ανατιμήσεις. Όταν πάω και στο Σκλαβενίτη δίπλα και βλέπω ταμίες να βαράνε μύγες στεναχωριέμαι περισσότερο. Για αυτό παιδιά όλοι Σκλαβενίτη.Είναι Ελληνας , Χ. Ορθόδοξος , καλός εργοδότης και τόσα και τόσα άλλα. Για τιμές μην κοιτάζετε πινακίδες.Ψωνίστε άφοβα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinosterpsis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Τα Lidl πουλανε φθηνα επειδη εχουν τριγωνικα τιμολογια.Ο φπα αποδιδεται στην εξαγωγο χωρα μιας και γινεται εισαγωγη απο Γερμανια Βουλγαρια Ιταλια κτλ . Επισης τα Lidl δουλευουν με ποιοτητες. Ενας χυμος Solevita εχει ζαχαρινη και διαφορα αλλα γλυκαντικα ενω ενας Amita ειναι καθαρος χυμος (οσο μπορει) χωρις χρωματα ενισχυτηκα γευσεων η γλυκαντικα. Πριν 2 χρονια επιασαν κατι χαλβαδες του Χαητογλου με μουχλα.Δεν φταιει η εταιρια παραγωγης αλλα ο πελατης. Ο Χαητογλου εχει ποιοτητα Α και ποιοτητα Β.Τα lidl του ζητησαν ποιοτητα Γ,το κατακαθι δηλαδη και αυτο που ειναι προς απορριψη.Αν πας να παρεις εναν καλο χαλβα <<γνωστο ας πουμε>> θα σου βγει ιδια τιμη με τον ΑΒ τον Μασουτη κτλ. Μην ξεχνατε τα νωθευμενα ελαιολαδα τα σαλαμια με τριμμα οστων τα αγγουρια με e coly....\ Επισης κατι τελευταιο.Οταν κατι ειναι φθηνο σε τιμη δεν σημαινει οτι ειναι ευκαρια.... Τα lidl βγαζουν πολλα ηλεκτρικα εργαλεια κατα καιρους.Δεν σημαινει οτι ενα κρουστικο με 30 ευρω οτι ειναι φθηνο...οτι δινεις παιρνεις....Αν χρειαστει σερβις απλα τρεχεις και αν θελει ανταλλακτικα τοτε το κλαις. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Οκ δεν φτιάχνω κρουασάν για να ξέρω αλλά πες ότι το κρουασάν δεν αξίζει ούτε ένα λεπτό. Όλα τα υπόλοιπα πόσο αξίζουν; ρεύμα, φορολογία, μεταφορά, κέρδος, αμοιβή εργαζομένων. Μην λέμε κ ότι θέλουμε. Ότι πληρώνεις παίρνεις. Τώρα γιατί να ρισκαρεις για 70 λεπτά του ευρώ δεν ξέρω. Πριν 2 βδομάδες αποσύρθηκε η φέτα του λιντλ λόγω μουχλας σε μια παρτίδα. Η συγκεκριμένη φέτα είχε παραχθεί στα Τρίκαλα από την ΤΥΡΑΣ, μια από τις μεγαλύτερες γαλακτοβιομηχανιες στην οποία ανήκει και η ετικέτα Όλυμπος. Στα προϊόντα της δεν έχει ακουστεί το παραμικρό τόσα χρόνια. Άρα κάποια έκπτωση γίνεται στην ποιότητα για να πετύχουν χαμηλές τιμές, έκπτωση την οποία την τρώει ο καταναλωτής. Για να φτιάξεις ένα κιλό φέτα χρειάζεσαι 5-6 λίτρα γάλα. Το γάλα οι παραγωγοί το δίνουν από 90 λεπτά και πάνω. Αυτά τα λίγα για σκέψη... Κάτσε γιατί έχεις μπερδευτεί λίγο... Πως ακριβώς ρισκάρεις για 70 λεπτά όταν αγοράζεις κάτι όχι επώνυμο που κάνει 0,19€(σε προσφορά) αντί κάποιο επώνυμο που κάνει 0,50€(κανονική τιμή χωρίς προσφορά)? Όσο για όλα τα υπόλοιπα, ρεύμα, μεταφορά, αμοιβή εργαζομένων είναι πολύ χαμηλά λόγω οικονομίας κλίμακας. Η φορολογία δεν είναι κάποιο σταθερό ποσό, είναι ποσοστό του κέρδους, το οποίο επίσης είναι ανάλογο με την τιμή του προϊόντος. Όσο για τη φέτα ναι μεν χρειάζεσαι 5-6 λίτρα γάλα, αλλά μίγμα γάλακτος αίγας(που είναι στη μισή τιμή) και πρόβειου, επίσης η συντριπτική πλειοψηφία της φέτας που παρασκευάζεται στην Ελλάδα φτιάχνεται από εισαγόμενο γάλα που είναι πολύ φτηνότερο. Αν το πλήρωναν 0,90-1,00€ το κιλό όπως νομίζεις, θα έπρεπε να τη πουλάνε 9€ μόνο και μόνο για να βγάλουν τα έξοδα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Papoys1 κανένας δεν είναι εδώ για να αλλάξει γνώμη στον άλλο. Καλά κάνετε κ προτιμάτε το λιντλ. Αλλά μην προσπαθούμε εξισωσουμε την ποιότητα για παράδειγμα της φέτας ΓΑΛΠΟ με την φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ. Όπως κ του κρουασάν των 19 λεπτών με το Molto για παράδειγμα που έχει 1 ευρώ και δεν περιέχει συντηρητικά. Όσο για τον σκλαβενιτη κάνεις λάθος. Είναι αρκετά οικονομικός και σέβεται τους εργαζόμενους. Κρίμα είναι να μην στηρίζουμε μια τέτοια επιχείρηση. Είναι ο μόνος που δεν άνοιξε τις Κυριακές. Όπως σωστό είναι να στηρίζουμε κ το λιντλ μιας κ εκεί συμπολίτες μας δουλεύουν ( Έλληνες κ αλλοδαποί δεν διαχωριζω), κ ελληνικα προϊόντα εμπορεύεται κτλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LittyMeek Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Το αν κανεις καλη διατροφη το ξερουν μονο αυτοι που τα παραγουν..! εγω τωρα λεω σε γενικα πλαισια, γτ αν π.χ προσεχω αν εχει λιγες ορμονες το κοτοπουλο που θα φαω μια φορα την εβδομαδα αλλα τρωω και την τυροπιτα και τον γυρο απ'εξω ε εκει μια τρυπα στο νερο, ολα να τα χουμε στη ζωη δεν γινεται, και διατροφη για bodybuilding και φθηνα, εκτος αν αρχισετε τωρα να λετε να παραγουμε να εχουμε κοτες στο μπαλκονι και και και... θελω να πω οτι το να φας κοτοπουλο φιλετο λιντλ και σαλατα και γιαουρτι ειναι πολυ καλυτερο απο το να φας το καλυτερο μακαρονι κρουασαν και σοκολατα, για εναν φοιτητη που δεν του περισσευουν αλλα πρεπει να τρωει μεγαλες ποσοτητες κοτοπουλου και δεν μπορει να διαθεσει 300-400 ευρω το μηνα για φαι ειναι οτι πρεπει και μη μου πειτε να τρως λιγοτερο γτ με λιγοτερο μυες δεν χτιζονται 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Κάτσε γιατί έχεις μπερδευτεί λίγο... Πως ακριβώς ρισκάρεις για 70 λεπτά όταν αγοράζεις κάτι όχι επώνυμο που κάνει 0,19€(σε προσφορά) αντί κάποιο επώνυμο που κάνει 0,50€(κανονική τιμή χωρίς προσφορά)? Όσο για όλα τα υπόλοιπα, ρεύμα, μεταφορά, αμοιβή εργαζομένων είναι πολύ χαμηλά λόγω οικονομίας κλίμακας. Η φορολογία δεν είναι κάποιο σταθερό ποσό, είναι ποσοστό του κέρδους, το οποίο επίσης είναι ανάλογο με την τιμή του προϊόντος. Όσο για τη φέτα ναι μεν χρειάζεσαι 5-6 λίτρα γάλα, αλλά μίγμα γάλακτος αίγας(που είναι στη μισή τιμή) και πρόβειου, επίσης η συντριπτική πλειοψηφία της φέτας που παρασκευάζεται στην Ελλάδα φτιάχνεται από εισαγόμενο γάλα που είναι πολύ φτηνότερο. Αν το πλήρωναν 0,90-1,00€ το κιλό όπως νομίζεις, θα έπρεπε να τη πουλάνε 9€ μόνο και μόνο για να βγάλουν τα έξοδα τους. Εισαι λάθος φίλε μου, Η φέτα είναι προϊόν ΠΟΠ και ο παραγωγός υποχρεούται να το παράγει αποκλειστικά από ελληνικό αιγοπροβειο γάλα. Στο λευκό τυρί(από αγελαδινο γαλα) συμβαίνει αυτό που λες που έρχονται βυτια από το εξωτερικό με 15 λεπτά το λίτρο. Γι αυτό ένα κιλό φέτα έχει γύρω στο 8-9 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Εισαι λάθος φίλε μου, Η φέτα είναι προϊόν ΠΟΠ και ο παραγωγός υποχρεούται να το παράγει αποκλειστικά από ελληνικό αιγοπροβειο γάλα. Στο λευκό τυρί(από αγελαδινο γαλα) συμβαίνει αυτό που λες που έρχονται βυτια από το εξωτερικό με 15 λεπτά το λίτρο. Γι αυτό ένα κιλό φέτα έχει γύρω στο 8-9 ευρώ. Άλλο το τι θα έπρεπε να κάνει ο παραγωγός, και άλλο το τι κάνει στην πραγματικότητα. Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί είναι σχεδόν ανύπαρκτοι. http://www.ethnos.gr/agrotis/arthro/notheia_sti_feta_me_eisagomeno_gala_apo_boulgaria_skopia-64628544/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 ειχα να πατησω σε λιντε κανα μηνα.πηγαινα μασουτη,που αν εβλεπε ο υπευθυνος οτι εχει δυο καροτσια στο ταμειο,ανοιγε και αλλο..πηγα προχτες λιντε για αυτα που ειχε σε προσφορα σαββατου,και ενω γινοταν πανικος στα ταμεια,δεν ελεγαν να ανοιξουν ταμειο.παρατησα το καροτσι,ενημερωσα την ταμεια να στειλει ατομο να τα βαλει στην θεση τουν,και την εκανα για διπλανο καταστημα.και δεν ειναι η πρωτη φορα.να γινουν ανθρωπινα μαρκετ,αλλα με τετοιους πελατες,γιατι;κανενας δεν διαμαρτυροταν.προβατιλα στα τυρια και στα μυαλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις