Προς το περιεχόμενο

Lidl

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για να τα λέμε και όλα, τα "εργαλεία" για την προστασία μας υπάρχουν και είναι θεσμοθετημένα.

Αναγραφή τιμής μονάδος, άσχετα από την συσκευασία (ανά κιλό, λίτρο, κλπ).

Απλά πρέπει να συνηθίσουμε να κοιτάμε αυτά και όχι τους κράχτες (πχ κόκκινα ταμπελάκια σε Lidl και My Market, κλπ)

Και μόνο αυτό τα κάνει αρκετά ξεκάθαρα τα πράγματα σε πολλά προϊόντα. Και να θέλουν να σε κοροϊδέψουν είναι δύσκολο!

Είδα κάτι ατμοκαθαριστές, έναν χειρός κι έναν σε στυλ σφουγγαρίστρας. Τι λένε αυτά ξέρει κανείς;

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχει πάρει η κόρη μου τον χειρός.Καλός είναι αλλά ξέρεις αυτά είναι σαν τα παιχνίδια.

Θα παίξεις μία δύο φορές και μετά θα ξεχαστεί σε κάποιο ντουλάπι σε κάποιο συρτάρι ίσα ίσα να σου πιάνει το χώρο. B)

• Like 4

Έχει πάρει η κόρη μου τον χειρός.Καλός είναι αλλά ξέρεις αυτά είναι σαν τα παιχνίδια.

Θα παίξεις μία δύο φορές και μετά θα ξεχαστεί σε κάποιο ντουλάπι σε κάποιο συρτάρι ίσα ίσα να σου πιάνει το χώρο. B)

Για τι δουλειές κάνει;

• Like 1

Για τι δουλειές κάνει;

Αυτο κανει μονο για να διωξεις την βρωμια απο καποιο δυσκολο σημειο που δεν φτανεις και μετα να τη σκουπιζεις με ενα πανι!

Το εξαρτημα με το πανι για τα τζαμια δεν κανει και πολλα πραγματα και ο κυριοτερος λογος ειναι αυτος που αναφερω παρακατω:

Κανει κανα τριλεπτο να ζεστανει το νερο ....εως εδω καλα

Το θεμα ειναι πως ζεστο βγαζει μονο στα πρωτα πεντε-εξι ψεκασματα και μετα (μεχρι να τελειωσει) βγαζει χλιαρο και χωρις αρκετη πιεση

Το μεγαλυτερο σπασιμο (στο δικο μου... αλλα  ετσι πρεπει να ειναι ολα) ειναι πως για να ξεβιδωσεις το καπακι για να ξαναγεμισεις θελει ακομα κανα πενταλεπτο (η και δεκαλεπτο αμα ειναι καλοκαιρι) μεχρι να κρυωσει καπως γιατι ειναι εντελως μπλοκαρισμενο και σφιχτο

... Ισως το κανουνε για την ασφαλεια αυτο...

Η ουσια δηλαδη στο συγκεκριμενο ειναι τα μονο πεντε με εξι φσιτ και μετα να περιμενεις κανα δεκαλεπτο συν το ξαναζεσταμα για να κανεις μονο αλλα τοσα

...Το συγκεκριμενο ειναι απλα ενα παιχνιδακι οπως λεει και ο απο πανω που μετα το παρατας στο ντουλαπι!

Ισως καποια μεγαλυτερη και σωστοτερη υλοποιηση  να δουλευει καλυτερα   αλλα αυτο δεν

• Like 2

...η κόρη του;

5188.gif  

Δεν νομίζω να πειράζει που μου αρέσει να είμαι αληθινός και να μην κρύβομαι πίσω από ένα νικνέϊμ

προσποιούμενος κάποιον άλλο ;; :)  B)

• Like 1

Η φέτα που βγάζει αύριο αξίζει;

δεν ειναι ηπειρος αλλα τουλαχιστον ειναι ΦΕΤΑ σε τιμη χωμα... θα παρω 3-4 κιλα να βρισκονται..

οπως και μια κουτα γατοτροφες... τρεχατε χωριανοι... τσαμπα τις δινει :P

• Like 1

Παίρνω τη λέσβιγαλ που συνήθως βάζει 5,90 σε πλαστική κλειστή συσκευασία και τη βάζω σε πλαστικό μπολ

με αρμύρα που φτιάχνω μόνος και αντέχει πάνω από μήνα.

Την κόβω πλάγιες φέτες πριν τη βάλω στο μπολ ώστε παίρνοντας ένα κομμάτι τα υπόλοιπα να μην βγαίνουν

από την αρμύρα.

Σε άλλες που το έχω κάνει μετά από 10-15 μέρες χαλάνε και πάνε για πέταμα.

EDIT.Για κατασκευή αρμύρας 1 κιλό νερό 70 γραμ. αλάτι βράσιμο και μόλις αρχίζει να κοχλάζει κλείσιμο.

Κρύωμα και είναι έτοιμηυ.

• Like 4

παντως αντικειμενικα σαν την φερα ΗΠΕΙΡΟΣ καμια... και εχω δοκιμασει πολλες....

αλλα σαν την ηπειρο... εχω φαει πανω απο 3 νταλικες θελω να πιστευω :P

• Like 1

Φταινε τα κατσικια και τα χορταρια που τρωνε οι προβατινες εκει στην Ηπειρο. Περναει στο γαλα για αυτο βγαινει γαμάτο.

Πηρατε χαμπαρι οτι οι διαφορετικες συσκευασιες φετας γαλπο στο lidl φτιαχνονται απο διαφορετικους παραγωγους σε διαφορετικες πολεις; τα γραφει στις συσκευασιες.

1κ εβρος

500 γρ χαλκιδικη

200 γρ ηπειρος (η καλυτερη μακραν)

• Like 1

5188.gif  

Δεν νομίζω να πειράζει που μου αρέσει να είμαι αληθινός και να μην κρύβομαι πίσω από ένα νικνέϊμ

προσποιούμενος κάποιον άλλο ;; :)  B)

,,,σε καμμία περίπτωση (ίσα-ίσα).

(...όμως εγώ πήγα να κάνω χαβαλέ με το ποστ του Ζιο, ότι και καλά ρώταγα αν ρώταγε για τί δουλειές κάνει η κόρη σου... :ρ)

• Like 2

Παίρνω τη λέσβιγαλ που συνήθως βάζει 5,90 σε πλαστική κλειστή συσκευασία και τη βάζω σε πλαστικό μπολ

με αρμύρα που φτιάχνω μόνος και αντέχει πάνω από μήνα.

Την κόβω πλάγιες φέτες πριν τη βάλω στο μπολ ώστε παίρνοντας ένα κομμάτι τα υπόλοιπα να μην βγαίνουν

από την αρμύρα.

Σε άλλες που το έχω κάνει μετά από 10-15 μέρες χαλάνε και πάνε για πέταμα.

EDIT.Για κατασκευή αρμύρας 1 κιλό νερό 70 γραμ. αλάτι βράσιμο και μόλις αρχίζει να κοχλάζει κλείσιμο.

Κρύωμα και είναι έτοιμηυ.

Δεν ξέρω γιατί μπορεί να σου συμβαίνει αυτό.

Προσωπικά έχω ρημάξει όλες τις προσφορές με φέτα (μου αρέσει και τρώω αρκετή, όταν το θυμάμαι :-) αλλά δεν θέλω να δίνω και 8-9 ευρώ το κιλό). Συνήθως παίρνω άρμη από το supermarket μαζί με τη φέτα και ποτέ δεν έχω θέμα, ακόμα και αν ξεχαστεί στο ψυγείο. Φυσικά εννοώ για την φέτα όσο είναι βυθισμένη. Αν κάποιο κομμάτι επιπλεύσει εννοείται πως βγάζει αυτή τη γλίτσα.

Η αγαπημένη μου είναι η Καλαβρύτων (λίγο πικάντικη) η οποία συνήθως "βαράει στο κεφάλι" σαν τιμή αλλά την περιμένω όταν βγαίνει σε προσφορά.

Εκεί που έχω θέμα είναι ανάμεσα στο δοχείο και την βαρελίσια. Καλή η βαρελίσια αλλά βγαίνει πολύ ατσούμπαλο το κομμάτι (τριγωνικό) για αποθήκευση (σε πολύ φετο-ανάλυση έπεσα :-) ).

υγ Thanks για την "συνταγή" της άρμης. Σίγουρα πιο εύκολο από το να τρέχω με δοχεία στο supermarket. Άσε που καμιά φορά βλέπεις ότι οι υπάλληλοι στραβώνουν :-)

• Like 1

Για σήμερα μάλλον όσοι πρόλαβαν φέτα πρόλαβαν.

Είχα πάει το πρωί, περισσότερο για γατοτροφή γιατί στο εξοχικό έχω 2-3 γατούλες ,και τις φέτες τις έπαιρναν

με το κιβώτιο. 

1,2,3 ο καθένας. :-D  :D 

Δύο έκαναν συναγωνισμό ποιος θα πάρει περισσότερα κιβώτια κοιτάζοντας ο ένας το καρότσι

του άλλου  :lol:

Ευτυχώς που είχε γιατί μπορεί να πλακωνόντουσαν. :devil:

Εγώ πήρα 2 κουτάκια. :P

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...