Προς το περιεχόμενο

Lidl

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νομίζω λιγότερους υπαλλήλους από το Lidl δεν υπάρχει πουθενά. Σε τεράστια καταστήματα με πολύ κόσμο βλέπεις να δουλεύουν με το ζόρι 2 ταμεία. Ας βάλουν τουλάχιστον αυτόματα όπως έχουν τα σούπερ στην Αγγλία.

Γενικά τρώνε στάξιμο μεγάλο στα lidl γιατί είναι και λίγοι και κάνουν τα πάντα αλλά αν ισχύει αυτός ο πίνακας http://www.fpress.gr/perissotera-themata/story/14864/o-pinakas-apodoxon-sti-lidl

http://www.mywage.gr/home/labour-law/base-dedomenon-sullogikon-sumbaseon/-lidl---2016

πληρώνονται πολύ καλά για Ελλάδα. Είναι μεικτές αυτές οι αποδοχές αλλά και πάλι αν ισχύει ότι 4ωροι είναι κοντά στα 450 καθάρα θα εκπλαγώ πολύ θετικά. 8ωροι έγγαμοι πιάνουν χιλιάρικο δλδ (βέβαια δε ξέρω αν παίρνουν 8ωρους πολλούς).

Είχα την εντύπωση ότι τα lidl θα έδιναν 492 (όσο είναι ο κατώτατος) ακατέβατα στο 8ωρο και για 4ωρο κανα 250άρι.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εχεις δίκιο ... θά μυρίζω εγώ τά νύχια μου η θά καίω βενζίνη γιά νά πηγαίνω στό κατάστημα χωρίς νά ξέρω τί κ πόσο πουλάει η πότε θά εχει προσφορά σέ κάποιο προιόν ο σκλαβενίτης γιά νά τρέξω αμέσως ...μήν μέ προλάβεις εσύ ...ολοι οι υπόλοιποι πού βγάζουν φυλλάδια ειναι οι χαζοί οι ξεπερασμένοι κ μόνο ο σκλαβενίτης ειναι ο εξυπνος ο προοδευτικός ο πρωτοπόρος στό κρυφό εμπόριο ... νά φανταστώ ουτε θά στέλνει  τά ψώνια στό σπίτι ...μέ τηλ. παραγγελία

Εγώ έχω Σκλαβενίτη πιο κοντά από Lidl και ΑΒ και δε πατάω για τον ίδιο λόγο. Ψωνίζω μόνο προσφορές και άμα δε ξέρω εκ των προτέρων δε πάω στα τυφλά.

Οκ καταλαβαίνω ότι λέει ότι δε κανει διαφημίσεις στη τηλεόραση και δε βγάζει φυλλάδια διότι το κόστος είναι μεγάλο και προτιμάει να δίνει μεγαλύτερους μισθούς  (μαγκιά του σε αυτό) και υποτίθεται καλύτερες τιμές, αλλά ρε φίλε, 2017 έχουμε, ένα σάιτ δεν κοστίζει τίποτα για το μέγεθος του Σκλαβενίτη, ή θες ακόμα πιο τζάμπα άμα το σάιτ σου φαίνεται ακριβό, μια ρημάδα σελίδα στο FB που να ανεβάζει εκεί τις προσφορές του (κόστος μηδέν).

Κατά τα άλλα επειδή το τόπικ είναι lidl, έχω αρχίσει να παρατηρώ αρκετά προϊόντα που μου άρεσαν, πλέον να έχουν αλλάξει προς το χειρότερο κατ εμέ. Πήρα παστέλι με αμύγδαλο και ήταν χάλια, το ίδιο και οι πίτσες οι 3 οι μαργαρίτα (που έχουν πάει και 2,49 από 1,99), αλλά και σε κάποια άλλα φαγώσιμα. Δε ξέρω αν έχει αλλάξει προμηθευτές ή τι γίνεται.

Επίσης το Lidl στη Χαροκόπου που πάω αναγκαστικά είναι άθλιο, δεν έχει φούρνο βάλει ακόμα, όταν κάτι είναι σε προσφορά δεν μένει ούτε για δείγμα, έχει περισσότερους σεκιουριτάδες από ταμίες.

Ψωνίζω επιλεκτικά κάποια πράγματα από Σκλαβενίτη πχ. καφέ ελληνικό χύμα, ανθότυρο Κάραλη,νιφάδες 

βρώμης που ξέρω ότι είναι πιο φτηνός από τους υπόλοιπους.

Δυστυχώς από προσφορές μόνο τις κυλιόμενες που κάνουν τα εργοστάσια έχει 1+1 κ.λ.π. που κάνουν όλα τα

s/m με σειρά.

Ούτε μία δική του σαν Σκλαβενίτης όπως κάνουν οι υπόλοιποι.

Για ποιο λόγο λοιπόν να ψωνίσω από Σκλαβενίτη τα υπόλοιπα και να μην πάω π.χ. lidl που έχει άλλες 10-15 δικές του

προσφορές κάθε εβδομάδα;;

σκλαβενιτης =κακομοιρια...

για εμενα τουλαχιστον... μου θυμιζει παλιο δημοσιο...ουτε σελιδα ουτε ιντερνετ ουτε τιποτα, υπαλληλοι που αργουν και κουτσομπολευουν και γενικα στον κοσμο τους...

οταν παω σε σουπερ μαρκετ και πληρωνω, απαιτω ενα αλφα επιπεδο οργανωσης, δουλειας και εκτιμησης απο το πρωσοπικο...

για εμενα σε αυτους τους τομεις ξεχωριζουν λιντλ και ΑΒ

Δεν είναι θέμα "τσιγγουνιάς" το ότι δεν διαθέτει site, αλλά "πολιτικής". Η οποία βασίζεται στην (παλιομοδίτικη) αντίληψη "να έρθει ο πελάτης από το μαγαζί/να ψωνίσει και άλλα/να παραμείνει πελάτης έτσι" και την πασπαλίζει με την προώθηση της ιδέας ότι είναι η μόνη εναπομείνασα ελληνική αλυσίδα, πράγμα που τραβάει πιο "παραδοσιακό" (=ηλικιωμένο) κόσμο (ο οποίος σκέφτεται σε στυλ "το καλό είναι στο ελληνικό" κτλ-κτλ...).

Επίσης έχει μεγάλη γκάμα/ποσότητα προϊόντων επώνυμων ("όλων", βασικά), πράγμα που για πολλούς είναι το συν του απέναντι κυρίως σε Lidl αλλά σε My Market ως σε ένα βαθμό (από το οποίο είναι κατά-τι φθηνότερος) και τον ουσιαστικό του ανταγωνισμό τον έχει με ΑΒ, από τον οποίο είναι διακριτά φθηνότερος.

Παιδια απο οτι βλεπω (και με το δικιο σας βεβαια) δεν εχετε παρει χαμπαρι οτι ο Σκλαβενιτης εχει παρει και το caremarket.gr του Μαρινοπουλου οποτε μπορειτε να δειτε online τις τιμες και προσφορες ολων σχεδον των προιοντων του! Δωστε μου like παρακαλω!
  • Like 4

κακομοιριες απλα.. σαν την κακομοιρια του δημοσιου , αυτο μου θυμιζει ο σκλαβενιτης.. και φυσικα δεν θελω να ειμαι κοινωνος στις πωλησεις και τα κερδη αυτου... προτιμω λιντλ ή ΑΒ ...

εκει που θεωρω οτι με σεβονται - και σεβονται και τα $$ μου.....

• Like 1

πήγα απόψε κατά τίς 8  παρά στόν σκλαβενίτη (πού βρίσκεται δίπλα στην λεωφόρο αλίμου ) πρώην μαρινόπουλο ,απλώς ηθελα νά 

κάνω κάποια δουλειά στό ατμ τής εθνικής πού ειναι μέσα στό κατάστημα ,

εντυπώσεις ...

1) λιγοστά αυτοκίνητα στό τεράστιο parking πού υπάρχει - καμμία σύγκριση μέ τόν μαρινόπουλο πρίν πού δέν επεφτε καρφίτσα οτι 

ωρα κ νά πήγαινες κ παλιότερα οταν λεγόταν carrefour κ τότε γινόταν πανικός πού κάποιες ημέρες τό τεράστιο parking ηταν γεμάτο κ ανέβαινες στήν ταράτσα τού καταστήματος γιά νά παρκάρεις,

2) τεράστιο κατάστημα κ πεντακάθαροι ολοι οι χώροι  μέσα 

3) λιγοστοί πελάτες μέσα 

4) στά θετικά παρα πολλά ταμεία  γιά εξυπηρέτηση πελατών ( πού ομως βάραγαν μύγες ...)

5) αυτό πού μού εκανε εντύπωση (δέν τό εχω δεί σέ αλλα super market ) αλλά  λογικά θά ειναι λειτουργικό ...αυτό 

δέν τό γνωρίζω ,στόν χώρο πού ειναι τά κατεψυγμένα ψάρια - κοτόπουλα- μπούτια αρνίσια κλπ, τό πάνω μέρος τού ψυγείου 

ειναι μόνιμα ανοιχτό ,δηλ. ενα ψυγείο  μάρκας carrier 10 περίπου μέτρων νά ειναι ολο τό πάνω μέρος ανοιχτό δέν υπάρχει δηλ. καπάκι ...

6) τό μόνο πού πήρα ηταν αρακάς 1kg στά 2 euro μάρκας ΑΙΝΟΣ θά μαγειρευτεί σέ λίγες ημέρες κ θά γραφούν εντυπώσεις ....

μετά πήγα απέναντι στό lidl οπου γινόταν πανικός από κόσμο ,πήρα αυτά πού ηθελα κ  μετά υπήρχαν μόνο 3 ταμεία ανοιχτά κ ακουγες μουρμούρα κ φωνές γιά περισσότερα ταμεία ...αλλωστε αυτό ειναι σύνηθες στό lidl

• Like 1

τό μόνο πού πήρα ηταν αρακάς 1kg στά 2 euro μάρκας ΑΙΝΟΣ θά μαγειρευτεί σέ λίγες ημέρες κ θά γραφούν εντυπώσεις ....

είναι καλός

κορυφαία όμως αυτής της μάρκας είναι οι Αγκινάρες της 

Ο χαμός που λες γινόταν στην Αλίμου (τώρα Σκλαβενίτης) όταν ήταν Continent. Ούτε στη ταράτσα δεν μπορούσες να παρκάρεις.

Μετά σταδιακά και ειδικά όταν άρχισαν τα μνημόνια άρχισαν να βαράνε μύγες

• Like 1

Όντως επί εποχή καρφουρ είχαν κλείσει το πάνω πάρκινγκ και σχεδόν ποτέ δεν χρειάστηκε. Μετα κάπως κρατιωταν με την εφημερίδα και τα κουπόνια που σου έδιναν μια αρκετά καλή έκπτωση. Εάν θυμάμαι καλά 20ευρω με καθαρό κέρδος 4ευρω. Δηλαδή 20% έκπτωση. Και αργότερα 15%.

Βλέπω ότι όλα τα καταστηματα που ήταν τόσο καιρό σαν φαντάσματα του Καρφουρ και ζωντάνεψαν τώρα με τον Σκλαβενίτη δεν τραβάνε ακόμη καλά. Πρέπει να πάτε μια ημέρα στην Καλλιθέα να δείτε κόσμο και να δείτε πόσο λίγο κόσμο έχει στον Άλιμο. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι υπάλληλοι του Καρφουρ είναι καπως.

Το Λιντλ απέναντι είναι πολύ μικρό κατάστημα (περίπου 10φορες μικρότερο από τον μεγάλο Σκλαβενίτη στον Άλιμο) και όσο κόσμο και να έχει είναι γεμάτο.

• Like 1

Σκλαβενίτης Κύπρου στην Αργυρούπολη. Το κατάστημα άδειο. Κυκλοφορούσαν μερικά φαντάσματα μέσα.

κλειστό για ανακαίνιση. Μπορεί να μην ξανά ανοίξει ποτέ ή να δοθεί μια ακόμη ευκαιρία.. Στα Lidl της περιοχής γίνεται ο χαμός.

• Like 1

Πηγαίντε στο Σχιστό στον Σκλαβενίτη να καταλάβετε τι εστί τζίρος σε SM :P

Lidl προσωπικά πάω μόνο για επιλεκτικές αγορές, στη σύγκριση όμως ΑΒ vs Σκλαβενίτης δίνω χαλαρά πολύ παραπάνω ++++ στον δεύτερο

Υπάρχει τεράστια ποικιλία σε προϊόντα, με αποτέλεσμα πάντα να υπάρχει προσφορά σε ότι και αν θες

Τώρα αν ντε και και καλά θες π.χ. το συγκεκριμένο αποσμητικό, το συγκεκριμένο μαλακτικό κλπ, μπορεί να μη το έχει, πάντα όμως θα βρεις κάτι ανάλογο σε προσφορά 

Κακά τα ψέματα.

Πηγαίνοντας στο σημερινό Σκλαβενίτη νοσταγλώ τo παλιό careffur.

Πέραν των 1+1 που όλοι δίονουν και εκεί αφού σχεδόν διπλασιάσουν την τιμή του ενός προϊόντας δεν βλέπεις τίποτε  άλλο.

Έχει γεμίσει σχεδόν όλα τα προϊόντα με πινακίδες -50 -80 -20 λεπτά κ.λ.π. που το μόνο που σου φέρνουν πονοκέφαλο να 

καταλάβεις πόσο πουλιέται το προιόν και  αν το ίδιο το ψάξεις σε άλλο σούπερ μάρκετ θα το βρεις φθηνότερο.

Προσφορά είναι να μου δίνεις ένα προϊόν π.χ. ζάχαρη 77 λεπττά και μία βδομάδα να μου τη δίνεις 67 όπως κάνει

το lidl όχι να μου τη δίνεις συνεχώς 77 και να μου έχεις και μία πινακίδα δίπλα -10 λεπτά.

Έτσι με δουλεύεις και μου τη δίνει να με δουλεύεις.

• Like 2

Η βασική προσέγγιση πλέον (και όχι μόνο από τα supermarket αλλά και από τις εταιρίες παραγωγής) είναι να σε μπερδέψουν με τον Χ ή τον Ψ τρόπο.

Πιο παλιά δεν συνέβαινε αφού όλοι είμασταν πιο large και οι περισσότεροι δίναμε ελάχιστη σημασία στις τιμές. Άντε να σου έβαζαν κανένα πιάτο ή ένα ποτήρι σαν "δώρο"

Επειδή τώρα πολλοί είναι με το κομπιουτεράκι στο χέρι, υπάρχουν όλες αυτές οι προσφορές, ψευτοπροσφορές και διαφορές στις συσκευασίες προκειμένου να χάσεις τον μπούσουλα.

Ίσως είμαι κακοπροαίρετος αλλά δεν βρίσκω, όσο κι αν προσπαθήσω, κάποιο αγαθό κίνητρο σε κάποιες κινήσεις

πχ Υπάρχει συσκευασία ελαιόλαδου του ενός λίτρου. Οκ.

Των δύο λίτρων. Ξανά οκ.

Και μετά πηγαίναμε συνήθως στα πεντόλιτρα. Ξανά μανά οκ.

Πείτε μου τώρα τί ακριβώς μπορεί να εξυπηρετεί το 4λιτρο που βλέπω πάρα πολύ τελευταία;

Να δώσω λιγότερα αν δεν μπορώ να πάρω 5λιτρο; Ίσως

Μήπως όμως έτσι, επειδή και οπτικά μοιάζει με το 5λιτρο, προσπαθούν να μην πολυκαταλάβουμε πόσο έχει πάει η τιμή αφού πλέον το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο "φλερτάρει" πάρα πολύ με το 30άρι (ευρώ); Έτσι βλέποντας το, σχεδόν ίδιου όγκου οπτικά, 4λιτρο μένεις σχετικά ικανοποιημένος παίρνοντάς το σε μία τιμή 23-24 ευρώ (τόσο είχε πριν το 5λιτρο) χωρίς ίσως να προσέξεις ότι είσαι ένα λίτρο μείον

• Like 5

Όπως τα λες.

Θα σου πω και ένα άλλο παράδειγμα.Το σαμπουάν χεντ και σόλντερς που λούζομαι έβγαινε σταθερά στα 400 ml

και πουλιόταν γύρω στα 3,5 έως  4 ευρώ.

Σιγά σιγά εξαφαφανίστηκαν τα 400 ml βγαίνει σε 360 ml πήγε στα 5 ευρώ και σου λένε όλοι συνήθως 1+1 δώρο.

Τώρα απορώ αν υπάρχουν αφελείς και πληρώνουν  το ένα 5 ευρώ αν κάπου δεν υπάρχει 1+1

Ξεφύγαμε όμως ως συνήθως πολύ οφ τόπιτς αλλά δεν υπάρχει και τέτοιο θέμα αλλού οπότε.... :-D  :P

Κοτζαμ insomnia δεν εχει ενα τοπικ για ξεμπροστιασμα/θαψιμο των σουπερμαρκετ!

Νομιζω οτι πρεπει να κατεχουν την 1η θεση απατεωνων της λιανικής.

• Like 2

Για να τα λέμε και όλα, τα "εργαλεία" για την προστασία μας υπάρχουν και είναι θεσμοθετημένα.

Αναγραφή τιμής μονάδος, άσχετα από την συσκευασία (ανά κιλό, λίτρο, κλπ).

Απλά πρέπει να συνηθίσουμε να κοιτάμε αυτά και όχι τους κράχτες (πχ κόκκινα ταμπελάκια σε Lidl και My Market, κλπ)

• Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...