Προς το περιεχόμενο

Lidl

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απο τότε που άνοιξε σκλαβενιτης στην περιοχή μου ούτε που ξαναπάτησα στον ΑΒ.

Πρόσφατα βάζει ο νες καφε προσφορά 5.70€ και δώρο ενα ποτήρι. Ο σκλαβενιτης σου δίνει ολόκληρη την προσφορά για 3 εβδομάδες ενώ ο ΑΒ 6.70 για μια εβδομάδα. Δηλαδή που πήγε η προσφορά του νες καφε και που το δώρο;

Ενα αλλο παράδειγμα. Μπαίνει μια αλλη προσφορά απο κάποια εταιρία, ο πονηρός ΑΒ πουλαει το προϊών πιο ακριβά για να σου δώσει πόντους ενω ο Σκλαβενιτης θα σου δώσει παλι ολόκληρη την προσφορά. 

Αν ειναι ετσι να χέσω και τους πόντους και τις κάρτες τους, που μου έκοβαν τις προσφορές για να μου δίνουν δυο 6ευρες τον χρόνο. Χίλιες φορες να κερδιζω αμεσα.

Εχω την εντύπωση οτι εχεις αποψη χωρις να εχεις πατήσει ποτε το ποδι σου.

Ας κερδίζει εμένα η τσέπη μου και ας μην εχει φυλλάδιο.

εχεις δίκιο ... θά μυρίζω εγώ τά νύχια μου η θά καίω βενζίνη γιά νά πηγαίνω στό κατάστημα χωρίς νά ξέρω τί κ πόσο πουλάει η πότε θά εχει προσφορά σέ κάποιο προιόν ο σκλαβενίτης γιά νά τρέξω αμέσως ...μήν μέ προλάβεις εσύ ...ολοι οι υπόλοιποι πού βγάζουν φυλλάδια ειναι οι χαζοί οι ξεπερασμένοι κ μόνο ο σκλαβενίτης ειναι ο εξυπνος ο προοδευτικός ο πρωτοπόρος στό κρυφό εμπόριο ... νά φανταστώ ουτε θά στέλνει  τά ψώνια στό σπίτι ...μέ τηλ. παραγγελία 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ έχω Σκλαβενίτη πιο κοντά από Lidl και ΑΒ και δε πατάω για τον ίδιο λόγο. Ψωνίζω μόνο προσφορές και άμα δε ξέρω εκ των προτέρων δε πάω στα τυφλά.

Οκ καταλαβαίνω ότι λέει ότι δε κανει διαφημίσεις στη τηλεόραση και δε βγάζει φυλλάδια διότι το κόστος είναι μεγάλο και προτιμάει να δίνει μεγαλύτερους μισθούς  (μαγκιά του σε αυτό) και υποτίθεται καλύτερες τιμές, αλλά ρε φίλε, 2017 έχουμε, ένα σάιτ δεν κοστίζει τίποτα για το μέγεθος του Σκλαβενίτη, ή θες ακόμα πιο τζάμπα άμα το σάιτ σου φαίνεται ακριβό, μια ρημάδα σελίδα στο FB που να ανεβάζει εκεί τις προσφορές του (κόστος μηδέν).

Κατά τα άλλα επειδή το τόπικ είναι lidl, έχω αρχίσει να παρατηρώ αρκετά προϊόντα που μου άρεσαν, πλέον να έχουν αλλάξει προς το χειρότερο κατ εμέ. Πήρα παστέλι με αμύγδαλο και ήταν χάλια, το ίδιο και οι πίτσες οι 3 οι μαργαρίτα (που έχουν πάει και 2,49 από 1,99), αλλά και σε κάποια άλλα φαγώσιμα. Δε ξέρω αν έχει αλλάξει προμηθευτές ή τι γίνεται.

Επίσης το Lidl στη Χαροκόπου που πάω αναγκαστικά είναι άθλιο, δεν έχει φούρνο βάλει ακόμα, όταν κάτι είναι σε προσφορά δεν μένει ούτε για δείγμα, έχει περισσότερους σεκιουριτάδες από ταμίες. 

εχεις δίκιο ... θά μυρίζω εγώ τά νύχια μου η θά καίω βενζίνη γιά νά πηγαίνω στό κατάστημα χωρίς νά ξέρω τί κ πόσο πουλάει η πότε θά εχει προσφορά σέ κάποιο προιόν ο σκλαβενίτης γιά νά τρέξω αμέσως ...μήν μέ προλάβεις εσύ ...ολοι οι υπόλοιποι πού βγάζουν φυλλάδια ειναι οι χαζοί οι ξεπερασμένοι κ μόνο ο σκλαβενίτης ειναι ο εξυπνος ο προοδευτικός ο πρωτοπόρος στό κρυφό εμπόριο ... νά φανταστώ ουτε θά στέλνει  τά ψώνια στό σπίτι ...μέ τηλ. παραγγελία 

Ψωνίζω επιλεκτικά κάποια πράγματα από Σκλαβενίτη πχ. καφέ ελληνικό χύμα, ανθότυρο Κάραλη,νιφάδες 

βρώμης που ξέρω ότι είναι πιο φτηνός από τους υπόλοιπους.

Δυστυχώς από προσφορές μόνο τις κυλιόμενες που κάνουν τα εργοστάσια έχει 1+1 κ.λ.π. που κάνουν όλα τα

s/m με σειρά.

Ούτε μία δική του σαν Σκλαβενίτης όπως κάνουν οι υπόλοιποι.

Για ποιο λόγο λοιπόν να ψωνίσω από Σκλαβενίτη τα υπόλοιπα και να μην πάω π.χ. lidl που έχει άλλες 10-15 δικές του

προσφορές κάθε εβδομάδα;;

• Like 1

σκλαβενιτης =κακομοιρια...

για εμενα τουλαχιστον... μου θυμιζει παλιο δημοσιο...ουτε σελιδα ουτε ιντερνετ ουτε τιποτα, υπαλληλοι που αργουν και κουτσομπολευουν και γενικα στον κοσμο τους...

οταν παω σε σουπερ μαρκετ και πληρωνω, απαιτω ενα αλφα επιπεδο οργανωσης, δουλειας και εκτιμησης απο το πρωσοπικο...

για εμενα σε αυτους τους τομεις ξεχωριζουν λιντλ και ΑΒ

• Like 1

νά φανταστώ ουτε θά στέλνει  τά ψώνια στό σπίτι ...μέ τηλ. παραγγελία 

Στέλνει. Το (ελάχιστο) ύψος παραγγελίας μόνο δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά είναι γύρω στο 50άρικο νομίζω (Lidl /My Market όχι - ΑΒ 60Ε, Μarket-Ιn 30Ε. Αφήνω ένα ενδεχόμενο κάποια καταστήματα "να βάζουν δικό τους όριο").  

Μάλλον πάμε σε άλλα καταστήματα, γιατί εγώ ειδικά για το προσωπικό των Lidl που πάω έχω να πω τα χειρότερα...

Ποτέ δε ξέρουν που είναι τι στο μαγαζί. 

Πολλές φορές βλέπεις κάτω χυμένα αναψυκτικά να κολλάνε κτλ

Αντίθετα ο Σκλαβενίτης είναι σαφώς πιο περιποιημένος και με πιο πρόθυμους - ενημερωμένους υπαλλήλους

Πιθανώς βέβαια να είναι και τοπικά τα φαινόμενα, αναλόγως των καταστημάτων...

• Like 2

αλλά ρε φίλε, 2017 έχουμε, ένα σάιτ δεν κοστίζει τίποτα για το μέγεθος του Σκλαβενίτη, ή θες ακόμα πιο τζάμπα άμα το σάιτ σου φαίνεται ακριβό, μια ρημάδα σελίδα στο FB που να ανεβάζει εκεί τις προσφορές του (κόστος μηδέν).

Κατά τα άλλα επειδή το τόπικ είναι lidl, έχω αρχίσει να παρατηρώ αρκετά προϊόντα που μου άρεσαν, πλέον να έχουν αλλάξει προς το χειρότερο κατ εμέ. Πήρα παστέλι με αμύγδαλο και ήταν χάλια, το ίδιο και οι πίτσες οι 3 οι μαργαρίτα (που έχουν πάει και 2,49 από 1,99), αλλά και σε κάποια άλλα φαγώσιμα. Δε ξέρω αν έχει αλλάξει προμηθευτές ή τι γίνεται.

Δεν είναι θέμα "τσιγγουνιάς" το ότι δεν διαθέτει site, αλλά "πολιτικής". Η οποία βασίζεται στην (παλιομοδίτικη) αντίληψη "να έρθει ο πελάτης από το μαγαζί/να ψωνίσει και άλλα/να παραμείνει πελάτης έτσι" και την πασπαλίζει με την προώθηση της ιδέας ότι είναι η μόνη εναπομείνασα ελληνική αλυσίδα, πράγμα που τραβάει πιο "παραδοσιακό" (=ηλικιωμένο) κόσμο (ο οποίος σκέφτεται σε στυλ "το καλό είναι στο ελληνικό" κτλ-κτλ...).

Επίσης έχει μεγάλη γκάμα/ποσότητα προϊόντων επώνυμων ("όλων", βασικά), πράγμα που για πολλούς είναι το συν του απέναντι κυρίως σε Lidl αλλά σε My Market ως σε ένα βαθμό (από το οποίο είναι κατά-τι φθηνότερος) και τον ουσιαστικό του ανταγωνισμό τον έχει με ΑΒ, από τον οποίο είναι διακριτά φθηνότερος.

• Like 2

Μάλλον πάμε σε άλλα καταστήματα.............................................

Συμφωνώ κι εγώ με το φίλο.

Αν και ψωνίζω αρκετά και από το Lidl, τους υπαλλήλους του Σκλαβενίτη τους θεωρώ από τους πλέον ευγενικούς και εξυπηρετικούς.

Και βέβαια καμία σχέση η οργάνωση και καθαριότητα του χώρου του Σκλαβενίτη σε σχέση με το Lidl

• Like 3

Αν και ψωνίζω αρκετά και από το Lidl, τους υπαλλήλους του Σκλαβενίτη τους θεωρώ από τους πλέον ευγενικούς και εξυπηρετικούς.

Και βέβαια καμία σχέση η οργάνωση και καθαριότητα του χώρου του Σκλαβενίτη σε σχέση με το Lidl

Αυτό που ξεχωρίζει τον Σκλαβενίτη είναι πως ΕΧΕΙ υπαλλήλους. Σχεδόν σε κάθε διάδρομο θα βρεις κάποιον. Στα άλλα sm πρέπει να ψάχνεις. Ιδίως στους πάνω ορόφους μπορεί να μην βρεις και κανέναν.

• Like 1

Καλα σας τα λενε τα παιδια. Τι εχετε με τους γυφτους? Τα καλυτερα παιδια ειναι μην σας ακουσω να λετε τιποτα γιατι θα καταλαβουμε οτι ειστε ρατσιστες και φασιστες. Απαιτω να στρεβλωνετε τον ρεαλισμο για το Political correctness.....ασχετο που μας τραμπουκιζουν και Βορεια Ελλαδα εξω απο τα καταστηματα και εχουν κλεψει απειρες φορες....

• Like 1

Άκυρο σχόλιο φίλε μου εδώ. Είδες να λέει κάνεις ότι είναι ρατσιστής οποίος έχει εμπειρία περιστατικού με τσιγγάνους στον δρόμο; Δεν είναι ρατσισμός να πεις ότι μια φορά με κυνηγούσαν για το καρότσι (το κέρμα που είχε μέσα) και τα πιτσιρίκια αριχαν να γίνονται διαχυτικα και να ψάχνουν ακόμη και τις τσάντες που είχε μέσα. Ρατσισμός είναι να γράψεις ότι ολοι οι γύφτοι είναι κλέφτες (προφανος κάτι τέτοιο δεν ισχύει).

Αλλού ο αποπροσανατολισμός. Δοκίμασε στο Facebook.

Οι χειρότεροι υπαλληλοι ήταν του Καρφουρ, όχι επειδή ήταν κακοί αλλά ήταν τόσο λίγοι που δεν προλάβαιναν να κάνουν τίποτα. Στην ίδια μοίρα και του Λιντλ. Στον Σκλαβενίτη τα μεγάλα καταστήματα είναι οι καλύτεροι επειδή είναι τόσοι πολλοί που μερικές φορές κάθονται. Μου έχει συμβεί σε συνοικιακό Σκλαβενίτη να πιάνουν την κουβέντα η ταμίας με μια πελάτισσα που γνωρίζονται και εγώ να περιμένω να πούνε τα δικά τους, έκανα υπομονή κοιτάζωντας έντονα.

• Like 1

Αυτό που ξεχωρίζει τον Σκλαβενίτη είναι πως ΕΧΕΙ υπαλλήλους. Σχεδόν σε κάθε διάδρομο θα βρεις κάποιον. Στα άλλα sm πρέπει να ψάχνεις. Ιδίως στους πάνω ορόφους μπορεί να μην βρεις και κανέναν.

και εγω παντως εκει που πηγαινα (τον ψιλοεκοψα) οι υπαλληλοι ηταν χειροτεροι απο δημόσιοι υπαλληλοι. Εξαφανισμένοι, οταν τους βρεις αδιαφοροι και με καμια διαθεση. Βεβαια στη συντριπτική τους πλειοψηφία μεγάλοι σε ηλικία (>50) αλλα δε νομιζω οτι τους δικαιολογει αυτό... Δεν ειναι δυνατόν χωρις ουτε ενα ατομο ουρα να περιμενω στα τυρια 10 ακριβως λεπτα και να με γραφει στα παπακια της η κυρια και να μου λεει ναι δυο λεπτα μιλωντας στο τηλεφωνο...

Πήρα τη ραφιέρα με τα 30 ευρώ και αντικατέστησα μία πλαστική που βούλιαζαν τα ράφια της.

Πολύ καλή για τα λεφτά της.Την έκλεισα και από τα πλάγια με δύο λωρίδες πλαστικό που πουλάνε σε παζάρια από

διαφημιστικές μινακίδες και το έπιασα στις τρύπες με τάιραπ,πίσω κουμπάει σταθερά στον τοίχο

με τα δύο ούπα και έγινε τζιτζί.

Φωτογραφία χωρίς τα ράφια (τα οποία πέρασα δύο χέρια βερνίκι) πριν πάει στη θέση της.

post-447138-0-28094200-1504785729_thumb.jpg

• Like 3

Πήρα τη ραφιέρα με τα 30 ευρώ και αντικατέστησα μία πλαστική που βούλιαζαν τα ράφια της.

Πολύ καλή για τα λεφτά της.Την έκλεισα και από τα πλάγια με δύο λωρίδες πλαστικό που πουλάνε σε παζάρια από

διαφημιστικές μινακίδες και το έπιασα στις τρύπες με τάιραπ,πίσω κουμπάει σταθερά στον τοίχο

με τα δύο ούπα και έγινε τζιτζί.

Φωτογραφία χωρίς τα ράφια (τα οποία πέρασα δύο χέρια βερνίκι) πριν πάει στη θέση της.

Ωραίος!

Ειναι οντως πολυ καλη για τα λεφτά της (το εχω γραψει και παλιοτερα) εκτός απο τα ράφια που θέλουν ντύσιμο ή βερνίκωμα. Τις δουλευω πανω απο 1 χρόνο και δεν ειχω παράπονο. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...