SpirtouLisS Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Νομιζω οτι ο σεκιουριτας μαζι και με την αδιαφορια του διευθυντη σε αυτην την περιπτωση ειναι μονος του με ενα προβλημα δικης του ευθυνης χωρις να μπορει να κανει κατι. Η αστυνομια ομως εφοσον γινονται κλοπες φθορα περιουσιας εστω και λιγων ευρω οφειλει να ερθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Σε ένα κατάστημα ο securitας έπιασε στα πράσα μία "κυρία" που κόλλαγε -30% αυτοκόλλητα πάνω στα προϊόντα. Είχε σελίδες τυπωμένες με αυτά τα στικεράκια κάτω από το παλτό της. Της έβαλε τις φωνές και την πέταξε έξω από το κατάστημα ενώ αυτή τον παρακάλαγε να πληρώσει κανονικά. Στο τέλος της είπε, φύγε και μην σε ξαναδώ να μπαίνεις στο κατάστημα και αν πεις άλλη κουβέντα θα σε κρατήσω μέχρι να έρθει η αστυνομία. Προσωπικά ο securitας μου έκανε παρατήρηση γιατί τράβηξα φωτογραφία κάτι ταμπελάκια τιμών. Μήπως τους έχουν μόνο για αυτό και για εκφοβισμό; Ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να βρεθεί ένα προιόν που φέρνει περιστασιακά το lidl; Ψάχνω ένα τσάι ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cosmonaut21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ αυτό το χάλι που περιγράφεις το συνάντησα στο Ναύπλιο στο Lidl αλλά και στο Βασιλόπουλο. Μάλιστα σε ακολουθούσαν μέχρι το αυτοκίνητο για να τους δώσεις το καρότσι μόλις τελειώσεις και κάθονταν ακριβώς δίπλα σου πιάνοντας το καρότσι και ήθελε πολύ μεγάλη προσοχή μην αρπάξουν τίποτα.Αρχικά τους είπαμε να κάνουν πέρα αλλά άρχισαν να φωνάζουν και πήρε το μάτι μου στο τέρμα του πάρκιν αυτοκίνητο με άντρες γύφτους που παρακολουθούσαν τις γυναίκες τους και τα παιδιά και βγήκαν από το αυτοκίνητο οπότε τα μαζέψαμε γρήγορα και φύγαμε. Το απόγευμα πήγα με τα πόδια ενώ ήταν ακόμη εκεί για να το πω στον προϊστάμενο που έριξε ευθύνες στην αστυνομία.Η δε αστυνομία το επόμενο πρωί που τους είδα παρκαρισμένους κάτω από το ξενοδοχείο και τους μίλησα μου είπαν πως έχει ξεφύγει η κατάσταση με τους γύφτους στην περιοχή και κάνουν ότι μπορούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιαούρτι Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Προσφατα βρεθηκα σε καταστημα λιντλ και ειχαν κανει επιδρομη κυριολεκτικα μεσα τα τσιγκανακια που σου ζητανε να παρουν το καροτσι να το επιστρεψουν. Κυριολεκτικα τα κυνηγουσε ο μοναδικος σεκιουριτας και αυτα γελουσαν. Επερναν κοκα κολες τις επιναν και της αφηναν σε ραφια. Ενα κρατουσε 1 παγωτο σε καθε χερι. Μια αθλια εικονα και λυπηθηκα τον σεκιουριτα που δουλευε εκει. Η ερωτηση μου ειναι τι κανει εκει ο σεκιουριτας που λογικα δεν εχει δικαιωμα ουτε να χειροδικησει ουτε καν να πιασει απο το χερι το τσιγγανακι και να το βγαλει με το ζορι εξω καθως ακομα και μια γρατζουνια η μια μελανια να αφησει στο ανηλικο μπορει να μπλεξει. Και ηταν ολα κοριτσακια 8-10 χρονων που εκανε τη θεση του ακομα πιο λεπτη. Εγώ αυτό το χάλι που περιγράφεις το συνάντησα στο Ναύπλιο στο Lidl αλλά και στο Βασιλόπουλο. Μάλιστα σε ακολουθούσαν μέχρι το αυτοκίνητο για να τους δώσεις το καρότσι μόλις τελειώσεις και κάθονταν ακριβώς δίπλα σου πιάνοντας το καρότσι και ήθελε πολύ μεγάλη προσοχή μην αρπάξουν τίποτα.Αρχικά τους είπαμε να κάνουν πέρα αλλά άρχισαν να φωνάζουν και πήρε το μάτι μου στο τέρμα του πάρκιν αυτοκίνητο με άντρες γύφτους που παρακολουθούσαν τις γυναίκες τους και τα παιδιά και βγήκαν από το αυτοκίνητο οπότε τα μαζέψαμε γρήγορα και φύγαμε. Το απόγευμα πήγα με τα πόδια ενώ ήταν ακόμη εκεί για να το πω στον προϊστάμενο που έριξε ευθύνες στην αστυνομία.Η δε αστυνομία το επόμενο πρωί που τους είδα παρκαρισμένους κάτω από το ξενοδοχείο και τους μίλησα μου είπαν πως έχει ξεφύγει η κατάσταση με τους γύφτους στην περιοχή και κάνουν ότι μπορούν. μπάτσες και κλωτσίδια θέλουν. μη τους δίνετε τίποτα άλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν είναι τόσο απλό. Βγάζουν μαχαίρια ότι θες γίνεται. Αλλά αφού περιορίζονται τα αστυνομικά τμήματα δεν υπάρχουν περιπολικά τι περιμένεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Feedback για μελλοντική αντιστοιχη προσφορα. Το lidl ειχε ενα πριν μερικους μήνες πακετάκι απο διαφορα ούπατ (4 6 8 και 10). Φανατικός των ουπατ hardplast, ειπα να δοκιμάσω και του lidl. ΜΑΠΑ το καρπούζι. 8 τις 10 φορές δε στέκονταν στην τρύπα και γύριζαν μαζί με τη βίδα. Για να κάνω δουλειά, έπρεπε να βιδώνω στραβά τη βίδα (δε μου αρέσει) ή να τρυπώ με μικρότερο τρυπάνι (π.χ. για ουπατ 8 επρεπε να κανω τρύπα με τρυπάνι 7). Τα κράτησα για δευτεράτζες και ώρα αναγκης αλλά σιγουρα δεν θα παρω ξανα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 μπάτσες και κλωτσίδια θέλουν. μη τους δίνετε τίποτα άλλο. Δεν θα προλαβεις να μπεις στο αμαξι θα σε εχει καρφωσει με κανα κατσαβιδι κανας μπαμπας. Δεν ειμαι ρατσιστης, απεχθανομαι τους ρατσιστες, απλα σε ενα αλλο lidl ενα γυφτακι εκανε κατι πολυ χειροτερο. Δοκιμαζε τα χερουλια απο τα παρκαρισμενα αμαξια 1-1, μπας και βρει ξεκλειδωτο. Τεσπα μην το συνεχιζετε, δεν εχει νοημα.----------------------------------------------------------------- Αυριο Πεμπτη, ερχονται κατι ωραιοι βραστηρες "vintage" στα 22 ευρω, πολυ καλυτεροι απο τους κοινους σε εμφανιση. Εβγαλε και τις μπλε μπυρα Ερμης argus σε προσφορα παλι. Ενας γερος πηρε 70+ τεμαχια. Για μενα ειναι αθλιες σε ποιοτητα/υλικα και γευση ουτε δωρεαν δεν θα επερνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Προσωπικά ο securitας μου έκανε παρατήρηση γιατί τράβηξα φωτογραφία κάτι ταμπελάκια τιμών. Μήπως τους έχουν μόνο για αυτό και για εκφοβισμό; ...εννοείται ότι ο ρόλος τους εκεί μέσα είναι απλώς "ματιού" και "ρουφιάνου" / "εκφοβιστικός". Άσχετο αν οι περισσότεροι από αυτούς είναι ουγκάνια κι έχουν πάρει ψηλά τον αμανέ και την έχουν δει σώμα ασφαλείας και δεν συμμαζεύεται... Ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να βρεθεί ένα προιόν που φέρνει περιστασιακά το lidl; Ψάχνω ένα τσάι ... ...δεν υπάρχει. "Απλώς" σταμπάρεις τις περιόδους που το φέρνουνε, και είσαι έτοιμος για το μέλλον... μπάτσες και κλωτσίδια θέλουν. μη τους δίνετε τίποτα άλλο. ...ταμάμ για υπουργός παιδείας. Δεν ειμαι ρατσιστης, απεχθανομαι τους ρατσιστες, απλα σε ενα αλλο lidl ενα γυφτακι εκανε κατι πολυ χειροτερο. Δοκιμαζε τα χερουλια απο τα παρκαρισμενα αμαξια 1-1, μπας και βρει ξεκλειδωτο. ...δεν νομίζω να χρειάζεται το disclaimer, διότι ρατσιστής δεν είναι αυτός που στις κουβέντες που κάνει λέει "προσοχή στα γυφτάκια έξω από σουπερμάρκετ γιατί κλέβουν κτλ", καθώς αυτό είναι κατά βάση μια πραγματικότητα. Ρατσιστής είναι αυτός που δεν χωνεύει ΚΑΝΕΝΑΝ γύφτο (και τον θεωρεί προκαταβολικά κλέφτη/"επικίνδυνο" κτλ, επειδή πολλοί από τους ομοίους του έχουν παραβατική συμπεριφορά). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Feedback για μελλοντική αντιστοιχη προσφορα. Το lidl ειχε ενα πριν μερικους μήνες πακετάκι απο διαφορα ούπατ (4 6 8 και 10). Φανατικός των ουπατ hardplast, ειπα να δοκιμάσω και του lidl. ΜΑΠΑ το καρπούζι. 8 τις 10 φορές δε στέκονταν στην τρύπα και γύριζαν μαζί με τη βίδα. Για να κάνω δουλειά, έπρεπε να βιδώνω στραβά τη βίδα (δε μου αρέσει) ή να τρυπώ με μικρότερο τρυπάνι (π.χ. για ουπατ 8 επρεπε να κανω τρύπα με τρυπάνι 7). Τα κράτησα για δευτεράτζες και ώρα αναγκης αλλά σιγουρα δεν θα παρω ξανα. Εφοσον με ελαχιστο ψαξιμο βρισκεις το κιτ ουπα τρυπανακια και βιδες της bosch ειτε σε eshop ειτε σε πρακτικερ με 9 euro δεν υπαρχει λογος να ασχολειται καποιος με ουπα απο λιντλ κτλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Για τους γύφτους που μαζεύονται φταίμε και εμείς που τους φορτώνουμε με λεφτά και ψώνια. Τόσο στο lidl όσο και στο Σκλαβενίτη της περιοχής μου υπάρχουν 2-3 γύφτισσες που έχουν απέξω ή στο υπόγειο πάρκινγκ μόνιμη θέση και όταν φύγουν κρατάνε από 2-3 τσάντες φορτωμένες με ψώνια. Όταν ο άλλος τους φορτώνει θα είναι και ηλίθιοι να φύγουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Καλα μην εισαι σιγουρος οτι τα δινουν και απολυτος με την θεληση τους, οταν βλεπεις μια κυρια που κρατιεται καλα να σου ζηταει επιμονα πραγματα με χειρονομιες και αλλα (λιγο πριν σου επιτεθει για να σε δειρει) προτιμας να δωσεις ενα πακετο μπισκοτα για να φυγεις με τις μικροτερες δυνατες απωλειες.Εχει συμβει σε συγγενικο μου προσωπο μεσης- μεγαλης ηλικιας που σε καμια περιπτωση δεν ηθελε καυγα. Μην ξαναδιαβασω για αστυνομια, δεν υπαρχει, καλως η κακως ετσι ειναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silenzio Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 μπάτσες και κλωτσίδια θέλουν. μη τους δίνετε τίποτα άλλο. μόνο υπουργός παιδείας ? πρωθυπουργός κατευθείαν να λύσει τα προβλήματά μας. εγώ πάλι σιχαίνομαι τους κυριλέδες και τις ψωνάρες πλούσιες και όχι φτωχαδάκια που ζητούν βοήθεια. Οκ δε ξέρω αν γίνεται τόσο παρατραβηγμένα όσο το περιγράφουν μερικοί, σε εμένα δεν έχει συμβεί, αλλά όταν ο άλλος είναι ρατσιστής-εθνικιστής πολλές φορές και μόνο που θα αντικρίσει κάποιον αλλοδαπό θα νοιώσει απειλή και προφανώς θα διαδώσει πληροφορίες ψευδείς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Τα κλιματιστικά έχουν εξαφανισθεί όπως και οι λαμπτήρες. Υπάρχουν κάποιες από Ανατολικά κράτη. Ακόμα και τα θερμόμετρα υδραργύρου. Τώρα τι παίζει δεν ξέρω. Εμενα ο πατέρας μου βρισκει θερμομετρα ανετα καθε χρονο γιατι του σπανε. Πιστευα οτι θα απαγορευτουν αλλα @@. Οι παλιο* τα φερνουν. Ακομα και η γυναικα ειχε φαει κολημα οτι το ηλεκτρονικό που ειχα παρει ελεγε λαθος μετρηση και βρηκε χωρις να ψαξει πανευκολα υδραρργυρου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristos12 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 προσωπικά μού αρέσει τό lidl οπως κ τά βασιλόπουλος -market in - my market - elomas νά ψωνίζω , γιατί βλέπεις τά φυλλάδια πού βγαζουν η μέσω ιντερνέτ η ακόμα κ στήν tv spot διαφημιστικά κ αποφασίζεις τί θά πάρεις φεύγοντας από τό σπίτι σου ... σέ αυτό πού δέν πρόκειται νά δώσω ουτε 1 cents ειναι ο σκλαβενίτης ...ο κυριότερος λόγος τό φυλλάδιο πού δέν εχουν , ουτε προσφορές από ιντερνέτ εστω κλπ ξέρω τουλάχιστον στό περιβάλλον μου 10-12 ατομα πού γιά αυτόν τόν λόγο δέν πατάνε ποτέ στόν σκλαβενίτη ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 σέ αυτό πού δέν πρόκειται νά δώσω ουτε 1 cents ειναι ο σκλαβενίτης ...ο κυριότερος λόγος τό φυλλάδιο πού δέν εχουν , ουτε προσφορές από ιντερνέτ εστω κλπ ξέρω τουλάχιστον στό περιβάλλον μου 10-12 ατομα πού γιά αυτόν τόν λόγο δέν πατάνε ποτέ στόν σκλαβενίτη ... Απο τότε που άνοιξε σκλαβενιτης στην περιοχή μου ούτε που ξαναπάτησα στον ΑΒ. Πρόσφατα βάζει ο νες καφε προσφορά 5.70€ και δώρο ενα ποτήρι. Ο σκλαβενιτης σου δίνει ολόκληρη την προσφορά για 3 εβδομάδες ενώ ο ΑΒ 6.70 για μια εβδομάδα. Δηλαδή που πήγε η προσφορά του νες καφε και που το δώρο; Ενα αλλο παράδειγμα. Μπαίνει μια αλλη προσφορά απο κάποια εταιρία, ο πονηρός ΑΒ πουλαει το προϊών πιο ακριβά για να σου δώσει πόντους ενω ο Σκλαβενιτης θα σου δώσει παλι ολόκληρη την προσφορά. Αν ειναι ετσι να χέσω και τους πόντους και τις κάρτες τους, που μου έκοβαν τις προσφορές για να μου δίνουν δυο 6ευρες τον χρόνο. Χίλιες φορες να κερδιζω αμεσα. Εχω την εντύπωση οτι εχεις αποψη χωρις να εχεις πατήσει ποτε το ποδι σου. Ας κερδίζει εμένα η τσέπη μου και ας μην εχει φυλλάδιο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις