feniaCat Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 ...άσε με ρε να μου την χώσω Μια μέρα που τρυπήθηκα φρικάρισα Πήρα βελόνα και κλωστή και με μαντάρισα Σε μια πορεία στην Αθήνα μέρος έλαβα Μα ήμουν μέλος των ΕΚΑΜ και με συνέλαβα 4
aristos12 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 τί ελληνικά προιόντα εχει στό φυλλάδιο τού lidl στή βουλγαρία .... https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?id=155&week=1 1
swkhj Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 τί ελληνικά προιόντα εχει στό φυλλάδιο τού lidl στή βουλγαρία .... https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?id=155&week=1 (Απο 12.06.2014 αυτο) ενω: "Τα περισσότερα από τα προϊόντα διατίθενται υπό το σήμα Eridanous με εξαίρεση τις μπίρες και κάποια κρασιά "... http://www.kathimerini.gr/771280/article/oikonomia/epixeirhseis/h-lidl-prow8ei-ellhnika-proionta-sthn-eyrwph
dollyyy19 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 η ελλαδιτσα ειναι το ονειρο ολων των βαλκανιων,σαν το λ.α στο αμερικα.συν του οτι ολοι ζαχαρωνουν το οικοπεδο...αλλο που εμεις που ζουμε εδω δεν μπορουμε να το καταλαβουμε............. 2
papoys1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Από βδομάδα έχει αυτό το αλυσοπρίονο (ρεύματος) στα 60Ε. Τονίζω γι' άλλη μια φορά ότι για 'μένα είναι πολύ σημαντικό κριτήριο για αγορά από Λιντλ τα 3 χρόνια (συν την 3μηνη "δοκιμαστική περίοδο"), αλλά αν κάποιος έχει σημαντική γνώμη για κάτι άλλο, θα το λάβω υπ' όψη και θενξ εκ των προτέρων για το όποιο φήντμπακ. Για το πριόνι δεν γνωρίζω αλλά θα ήθελα να πω και εγώ για την εγγύηση που δίνουν αρκετά γερμανικά προϊόντα. Είχα πάει πριν καμιά βδομάδα στο leroy merlin να πάρω μία αντλία νερού. Τελικά κατέληξα να πάρω μία sterwins (μάρκα εργαλείων του leroy) γερμανικής προέλευσης για την οποία δίνουν εγγύηση τρία 3 χρόνια ενώ για αυτή που είχα πάει έδιναν εγγύηση δύο (2) χρόνια. 1
overpower Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Παιδιά παίζει τώρα μια προσφορά για 2 έπιπλα, το ένα με ντουλάπι και νομίζω 2 συρτάρια και το άλλο τύπου σκαμπό με αποθηκευτικό χώρο. Αν πήγε κάποιος τώρα, και το πέτυχε, είχαν απόθεμα? Γυρνάω στο φοιτητικό μου σπίτι και έλεγα να το πάρω για παπουτσοθήκη και αποθηκευτικό χώρο αυτό με τα συρτάρια
papoys1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω πάρει από lidl την ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα 2.300 Βατ στα 60 ή 70 ευρώ δε θυμάμαι. Πολύ καλή γιατί δεν χρειάζεται σακκούλες.Mάρκα Dirt Devil. Έχω πάρει και μία στη κόρη η οποία όμως έπλενε τα φίλτρα (εγώ τα πάω βενζινάδικο κάθε τόσο και τα φυσάω) και άρχισαν να τα παίζουν γιατί είναι χάρτινα. Είναι αυτά της φωτογραφίας.Ξέρει κανείς αν υπάρχουν πουθενά γιατί όπου ρώτησα δε βρήκα παρόμοια.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 ηρθα για τα γαντια με 40% εκπτωση και φυσικα τα medium και τα large τα ειχαν κρυψει.εβγαλαν μονο τα small που δεν φευγουν.τα lidl στη χαριλαου.εκαναν κι αλλου αυτη την εξυπναδα;
dollyyy19 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω πάρει από lidl την ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα 2.300 Βατ στα 60 ή 70 ευρώ δε θυμάμαι. Πολύ καλή γιατί δεν χρειάζεται σακκούλες.Mάρκα Dirt Devil. Έχω πάρει και μία στη κόρη η οποία όμως έπλενε τα φίλτρα (εγώ τα πάω βενζινάδικο κάθε τόσο και τα φυσάω) και άρχισαν να τα παίζουν γιατί είναι χάρτινα. Είναι αυτά της φωτογραφίας.Ξέρει κανείς αν υπάρχουν πουθενά γιατί όπου ρώτησα δε βρήκα παρόμοια. στο εγχειριδιο πρεπει να γραφει απο που αγοραζεις φιλτρα σωληνα ή οτι αναλωσιμο εχει η σκουπα.εν ετη 17,πουλανε σκουπες 2.3 κιλοβατ;
papoys1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 ηρθαω για τα γαντια με 40% εκπτωση και φυσικα τα medium και τα large τα ειχαν κρυψει.εβγαλαν μονο τα small που δεν φευγουν.τα lidl στη χαριλαου.εκαναν κι αλλου αυτη την εξυπναδα; Ανατολική Αττική πριν λίγο εγώ πήρα Λάρτζ. Είχε από όλα. Μάλιστα Μίντιουμ και Λάρτζ πολλά γιατί πριν κάποιος είχε διαλέξει και πάρει δύο κούτες Σμολ. Μπορεί σε σένα να έκαναν το αντίθετο.Να πήραν τα Μίντιουμ και Λάρτζ και απέμειναν τα Σμολ. στο εγχειριδιο πρεπει να γραφει απο που αγοραζεις φιλτρα σωληνα ή οτι αναλωσιμο εχει η σκουπα.εν ετη 17,πουλανε σκουπες 2.3 κιλοβατ; Σιγά μην κρατάω εγχειρίδιο μετά από 2-3 χρόνια. Δεν κατάλαβα.Πολλές σκούπες υπάρχουν με 2.000 έως 2.300 Watt με κουμπί που ρυθίζεις την ένταση που θέλεις.
diplo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω πάρει από lidl την ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα 2.300 Βατ στα 60 ή 70 ευρώ δε θυμάμαι. Πολύ καλή γιατί δεν χρειάζεται σακκούλες.Mάρκα Dirt Devil. Έχω πάρει και μία στη κόρη η οποία όμως έπλενε τα φίλτρα (εγώ τα πάω βενζινάδικο κάθε τόσο και τα φυσάω) και άρχισαν να τα παίζουν γιατί είναι χάρτινα. Είναι αυτά της φωτογραφίας.Ξέρει κανείς αν υπάρχουν πουθενά γιατί όπου ρώτησα δε βρήκα παρόμοια. πάρε το σερβις τηλέφωνο αι θα σου πουν αυτοί που θα βρεις 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 α τελεια.που να παιρνουμε τωρα σβαρνα τα lidl για να βρουμε medium θα βολευτω με τα small. ισα ισα μου ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις