washcloud Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δεν διάβασε κάτι της φαντασίας του όμως: http://www.iefimerida.gr/news/330711/efet-anakalese-soyvlaki-kotopoylo-me-salmonela (...δεν νομίζω να με έχεις για τόσο κάφρο...) Ναι το ξέρω το σκηνικό - το είχαμε..."συζητήσει" (:ρ) κι εδώ πριν μήνες. Λες να είναι fan του Καρανίκα o washcloud? Ξέρω γω η καριέρα είναι χολέρα ή το διάβασμα κάνει κακό; ΛΟΛ Χεζμένο τον έχω και αυτόν και τον κάθε τέτχοιον. Και για άτομο που γράφω τα σεντόνια που γράφω, δεν συνάδει το να πιστεύω ότι το διάβασμα κάνει κακό...:ρ θεωρω οτι σαρκαστικα το εγραψε ο φιλος τυπου ανεκδοτο με τσιγαρο διαβαζω οτι ερευνες λενε ποσο κακο κανει τελικα εκοψα τις ερευνες ...ακριβώς...περίπου. [...η φάση με το τσιγάρο που πράγματι κάνει από την πρώτη μέχρι την τελευταία τζούρα της ζωής μας ΜΟΝΟ κακό, είναι "στα παπάκια μου όλα - εγώ θα καπνίζω. Στην συγκεκριμένη όμως, έγινε μια φορά ένα σκηνικό -το οποίο φυσικά ούτε ότι μία και τελείωσε ήταν, αλλά ούτε και όλη την ώρα θα έχουν σαλμονέλα τα κοτίσια του Λιντλ. Ούτε καν "συχνά" και σε όλες τις παρτίδες/σε όλα τα μαγαζιά κλπ θα έλεγα εγώ, καθώς προσωπικά έχω καταναλώσει πολύ πράμμα από δαύτα εδώ και δεκαετίας και δεν με τρέξανε με σαλμονέλωση ποτέ. Αυτό, σε συνδυασμό με το ότι δεν είμαι και ιδιαίτερα κωλόφαρδος, θα έλεγα ότι είναι ένας καλός λόγος για να προτείνω σε κάποιον να κόψει το διάβασμα σχετικών άρθρων - ή τεσπα να μην τρελλαίνεται επειδή μια στο τόσο θα σκάνε διάφορα. Δεν λέω να μην έχει τον νου του και να μην προσέχει (κυρίως στο μαγείρεμα που θα κάνει), αλλά όπως είπες κι εσύ, ούτως ή άλλως ανάθεμα κι αν ξέρουμε τί μας ταΐζουν ούτως ή άλλως, ακόμη και οι "πιο σοβαρές"/ακριβές επιχειρήσεις που παίζει να είναι πιο αξιόπιστες, αλλά αγγελικά πλασμένη καμμία τους...] Επειδη εχω αρκετες cr2025 δεν θα κανουν??? Όπως σου είπαν ήδη, κατά πάσα πιθανότητα με λίγο χαρτάκι/βαμβάκι/γουατέβερ για να κάνει επαφή η μπαταρία, ναι, θα κάνουν. δεν θα το συνιστουσα τωρα σε τετοιες πιο "σπανιες" μπαταριες συνηθως σε μερη που σκεφτεσαι σαν πρωτη επιλογη να τις αγορασεις πχ χρωματα&σιδηρικα τις χτυπανε στην τιμη σε εξοργιστικο βαθμο, σε πιο ακυρα μερη ομως βιβλιοπωλεια,24ωρα σουπερμαρκετ τις βρισκεις και σε καλες τιμες, και ακομα και αν ειναι κινεζιες και κρατησουν το 1/3 του συνηθες χρονου και παλι κανεις αποσβεση εννοειται φερνει συχνα πυκνα στα εργαλεια/προσφορες το λιντλ μεινε συντονισμενος!! ...σε όποιο πάγκο λαϊκής με εργαλεία/λάμπες/"ό,τι πάρεις ένα Ευρώ" και να πάει, πιθανότατα θα τις βρει, και ακόμη κι αν έχουν χάσει τάση/είναι χαμηλοτασικές από την μάνα τους, μια χαρά δουλειά θα κάνει (συνήθως η εξάδα 1 Ευρώ, φουλ Κινέζικες...) για καιρό. Άλλωστε για ζυγαριά είναι = ελάχιστα θα καταναλώνει. Ούτε καν του Λιντλ να μην περιμένει πότε θα φέρουν (που και καλύτερες που είναι, τις φέρνει με 2.5 Ευρώ, οπότε...). - - - Νομίζω πάντως πως η ζυγαριά θα ΕΧΕΙ ήδη μπαταρία πάνω, και θα βαστήξει πολύ ούτως ή άλλως... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 θεωρω οτι σαρκαστικα το εγραψε ο φιλος τυπου ανεκδοτο με τσιγαρο διαβαζω οτι ερευνες λενε ποσο κακο κανει τελικα εκοψα τις ερευνες το κακο με τα αλλαντικα κρεατα ειναι οτι εχουνε σκανδαλα ολες ολες οι εταιριες αναψυκτικα παγωτα η δεν ξερω τι ενταξει τα κοβεις με τα κρεατα ομως τι κανεις. εγω επαιρνα για την οικογενεια μου αλλαντικα εν ελλαδει που ειχα την εντυπωση οτι ειναι πιο ποιοτικα και εχωνα το χερι πιο βαθια στην τσεπη θελοντας και μη για νωπα προιοντα απο λιντλ ουτε να ακουσω πηγαινα για χαρτικα μακαρονια και ειδη σπιτιου μεχρι που σκαει το σκανδαλο με τα αλογακια και βλεπω και την κρετα φαρμ μεσα και λεω ελεος τελικα μας δουλευουνε ολοι μου φαινεται @fenia όπως έχουμε δει διαχρονικά τα μεγαλίτερα διατροφικά σκάνδαλα στην ιστορία έχουν γίνει από εταιρείες κολοσσούς και σε χώρες παραδοσιακά ανεπτυγμένες. Τι να πούμε .Για τα μπιφτέκια και τα λοιπά προϊόντα των Μακ Ντόναλτς για τις τρελές αγελάδες της Αγγλίας Ολλανδίας κ.λ.π. για τα πρόσφατα αυγά της Ολλανδίας και των γύρω περιοχών. Με τα παραπάνω δεν πάει να πει ότι πρέπει να τρώμε ότι νάναι. Και εγώ προσπαθώ όσο μπορώ και όσο μου επιτρέπουν οι οικονομικές μου δυνατότητες να αγοράζω ποιοτικά προϊόντα. Δεν λέω ότι ψωνίζω τα πάντα από το lidl.Επιλεκτικά ψωνίζω από όλους.Και από Σκλαβενίτη και από Βασιλόπουλο και από Μάρκετ Ιν. Είμαι από αυτούς που κάνω συνεχώς έρευνα αγοράς. Δεν δέχομαι όμως αυτό που λένε κάποιοι ότι όλα τα προϊόντα του lidl είναι κακής ποιότητας. Για μένα όλοι έχουν καλής και κακής ποιότητας προϊόντα,ακόμη και στα δήθεν ανωτέρας ποιότητας. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Αν ειχαμε τον Matrix mod σε αυτο το τοπικ, τι θα γινόταν αραγε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Είναι χαλαρά το πιο off topic thread στο ινσομνια. Κάποια διάσπαρτα μηνύματα μιλάνε για το λιντλ ενώ στα περισσότερα γίνεται συζήτηση γενικά για τα Σ/Μ, τις προσφορές, τις ποιότητες των προιοντων, τη σαλμονέλα, την κακή οικονομική κατάσταση, την ποιότητα των γραφόντων, κτλ. Πλάκα έχει. Btw, αγόρασα κρίκους γυμναστικής. Η τιμή είναι πράγματι η χαμηλότερη στην αγορά (με βάση τον σκρουτζ). Η ποιότητα μου φάνηκε καλή, τόσο στους ιμάντες όσο και στα ξύλα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Κάποια διάσπαρτα μηνύματα μιλάνε για το λιντλ ενώ στα περισσότερα γίνεται συζήτηση γενικά για τα Σ/Μ, τις προσφορές, τις ποιότητες των προιοντων, τη σαλμονέλα, την κακή οικονομική κατάσταση, την ποιότητα των γραφόντων, κτλ. ...εδώ μας παρακολουθούν άτομα που δεν έχει καν Λιντλ στη χώρα που μένουν (πρόσφατο παράδειγμα ο deesnider), οπότε νομίζω ότι αν συνεχίσει έτσι πρέπει να ζητήσουμε από την ιδιοκτησία να μας κόψει τσέκια :ρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Οι μάχες πάντα είχαν και έχουν φανατικούς θεατές από αρχαιοτάτων χρόνων (μονομαχίες σε ρωμαϊκές αρένες) μέχρι και σήμερα αγώνες μποξ π.χ. μέχρι τελικής πτώσης από το ξύλο στον αντίπαλο. Θα βγω για λίγο οφ τόπιτς και θα πω ότι πήρα τη ραφιέρα με τα 30 ευρώ για να αντικαταστήσω μία με πλαστικά ράφια τα οποία βουλιάζουν με βαριά αντικείμενα - εργαλεία. Λίγο βαριά τα ράφια αλλά φυσικό γιατί είναι νοβοπάν.Σε αυτή τη τιμή άλλωστε μην περιμένει κανείς και κόντρα πλακέ θαλάσσης.Θέλουν προσοχή από νερά ή καλό βάψιμο με λούστρο για περισσότερη αντοχή πριν την τοποθέτηση. Με την ευκαιρία από βδομάδα έχει βερνίκια νερού.Πολύ καλά σε πολύ καλή τιμή. Και κάτι για γενική ενημέρωση επειδή μας παρακολουθούν πολλοί.Ξύλινες κατασκευές σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο να προτιμάτε βάψιμο με βερνίκια νερού και όχι νεφτιού - διαλυτικού κ.λ.π. τόσο για οικολογικούς όσο και για αντοχή στο χρόνο.Τα νεφτιού μετά από κάποια χρόνια ξεφλουδίζουν και έχουν άσχημη όψη. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Καταγγελία εργαζομένων στα Lidl: Τρομοκρατία, εντατικοποίηση και απολύσεις 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Υπάρχει προσωπικό που πάει από τις 06:00, αλλα δεν ξερω τι ώρα φεύγουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Παιδιά ο συγκεκριμένος φούρνος μικροκυμάτων αξίζει: https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=3213 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Παιδιά ο συγκεκριμένος φούρνος μικροκυμάτων αξίζει: https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=3213 Είχα πάρει εγώ πέρσι και ναι μια χαρά κάνει την δουλειά του. Βλέπω και βγάζει πάλι τα πράγματα που είχε πέρσι με την ίδια σειρά οπότε σε κάνα δύο εβδομάδες θα βγάλει τον άλλον το καλύτερο στα 1000w με κάνα δεκάρικο παραπάνω όπως πέρσι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Υπάρχει προσωπικό που πάει από τις 06:00, αλλα δεν ξερω τι ώρα φεύγουν. σε ολα τα σοβαρα μαγαζια υπαρχει αυτο, φευγουν κανονικα, το πολυ 8ωρο δηλαδη... και το αρθρο που ανεβηκε παραπανω, δεν αναφερει κατι νεο... ετσι συμβαινει σε ολες τις σοβαρες εταιρειες -πολυεθνικες που στοχο εχουν την μακροημερευση και το κερδος... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasdel Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Πιεζονται γενικα αρκετά οι εργαζομενοι στα κατάστηματα καθώς κανουν δουλειες απο διαφορα ποστα (πχ και ο υποδιευθυντής ακομα ξεφορτώνει παλέτες) αλλα πληρώνονται πανω απο τον μεσο ορο υπαλληλων sm και φυσικα ολες τις υπερωριες. Αν πραγματι ισχυει οτι τους απειλουν με απολυσεις μεγα φαουλ αλλα γενικα ειναι πολυ καλοι εργοδοτες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Πιεζονται γενικα αρκετά οι εργαζομενοι στα κατάστηματα καθώς κανουν δουλειες απο διαφορα ποστα (πχ και ο υποδιευθυντής ακομα ξεφορτώνει παλέτες) αλλα πληρώνονται πανω απο τον μεσο ορο υπαλληλων sm και φυσικα ολες τις υπερωριες. Αν πραγματι ισχυει οτι τους απειλουν με απολυσεις μεγα φαουλ αλλα γενικα ειναι πολυ καλοι εργοδοτες. Βασικά ο Έλληνας όποιον του πουλάει παραμύθι τον λατρεύει και όποιον του λέει ότι δεν υπάρχουν λεφτόδενδρα τον μισεί θανάσιμα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Από βδομάδα έχει αυτό το αλυσοπρίονο (ρεύματος) στα 60Ε. Χρειάζομαι ένα/δεν είχα/δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Μια ματιά Σκρουτζ βλέπω ότι χαλαρά θέλω γύρω στο 70άρι για κάτι ανάλογων χαρακτηριστικών (λάμα 40cm, ισχύ 2.2Kw κλπ), καθώς το φθηνότερο ("Armatech") δεν βρίσκεται καν κοντά μου (οπότε εμπίπτουν μεταφορικά). Και φυσικά, τα 3 χρόνια εγγύηση του Λιντλ είναι ένα από τα μεγαλύτερα δέλεαρ για 'μένα για να πάρω το Florabestικό που έχει από Δευτέρα (συν φυσικά ότι αν με καλύπτει λειτουργικά το συγκεκριμένο, δεν έχω καμμιά διάθεση να δώσω λ.χ. 100άρικο για να πάρω κάποιο "σκυλίσιο" επώνυμο, όσο και να αξίζει η "επένδυση". Εκτός τεσπα κι αν μιλάμε για κάτι γύρω άντε στο 70άρι). Γνώμη κανείς όμως; Όχι απαραίτητα επειδή το έχει/το έχει χρησιμοποιήσει, αλλά έστω βάσει των χαρακτηριστικών του (αντικειμενικά, από μόνα τους, είναι επαρκή για απλές/ερασιτεχνικές δουλειές κήπου, όπως λχ κόψιμο κλαδιών πεύκων / τεμαχισμό καυσόξυλων; ) και φυσικά βάσει μιας δεδομένης εμπειρίας που θα έχει κάποιος γενικά από αλυσοπρίονα; Δεν έχω πολύ όρεξη να μπλέξω με βενζινοκινητήρα (που θέλει και την συντήρησή του), οπότε ρεύματος με καλύπτει (δόξα να 'χουν οι μπαλαντέζες) - απλά δεν ξέρω αν θα μου αρκεί η ισχύς του ρευματοκινητήρα...(υποθέτω πως ναι και σίγουρα αν με την μία μου φανεί τζούφιος θα το επιστρέψω, αλλά καλό θα ήταν να έχω μια εμπειρική άποψη άλλου πριν απ' ολ' αυτά...). Τονίζω γι' άλλη μια φορά ότι για 'μένα είναι πολύ σημαντικό κριτήριο για αγορά από Λιντλ τα 3 χρόνια (συν την 3μηνη "δοκιμαστική περίοδο"), αλλά αν κάποιος έχει σημαντική γνώμη για κάτι άλλο, θα το λάβω υπ' όψη και θενξ εκ των προτέρων για το όποιο φήντμπακ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Έχω πάρει ένα παλιά βενζινοκίνητο από το lidl και ήταν επωνύμου Αμερικάνικου εργοστασίου. Δεν θυμάμαι μάρκα και χώρα κατασκευής. Δεν έχω πρόβλημα τόσα χρόνια. Επίσης έχω και ένα ηλεκτρικό bocsh. Βέβαια δεν τα χρησιμοποιώ πολύ. Μου είχαν πει πως έχουν μέσα πλαστικά γρανάζια και δεν είναι για πολλά Αλλά δεν με νοιάζει γιατί δεν είμαι και ξυλοκόπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις