Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθε χρονο τετοια περιοδο βαζουν τον πλαστικοποιητη Α3. Ενδιαφερομαι για αγορα, αν το εχει αγορασει κανεις ας γραψει τη γνωμη του.

Σε αυτα τα χρηματα βρισκω και τους γνωστους πλαστικοποιητες olympia.

Δημοσ.

το προηγουμενο σχεδιο,που ειχε και την πλατη και δεν κρεμοταν το πλαστικο,ειχε θεμα με το ασυγχρονο μοτερ.....γραψε λαθος,ηταν για α4..........

Δημοσ.

Πως τα φτιαχνετε;

Oτιδήποτε άλλο πέρα από φριτέζα είναι δεδομένο φέιλ = ή θα καούν ή απλά δεν θα ψηθούν σωστά. Για όλες τις "μπουκιές" / κροκέτες κλπ (όλων των εταιριών).

(...σε τηγάνι θα σου βγει ο πάτος μήπως και τα πετύχεις και σε φούρνο ή άψητα θα τα φας, ή απλά θα στεγνώσουν και θα είναι μπλιαχ).

Δημοσ.

Τρεχάτε, μόλις ανεβήκανε.

μπράβο του, έχει πάλι τα αγαπημένα μου ΤΟΥ ΧΑΣΑΠΗ Nuggets κοτόπουλου XXL

Πρόσεξε γιατί και εγώ έπαιρνα τα τρομερά σνίτσελ κοτόπουλο αλλά τα έκοψα όλα μόλις διάβασα για το σκάνδαλο με τη σαλμονέλα.

Δημοσ.

Όλες οι κροκέτες είτε κοτόπουλου είτε ψαριού, ανεξαρτήτως εταιρίας ή sm είνσι άθλια ποιοτικά

Παλιότερα δεν ήταν έτσι. Εγώ ήμουν φαν της ψαροκροκετας, γενικά δεν είμαι φαν του κόκκινου η του λευκού κρέατος απλσ τρώω περιστασιακά οπότε μπορώ να κάνω σύγκριση.

Παλιότερα σε όλες αυτές τις κροκέτες αντιλαμβσνλοσουν στο δόντι που λένε το κρέας, τώρα είναι μια πολύ άσχημη αλοιφή, ειδικά στις ψαροκροκετες ότι χειροτερο

• Like 2
Δημοσ.

Η ψηστιερα/τοστιερα που θα εχει ξερουμε εαν ειναι της προκοπης; Οι πλακες βγαινουν;

Εχω μια παρομοια μαρκας Rohnson (δηλαδη επιπεδου lidl) που οι πλακες εχουν γινει τρισαθλιες και δεν καθαριζουν πλεον, σε ενα καταστημα που κοιταξα λεει οτι οι πλακες ειναι καταργημενο ανταλλακτικο και σε ενα αλλο εδινε τις δυο πλακες στα 28ευρω.

Δημοσ.

Η μάρκα Rohnson δεν έχει καμία σχέση με τις μάρκες του lidl. 

Ένας βραστήρας Rohnson παραλίγο να πάρει φωτιά στο χρόνο πάνω. Δεν έσβηνε όταν έβρασε το νερό. Ευτυχώς που πρόλαβα γιατί ήμουν στο δωμάτιο.

Κακή πείρα και από ανεμιστήρα.

Αντιθέτως με silvercrest είμαι ευχαριστημένος με τις αγορές σχεδόν πάντα.

• Like 6
Δημοσ.

Πρόσεξε γιατί και εγώ έπαιρνα τα τρομερά σνίτσελ κοτόπουλο αλλά τα έκοψα όλα μόλις διάβασα για το σκάνδαλο με τη σαλμονέλα.

...μήπως να έκοβες καλύτερα το διάβασμα;

Η ψηστιερα/τοστιερα που θα εχει ξερουμε εαν ειναι της προκοπης; Οι πλακες βγαινουν;

Προ 2ετίας πήραμε την πιο μεγάλη/ακριβότερη (στα 44). Στιβαρό μηχάνημα (κι εμφανίσιμο, όσο κι αν αυτά είναι η δικιά μου που την νοιάζουν), "δυνατό" - αλλά οι πλάκες σύντομα "ξεβάψανε" (εντός μηνών με καθημερινή χρήση για τοστ αλλά και ψήσιμο κρεατικών, με μια σχετική προσοχή στην χρήση και το πλύσιμο), με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Θα έλεγα ότι οι πλάκες αυτής που πήραμε είναι της πλάκας. Πιθανότατα και αυτής που έχει από βδομάδα.

Δημοσ.

Όλες οι κροκέτες είτε κοτόπουλου είτε ψαριού, ανεξαρτήτως εταιρίας ή sm είνσι άθλια ποιοτικά

Παλιότερα δεν ήταν έτσι. Εγώ ήμουν φαν της ψαροκροκετας, γενικά δεν είμαι φαν του κόκκινου η του λευκού κρέατος απλσ τρώω περιστασιακά οπότε μπορώ να κάνω σύγκριση.

Παλιότερα σε όλες αυτές τις κροκέτες αντιλαμβσνλοσουν στο δόντι που λένε το κρέας, τώρα είναι μια πολύ άσχημη αλοιφή, ειδικά στις ψαροκροκετες ότι χειροτερο

Fish sticks iglo παρε, οχι το μικρο το κλασικο,(που και αυτο δεν ειναι ασχημο) το μεγαλο μεγεθος(που ειναι μικρα φιλετα) που ειναι καινουργιο σχετικα. Του lidl δεν τρογωνται τα fish sticks μια φορα τα πηρα κ τελος. Το χα γραψει και εδω,,,ενας μου απαντησε οτι του αρεσουν και εκανα εγω καπου λαθος :)
Δημοσ.

Τα σνιτσελ και οι κοτομπουκιες μια χαρα γινονται στον φουρνο με μια λαδοκολλα στο ταψι για να μην κολλησουν. Χωρις λαδι, ελαφρα. Απλα θελει ακριβως να ακολουθησεις τις οδηγιες για το ψησιμο ωστε να ψηθουν καλα αλλα και να μην στεγνωσουν/σκληρυνουν.

• Like 2
Δημοσ.

Ψαροκροκετες,κοτοσνιτσελ και κοτομπουκιες τις κανω αποκλειστικα στο φουρνο και βγαινουν ωραιοτατες.

Οι ψαροκροκετες του Lidl που κανουν περ 2.5€ τα 15 τμχ (οταν τα 15τμχ Iglo κανουν 5€) ειναι νοστιμοτατες.

Οταν δε τις βγαζει προσφορα στο 1.7€ χτυπαω 10 κουτια η' οταν βγαζει τα XXL με 30 τμχ στα 3.5€.

Δοκιμασα προσφατα στικς Iglo και μου φανηκαν ιδια ακριβως με του lidl.Ο μικρες ψαρομπουκιες του Iglo ειναι πολυ νοστιμες και καλυτερες απο τα στικς αλλα ειναι ακριβες για την ποσοτητα τους.

• Like 1
Δημοσ.

Οτι κουζινομηχανη εχω παρει απο lidl εχει βγαλει τα λεφτα της με το παραπανω.

Επεσα πανω σ αυτο και γενικα ειμαι σε ψαξιμο.Το χεις παρει κανεις να πει μια γνωμη???Σε αντιστοιχα λεφτα για μικροκυματων ολο κατι σαπιλες παιζουν

https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=3213

• Like 1
Δημοσ.

Ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε τα εγχειριδια των συσκευων που θα φερει και να τα διαβασουμε ΠΡΙΝ κανουμε αγορα του προιοντος;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...