Προς το περιεχόμενο

Lidl

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

...όχι ρε συ Πιτζ, είπαμε, αλλά εντάξει. Ξέρω είπαμε από την δικιά μου (πεισματάρα και παρωπιδιακή μέχρι βδελυγμίας) ότι αν δεν έχει αυτό που έχει συνηθίσει/μάθει/γουστάρει, είναι ικανή να μην ξαναφάει έβερ, αν είναι μαϊμού και όχι μανίσιο. Οπότε ναι, κάποιοι άνθρωποι το βλέπουν έτσι - 5 φορές; πέντε φορές ναι, αλλά θα το φχαριστηθώ.

Δε με έπιασες βρε.. Το ποιντ δεν είναι τι γουστάρει ο καθένας μας να φάει, η ένστασή μου είναι γιατι μερικοί το λυσσάνε στην ανάλυση "περί υγείας" λες και θα τρεφόμαστε 24/7 με κοκακόλες, μπύρες και σοκολάτες ξερωγω. Σε κάθε λιντλοπροσφορά να σου 5 χημικοί αναλυτές και 5 αριστοκράτες που οικτίρουν την πλέμπα. Γουάι;

Παρεμπιπτόντως κι εγώ δεκά-τόσα χρόνια discount ψωνίζω, δεν έχω βγάλει τρίτο πόδι ούτε φτερά. Οσοι φοβούνται πάντως μπορούν άφοβα να ψωνίζουν αλλού κι εμείς να συνεχίσουμε να ψωνίζουμε discount. Την τόση ανάγκη -και το κίνητρο- ορισμένων να μας πείσουν για το αντίθετο δεν σακουλεύομαι.. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρεμπιπτόντως κι εγώ δεκά-τόσα χρόνια discount ψωνίζω, δεν έχω βγάλει τρίτο πόδι ούτε φτερά.

δεν λέει τίποτα το παραπάνω

και ναρκωτικά μπορείς να παίρνεις για χρόνια και να μην παθαίνεις τίποτα

και τσιγάρα να καπνίζεις 3 -3 και επίσης

οι βλαβερές ουσίες λειτουργούν αθροιστικά

οι τιμές αρκετές φορές των no name προιόντων είναι τέτοιες που δεν βγάζουν οικονομικά, αναγκαστικά θα πρεπει να πειραχτεί το προιόν για να βγει κέρδος

Ένα πρόσφατο παράδειγμα - όχι από lidl

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/business-news/167730/o-efet-anakalei-apo-tin-agora-voytyro-pou-diakinoyn-ta-market-in

η τιμή του βουτύρου διεθνώς ανεβαίνει συνέχεια γιατί υπάρχει στροφή του κόσμου από τα φυτικά λιπαρά στα ζωικά 

Εγω θεωρω οτι η Green cola ειναι καλυτερη απο την Coke Cola.

έχει το κακό της στέβιας

που το βρίσκεις σε όλα τα προιόντα στέβιας

πικρίζει

Κοιταζα σημερα τα ταχινια και επιβεβαιωσα κατι που διαασα καπου στο φορουμ, οτι τα σκετα ειναι 100% καθαρο υλικο, ενω οσα εχουν γευση μελι και σοκολατα εχουν φοινικελαιο.

Ξερει κανεις τι ακριβως βοηθαει το λαδι φυτικης προελευσης που βαζουν παντα; Οκ διαβασα οτι ειναι το φτηνοτερο, αλλα γιατι το βαζουν μονο με την σοκολατα η το μελι;

παντού το βάζουν

ακόμα και σε μπισκότα πχ

επειδή είναι φθηνό προιόν

• Like 5

Δε με έπιασες βρε.. Το ποιντ δεν είναι τι γουστάρει ο καθένας μας να φάει, η ένστασή μου είναι γιατι μερικοί το λυσσάνε στην ανάλυση "περί υγείας" λες και θα τρεφόμαστε 24/7 με κοκακόλες, μπύρες και σοκολάτες ξερωγω. Σε κάθε λιντλοπροσφορά να σου 5 χημικοί αναλυτές και 5 αριστοκράτες που οικτίρουν την πλέμπα. Γουάι;

...α, οκ δεν.

(...συγκεκριμένα ο Σναπ πάντως, έχει μια δεδηλωμένα εγγενή απέχθεια στον κατιμά. Είτε τον ανθρώπινο, είτε τον προϊοντικό. Δατς γουάι...)

Ρε παιδες το χετε ξεχειλωσει το θεμα, εδω και ποσες σελιδες εχει γεμισει σεντονια το νημα.

...όχι ότι έχει τρελλαθεί να γράφει κανείς για κάτι άλλο (πχ προσφορές ή ερωτήσεις για προϊόντα), αλλά ένα δίκιο το 'χεις.

• Like 1

Παρεμπιπτόντως κι εγώ δεκά-τόσα χρόνια discount ψωνίζω, δεν έχω βγάλει τρίτο πόδι ούτε φτερά.

Εμένα πάντως δε θα με χαλούσε καθόλου το να αποκτούσα φτερά...

...άσε το άλλο: Το «τρίτο πόδι» μπορεί να είναι και πολύ καλή φάση. Θέμα ερμηνείας είναι...

• Like 4

...εσύ πάλι πανάθεμά σε, πώς και παρακολουθείς το παρόν θρεντ; Αφού δεν έχετε εκεί Λίντλια... :huh:

Δεν το παρακολουθώ λόγω άμεσου ενδιαφέροντος για το θέμα. Κυρίως επειδή έχουν πλάκα οι κόντρες!

• Like 3

ξερουμε ποτε ανεβαινει στο ιντερνετ η "καρτελα" με τις επομενες προσφορες για την ερχομενη εβδομαδα? θελω να παρω κατι στανταρακια που τα φερνει κατα καιρους και με τρωει η αγωνια :P

Τρεχάτε, μόλις ανεβήκανε.

μπράβο του, έχει πάλι τα αγαπημένα μου ΤΟΥ ΧΑΣΑΠΗ Nuggets κοτόπουλου XXL

Αυτα εχουν καθολου κοτοπουλο μεσα; :)

Πως τα φτιαχνετε;

Αυτα εχουν καθολου κοτοπουλο μεσα; :)

Πως τα φτιαχνετε;

58% κοτόπουλο (όσο και οι υπόλοιπες κοτομπουκιές ΜΙΜΙΚΟΣ, ΥΦΑΝΤΗΣ κλπ)

Ως εκ φύσεως τεμπέλης, τις τρώω όπως είναι, νοστιμότατες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...