Προς το περιεχόμενο

Lidl

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

προσωπικά γουστάρω μέ 1000 τήν πιτσα καρδίς στά λίντλ κ ειδικά οταν τήν εχει προσφορά (οπως τό σάββατο ) κ ειδικά 

τήν σπέσιαλ  ,γιά μένα πρόκειται γιά τήν καλύτερη κατεψυγμένη πίτσα (πάντα μέ γνώμονα στά λεφτά πού τήν αγοράζεις )

εχει μέσα 2 τεμάχια τών 630 gr. τό κάθε ενα  οπότε εισαι χορτασμένος ανετα .εγώ την αφήνω από τό βράδυ στήν συντήρηση κ βάζω ελάχιστο λαδάκι 

στό ταψάκι  1-2 ντομάτες από πάνω σέ ροδέλες κομμένες τό ιδιο κ μέ 1-2 κρεμμύδια ξερά  πάλι ελάχιστο λαδάκι από πάνω κ

ψήσιμο ,

μέ αέρα γιά 20 λεπτά στούς 180-200 βαθμούς μιλάμε γιά λουκούμι ,τό σάββατο πού ειχα πάει γιά ψώνια 8 στά 10 

καρότσια ειχαν από 3-4 συσκευασίες τό κάθε ενα ... αυτό τά λέει ολα νομίζω ...

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτό

εναλλακτικά είναι αξιοπρεπείς οι ζύμες τις πιλσμπουρι που υπάρχουν σε μασούρι στα ψυγεία των sm

Άσε που κάποιες φορές έχω κάνει μια χαρά thin & crispy pizza με αραβική πίτα

H ζυμη piltsbury για πιτσα αριστη, συμφωνω και εγω. Και τα κρουασαν αν και λιγο ακριβα.

Στα κίτρινα τυριά έχω καταλήξει

Έμενταλ Ελβετίας σε φέτες

Leerdammer

Αυτά τα δύο τίποτα σε ελληνικό κίτρινο τυρί δεν μπορεί να τα συναγωνιστεί σε επίγευση. Η πλειοψηφία των ελληνικών είναι απλά βουτυράτα/λιπαρά. Άλλο γεύση άλλο λιπαρότητα

Μετά είναι μια εξαιρετική γραβιέρα Κρήτης (μόνο συσκευασμένη υπάρχει) με την ονομασία μπαλαντινός. Υπάρχει και σε κομμάτι και τριμμένη και σε flakes

Σε στυλ φέτας αυτό που έγραψα παραπάνω. Σφέλα από την Πελοπόννησο. Πάλι από αιγοπρόβειο γάλα αλλά περισσότερο καιρό ωριμασμένη

Αυτά είναι για everyday use. Αν μια στο τόσο βρω αρσενικό Νάξου η γραβιέρα Νάξου από παραγωγό όχι αυτά που πουλάνε στα sm από τον συνεταιρισμό, εννοείται πως τρώω ακόμα και το χαρτί περιτυλίγματος

Την Σφελα και την Μπαλατινος δεν ηξερα απο ολα αυτα που λες. Στα υπολοιπα συμφωνω. Για φρεσκο γαλα που εγραφες προσπαθησε να βρεις φαρμα κουκακη, και γιαουρτι το βαρελακι οχι το γυαλινο. Ή ντοπια μαρκα απο επαρχια ή νησια μερικα που δοκιμασα ηταν φοβερα, αλλα δεν τα βρισκεις αττικη.

H ζυμη piltsbury για πιτσα αριστη, συμφωνω και εγω. Και τα κρουασαν αν και λιγο ακριβα.

Την Σφελα και την Μπαλατινος δεν ηξερα απο ολα αυτα που λες. Στα υπολοιπα συμφωνω. Για φρεσκο γαλα που εγραφες προσπαθησε να βρεις φαρμα κουκακη, και γιαουρτι το βαρελακι οχι το γυαλινο. Ή ντοπια μαρκα απο επαρχια ή νησια μερικα που δοκιμασα ηταν φοβερα, αλλα δεν τα βρισκεις αττικη.

και το γυάλινο μου αρέσει πολύ 

το carrefour μέχρι να κλείσει έφερνε και τα μικρά γυάλινα δοχεία. Τώρα ο Σκλαβενίτης φέρνει μόνο τα μεγάλα. Δεν με χαλά ιδιαίτερα αλλά δεν είναι εύχρηστα για κουβάλημα στην δουλειά 

Ασε που μετά τα δοχεία τα κάνω γλαστράκια για κακτάκια που και με αυτά έχω μανία  :-D

Καντε μονοι σας πιτσα ρε παιδια, καθαρη και φρεσκια με υλικα απο λιντλ. Αλευρακι, αλλαντικα, τυρι, σαλτσα. Με 5-6€ κανω ενα τεραστιο τετραγωνο ταψι. Για τη ζυμη ψαξτε συνταγη της Μπαρμπαριγου ή του Πετρετζικη.

Τι 5-6 ευρώ; Πολλά βάζεις.

Μισό κιλό αλεύρι θέλεις, νερό και τα αλλαντικά-τυρί-σάλτσα που θα αγοράσεις 100-200γρ και θα σου περισσέψουν και για άλλες χρήσεις (+μαγιά).

• Like 1

Το ταψι ειναι ακριβως οι εσωτερικες διαστασεις τετραγωνου του κοινού ηλεκτρικου φουρνου. Κοστος υλικων δικης μου: #αλευρι 0,5kg=0,5€ #ελαιολαδο 50ml+μαγιά=0,5€ #gouda lidl 180gr=1,3€ #γαλοπουλα καπν. lidl 150gr= 1,15€ #bacon μασουτης 100gr=0,75€ #κετσαπ μασουτη για σαλτσα 175ml=0,5€ #πιπεριά πρασινη 2τμχ=0,10€ #αλατι+πιπερι=0,05€ #ρεύμα ψησιματος 30´=0,115€ με φπα (1kwh)

Συνολο: 4,96€

για ποσοτητα πιστευω μιάμισης πίτσας μεγαλου μεγεθους.

• Like 2

σε μπλε συσκευασια, τα βανιλια

ξερουμε πού κατασκευαζονται, να δεσμευσω ολο το εργοστασιο για προσωπικη καταναλωση;

διάβασε πρώτα από πισω τα συστατικά

Συνήθως στα no name φθηνά παγωτά χρησιμοποιούν αποβουτυρωμένο γάλα και στην θέση του βούτυρου προσθέτουν υδρογονωμένα φυτικά λιπαρά, που βλάπτουν γκαραντί και το πολύ φθηνό φοινικέλαιο που σύμφωνα με τον ΠΟΥ είναι καρκινογόνο

http://www.nooz.gr/world/sok-prokalei-karkino-i-nutella

http://www.economy365.gr/article/25196/poies-trofes-periehoyn-ypopto-os-karkinogono-foinikelaio-ti-lene-poy-epistimones

μια και όπως έγραψες 

ειμασθε ολοι, ο τελευταιος τροχος στην καλολαδωμενη μηχανη του καπιταλισμου

ε μην μας πεθάνουν και πριν την ώρα μας 

• Like 1

διάβασε πρώτα από πισω τα συστατικά

Συνήθως στα no name φθηνά παγωτά χρησιμοποιούν αποβουτυρωμένο γάλα και στην θέση του βούτυρου προσθέτουν υδρογονωμένα φυτικά λιπαρά, που βλάπτουν γκαραντί και το πολύ φθηνό φοινικέλαιο που σύμφωνα με τον ΠΟΥ είναι καρκινογόνο

http://www.nooz.gr/world/sok-prokalei-karkino-i-nutella

http://www.economy365.gr/article/25196/poies-trofes-periehoyn-ypopto-os-karkinogono-foinikelaio-ti-lene-poy-epistimones

μια και όπως έγραψες 

ε μην μας πεθάνουν και πριν την ώρα μας 

Ό,τι προϊόν και να δεις σχεδόν έχει φοινικέλαιο στα συστατικά! Γλυκά, αλμυρά, τα πάντα! Πολύ δύσκολο να το αποφύγεις! 

• Like 1

Ό,τι προϊόν και να δεις σχεδόν έχει φοινικέλαιο στα συστατικά! Γλυκά, αλμυρά, τα πάντα! Πολύ δύσκολο να το αποφύγεις! 

στα παγωτά μπορείς

συνήθως έχουν αυτά που πριν την αλλαγή του νόμου τα έγραφαν στα ταμπελάκια του στα sm ως παγωμένο γλυκισμα και όχι ως παγωτό.

Τα επώνυμα συνήθως δεν έχουν πχ τα κρι κρι που μου αρέσουν και τρωω

• Like 1

τα κρι κρι εχουνε περισσοτερα σκανδαλα και απο τον κοσκωτα

σε αλτζιντα παιζει κανα τετοιο ποιοτικο παγωτο ψηλε;

για πες μερικά από αυτά

αλτζιντα δεν μου αρέσουν και δεν καταναλώνω

δεν εχω λινκ αλλα ειχε σκασει μεγαλο θεμα με ληγμενα κρι κρι προν αρκετα χρονια

θα το ψαξω αυτο που λες μ ε εβαλες σε σκεψεις

επειδή τα παρακολουθώ και δεν χώνω/καταπίνω απλά πράγματα, δεν νομίζω

από τις καθαρότερες βιομηχανίες γαλακτοκομικών 

δεν εχω λινκ αλλα ειχε σκασει μεγαλο θεμα με ληγμενα κρι κρι προν αρκετα χρονια

θα το ψαξω αυτο που λες μ ε εβαλες σε σκεψεις

Προτιμας bellino απο κρι κρι ; :)

Οι παραγωγοί/εταιρίες έχουν κάνει μλκια και έχουν μπασταρδέψει τα μείγματα γάλακτος ή/και την προέλευση τους, γιαυτό η φέτα (βαρέλι πάντα, τα δοχεία είναι για τα σκουπίδια έτσι κι αλλιώς) έχει χάσει πλέον την ΠΟΠ προστασία της και μπορεί να παράξει με τέτοια ονομασία ο οποιοσδήποτε σε όλο τον κόσμο

Πότε έχασε η φέτα την ονομασίας προέλευσης;

στα παγωτά μπορείς

συνήθως έχουν αυτά που πριν την αλλαγή του νόμου τα έγραφαν στα ταμπελάκια του στα sm ως παγωμένο γλυκισμα και όχι ως παγωτό.

Τα επώνυμα συνήθως δεν έχουν πχ τα κρι κρι που μου αρέσουν και τρωω

Ναι ωραία τα επώνυμα και μένα μου αρέσουν και τα δωδώνη και τα σκανταλ και ειδικά δια χειρός Παρλιάρου αλλά 

έχουν  7 και 8 ευρώ τι λίτρο.

Πήρα την προηγούμενη βδομάδα βανίλια τα 2,5 λίτρα σε προσφορά από το lidl από 4  στα 2 ευρώ.

Εντάξει μπορεί να είναι λίγο κατώτερο αλλά εμένα ειλικρινά μου άρεσε η γεύση του και μετάνοιωσα που δεν πήραμία συσκευασία ακόμη.

Βάζω πάνω και δύο κουταλιές γλυκό βύσινο που αγόρασα από τα mart 3 κιλά και το έφτιαξα μόνος μου

και είναι θεός.

Θα μου πεις φάε λιγότερο και πάρε ποιοτικό.Θα σου απαντήσω ότι μάλλον θα είναι και το τελευταίο του φετεινού

καλοκαιριού ή εκτός και το ξαναβάλει σε προσφορά.

Πότε έχασε η φέτα την ονομασίας προέλευσης;

Δεν την έχει χάσει αλλά ποιος δίνει σημασία πλέον.

http://www.kathimerini.gr/849382/article/oikonomia/epixeirhseis/to-leyko-tyri-nikaei-kata-kratos-thn-ellhnikh-feta-sto-rafi

Μόνο εμείς οι Έλληνες σαν το όνομα Μακεδονία των Σκοπιανών που είμαστε οι μόνοι που δεν το χρησιμοποιούμε.

• Like 1

Μια γενική διαπίστωση πάντως:

Ποτέ μου δε καταλάβαινα όσους κάνουν εις γνώση τους εκπτώσεις στη ποιότητα σε προϊόντα που δεν είναι Α' ανάγκης, μόνο και μόνο λόγω χαμηλής τιμής

Δηλαδή θα πάω να πάρω Lidl Cola αντί για Coca Cola για να τη πληρώσω μισή τιμή ;

Μη σώσω και πιω ποτέ Coca Cola, καλό θα μου κάνει

Το ίδιο και για παγωτά, πίτσες κλπ κλπ κλπ 

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...