Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μιλάμε μόνο για πλανόδιους αλλά μιλάμε για το Γιάννη , το Γιώργο , το Χρήστο , το Θανάση τον παραγωγό που

όλοι γνωρίζουν.

Βάζεις το χέρι σου στη φωτιά ότι το μέλι είναι όλο δικό του και δεν έχει πάρει άλλο τόσο εισαγώμενο το έχει ανακατέψει

και το πουλάει όλο ως δικό του.

Προσωπικά δεν το βάζω.Αγόραζα παλιά μέλι από κάποιον γνωστό μου,αλλά έπαψα γιατί ενώ συνήθως Σεπτέβρη 

Οκτώβρη του τελείωνε μία χρονιά μαθεύτηκε στο χωριό ότι πούλησε αδικαιολόγητα μεγάλες ποσότητες τι οποίες δεν

μπορούσε να έχει ως παραγωγός.

Ότι γίνεται με τους ελαιοπαραγωγούς.Μπορεί αυτοί να μην εισάγουν λάδι να το νοθέψουν αλλά θα σου πωλήσουν λάδι

2-3-4 χρόνων,το οποίο θα πληρώσεις ως φρέσκο για να το ξεφορτωθούν.

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
παίρνω γάλα από 2 καταστήματα του θεςγαλα

τις περισσότερες φορές από τα 2 μηχανήματα πλήρους γάλακτος το ένα είναι άδειο

Αυτό κάτι λέει 

Τα μηχανήματα παίρνουν δοχεία των x (πολλών) λίτρων. Επειδή η εταιρία θέλει το γάλα να είναι ημέρας, προτιμούν να έχουν το ένα μόνιμα άδειο και να γεμίζουν μόνο το άλλο (ώστε να αδειάζει) από το να γεμίσουν 2 μηχανήματα και την επόμενη μέρα να έχουν δύο δοχεία μισά (και ανοιγμένα). Παρατήρησε και θα δείς ότι σε ορισμένα σημεία θεςγαλα ΠΟΤΕ δεν λειτουργούν και τα δύο μηχανήματα.

Δημοσ.

Νομίζω απο τις τωρινές προσφορές, συμφέρουνε οι:

ALESTO Ξηροί καρποί & αποξηραμένα φρούτα ποικιλία -27% στην τιμή

EVIVA Φυσικός χυμός Energy Red -42% στην τιμή

ΤΟΥ ΧΑΣΑΠΗ Σνίτσελ κοτόπουλου XXL +50% προϊόν

Έχουνε πολύ καλό ποσοστό έκπτωσης και είναι και ωφέλιμα διατροφικά.

• Like 2
Δημοσ.

Για τον φίλτατο mentoras99

Σε συνεχεια παλιοτερης συζητησης για ραφιέρες, το lidl φέρνει πάλι τις καλές από 24/8

https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=3003

Καμία σχέση με την πλαστικη που ειχες πάρει. 

Μην αρχίσεις τώρα τις ερωτοερωτησοερωτήσεις για το αν τα τακάκια ειναι μαυρα ή γκρι. Βρες την προηγουμενη συζητηση και δες και το link.

(για τους υπολοιπους)

Η ραφιέρα αξίζει, εχω πάρει και τις δουλευω απο πέρσι. Το μονο αρνητικό (για τα δικά μου κριτίρια) ειναι οτι το ξύλινο ράφι θέλει ντύσιμο ή κάλυψη γιατί ειναι αβερνίκοτο και αν πέσει νερό/υγρα/λάδια θα χαλάσει συντομα. 

• Like 1
Δημοσ.

Μ αρέσεις γιατι δεν παίρνεις αβιαστα το θεμα του κωλοχαρτου

Απο την αλλη τσαμπο δεν πατάω ούτε αν βαλουνε σε προσφορά επιχρυσωμένα φύλλα συκης, οχι εμείς να ξεπλενουμε τον κωλο μας και κάποιοι άλλοι μαύρο χρήμα

Δημοσ.

Κοιτάχτε τι γίνεται αν δεν παρακολουθεί κάποιος τις τιμές και απλά αγοράζει Ελληνικά.

Πάω χτες στου Σκλαβενίτη και αγοράζω μαλακτικό lenor 56 πλύσεις 1 + 1 δώρο 5,50 ευρώ σαν ευκαιρία.

Κοιτάζω στο φυλλάδιο του lidl από Δευτέρα το ίδιο μαλακτικό lenor 56 πλύσεις 2,56 ευρώ το ένα.

Φαντάσου ο Σκλαβενίτης να μην τα είχε 1+1 δώρο.

Άσχετο είμαι χτες σε κόκκινο φανάρι Μαραθώνος και Λαυρίου να στρίψω για Γλυκά Νερά.Λίγη η κίνηση λόγω

καλοκαιριού είμαστε μόνο 6 αυτοκίνητα.

Μάρκες ....2  οπελ , 1 Μερσεντές ,1 αουντι,1 απλό σκόντα και 1 ταξί τι άλλο σκόντα.Ευτυχώς έλειπαν εκτός

Αθηνών με άδειες αυτοί που έχουν Φολκσβάγκεν.

Και μετά σου λένε μη ψωνίζεις από τους Γερμαναράδες.

• Like 2
Δημοσ.

Για τον φίλτατο mentoras99

Σε συνεχεια παλιοτερης συζητησης για ραφιέρες, το lidl φέρνει πάλι τις καλές από 24/8

https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=3003

Καμία σχέση με την πλαστικη που ειχες πάρει. 

Μην αρχίσεις τώρα τις ερωτοερωτησοερωτήσεις για το αν τα τακάκια ειναι μαυρα ή γκρι. Βρες την προηγουμενη συζητηση και δες και το link.

(για τους υπολοιπους)

Η ραφιέρα αξίζει, εχω πάρει και τις δουλευω απο πέρσι. Το μονο αρνητικό (για τα δικά μου κριτίρια) ειναι οτι το ξύλινο ράφι θέλει ντύσιμο ή κάλυψη γιατί ειναι αβερνίκοτο και αν πέσει νερό/υγρα/λάδια θα χαλάσει συντομα. 

Νομίζω είδα ακριβώς την ίδια προχτές στα praktiker στα ίδια λεφτά περίπου...

Άσχετο, αλλά την έχεις στηρίξει και στον τοίχο ;

Δημοσ.

Κοιτάχτε τι γίνεται αν δεν παρακολουθεί κάποιος τις τιμές και απλά αγοράζει Ελληνικά.

Πάω χτες στου Σκλαβενίτη και αγοράζω μαλακτικό lenor 56 πλύσεις 1 + 1 δώρο 5,50 ευρώ σαν ευκαιρία.

Κοιτάζω στο φυλλάδιο του lidl από Δευτέρα το ίδιο μαλακτικό lenor 56 πλύσεις 2,56 ευρώ το ένα.

Άσχετο είμαι χτες σε κόκκινο φανάρι Μαραθώνος και Λαυρίου να στρίψω για Γλυκά Νερά.Λίγη η κίνηση λόγω

Μάρκες ....2  οπελ , 1 Μερσεντές ,1 αουντι,1 απλό σκόντα και 1 ταξί τι άλλο σκόντα.Ευτυχώς έλειπαν εκτός

δικο σου το  Μερκ? :devil: :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει σε αυτήν την χώρα. Στα σχολεία δεν μαθαίνουν απλή αριθμητική; Πολλαπλασιασμό; Τι είναι φτηνότερο ένα προϊόν με 1+1 δώρο και 5,50ευρω η ένα προϊόν με προσφορά στα 2,56ευρω;

Μάλλον μόνο εγώ βγάζω ότι το πρώτο είναι πιο φτηνό. Βέβαια θα διαβάσω πάλι το θρυλικό "εάν όμως θες να πάρεις μόνο ένα;" ναι σωστά θες μόνο ένα γιατί θα μετακομίσεις μόνιμα στο εξωτερικό και δεν ξανάρθεις ποτέ πίσω ή είσαι τόσο πιεσμένος που δεν έχεις αλλα 2,46ευρω. Βέβαια εάν ζοριζουν τα 2,46 καλύτερα πλύνε χωρίς μαλακτικό.

Ελπίζω να μην διαβάσω ότι το μαλακτικό ληγει.

Η αλήθεια είναι ότι βλέπω έντονη γερμανοφιλος και όχι μόνο στα αμάξια. Το Λιντλ είναι φετιχ.Περί ορεξεως... σπανακοπιτα

• Moderators
Δημοσ.

Ορκ έισαι ένας από αυτούς που δεν έμαθαν μαθηματικά 2x2,56=5,12<5,5.

Και για να απαντήσω στην ερώτηση σου ναι μόνο εσύ το βγάζεις πιο φτηνό

• Like 11
Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει σε αυτήν την χώρα. Στα σχολεία δεν μαθαίνουν απλή αριθμητική; Πολλαπλασιασμό; Τι είναι φτηνότερο ένα προϊόν με 1+1 δώρο και 5,50ευρω η ένα προϊόν με προσφορά στα 2,56ευρω;

Μάλλον μόνο εγώ βγάζω ότι το πρώτο είναι πιο φτηνό. Βέβαια θα διαβάσω πάλι το θρυλικό "εάν όμως θες να πάρεις μόνο ένα;" ναι σωστά θες μόνο ένα γιατί θα μετακομίσεις μόνιμα στο εξωτερικό και δεν ξανάρθεις ποτέ πίσω ή είσαι τόσο πιεσμένος που δεν έχεις αλλα 2,46ευρω. Βέβαια εάν ζοριζουν τα 2,46 καλύτερα πλύνε χωρίς μαλακτικό.

Ελπίζω να μην διαβάσω ότι το μαλακτικό ληγει.

Η αλήθεια είναι ότι βλέπω έντονη γερμανοφιλος και όχι μόνο στα αμάξια. Το Λιντλ είναι φετιχ.Περί ορεξεως... σπανακοπιτα

μα στη πρωτη περιπτωση βγαινει 2.75 το ενα ενω στην αλλη 2.56 η εστω 5.50 τα δυο vs 5.12

που τον βλεπεις πιο φτηνο το σκλαβενιτη?

edit ειπα και γω..και το διαβαζα, το ξαναδιαβαζα, τσαμπα κυτταρα :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...