maxdore217 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Καλά ας κόψει το κουπόνι από ''Το πρώτο Θέμα'' και θα σου πω εγώ μετά τι πτώσεις πωλήσεων θα έχει ο Μαρινόπουλος ! Άλλωστε και τα προϊόντα με την επωνυμία του ένα χάλι και μισό είναι πολύ λίγα καταφέρουν να σταθούν Οριακά με αυτά που είναι από μεγάλες εταιρίες π.χ. σε αυτό που λέω τα παγωτά του είναι ότι χειρότερο παίζει ειδικά αυτά τα ξυλάκια που έχουν 2€ φθηνά μεν χάλια δε (καλύτερα να μην φας καθόλου ) και έχουν μια φτυσιά σοκολάτα όλη κι όλη τόσο λεπτή απορώ πως την βάζουν πάνω ) , γενικά τα lidl σε ορισμένα πράγματα ( κυρίως αναλώσιμα ) τα καταφέρουν καλά στο βαθμού που μπορείς να πεις ότι είναι αξιόλογα ( πάνω από το όριο δηλαδή ) για τα λεφτά που δίνεις.Αν τώρα έχεις να δώσεις υπάρχουν επιλογές αν όχι ...? ψάχνεις απλά το καλύτερο value for money.
SpirtouLisS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 μιας και μιλαμε για μαρινοπουλο...οι τιμες του στα κρεατα (τα νωπα του κρεωπολειου) ειναι απλα απαιχτες. και ειδικα το κοτοπουλο του το νωπο (βιοκοτ ελληνικης παραγωγης) ειναι το νοστιμοτερο κοτοπουλο που δοκιμασα τελευταια. Απλα αν δε πατε νωρις δε θα βρειτε κοτοπουλο πανω απο 1700 1800 γραμμαρια. 2.9 ευρω το κιλο το κοτοπουλο και 2.9 ευρω το κιλο η χοιρινη σπαλα μ/ο νομιζω ειναι φοβερες τιμες. Και σου κανουν επιπλεον εκπτωση με επιδειξη καρτας πολυτεκνου ή ανεργιας νομιζω γενικα δεν αγορασα ποτε νωπο συσκευασμενο κρεας απο λιντλ. εξαλλου οι τιμες του δεν ειναι καθολου καλες ακομα και στις προσφορες συγκριτικα παντα
REDODIN7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Αν αργησεις να απαντησεις θα το καταλαβουμε Μετα απο 24 ωρες και ειμαι καλα δεν με επιασε κοψιμο, δεν εχω γινει πρασινος και δεν εχω βγαλει τριτο ματι μιας και μιλαμε για μαρινοπουλο...οι τιμες του στα κρεατα (τα νωπα του κρεωπολειου) ειναι απλα απαιχτες. και ειδικα το κοτοπουλο του το νωπο (βιοκοτ ελληνικης παραγωγης) ειναι το νοστιμοτερο κοτοπουλο που δοκιμασα τελευταια. Απλα αν δε πατε νωρις δε θα βρειτε κοτοπουλο πανω απο 1700 1800 γραμμαρια. 2.9 ευρω το κιλο το κοτοπουλο και 2.9 ευρω το κιλο η χοιρινη σπαλα μ/ο νομιζω ειναι φοβερες τιμες. Και σου κανουν επιπλεον εκπτωση με επιδειξη καρτας πολυτεκνου ή ανεργιας νομιζω γενικα δεν αγορασα ποτε νωπο συσκευασμενο κρεας απο λιντλ. εξαλλου οι τιμες του δεν ειναι καθολου καλες ακομα και στις προσφορες συγκριτικα παντα Το κρεας απο μαρκετ και ειδικα απο μαρινοπουλο τουλαχιστον στην γειτονια μου ειναι ελεηνος σχεδον ολα τα κρεατα μαυρισμενα. Κρεας μονο απο κρεωπολη και αν δεν προλαβω προτιμω τα mymarket.
SpirtouLisS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μετα απο 24 ωρες και ειμαι καλα δεν με επιασε κοψιμο, δεν εχω γινει πρασινος και δεν εχω βγαλει τριτο ματι Το κρεας απο μαρκετ και ειδικα απο μαρινοπουλο τουλαχιστον στην γειτονια μου ειναι ελεηνος σχεδον ολα τα κρεατα μαυρισμενα. Κρεας μονο απο κρεωπολη και αν δεν προλαβω προτιμω τα mymarket. μηπως δεν εχει πολυ κινηση γιατι και εγω εχω τρομερο κολλημα με το μαυρισμενο κρεας και ειδικα το κομμενο χοιρινο μαυριζει πολυ ευκολα στο ψυγειο σε σχεση με το κοτοπουλο. να εισαι σιγουρος οτι αν παρατηρουσα κατι τετοιο σιγουρα δε θα ψωνιζα. δεν εχεις αδικο με τα κρεωπολεια αλλα πιστεψε με αν απογοητευτεις πολλακις απο 1-2 κρεωποληδες που υποτιθεται θα επρεπε να σε σεβονται σαν μονιμο πελατη, θα με καταλαβαινες γιατι πλεον προτιμω προσωπικα το σουπερ μαρκετ.
evabb Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Υπάρχει διάφορα στο επιλέγω να ψωνίζω από τα lidl και αναγκάζομαι να ψωνίζω από τα lidl....... Δεν είναι μαγκιά το να μην θες να τρως σαβούρα! συμφωνω, σε γενικες γραμμες ισχυει το ρητο, το φτηνο το κρεας το τρωνε τα σκυλια.
REDODIN7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 συμφωνω, σε γενικες γραμμες ισχυει το ρητο, το φτηνο το κρεας το τρωνε τα σκυλια. Εχεις δικιο αλλα οντως καποια δεν ειναι ασχημα, και λεφτα να ειχα ας πουμε θα τα αγοραα. Βεβαια ερχονται χειροτερα τωρα με τα ληγμενα που θα τα πουλανε στο φτωχο κοσμο.
TheDevilMayCare Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Υπάρχει διάφορα στο επιλέγω να ψωνίζω από τα lidl και αναγκάζομαι να ψωνίζω από τα lidl....... Δεν είναι μαγκιά το να μην θες να τρως σαβούρα! Υπηρχε κι ενα σχετικο γνωμικο (του Κραχ?) που ελεγε [περιπου] το εξης: "Ενας εκατομυριουχος και ενας ζητιανος, <μπορουν> και οι δυο τους να κοιμηθουν... κατω απο μια γεφυρα! Ο ζητιανος ομως, μπορει... να μην εχει καμια αλλη επιλογη"
Prof_Chaos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μιας είναι σχετικό το νήμα . Μου είπαν οτι φέρνει φυστικοβούτυρο Skippy ισχύει; Και αν ναι γνωρίζει κανείς αν είναι το Αμερικάνικο;
fylatos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μιας είναι σχετικό το νήμα . Μου είπαν οτι φέρνει φυστικοβούτυρο Skippy ισχύει; Και αν ναι γνωρίζει κανείς αν είναι το Αμερικάνικο; Νομίζω έχει ένα McEnnedy, γιατί όμως δεν κάνεις μόνος;
noob Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Νομίζω έχει ένα McEnnedy, γιατί όμως δεν κάνεις μόνος; Δε γίνεται το ίδιο νόστιμο.
fylatos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δε γίνεται το ίδιο νόστιμο. Βάλε εσύ φυτίνη μέσα να δεις τι νόστιμο γίνεται και ακόμα κι αν βάλεις είναι πιο υγιεινό, φαντάσου. Μια χαρά γίνεται πέρα από την πλάκα και το κάνεις όσο αλεσμένο θες. Απλά θέλει καλά φυστίκια και καλό μπλέντερ
Prof_Chaos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Νομίζω έχει ένα McEnnedy, γιατί όμως δεν κάνεις μόνος; χμμ φοβάμαι το αποτέλεσμα.. πάντως το skippy Που είχα δοκιμάσει ηταν πολύ γευστικό. Δεν έχω δοκιμάσει άλλα για να είμαι ειλικρινής. Θα ψάξω καμια συνταγή στο δίκτυο μιας και το ανέφερες. Βέβαια στο οικονομικό συμφέρει; τι λέτε; απο τι βλέπω στις συνταγές είναι πανεύκολο να το φτιάξεις 100 γραμμάρια αράπικο φυστίκι 1 κ.σ λάδι 1 κ.σ μέλι ή ζάχαρη Αλάτι προαιρετικό και λίγο νερό γράφουν κάποιοι.. Θα το δοκιμάσω
fylatos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 χμμ φοβάμαι το αποτέλεσμα.. πάντως το skippy Που είχα δοκιμάσει ηταν πολύ γευστικό. Δεν έχω δοκιμάσει άλλα για να είμαι ειλικρινής. Θα ψάξω καμια συνταγή στο δίκτυο μιας και το ανέφερες. Βέβαια στο οικονομικό συμφέρει; τι λέτε; Το skippy κάνει γύρω στα 4.5 - 5 Ε, το mcennedy 2.5-3, είναι είτε ψιλά είτε χοντρά αλεσμένο ανάλογα πιο θα πάρεις. Ένα κιλό βιολογικά peanuts σου βγαίνει το μισό για το ίδιο βάρος (πχ http://www.antonisloumidis.gr/eshop/product_details.asp?catid=3&subid=12&item=39 ) ΄Ακου την αυτήν παίζει να ξέρει 2
noob Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Βάλε εσύ φυτίνη μέσα να δεις τι νόστιμο γίνεται και ακόμα κι αν βάλεις είναι πιο υγιεινό, φαντάσου. Μια χαρά γίνεται πέρα από την πλάκα και το κάνεις όσο αλεσμένο θες. Απλά θέλει καλά φυστίκια και καλό μπλέντερ Εγώ συνήθως παίρνω το calve το crunchy(άμα είναι τελείως αλοιφή δε μου αρέσει).Είπα να δοκιμάσω και το βιολογικό να δω τι λέει.Και μάντεψε:ξαναγύρισα στο calve.. Πολύ άνοστο ρε παιδί μου..
fylatos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ συνήθως παίρνω το calve το crunchy(άμα είναι τελείως αλοιφή δε μου αρέσει).Είπα να δοκιμάσω και το βιολογικό να δω τι λέει.Και μάντεψε:ξαναγύρισα στο calve.. Πολύ άνοστο ρε παιδί μου.. Φυτίνη, βούτυρο καμμένο και αλάτι και αρκετή ζάχαρη και τα ξαναλέμε. Αλλά δεν θα μου στείλεις λογαριασμό από καρδιολόγο. on topic τώρα, αγόρασα πρόσφατα από τα ποδηλατικά φως και μια τρόμπα πατώματος και είμαι υπερευχαριστημένος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις