epir21 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Αυτό το πλυστικό αξίζει; Ξέρει κανείς; https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=2404 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 ...σαφώς και δεν θέλεις. Δεν σου λέει όμως ότι τρολλάρεις, σου λέει ότι το παρατραβάς (γενικώς, και όχι βέβαια απλώς σε αυτά τα ποστ για τα καλύμματα). Και δεν σε ειρωνεύεται (γενικώς) κακόβουλα/αναίτια (και ούτε φυσικά σε προκαλεί/προσβάλλει με χαρακτηρισμούς ας πούμε), αλλά αφού ήδη πολλές φορές σου έχει πει διακριτικότερα "αμάν ρε μαν", ε τί να κάνει, κάπου θα πετάει και σπόντες. Προφανώς και θα μπορούσε να σε βάλει σε ignore list, αλλά αυτό δεν είναι ακριβώς (για διάφορους λόγους) λύση. Και ναι, κατά βάση έχει δίκιο, γιατί γενικά το ξεσκίζεις με ερωτήσεις που πριονίζουν τα πριονίδια, πόσο μάλλον όταν μπορείς να έχεις απαντήσεις στα περισσότερα που ρωτάς, από μόνος σου. Πάνω απ' όλα μάλιστα, το ενοχλητικό είναι το ότι ο τρόπος και το είδος των ερωτήσεών σου, κάνει τον άλλον να νιώσει ότι λες και θεωρείς ότι βρίσκεται εδώ για να ασχολείται με ό,τι μακρύ ή κοντό σου περάσει από το κεφάλι. Φαντάζομαι ότι το καταλαβαίνεις πως δεν πάει έτσι όμως, και ότι καλό θα ήταν να περιόριζες τη συχνότητα και το είδος των ερωτήσεων που κάνεις και θυμίζει "τσιμπουροκουβέντα" που μπορεί να κάνουμε για σχετικά θέματα με πολύ δικούς μας ανθρώπους οι οποίοι δοκιμασμένα έχουν αντοχές σε κάτι τέτοιο (και που εκ των πραγμάτων λίγοι είναι κι αυτοί στην εκτός Ίντερνετ ζωή). Αν πεις "όποιος δεν θέλει δεν ασχολείται μαζί μου" θα έχεις ναι μεν μερικώς δίκαιο (εγώ πχ έχω περισσότερες ανοχές από τον Άι και δεν πολυασχολούμαι με τα "ξεψυριστικά" σου ποστ και απλά τα προσπερνάω θεωρώντας ότι το έχεις το δικαίωμα να γράφεις και να ρωτάς όπως σε βολεύει - έστω κι αν ΚΑΙ ΕΓΩ θεωρώ τον τρόπο σου "ενοχλητικό"), αλλά όπως είπα, δεν πάει ακριβώς έτσι βρε αδερφέ και καλό θα ήταν λίγο να το μαζέψεις όλο αυτό. Το να πάψει να ασχολείται, πχ ο Άι, μαζί σου, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει θέμα. Τα αποπάνω, φιλικά εννοείται. Και είτε τα αγνοείς, είτε κρατάς κάτι από αυτά, η επιογή είναι δική σου. (...και σίγουρα θα είναι τώρα έτοιμοι διάφοροι -ίσως και εσύ- να πουν "ε μα να βγαίνει τώρα αυτός που μας έχει ζαλίσει την ορχεομάντρα με τα σεντόνια του και να λέει για μαζέματα είναι προκλητικό". Σ' αυτό θα πω ότι ναι μεν και αυτοί έχουν κάπου δίκιο, αλλά θεωρώ πως η δική μου η φάση είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο και καλύτερα να μην το....αναλύσω, αλλά ας μείνουμε στο ότι αναγνωρίζω το δίκιο της άλλης πλευράς και δεν είμαι έτσι απλά στατέτοιαμος). washcloud, σεβαστη η αποψη σου, και μπορω εν μερει να μπω στον οιρμο των σκεψεων σου, αλλα δεν σημαινει οτι μπορω και να αποδεχτω αυτη τη λογικη. Πολλες φορες βλεπω σε αυτο το νημα, να αναλυονται διεξοδικα, -τυφλα να χουν τα δικα μου ποστ-, θεματα που λογικο ειναι, για καποιους ειναι ενδιαφεροντα, για καποιους αλλους-εμου συμπεριλαμβανομενου, αδιαφορα. Πχ αναλυτικοτατες συζητησεις, για λαδια αυτοκινητων, ή για λάδια μαγειρικης, ή για τυρια κλπ Δεν βγηκα ομως ποτε να την πω σε κανεναν. Γιατι εμενα με αφηνουν αδιαφορο, καποιοι αλλοι ομως θεωρουν οτι εφοσον τα φερνει τα lidl, πρεπει να συζητηθουν, κατα την δικη τους οπτικη γωνια. Νομιζω οτι η αμοιβαια ανοχη, καλο κανει. Οταν ο καθενας θεωρει οτι το σωστο ειναι οπως το βλεπει αυτος, πχ μονο συγκεκριμενα θεματα να αναλυονται (κι εκει, εγω που ειμαι αντιθετος δεν θα πεταχτω να κραξω) και αλλα οχι, ή οταν καποιος θεωρει οτι ο αλλος δεν εχει το....δικαιωμα να κανει πανω απο 5-6 ερωτησεις για το ιδιο προιον, νομιζω οτι μιλαμε για μισαλλοδοξια, και οτι ο 'θιγμενος', 'κρινει εξ'ιδιων τα αλλοτρια'. Δεν χρειαζομαστε ουτε ειρωνες, ουτε χωροφυλακες. Δεν σου αρεσει, δεν απαντας, προσπερνας. Εμενα ο συμφορουμιτης που μου απαντησε για τα καλυμματα, με βοηθησε πολυ. Αν δεν ρωτουσα, δεν θα ειχα ποτε αυτη την πολυτιμη βοηθεια. Σεβασμος λοιπον στις αποψεις και τις αποριες των αλλων. Δεν χρειαζονται ειρωνιες, νταηλικια δεκαπενταχρονων, και αρπάγματα. Και οχι μισαλλοδοξια, και στυλακι του στυλ 'σωστο ειναι αυτο που νομιζω εγω-τοσες ερωτησεις, κακως ρωτα συνεχεια γι'αυτο το θεμα' και ουτω καθεξης. Ειρηνη υμιν. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Συμφωνώ. Δεν είμαστε σε κάποια φόρουμ ή ιστοσελίδα που βγαίνουν κάποιοι και λένε αγοράστε από το τάδε γιατί είναι Ελληνικό ή μην αγοράζετε από το τάδε γιατί πουλάει σκάρτα ή είναι ξένο (λες και έχει απομείνει τίποτε καθαρά Ελληνικό). Πολλοί ψωνίζουμε και από το lidl άλλος για λόγους οικονομίας άλλος γιατί του αρέσουν αυτά που πουλάει. Εδώ απόψεις ανταλλάσουμε και μπορεί να βοηθήσουμε ή να βοηθηθούμε από κάποιον για κάποιο προϊόν. Οπότε στα σχόλιά μας ας είμαστε κόσμιοι.Αν μπορούμε βοηθάμε.Δε μπορούμε πάμε παρακάτω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Πολλες φορες βλεπω σε αυτο το νημα, να αναλυονται διεξοδικα, -τυφλα να χουν τα δικα μου ποστ-, θεματα που λογικο ειναι, για καποιους ειναι ενδιαφεροντα, για καποιους αλλους-εμου συμπεριλαμβανομενου, αδιαφορα. ...και πρώτος εγώ να (ξανα)πω ότι έχω την κακή συνήθεια να γράφω σεντόνια για της λωλής τον χαλβά. Όπως τα λες είναι, και σίγουρα δεν έχεις πειράξει/προκαλέσει ποτέ κανέναν με καμμία συμπεριφορά, ούτε καν έχεις γκρινιάξει για την τρέλα των άλλων κι αυτό είναι σίγουρα εκτιμητέο. Όμως, όπως διευκρίνησα, έχεις κι εσύ ένα κακό (το οποίο είπαμε ποιό ακριβώς είναι - μην επαναλαμβανόμαστε). Κανείς δεν θα σου επιβάλλει ούτε άμεσα ούτε έμμεσα (και σίγουρα όχι ο Άι) να κάνεις ο,τιδήποτε. Αν θέλεις θα συνεχίσεις έτσι ακριβώς όπως ξέρεις, ή, αν θέλεις θα προβληματιστείς και θα δεις αν και τί μπορείς ν' αλλάξεις. Τέλος, προφανώς και δεν φέρνεις την συντέλεια του κόσμου με τον τρόπο σου. Ούτε καν του θρεντ. Υπάρχουν πολλοί/πολύ χειρότεροι. Αλλά τώρα έγινε κουβέντα για εσένα. Και είπαμε γνώμες, "συμβουλές" κλπκλπ. Πώς θα εξελιχθεί, δεν ξέρω, και δεν έχει δα και τόση πολλή σημασία (αλλά μακάρι να είναι προς το καλύτερο, το οποίο πχ θα ήταν εγώ να μην χώνομαι σαν λούτσα, εσύ να μην το ψειρίζεις τόσο, κι ο Άι να αφήνει λιγότερες σπόντες). Απλά κουβέντα κάναμε. Αυτά από εμένα, φιλικά το ξαναλέω (και το εννοώ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Εχει κανεις σχετικα σφαιρικη εικονα, πως παει το προγραμμα μετατροπης των καταστηματων lidl, με την προσθηκη φουρνων-αρτοποιίων, σε οσα καταστηματα δεν εχουν; Παρατηρω οτι αλλα καταστηματα εχουν φουρνο εδω και χρονια, και αλλα περιμενουν ....υπομονετικα τη σειρα τους να φτασει και σε αυτα, αυτη η εξελιξη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 φαινεται να ανησυχεις.......αν δεν εχουν τα απαραιτητα μετρα,δεν μπορουν να κανουν "φουρνους".εκτος και αν μαζι με την μη αποδοση φπα και φορων,υπογραφηκαν και αλλες συμφωνιες για διαφορετικη,καλυτερη αντιμετωπιση των λιντε,απο των ιθαγενων κατοικων......... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δεν βλεπω τον λογο της επιθετικοτητας προς τα καταστηματα των αφενταδων μας. Φυσικα και πρεπει να ειμαστε ελαστικοι στους αφεντες, ετσι και αλλιως δικια τους γη ειναι, οτι θελουν κανουν. Και που μας αφηνουν να ζουμε ειναι απο την μεγαλοψυχια τους, θα μπορουσαν καλιστα να αυξησουν τους φορους τοσο πολυ που να μην εχουμε ουτε να φαμε. Η ευημερια των αριων ειναι πανω απο ολα. Σοβαρα τωρα αυτο με τους φουρνους μου αρεσε, λιγο καιρο εμπλεξα με γυμναστηριο και εκανα μια προσπαθεια για καθαρη διατροφη και πραγματικα τωρα πλεον τα θεωρω οτι ειχε αυτος ο φουρνος σκουπιδι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Πιστευω συντομα καθε lidl να εχει και τον φουρνο του.... Απο κομποστες(φρουτων), τι φερνει το lidl, και σε τι τιμες; (αν θυμαται κανεις). Νομιζω την κλασικη με το ροδακινο βλεπω παντα. Μιλω για την σταθερη γκαμα, οχι περιστασιακα τι φερνει. Οποτε, ροδακινο. Αλλο φρουτο σε κομποστα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Απο κομποστες(φρουτων), τι φερνει το lidl, και σε τι τιμες; (αν θυμαται κανεις). Νομιζω την κλασικη με το ροδακινο βλεπω παντα. Μιλω για την σταθερη γκαμα, οχι περιστασιακα τι φερνει. Οποτε, ροδακινο. Αλλο φρουτο σε κομποστα; mentora ( ) seriously θεωρεί λογικό να κάτσει κάποιος να σου γράψει τι κομπόστες φέρνει το lidl και σε τι τιμές; Ακόμα και υπάλληλος εκτός υπηρεσίας, αποκλείεται να χάσει το χρόνο του να το κάνει. Αν επιζητάς επισημη απάντηση ρώτησε απευθείας στο facebook/email του lidl. Ακομα και κάποιος να κάτσει και σου γράψει λίστα, επειδή ξέρω πως σκέφτεσαι, θα αρχίσεις ερωτήσεις του τύπου "απο που ειναι", "ειναι γυαλινο; ", "τι συντηρητικά έχει", "το καπάκι ειναι πράσινο; " , οποτε κανε το άλλο απλό πράγμα, πηγαινε απο ενα κατάστημα, δες τι εχει, δες συσκευασίες, υλικά, συντηρητικά και αν θες να κάνεις κάτι χρήσιμο ΑΝ αγοράσεις κάτι και το δοκιμάσεις γράψε μας τη γνώμη σου. Ετσι ΚΑΙ θα κάνεις ευκολα και γρήγορα τη δουλειά σου ΚΑΙ θα βοηθήσεις το forum. Αν τώρα με το ερώτημα σου έψαχνες εμπειρίες άλλωn για κάτι ποιοτικό, γράψε απλά "Παιδιά, ξερετε κάτι για τις κομπόστες του lidl; Είναι κάποια που αξίζει σε τιμή/ποιότητα/συντηρητικά; ". Ετσι απλά ειναι τα πράγματα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 ...επειδή κάνω την πτυχιακή μου πάνω στην Lidl, μήπως κάποιος που πραγματικά πηγαίνει από τα μαγαζιά της (εγώ δεν έχω χρόνο) μπορεί να με βοηθησεί στο παρακάτω; Απο κομποστες(φρουτων), τι φερνει το lidl, και σε τι τιμες; (αν θυμαται κανεις). Νομιζω την κλασικη με το ροδακινο βλεπω παντα. Μιλω για την σταθερη γκαμα, οχι περιστασιακα τι φερνει. Οποτε, ροδακινο. Αλλο φρουτο σε κομποστα; fixed, και αυτή την φορά ξεπέρασες τον εαυτό σου. Υποκλίνομαι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Θυμάται κανεις, αν υπηρξε ποτε τα τελευταια χρονια, χαμηλοτερη τιμη απο τα 49 ευρω, για τον αρτοπαρασκευαστη τον οποιο κατά περιοδους φερνουν στα lidl? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Αυτό το πλυστικό αξίζει; Ξέρει κανείς; https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=2404 Και εγώ το ειχα ρωτήσει αλλά μάλλον οχι. Μπροστα σε ενα nilfisk του κλάνει και ισως αξίζει τα παραπάνω λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiattrs Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Καλησπερα! Αυτη την Δευτερα θα φερει το Lidl ενα σετ απο κατσαρολες Ernesto (17 τεμαχια) στα 66 ευρω,το υλικο λεει πως ειναι απο χυτο αλουμινιο και εχουν κεραμικη επιστρωση! Το εχει αγορασει κανεις να μου πει αν αξιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Εχει ανακοινωθει καμια διαφοροποιηση στο θεμα του ωραριου λειτουργιας του lidl, ενοψει 15αυγουστου; Πχ αν θα δουλεψουν καμια εξτρα μερα(πχ Κυριακη-περαν των τουριστικων περιοχων), ή κατι αλλο σχετικο; Ή δουλευουν κανονικά μέχρι αυτό το Σάββατο, και μετά Δευτέρα ανοικτά, και κλειστά μόνο την Τρίτη που ειναι της Παναγίας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Εχει ανακοινωθει καμια διαφοροποιηση στο θεμα του ωραριου λειτουργιας του lidl, ενοψει 15αυγουστου; Πχ αν θα δουλεψουν καμια εξτρα μερα(πχ Κυριακη-περαν των τουριστικων περιοχων), ή κατι αλλο σχετικο; Ή δουλευουν κανονικά μέχρι αυτό το Σάββατο, και μετά Δευτέρα ανοικτά, και κλειστά μόνο την Τρίτη που ειναι της Παναγίας; Ελα, παραδέξου το, μεταξύ μας είμαστε. Εχεις ήδη κοιτάξει το site της εταιρείας στις ανακοινωσεις και τα ωραρια καταστημάτων Εχεις ήδη τηλεφωνήσει και εχεις ρωτήσει Παίζει να ρώτησες και στο τοπικό σου κατάστημα Και ενώ ξέρεις ήδη την απάντηση, την κρατάς για τον εαυτό σου και γράφεις "αδειο" ερώτημα, έτσι για να γινεται ανακατοσούρα και συζήτηση βρε αδερφε. Ελά, μη ντρεπεσαι, μεταξύ μας ειμαστε 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις