Ison_ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Και πως το liddle ξερει ότι προμηθευεται σαπιο κρεας? μηπως το κανει επίτηδες? ή μηπως ειναι καποια συνωμοσια? Η δουλειά του αυτή είναι. Να φροντίζει να ξέρει τι και από ποιον προμηθεύεται. Αν 1 στις 1000 τύχει σάπιο κρέας, δεν είναι φυσικά κάποια πλεκτάνη για να μας δηλητηριάσει, αλλά δεν παύει να είναι ευθύνη του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panark Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Καλή όρεξη. 12/12/2012 Ανακαλούνται μελομακάρονα με μούχλα της LIDL HELLAS «ΓΛΥΚΑΝΘΗ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ»01/07/2011 παθογόνο βακτήριο Escherichia coli O157 α) κατεψυγμένου προϊόντοςκιμά από βοδινό κρέας, β) κατεψυγμένα πικάντικα σουτζουκάκια από βοδινό κρέας,προέλευσης Γερμανίας29/03/2012 διαπιστώθηκε η παρουσία «ξένου σώματος - κόκαλο» Σαλάμι Σκορδάτο «ΑΓΡΟΙΚΙΑ»05/09/2011 παθογόνος μικροοργανισμός Salmonella σε χαλβά με γεύση βανίλια09/01/2013 αλλοίωση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών σε συσκευασμένο τυρί λόγω ανάπτυξης ευρωτίασης (μούχλα). “GOLDESSA Cottage Cheese” και “Linessa Cottage Cheese"03/03/2016 ανάκληση γιαουρτιού λόγω παρουσίας ευρωτίασης (μούχλας) "ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΑΓΕΛΑΔΟΣ 0,1%"27/3/2006 ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΕΜΟΝΑΔΑΣ FREEWAY ανιχνεύθηκαν ζύμες. Συγκεκριμένα, το προϊόν είχε θολή όψη και οσμή ζύμωσης.09/03/2015 "Ξένο σώμα" σε δημητριακά «Crownfield Δημητριακά προγεύματος με 10% κομματάκια σοκολάτας και 4% φουντούκια»11/04/2017 Ανάκληση μη ασφαλούς τροφίμου "Σουβλάκι κοτόπουλου με πιπεριά" διαπιστώθηκε η παρουσία Salmonella spp.16/10/2009 μίγμα αρτοποιίας «Grafschafter», το οποίο περιέχει καφέ λιναρόσπορο προέλευσης Καναδά, με τη γενετική τροποποίηση FP967. στην Ελλάδα διακινείται μέσω της επιχείρησης «LIDL Hellas»31/03/2011 Επικίνδυνο κρασί στα LIDL "διακίνηση κρασιών στα οποία παρατηρήθηκε παρουσία γυαλιού."30/08/2007 Ανάκληση προϊόντος "Tortilla Chips Nacho Cheese" στο οποίο ανιχνεύτηκαν μυκοτοξίνες (δεοξυνιβαλενόλη και ζεαραλενόνη), πάνω από τα ανώτατα επιτρεπτά επίπεδα.10/08/2015 Ανάκληση επικίνδυνης σταφίδας σουλτανίνας από τον ΕΦΕΤ "ύπαρξη ωχρατοξίνης Α σε επίπεδα άνω του επιτρεπτού ορίου"07/09/2010 Τυρί με σαλμονέλα στην Ελλάδα από τη Lidl «Linessa - Mozzarella Light» από τη γερμανική εταιρεία «Goldsteir Kaseveien Bayerwald GMBH»05/12/2006 τυροσαλάτα, στην οποία εντοπίστηκαν ρινίσματα μετάλλου. Πρόκειται για τυροσαλάτα, με την εμπορική ονομασία «SALVIS»09/05/2008 επιμολυσμένο με ορυκτελαίο ηλιέλαιο. διακινήθηκε, μέσω του Βελγίου, από την εταιρεία Cargill Oil Packers, στην επιχείρηση Lidl ΕΛΛΑΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Περί ορέξεως λοιπόν.....υπάρχουν πολλές σελίδες ακόμα και στο facebook και όχι μόνο που αναφέρονται στα άθλια προϊόντα του lidl. Επίσης πολλές σελίδες τύπου makeleio κτλ. Αν βλέπατε όμως τη κατάσταση μέσα στις αποθήκες του Atlantic που έπλεναν τα λουκάνικα και τα τυριά από τη μούχλα για να τα πουλήσουν ως φρέσκα θα παθαίνατε πλάκα. Φυσικά έχουν βάλει λουκέτο. Προσωπικά εγώ κάνω την έρευνα αγοράς μου και ψωνίζω ανάλογα με τη τσέπη μου αυτά που έχω ανάγκη. Επίσης δεν ψωνίζω ποτέ αργίες από πουθενά εκτός αν βρίσκομαι σε τουριστική περιοχή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Περί ορέξεως λοιπόν.....υπάρχουν πολλές σελίδες ακόμα και στο facebook και όχι μόνο που αναφέρονται στα άθλια προϊόντα του lidl. Επίσης πολλές σελίδες τύπου makeleio κτλ. Αν βλέπατε όμως τη κατάσταση μέσα στις αποθήκες του Atlantic που έπλεναν τα λουκάνικα και τα τυριά από τη μούχλα για να τα πουλήσουν ως φρέσκα θα παθαίνατε πλάκα. Φυσικά έχουν βάλει λουκέτο. Προσωπικά εγώ κάνω την έρευνα αγοράς μου και ψωνίζω ανάλογα με τη τσέπη μου αυτά που έχω ανάγκη. Επίσης δεν ψωνίζω ποτέ αργίες από πουθενά εκτός αν βρίσκομαι σε τουριστική περιοχή. Πιο θεωρείς καθαρό σούπερ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δεν θεωρώ κανένα καθαρότερο του άλλου. Ίσως αυτά που έχουν μεγαλύτερη κατανάλωση να έχουν και πιο φρέσκα προϊόντα. Τα καταστήματα του atlantic πολλές φορές δεν είχαν ούτε κλιματισμό ούτε εξαερισμό. Φαντάσου τι γινόταν στις αποθήκες. Ίσως συμβαίνει σε κάποιες μικρές Ελληνικές αλυσίδες ακόμα αυτό. Τα ψυγεία να μην ελέγχονται για τη σωστή ψύξη και πολλά άλλα. Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Περιστατικά τέτοια όμως σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αναφέρονται. Αλλά αυτό συνέχεια με τα σάπια του ενός και του άλλου με εκνευρίζει. Που να δεις στη κεντρική κρεαταγορά Αθηνών που σου βάζει την κοκάλα μαζί με το ξύγκι με ταχυδακτυλουργικό τρόπο μέσα στη τσάντα. Ειδικά αν δεν ξέρεις την έκατσες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δεν θεωρώ κανένα καθαρότερο του άλλου. Ίσως αυτά που έχουν μεγαλύτερη κατανάλωση να έχουν και πιο φρέσκα προϊόντα. Τα καταστήματα του atlantic πολλές φορές δεν είχαν ούτε κλιματισμό ούτε εξαερισμό. Φαντάσου τι γινόταν στις αποθήκες. Ίσως συμβαίνει σε κάποιες μικρές Ελληνικές αλυσίδες ακόμα αυτό. Τα ψυγεία να μην ελέγχονται για τη σωστή ψύξη και πολλά άλλα. Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Περιστατικά τέτοια όμως σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αναφέρονται. Αλλά αυτό συνέχεια με τα σάπια του ενός και του άλλου με εκνευρίζει. Που να δεις στη κεντρική κρεαταγορά Αθηνών που σου βάζει την κοκάλα μαζί με το ξύγκι με ταχυδακτυλουργικό τρόπο μέσα στη τσάντα. Ειδικά αν δεν ξέρεις την έκατσες. Σιγά μην πάω atlantic για φαγώσιμο. Και στα liddle έτυχε και πήγα για πάνες. Στον γαλαξία είναι το χειρότερο που έχω πάει.. Μυρίζει μόνο που μπαίνεις μέσα. Το πιο καθαρό είναι Σκλαβενίτης και ΑΒ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Η αλυσίδα ΑΤΛΑΝΤΙΚ έχει βάλει λουκέτο εδώ και χρόνια. Και να θες να πας δεν γίνεται.Κάποια καταστήματα εξαγοράσθηκαν. Τα ανέφερα επειδή φίλος δούλευε εκεί και μου έλεγε τι συμβαίνει με τα προϊόντα και τις άθλιες αποθήκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Αμα ψωνίζουμε σύμφωνα με τα άρθρα που διαβάζουμε, την κάτσαμε τη βάρκα. Θέλει και λίγο μυαλό... Επειδή το ανέφερε κι ο mr.Vox, στην αγορά της Βαρβακείου έχω συγγενείς που πουλάνε κρέατα και ψάρια. Δεν μπορείτε να φανταστείτε, τί σαβούρα διακινείται κυρίως σε περιόδους γιορτών και μαζικής προσέλευσης. Εκτός από τα κλασικά βαφτίσια ξένων κρεάτων σε ελληνικά, έχουν κρέατα ζόμπι πεθαμένα από 5ετίας, ψάρια που έχουν φάει απαγορευτικό σε άλλες χώρες λόγω βαριών μετάλλων, ξύγκια και χόνδροι, ύποπτοι κιμάδες. Δεν συζητάω για το φορολογικό μέρος, πόσα απ'αυτά είναι αποσύρσεις των ΣΜ που κράζετε και έπρεπε να καταστραφούν, τα τσιμπάνε σε φτηνές τιμές και τα πασάρουν για φρέσκα. Τα περισσότερα κρέατα που αγοράζει η Αθήνα είναι εισαγωγής από Γαλλία, Ολλανδία, και είναι μια χαρά κρέατα γιατί είναι φρέσκα και ελεγμένα. Στην επαρχία θα βρεις και ντόπιο κρέας. Σιγά μην έφτανε η εγχώρια παραγωγή να ταίσει τόσο κόσμο.. Γενικά σε όλες τις δουλειές ίσχυει αυτό, απ'εξω φαινονται όλα ..μπέλα κι από μέσα σαλμονέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Συνεχιστε να λετε και αλλα να δω απο που θα τρωμε στο τελος. Καλα να λεμε που το ανοσοποιητικο μας συστημα κανει θαυμασια δουλεια και τα αντιμετωπιζει ολα και δεν περνουμε χαμπαρι.Μην γραφετε ασχημα πραγματα για το lidl βρε, αφου εχει και την σημαια μας στο σηματακι του, τι αλλο θελετε πια; Αχαριστοι καταναλωτες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Αφού και ο λαζαρου και σκαρμ από εκεί ψωνίζουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Αφού και ο λαζαρου και σκαρμ από εκεί ψωνίζουν. Ναι καλά Χαχαχα... Εξπρές μάρκετ... Παριζακι 0.99... Το τρως και τρέχεις!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user27 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Παιδια χαλαρωστε ειναι απλα τα πραγματα. Το lidl δουλευει κυριως με προιοντα ιδιωτικης ετικετας και για αυτο ειναι φτηνο, επειδη προφανως παραγγελνει μεγαλες ποσοτητες απο συγκεκριμενους προμηθευτες. Το ενα μειονεκτημα ειναι οτι δεν εχει την ποικιλια που εχουν τα αλλα sm (δηλαδη πολλες μαρκες για το ιδιο προιον) και το δευτερο ειναι οτι καθε φορα που βρισκει κατι ο Εφετ στιγματιζεται το ιδιο το lidl. Οταν ο Εφετ βρισκει πραγματα που εχουν τα αλλα sm στιγματιζονται οι προμηθευτες και οχι τα sm. Υπαρχει και η θεωρια οτι οι προμηθευτες του lidl (οι οποιοι ειπαμε προμηθευουν και αλλα sm αλλα οχι με την ιδια αποκλειστικοτητα) βαζουν οτι πιο σαπιο εχουν για να χτυπανε την καλυτερη δυνατη τιμη. Εγω παντως αν ημουν προμηθευτης και ειχα πελατη το lidl θα το προσεχα καλυτερα για να μην το χασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Αλήθεια η cola light του λιντλ τα 500ml, αυτη που εμφανισιακα μοιαζει με την coca cola light, που αναφερει πανω στο μπουκαλι οτι ειναι χωρις ανθρακικο? Οπως πχ το λεει η μπλε πορτοκαλαδα Fanta? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Η δουλειά του αυτή είναι. Να φροντίζει να ξέρει τι και από ποιον προμηθεύεται. Mα δε μπορει να ξερει από πριν ότι προμηθευτηκε κατι σκαρτο. Περί ορέξεως λοιπόν.....υπάρχουν πολλές σελίδες ακόμα και στο facebook και όχι μόνο που αναφέρονται στα άθλια προϊόντα του lidl. Επίσης πολλές σελίδες τύπου makeleio κτλ. Καλα το makeleio, εκει το παιρνουν "πατριωτικα" το θεμα, προκειται για γερμανους... Ευκαιρια δε χανουν Προσωπικά εγώ κάνω την έρευνα αγοράς μου και ψωνίζω ανάλογα με τη τσέπη μου αυτά που έχω ανάγκη. Oι υπολοιποι τι λες, ψωνιζουμε και πραγματα που δεν εχουμε αναγκη? Κι εγω κανω ερευνα αγορας, αλλα αυτό δε σε διασφαλιζει ότι θα παρεις 100% ασφαλες προιον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Oι υπολοιποι τι λες, ψωνιζουμε και πραγματα που δεν εχουμε αναγκη? Κι εγω κανω ερευνα αγορας, αλλα αυτό δε σε διασφαλιζει ότι θα παρεις 100% ασφαλες προιον. Το κατά δύναμη κάνω. Έχω δει κυρίες που αγοράζουν κάτι σάπια από τον κρεοπώλη της γειτονιάς και τα πληρώνουν και πανάκριβα. Υπήρχε και μια μικρή αλυσίδα "Από το χωράφι στο ράφι...." αλλά πάει και αυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις