Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας φίλος μου είπε ότι σήμερα πολυκαταστήματα ξένων εταιρειών είναι ανοιχτά ομοίως και το luck, παίζει κάτι τέτοιο τέτοια μέρα; είδε κανείς;;

Δημοσ.

"Ταχίνι" λέμε το ταχίνι στο χωριό μου, όχι το ταχίνι με μέλι ή με σοκολάτα. Για να συγκρίνουμε ομοειδή προιόντα..

YXEGWhp.jpg

Sorry είμαι από το κινητό. Ελπίζω η φωτογραφία παραπάνω να σου κάνει. Καλό είναι να γνωρίζουμε ένα θέμα πριν το σχολιάσουμε.

• Like 6
Δημοσ.

To σκέτο ταχίνι είναι πολύ σπάνιο να ΜΗΝ είναι 100% αλεσμένο σουσάμι...μόνο κάτι "κρέμα από ταχίνι" ή κάτι τέτοιο είχα πετύχει μια φορά στον Βασίλαγα, που είχε πολλα πρόσθετα.

Αυτό είναι και το πλεονέκτημα του ταχινιού έναντι του φυστικοβούτυρου...το τελευταίο σχεδόν πάντα έχει πρόσθετα, πχ αλάτι, έλαια κτλ, ενώ το ταχίνι είναι σχεδόν πάντα σκέτο αλεσμένο σουσάμι...

Σαφώς, ας μην μπερδεύουμε το σκέτο ταχίνι με το ταχίνι με μέλι, ταχίνι με κακάο κοκ....

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχουν και φυστικοβουτηρα που ειναι απλα αλεσμενο φυστικι, μαλιστα μερικα ειναι με τον εσωτερικο τσοφλι.

Δημοσ.

Βιτάμ, super fresco κλπ. τίγκα στο φοινικέλαιο. Μπισκότα γνωστά, άγνωστα κλπ. τίγκα και αυτά. 

Τα κρέατα του Λιδλ  τα παρασκευάζει ο Φλωρίδης που προμηθεύει και γνωστά super market.. Δεν βρίσκεις άκρη...

Ταχίνι να αγοράζετε μόνο 100%. Τα υπόλοιπα με μέλι, σοκολάτα (μπλιαχ) και πορτοκάλι (δυο φορές μπλιαχ) έχουν λίγο ταχίνι και περισσότερο σαβούρα..

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια, το θεμα με το φοινικελαιο στο ταχινι ειναι σοβαρο.

Ομως, επειδη λετε για αλλες μαρκες, κοιταξα και ενα ταχινι μαρκας 'Ολυμπος', προφανως ακριβοτερο και κατα πολλους 'ποιοτικοτερο',

και ειχε κι αυτο φοινικελαιο.

Οντως, και ταχινι με μελι, και ταχινι με κακαο, που παιρνω απο lidl,

και τα δυο εχουν φοινικελαιο.

Αν ομως οπως βλεπω, το 'σκετο' ταχινι του lidl, δεν εχει φοινικελαιο,

απο εδω και περα να αγοραζω αυτο.

Ευχαριστω που αναδειξατε το θεμα....πανω απ'ολα η υγεια παιδια, οσο μπορουμε τουλαχιστον.

• Like 2
Δημοσ.

Βιτάμ, super fresco κλπ. τίγκα στο φοινικέλαιο. Μπισκότα γνωστά, άγνωστα κλπ. τίγκα και αυτά. 

Τα κρέατα του Λιδλ  τα παρασκευάζει ο Φλωρίδης που προμηθεύει και γνωστά super market.. Δεν βρίσκεις άκρη...

Ταχίνι να αγοράζετε μόνο 100%. Τα υπόλοιπα με μέλι, σοκολάτα (μπλιαχ) και πορτοκάλι (δυο φορές μπλιαχ) έχουν λίγο ταχίνι και περισσότερο σαβούρα..

φλωριδης ;   επανω στην συσκευασια που πηρα τα χαλασμενα εγραφε προελευση Ολλανδια...αρα κανει εισαγωγη αυτος το τυπος...

ωραια ...σιγα μην ξαναπαρω κρεας απο εκει.

Δημοσ.

Υπαρχουν και φυστικοβουτηρα που ειναι απλα αλεσμενο φυστικι, μαλιστα μερικα ειναι με τον εσωτερικο τσοφλι.

Όπως είπα, είναι μειοψηφία, τα περισσότερα (από τα ευρέως διαθέσιμα στις υπεραγορές) έχουν πρόσθετα...το αντίθετο δλδ απ΄ ό,τι ισχύει για το ταχίνι...

Δημοσ.

Μηπως ξερει κανεις αν το Lidl εχει καποιον στανταρ προγραμματισμο στην διάθεση συγκεκριμενων προιόντων?

Βασικα περιμένω να βγάλουνε ξανα τον φουρνο μικροκυμάτων. Νομιζω περασανε αρκετοι μηνες απο την τελευταια φορά.

Δημοσ.

Συνήθως επαναλαμβάνει τις προσφορές κατά διαστήματα. Μερικές φορές σταματάει εντελώς όμως.

όπως έναν ανεμιστήρα box που έχω και έχει να τον φέρει 4 χρόνια.

Δημοσ.

Μηπως ξερει κανεις αν το Lidl εχει καποιον στανταρ προγραμματισμο στην διάθεση συγκεκριμενων προιόντων?

Βασικα περιμένω να βγάλουνε ξανα τον φουρνο μικροκυμάτων. Νομιζω περασανε αρκετοι μηνες απο την τελευταια φορά.

αν δε κάνω λάθος, δυστυχώς δε πρέπει να έχει παραπάνω από 1 μήνα που έφερε μικροκυμάτων φίλε μου :(

Δημοσ.

η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου είναι απαίδευτα, αμόρφωτα ζώα που τους αξίζει έτσι όπως τους συμπεριφέρονται οι εταιρίες

Τωρα αν σου πω οτι στα lidl εχω δει καθηγητη τει τεχνολογιας τροφιμων με γεματο καροτσι θα με πιστεψεις; Οκ μειοψηφια:)
Δημοσ.

μήπως ξέρει κανείς ή έχει καταλάβει,

οι χυμοί Εviva με ποιους άλλους είναι κοινοί ;

Με του ΑΒ ή ελομας ή δεν ξέρω τι ;

Δημοσ.

μήπως ξέρει κανείς ή έχει καταλάβει,

οι χυμοί Εviva με ποιους άλλους είναι κοινοί ;

Με του ΑΒ ή ελομας ή δεν ξέρω τι ;

Πηρα και χυμό τέτοιο.. Άλλη πατάτα.. Πεταμενα λεφτα,χαλια μαύρα.

Δημοσ.

βάλτε ΕΦΕΤ lidl στο google να δείτε τι πανηγύρι θα γίνει

βασιλιάς των ακατάλληλων προιόντων είναι η συγκεκριμένη εταιρία 

όχι γιατί πέφτει η κακομοίρα θύμα απατεώνων προμηθευτών αλλά γιατί αυτή από επιλογή προωθεί οτι πιο φθηνιάρικο και ενδεχομένως σάπιο στο καταναλωτικό κοινό 

O εφετ εχει βρει ακαταλληλα σε όλα τα sm, oxι μονο στο "liddle".

Eχε παντως υποψη ότι η συσχετιση φτηνο=σαπιο  δεν ειναι στανταρ.

Σαν καταναλωτής είσαι υπεύθυνος μόνο για το αν αγόρασες το τελικό προϊόν ή όχι. Για τη προμήθεια του κρέατος "φταίει" το lidl γιατί ήταν δική του επιλογή.

Και πως το liddle ξερει ότι προμηθευεται σαπιο κρεας? μηπως το κανει επίτηδες? ή μηπως ειναι καποια συνωμοσια?

Γιατί του Lidl είναι γεμάτο φοινικέλαιο ενώ του ΑΒ τα περισσότερα είναι από 100%σουσάμι.

Να προσπαθήσουμε να συγκρίνουμε ίδια πράγματα παίδες αλλιώς δεν βοηθάμε.

Mη λες κουφα βρε φιλε :-)

Απαντηθηκε ηδη από τον pigeon, εγω μονο να πω οτι μιλουσα για το απλο ταχινι, αυτό που είναι 100% αλεσμενο σουσαμι.

Δυστυχώς... Λόγο μωρού στο σπίτι άρχισα να το ψάχνω το θέμα. Το φοινικέλαιο είναι παντού φίλοι μου. Προσοχή γιατί ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας έχει κάνει αρκετές προειδοποιησεις για αυτό το θέμα.

Λιγο αργα αρχισες να το ψαχνεις. Εχω  πει πολλες φορες ότι πρεπει να διαβαζουμε τα συστατικα στην ετικετα των τροφιμων.

1. Το ταχίνι του lidl είναι 100% αλεσμένο σουσάμι και αν δεν κάνω λάθος είναι του Χαίτογλου.

Oxι, ειναι της Μελανθη.

Εκτος από το σκετο εχει και με μελι και με κακαο.

Αυτό θα το κανουν οσοι προσεχουν τα συντηρητικα και τις σαβουρες σε όλα τα προϊοντα, οχι μονο στο ταχινι.

Η πλακα είναι ότι οι συσκευασιες με πορτοκαλι πωλουνται πανάκριβα(σε ΑΒ και Σκαλβενιτη τις εχω δει)

Παιδια, το θεμα με το φοινικελαιο στο ταχινι ειναι σοβαρο.

Ομως, επειδη λετε για αλλες μαρκες, κοιταξα και ενα ταχινι μαρκας 'Ολυμπος', προφανως ακριβοτερο και κατα πολλους 'ποιοτικοτερο',

και ειχε κι αυτο φοινικελαιο.

Οντως, και ταχινι με μελι, και ταχινι με κακαο, που παιρνω απο lidl,

και τα δυο εχουν φοινικελαιο.

Αν ομως οπως βλεπω, το 'σκετο' ταχινι του lidl, δεν εχει φοινικελαιο,

απο εδω και περα να αγοραζω αυτο.

Ευχαριστω που αναδειξατε το θεμα....πανω απ'ολα η υγεια παιδια, οσο μπορουμε τουλαχιστον.

Φιλε μου, δεν εχει μονο το ταχινι φοινικελαιο αλλα παρα πολλα προϊοντα, φτηνα και ακριβα. Είναι ένα φτηνο υποκαταστατο του λαδιου.

Το σκετο ταχινι είναι σκετο ταχινι και δε χρειαζεται λαδι. Παρτο σκετο και βαλτου εσυ το μελι! Μια χαρα ανακατεύονται. Βαζεις μετα το μιγμα στο γιαουρτι ή στο ψωμι σου ή ανακατεύεις μεσα σε αυτο ξηροκαρπια :)

Σκετο ταχινι στην ιδια περιπου τιμη όπως ειπα εχει και ο Σκλαβενιτης(2,15ε).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...