vairass Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Για φυστικια μιλούσαμε φιλε, όχι για αυτοκινητα Mακαρι να ηταν τοσο απλα τα πραγματα και το ακριβοτερο να ηταν παντα το καλυτερο. Aυτο είναι θεμα υποκειμενικου γουστου. Το "liddle" φταιει ή η εταιρια που του εδωσε τα κρεατα? Εισαγωμενες ηταν? Παντως εγώ δεν φταίω αν δεν κάνουν έλεγχο στις συσκευασίες... Ναι από Ολλανδία. Εγω αλλα και αλλοι που εχουν παρει μπριζολες ειναι αφυδατωμενες και οταν τις φτιαχνεις γινονται στεγνες... Απο το lidl οτι εχω παρει δεν μου εχει κατσει ποτε χαλασμενο.. Αν και δεν ξέρω τι ρόλο παίζει αυτό που γράφεις.. Εγώ ξέρω ότι τα προϊόντα φαγώσιμα του liddle είναι κουκουρουκου.. Και με φέτα θυμάμαι ειχε γίνει ντόρος.
SnapShot Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 .Το "liddle" φταιει ή η εταιρια που του εδωσε τα κρεατα? Εισαγωμενες ηταν? Παντως εγώ δεν φταίω αν δεν κάνουν έλεγχο στις συσκευασίες... Ναι από Ολλανδία. Αν και δεν ξέρω τι ρόλο παίζει αυτό που γράφεις.. Εγώ ξέρω ότι τα προϊόντα φαγώσιμα του liddle είναι κουκουρουκου.. Και με φέτα θυμάμαι ειχε γίνει ντόρος. βάλτε ΕΦΕΤ lidl στο google να δείτε τι πανηγύρι θα γίνει βασιλιάς των ακατάλληλων προιόντων είναι η συγκεκριμένη εταιρία όχι γιατί πέφτει η κακομοίρα θύμα απατεώνων προμηθευτών αλλά γιατί αυτή από επιλογή προωθεί οτι πιο φθηνιάρικο και ενδεχομένως σάπιο στο καταναλωτικό κοινό 2
haris_216 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 .........................όχι γιατί πέφτει η κακομοίρα θύμα απατεώνων προμηθευτών αλλά γιατί αυτή από επιλογή προωθεί οτι πιο φθηνιάρικο και ενδεχομένως σάπιο στο καταναλωτικό κοινό Το οποίο "καταναλωτικό κοινό" δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για την επιλογή του (γιατί ΕΙΝΑΙ επιλογή του). Στήνεται στις ουρές ενός γνωστά understaffed καταστήματος για να φωνάξει "μα καλά άλλο ταμείο δεν θ' ανοίξετε, μας έχετε και περιμένουμε σαν ζώα", σκοτώνεται για να πάρει την προσφορά (ή "προσφορά" αν προτιμάτε), δεν προβληματίζεται γιατί ο Χ κιμάς έχει σημαντικά μικρότερη τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό ("έλα μωρέ, όλα οι ίδιες εταιρίες τα βγάζουν") και μετά γκρινιάζει για τη ποιότητα του κιμά. Το να προωθεί το Lidl "ότι πιο φθηνιάρικο" είναι μέσα στις στρατηγικές επιλογές του, ήταν εμφανές από τη στιγμή που άνοιξε το πρώτο του κατάστημα και τελικά το έφτασε εκεί που είναι τώρα στην ελληνική αγορά. Με την αποδοχή μας (θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω και το "συνενοχή μας" αλλά είπα να μην φρικάρω ορισμένους που, όπως είναι εμφανές σε πολλά θέματα του φόρουμ, πιστεύουν ότι δεν φταίμε ποτέ για τίποτα). 2
SnapShot Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Το οποίο "καταναλωτικό κοινό" δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για την επιλογή του (γιατί ΕΙΝΑΙ επιλογή του). Στήνεται στις ουρές ενός γνωστά understaffed καταστήματος για να φωνάξει "μα καλά άλλο ταμείο δεν θ' ανοίξετε, μας έχετε και περιμένουμε σαν ζώα", σκοτώνεται για να πάρει την προσφορά (ή "προσφορά" αν προτιμάτε), δεν προβληματίζεται γιατί ο Χ κιμάς έχει σημαντικά μικρότερη τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό ("έλα μωρέ, όλα οι ίδιες εταιρίες τα βγάζουν") και μετά γκρινιάζει για τη ποιότητα του κιμά. Το να προωθεί το Lidl "ότι πιο φθηνιάρικο" είναι μέσα στις στρατηγικές επιλογές του, ήταν εμφανές από τη στιγμή που άνοιξε το πρώτο του κατάστημα και τελικά το έφτασε εκεί που είναι τώρα στην ελληνική αγορά. Με την αποδοχή μας (θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω και το "συνενοχή μας" αλλά είπα να μην φρικάρω ορισμένους που, όπως είναι εμφανές σε πολλά θέματα του φόρουμ, πιστεύουν ότι δεν φταίμε ποτέ για τίποτα). η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου είναι απαίδευτα, αμόρφωτα ζώα που τους αξίζει έτσι όπως τους συμπεριφέρονται οι εταιρίες 1
vairass Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Το οποίο "καταναλωτικό κοινό" δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για την επιλογή του (γιατί ΕΙΝΑΙ επιλογή του). Στήνεται στις ουρές ενός γνωστά understaffed καταστήματος για να φωνάξει "μα καλά άλλο ταμείο δεν θ' ανοίξετε, μας έχετε και περιμένουμε σαν ζώα", σκοτώνεται για να πάρει την προσφορά (ή "προσφορά" αν προτιμάτε), δεν προβληματίζεται γιατί ο Χ κιμάς έχει σημαντικά μικρότερη τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό ("έλα μωρέ, όλα οι ίδιες εταιρίες τα βγάζουν") και μετά γκρινιάζει για τη ποιότητα του κιμά. Το να προωθεί το Lidl "ότι πιο φθηνιάρικο" είναι μέσα στις στρατηγικές επιλογές του, ήταν εμφανές από τη στιγμή που άνοιξε το πρώτο του κατάστημα και τελικά το έφτασε εκεί που είναι τώρα στην ελληνική αγορά. Με την αποδοχή μας (θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω και το "συνενοχή μας" αλλά είπα να μην φρικάρω ορισμένους που, όπως είναι εμφανές σε πολλά θέματα του φόρουμ, πιστεύουν ότι δεν φταίμε ποτέ για τίποτα). Είπα να δοκιμάσω μια φορά να πάρω από το εν λόγω σούπερ μάρκετ κρέας.. Ξινό μας βγήκε!! Εννοείται ότι συμφωνώ μαζί σου... Συνεργοί στην κλεψιά είναι όσοι πάνε από εκεί.. Είμαι περίεργος... Στη Γερμανία τα ίδια χάλια έχουν; Από ΑΒ ότι κρέας έχω πάρει σε προσφορά ήταν μία χαρά. βάλτε ΕΦΕΤ lidl στο google να δείτε τι πανηγύρι θα γίνει βασιλιάς των ακατάλληλων προιόντων είναι η συγκεκριμένη εταιρία όχι γιατί πέφτει η κακομοίρα θύμα απατεώνων προμηθευτών αλλά γιατί αυτή από επιλογή προωθεί οτι πιο φθηνιάρικο και ενδεχομένως σάπιο στο καταναλωτικό κοινό Κανονικά θα έπρεπε να γίνονται ανάρτηση όλα αυτά στο θέμα εδώ...θα πεθάνει κανείς κι θα ψαχνόμαστε.
SnapShot Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Είπα να δοκιμάσω μια φορά να πάρω από το εν λόγω σούπερ μάρκετ κρέας.. Ξινό μας βγήκε!! Εννοείται ότι συμφωνώ μαζί σου... Συνεργοί στην κλεψιά είναι όσοι πάνε από εκεί.. Είμαι περίεργος... Στη Γερμανία τα ίδια χάλια έχουν; Από ΑΒ ότι κρέας έχω πάρει σε προσφορά ήταν μία χαρά. Κανονικά θα έπρεπε να γίνονται ανάρτηση όλα αυτά στο θέμα εδώ...θα πεθάνει κανείς κι θα ψαχνόμαστε. οι Γερμανοί είναι καρμίρηδες και η φιλοσοφία του lidl ήρθε και έδεσε με την μιζέρια του Έλληνα εν μέσω μνημονίων. Άσχετα αν πολλοί από τους πελάτες του lidl δεν βρίσκονται σε ανθρωπιστική κρίση αλλά είναι must να είναι μίζεροι και κλαψιάρηδες για να συμβαδίζουν με το κλίμα που προωθούν οι αυτιάδες της τηλεόρασης Για να σου απαντήσω στο ερώτημα σου. Υπήρχε έρευνα από καταναλωτικά ινστιτούτα βαλτικών χωρών πως το lidl προωθεί προιόντα κατώτερης ποιότητας στις χώρες τους σε σχέση με τα ίδια προιόντα, με τις ίδιες ονομασίες που προωθεί στην Γερμανία. Αν καταφέρω να βρω το λινκ θα το ποστάρω ΑΒ και σκλαβενίτης έχουν τα καλύτερα (για sm) κρέατα και τυριά 2
Ison_ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Το "liddle" φταιει ή η εταιρια που του εδωσε τα κρεατα? Σαν καταναλωτής είσαι υπεύθυνος μόνο για το αν αγόρασες το τελικό προϊόν ή όχι. Για τη προμήθεια του κρέατος "φταίει" το lidl γιατί ήταν δική του επιλογή. 1
lepa Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 [quote name="rus" post="55746295" timestamp="1496582909" Και γιατι να παρω ταχινι απ τον ΑΒ στα 4,5 ευρω όταν ο Σκλαβενίτης και το Λιντλ το εχουν 2,1? Τοτε θα ειμαι κοροιδο. Και μη νομιζεις οτι ο ΑΒ πουλαει ακριβοτερα διοτι εχει καλυτερη ποιοτητα. Απλα πουλαει ακριβοτερα. Γιατί του Lidl είναι γεμάτο φοινικέλαιο ενώ του ΑΒ τα περισσότερα είναι από 100%σουσάμι. Να προσπαθήσουμε να συγκρίνουμε ίδια πράγματα παίδες αλλιώς δεν βοηθάμε. 2
orck Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Το οποίο "καταναλωτικό κοινό" δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για την επιλογή του (γιατί ΕΙΝΑΙ επιλογή του). Στήνεται στις ουρές ενός γνωστά understaffed καταστήματος για να φωνάξει "μα καλά άλλο ταμείο δεν θ' ανοίξετε, μας έχετε και περιμένουμε σαν ζώα", σκοτώνεται για να πάρει την προσφορά (ή "προσφορά" αν προτιμάτε), δεν προβληματίζεται γιατί ο Χ κιμάς έχει σημαντικά μικρότερη τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό ("έλα μωρέ, όλα οι ίδιες εταιρίες τα βγάζουν") και μετά γκρινιάζει για τη ποιότητα του κιμά. Το να προωθεί το Lidl "ότι πιο φθηνιάρικο" είναι μέσα στις στρατηγικές επιλογές του, ήταν εμφανές από τη στιγμή που άνοιξε το πρώτο του κατάστημα και τελικά το έφτασε εκεί που είναι τώρα στην ελληνική αγορά. Με την αποδοχή μας (θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω και το "συνενοχή μας" αλλά είπα να μην φρικάρω ορισμένους που, όπως είναι εμφανές σε πολλά θέματα του φόρουμ, πιστεύουν ότι δεν φταίμε ποτέ για τίποτα). η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου είναι απαίδευτα, αμόρφωτα ζώα που τους αξίζει έτσι όπως τους συμπεριφέρονται οι εταιρίες Εννοείται ότι συμφωνώ μαζί σου... Συνεργοί στην κλεψιά είναι όσοι πάνε από εκεί.. Τι απιστευτα πραγματα ειναι αυτα που διαβαζω βρε παιδια; Πως μπορει να φταιει ο καταναλωτης εαν αγορασει ενα προιον που εις γνωση του δεν ειναι φιλετο αλλα ειναι καταλληλο για ανθρωπινη καταναλωση και τελικα του βγει χαλασμενο η ακαταλληλο; Το ακαταλληλο κρεας δεν φαινεται τις περισσοτερες φορες με το ματι η την μυτη και θελει εξετασεις για να φανει τι εχει και ποσο επικινδυνο ειναι. Αυτα δεν ειναι προσωπικες αποψεις ειναι επιστημονικα γεγονοτα, η σαλμονελα που βρεθηκε σε κατι φιλετα κοτοπουλου δεν μυριζουν ουτε φαινεται να περπαταει πανω στο κρεας, επρεπε να κανει εξετασεις ο ΕΦΕΤ για να φανει οτι ηταν μολυσμενα. Παω εγω τωρα να παρω την προσφορα και τελικα δηλητηριαζομαι, πως φταιω; Το καταστημα αναφερει οτι εχει για πωληση κρεας καταλληλο για ανθρωπινη καταναλωση και για να τραβηξε κοσμο το δινει σε καλυτερη τιμη, αυτη ειναι η θεωρεια. Αυτοι ομως στην πραγματικοτητα αυτο που κανουν ειναι να πωλουν σαπια κρεατα σε υψηλη τιμη για αυτο που ειναι, καμια προσφορα, απλη εξαπατηση. Μηπως θα πρεπει ο καθε καταναλωτης να εχει πτυχιο τεχνολογου τροφιμων; Να εχει ο καθενας ενα εργαστηριο για να κανει αναλυσεις πριν την καταναλωση; Με τις υγιες μας... 1
SnapShot Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Γιατί του Lidl είναι γεμάτο φοινικέλαιο ενώ του ΑΒ τα περισσότερα είναι από 100%σουσάμι. Να προσπαθήσουμε να συγκρίνουμε ίδια πράγματα παίδες αλλιώς δεν βοηθάμε. που όπως είναι γνωστό είναι trans λιπαρό και καρκινογόνο http://www.cnn.gr/news/ellada/story/62588/sos-gia-to-foinikelaio-poies-trofes-prepei-na-prosexete λεπτομέρειες για τον φραγκοφονιά έλληνα που κοιτά μόνο την ταμπέλα της τιμής και όχι των συστατικών 1
haris_216 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Τι απιστευτα πραγματα ειναι αυτα που διαβαζω βρε παιδια; Πως μπορει να φταιει ο καταναλωτης εαν αγορασει ενα προιον που εις γνωση του δεν ειναι φιλετο αλλα ειναι καταλληλο για ανθρωπινη καταναλωση και τελικα του βγει χαλασμενο η ακαταλληλο; Το ακαταλληλο κρεας δεν φαινεται τις περισσοτερες φορες με το ματι η την μυτη και θελει εξετασεις για να φανει τι εχει και ποσο επικινδυνο ειναι. Αυτα δεν ειναι προσωπικες αποψεις ειναι επιστημονικα γεγονοτα, η σαλμονελα που βρεθηκε σε κατι φιλετα κοτοπουλου δεν μυριζουν ουτε φαινεται να περπαταει πανω στο κρεας, επρεπε να κανει εξετασεις ο ΕΦΕΤ για να φανει οτι ηταν μολυσμενα. Με τις υγιες μας... Τουλάχιστον στο επίπεδο που παραθέτεις εμένα θα πρέπει να δεις ότι απάντησα σε σχετικό post που έλεγε ότι φταίει το Lidl που "προωθεί οτι πιο φθηνιάρικο και ενδεχομένως σάπιο στο καταναλωτικό κοινό". Και ναι φταίει ο καταναλωτής (κατ' εμέ πάντα) αφού ξέρει το βασικό κριτήριο των προϊόντων του Lidl. Φτήνια. Εννοείται πως δεν λέω ότι θα πεθάνεις απ' τα Lidl και ούτε, απ' όσο ξέρω, έχει ακουστεί κάτι μέχρι τώρα (κάτι σχόλια του στυλ "με έστειλε στο νοσοκομείο" εννοείται ότι δεν τα παίρνω κυριολεκτικά αφού δε νομίζω ότι ο όποιος "παθών" θα έμενε σε postαρίσματα στο insomnia). Απλά όταν το Χ προϊόν έχει μία συγκεκριμένη τιμή στον ανταγωνισμό και σημαντικά φθηνότερη σε συγκεκριμένη επιχείρηση αυτό κάτι σημαίνει πέρα από το "πληρώνεις τη φίρμα". Κι εκεί ακριβώς έρχεται το "φταίξιμο" (την απουσία προβληματισμού εννοώ) του καταναλωτή.
mentoras99 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Γιατί του Lidl είναι γεμάτο φοινικέλαιο ενώ του ΑΒ τα περισσότερα είναι από 100%σουσάμι. Να προσπαθήσουμε να συγκρίνουμε ίδια πράγματα παίδες αλλιώς δεν βοηθάμε. Αγοραζω κι εγω ταχινι απο lidl. Το φοινικελαιο δεν ειναι καλης ποιοτητας λαδι;
StarGR Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Αγοραζω κι εγω ταχινι απο lidl. Το φοινικελαιο δεν ειναι καλης ποιοτητας λαδι; Δες το link του φίλου παραπάνω. Δεν είναι ιδιαίτερα θρεπτικό και απο την επεξεργασία του γίνεται επικίνδυνο.
pigeon Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Ρε τι διαβάζουμε εδω μέσα... 1. Το ταχίνι του lidl είναι 100% αλεσμένο σουσάμι και αν δεν κάνω λάθος είναι του Χαίτογλου. Τα φοινικέλαια που τα βρήκατε, έχετε φορητό χημείο και κάνατε μια πρόχειρη ανάλυση; Η σας το είπε κανένας "σίγουρος" που του το είχε πει κάποιος άλλος "σίγουρος"; 2. Στο site του ΕΦΕΤ έχει διακόσιες ανακοινώσεις για ελέγχους και αποσύρσεις, τα περισσότερα προιόντα είναι από εισαγωγείς και μεσάζοντες προμηθευτές που προμηθεύουν μικρά ΣΜ και αλυσίδες της επαρχίας. Επίσης, αποσύρσεις γίνονται τόσο σε επώνυμα προιόντα όσο και σε προιόντα άλλων μεγάλων ΣΜ. Συγκεκριμένα: 29/05/17 - Τσάι Κεϋλάνης» και «Πράσινο Τσάι Κίνας 11/04/17 - TOY ΧΑΣΑΠΗ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ με πιπεριά <--- LIDL 10/04/17 - Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Λατζιμάς 01/03/17 - γλύκισμα με γεύση σοκολάτα ΜΕΒΓΑΛ 15/02/17 - ΓΑΛΕΟΣ ΦΕΤΑ ΙΣΠΑΝΙΑΣ 28/12/16 - Εμφιαλωμένο επιτραπέζιο νερό ΠΑΕ ΟΦΗ Η2Ο 20/12/16 - Επιμόλυνση κ απόσυρση σε COCA COLA LIGHT / NESTEA ICE TEA / Πλήρες ΔΕΛΤΑ 1lt / Hellmann’s Caesar salad dressing / Pummaro «πιο συμπυκνωμένο» 02/12/16 - νοθευμένα λάδια με τις εξής επωνυμίες: «ΚΡΗΤΙΚΟΝ» –«ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ» –«ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΟ» –«ΕΙΡΗΝΗ» –«BEVELLINI» –«το λιοτρίβι» –«ΑΡΩΜΑ» –«ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ» 23/11/16 Λουκάνικο Χωριάτικο καπνιστό ΑΦΟΙ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΑΕΒΕ 20/10/16 ΦΕΤΑ ΠΟΠ ΜΠΑΣΔΡΑΣ 23/09/16 ανάκληση σνακ από αλατισμένο και αποξηραμένο ψάρι ..και πάει λέγοντας. Ενα το lidl, 15 οι άλλοι οι επώνυμοι και οι εγχώριοι. Ευτυχώς δεν ήρθαν οι κσένοι να αλιώσουν τον πολιτιζμό και το φαγί μας. Τη λαμογιά την κατέχουμε καλύτερα από τους γερμανούς.. 3. Τα περισσότερα κρέατα του lidl είναι από τους ίδιους προμηθευτές που δίνουν σε ΑΒ και σε άλλα ΣΜ. Ο ισχυρισμός "το κρέας του ΑΒ είναι το καλύτερο" είναι αστείος και εντελώς τηλεοπτικής λογικής. Φασονατζήδες είναι οι μεσάζοντες, αγοράζουν χοντρική τόνους κρέας και το κόβουν πχ. κιμά και τον χώνουν σε ταψάκια για το κάθε ΣΜ. Προφανώς και υπάρχουν ποιότητες, προφανώς και το lidl διαλέγει τους κατιμάδες, όπως ακριβώς και οι υπόλοιποι φραγκοφονιάδες των ξένων και εγχώριων ΣΜ, κανεις τους δεν κάνει ελεημοσύνες όταν πρόκειται για κέρδος. Αμα έχει σαλμονέλα το κρέας θα το φάει όλος ο κόσμος, δεν πα να ψωνίζεις κι από τον ΑΒ κι από τον ΖΧΨ. 4. Για να προλαβαίνω τους τσολιάδες, δεν είμαι υπάλληλος του lidl και δεν χρειάζεται τίποτε περισσότερο από το να ρωτήσετε έναν τακτικό -πραγματικό- πελάτη για να σας πει και τα καλά και τα άσχημα του lidl. Η ακριτη μεταφορά σχολίων από αμφίβολες σελίδες "διαγδώστε !!!11!!" με προπαγανδιστικούς σκοπούς δεν βοηθάει τον καταναλωτή. Τελος, σας συνιστώ να βγάζετε τη φουστανέλα όταν πάτε για ψώνια γιατί έχει ανοικτά ψυγεία και θα πάθετε τίποτε κρυοπαγήματα εκεί κάτω, ξέρετε... 10
lepa Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Αγοραζω κι εγω ταχινι απο lidl. Το φοινικελαιο δεν ειναι καλης ποιοτητας λαδι; Δυστυχώς... Λόγο μωρού στο σπίτι άρχισα να το ψάχνω το θέμα. Το φοινικέλαιο είναι παντού φίλοι μου. Προσοχή γιατί ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας έχει κάνει αρκετές προειδοποιησεις για αυτό το θέμα. <blockquote class='ipsBlockquote' data-author="pigeon" data-cid="55748480" data-time="1496671491">pigeon, on 05 Jun 2017 - 5:04 PM, said:<p>Ρε τι διαβάζουμε εδω μέσα... 1. Το ταχίνι του lidl είναι 100% αλεσμένο σουσάμι και αν δεν κάνω λάθος είναι του Χαίτογλου. Τα φοινικέλαια που τα βρήκατε, έχετε φορητό χημείο και κάνατε μια πρόχειρη ανάλυση; Η σας το είπε κανένας "σίγουρος" που του το είχε πει κάποιος άλλος "σίγουρος"; 2. Στο site του ΕΦΕΤ έχει διακόσιες ανακοινώσεις για ελέγχους και αποσύρσεις, τα περισσότερα προιόντα είναι από εισαγωγείς και μεσάζοντες προμηθευτές που προμηθεύουν μικρά ΣΜ και αλυσίδες της επαρχίας. Επίσης, αποσύρσεις γίνονται τόσο σε επώνυμα προιόντα όσο και σε προιόντα άλλων μεγάλων ΣΜ. Συγκεκριμένα: 29/05/17 - Τσάι Κεϋλάνης» και «Πράσινο Τσάι Κίνας<li>11/04/17 - <span style='color: #ff0000'>TOY ΧΑΣΑΠΗ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ με πιπεριά Sorry είμαι από το κινητό. Ελπίζω η φωτογραφία παραπάνω να σου κάνει. Καλό είναι να γνωρίζουμε ένα θέμα πριν το σχολιάσουμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις