Προς το περιεχόμενο

Lidl

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδια μια απορια γιατι δεν κατεχω περι σεγας.

Τη σεγα του Σαββατου θα την αγορασω οπως λεγαμε λιγες σελιδες πριν, αλλα την ιδια μερα πωλουν και ενα σετ λαμες με τον τιτλο: "Σετ πριονόλαμες για σπαθόσεγα PSTZ 3 A1".

Κανουν για τη σεγα που θα παρω ή μηπως αφορουν αλλο προιον;

Στη φωτο το σχημα τους ειναι για σεγα και οχι για σπαθοσεγα (συγκρινα απο σκρουτζ). Ισως ειναι τυπογραφικο λαθος του lidl.

http://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=444

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν θες να κόψεις ξύλο πάρε το νο1 , αν θες μελαμίνη το νο2. Εφόσον είναι σε καλή τιμή δοκίμασε τες δεν χάνεις κάτι

Οι λάμες σπαθοσεγας πιθανόν να μην κάνουν

Παρατηρησα οτι οι τιμες του σαββατου για την πιτσα και την μπυρα ειναι αλλες στην εφαρμογη-site και αλλες στο φυλλαδιο. Λογικα αν ισχυει το 50% στην μπυρα θαναι τιμη ρεκορ. Δεν ξερω αν πινεται βεβαια :)

Με ενδιαφέρουν τα αντιλιακα με την αντικουνουπικη προστασια γιατί δεν είναι καθόλου εύκολο να βάλεις αντιλιακη και αντικουνουπικη κρέμα ταυτόχρονα (ξέρω λίγο περίεργο αλλά λόγω δουλειάς χώνομαι αναγκαστικά σε περίεργα μέση με μπόλικη πρασινάδα χωρίς ήλιο υριολεκτικά στις φωλιές των αγαπημένων μου εντόμων και μετά έξω πάλι στον ηλιο)

Τα έχει δει κανείς;

Παιδιά αυτήν την φόρμα εργασίας την έχει πάρει κανένας; Είτε την ολόσωμη είτε το κάτω μόνο; Αξίζει ποιοτικά για επαγγελματική εργασία όλη μέρα;

Ερωτηση: τη φορμα εργασίας που εχει (σαλοπετα) την εχει παρει κανεις; ειναι καλη ποιοτικά και σε αισθηση (ευελιξιας κλπ);;

Παιδιά αυτήν την φόρμα εργασίας την έχει πάρει κανένας; Είτε την ολόσωμη είτε το κάτω μόνο; Αξίζει ποιοτικά για επαγγελματική εργασία όλη μέρα;

δεν ειδα απαντηση ουτε εγω, αν την παρει καποιος ας πει...

δεν ειδα απαντηση ουτε εγω, αν την παρει καποιος ας πει...

Θα την πάρω να την δοκιμάσω αν την βρω σε κανένα κατάστημα. Σε σχέση με τις καλές των 80 ευρώ που παίρνω θέλω να δω διαφορές , μιας και όλο τις γεμίζω κόλλες-σιλικονες και δεν συμφέρει πολυ

• Like 1

Θα την πάρω να την δοκιμάσω αν την βρω σε κανένα κατάστημα. Σε σχέση με τις καλές των 80 ευρώ που παίρνω θέλω να δω διαφορές , μιας και όλο τις γεμίζω κόλλες-σιλικονες και δεν συμφέρει πολυ

προσωπικά τη θέλω για ερασιτεχνική χρήση. Πες μου εντυπωσεις εαν μπορεις ωστε να την πάρω αν την βρώ απο εβδομαδα...

Με ενδιαφέρουν τα αντιλιακα με την αντικουνουπικη προστασια γιατί δεν είναι καθόλου εύκολο να βάλεις αντιλιακη και αντικουνουπικη κρέμα ταυτόχρονα (ξέρω λίγο περίεργο αλλά λόγω δουλειάς χώνομαι αναγκαστικά σε περίεργα μέση με μπόλικη πρασινάδα χωρίς ήλιο υριολεκτικά στις φωλιές των αγαπημένων μου εντόμων και μετά έξω πάλι στον ηλιο)

Τα έχει δει κανείς;

Ειχα αυτη τη συζητηση με το μελος dolly πριν κανενα μηνα σε αυτο το νημα.

Η dolly ειπε οτι περυσι ειχε φερει μαρκας iserre. Φετος εγω, δεν εχω δει να εχουν φερει κατι αντιστοιχο....την πατησαμε μαλλον...

Η cien που φερνει, δεν εχουν αντικουνουπικη προστασια... :(

κρουασαν η τετραδα απο 1.29 στα 1.39.σε καλο δρομο ειμαστε.

Πως θα πληρωθούν οι διαφημίσεις στη TV. Εγώ πάντως αγοράζω από τα Lidl μόνον τις προσφορές. Εκεί κάπως πλησιάζουν τις κανονικές τιμές που θα έπρεπε να είναι..

• Like 2

Πως θα πληρωθούν οι διαφημίσεις στη TV. Εγώ πάντως αγοράζω από τα Lidl μόνον τις προσφορές. Εκεί κάπως πλησιάζουν τις κανονικές τιμές που θα έπρεπε να είναι..

Πεστα ανθρωπε μου, που εχει φτασει το Lidl να πουλαει σαν προσφορες τις φτηνομαρκες που φερνει, η κανονικη τους τιμη ειναι και οχι προσφορες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...