greekbusters Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Αν και δισταζω να αγορασω ηλεκτρικα απο λιντλ, σκεφτομαι για αγορα της σεγας το σαββατο 03/06 στα 33€. Στο σκρουτζ σε αυτη την τιμη παιζει μονο 1 μοντελο black & decker, einhell & casals. Kανενα ομως δεν εχει τα 800W ισχυ του parkside η οποια παιζει ρολο στην κοπη και στην υπερθερμανση. Αν το εχει αγορασει αλλος παλιοτερα και εχει να μας γραψει κατι, παρακαλω. Στην τιμή αυτή σε σχέση με τις άλλες φαίνεται καλή για ερασιτεχνική χρήση. Απλά κοίτα να μην λυπηθείς τα χρήματα στα μαχαίρια που θα πάρεις μετά , μιας και παίζει μεγάλο ρόλο 2
dimigar Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Αν και δισταζω να αγορασω ηλεκτρικα απο λιντλ, σκεφτομαι για αγορα της σεγας το σαββατο 03/06 στα 33€. Στο σκρουτζ σε αυτη την τιμη παιζει μονο 1 μοντελο black & decker, einhell & casals. Kανενα ομως δεν εχει τα 800W ισχυ του parkside η οποια παιζει ρολο στην κοπη και στην υπερθερμανση. Αν το εχει αγορασει αλλος παλιοτερα και εχει να μας γραψει κατι, παρακαλω. Πήγαινε Site: εδώ
orck Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Στην τιμή αυτή σε σχέση με τις άλλες φαίνεται καλή για ερασιτεχνική χρήση. Απλά κοίτα να μην λυπηθείς τα χρήματα στα μαχαίρια που θα πάρεις μετά , μιας και παίζει μεγάλο ρόλο Συμφωνω οτι οι λαμες κοπης ειναι το πιο σημαντικο πανω σε μια σεγα. Το καλυτερο αυτης της Parkside σε σχεση με την επισης φτηνη της Einhell ειναι οτι η πρωτη εχει εγγυηση 3 χρονια ενω η δευτερη μονο 1 η 2.
bsp Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Αν και δισταζω να αγορασω ηλεκτρικα απο λιντλ, σκεφτομαι για αγορα της σεγας το σαββατο 03/06 στα 33€. Στο σκρουτζ σε αυτη την τιμη παιζει μονο 1 μοντελο black & decker, einhell & casals. Kανενα ομως δεν εχει τα 800W ισχυ του parkside η οποια παιζει ρολο στην κοπη και στην υπερθερμανση. Αν το εχει αγορασει αλλος παλιοτερα και εχει να μας γραψει κατι, παρακαλω. Τα 800w που λες μην τα πολυ βλεπεις σε τετοια προιοντα, δεν ειναι οτι λεν π.χ μια σεγα ή ενα δραπανοκατσαβιδο απο το lidl ή ενα αμαρκο, σε σχεση με ενα bosch ή με black & decker κ.α που εχουν στα χαρακτηριστικα τους και τα δυο 800w, αν δουλεψεις το ενα και μετα το αλλο, θα καταλαβεις την μεγαλη διαφορα τους...απο προσωπικη εμπειρια σου το λεω. Ειμαι υπερ του παρε ενα και καλο, για να σου κρατησει. Απο σεγακια, τρυπανακια και οτι αλλο.
nickmanak Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Συμφωνω οτι τα επωνυμα ειναι καλυτερα, αλλα στα φθηνα κινεζικα στοχευω σε μπολικα βαττ για να αποφυγω υπερθερμανση και ζορισμα στη ροπη. Τη σεγα που θα παρω θα τη δουλεψω λιγες φορες το χρονο, απο λιγα λεπτα τη φορά. Ζητημα να λειτουργησει 60´ συνολικα σε ενα ετος. 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Συμφωνω οτι τα επωνυμα ειναι καλυτερα, αλλα στα φθηνα κινεζικα στοχευω σε μπολικα βαττ για να αποφυγω υπερθερμανση και ζορισμα στη ροπη. Τη σεγα που θα παρω θα τη δουλεψω λιγες φορες το χρονο, απο λιγα λεπτα τη φορά. Ζητημα να λειτουργησει 60´ συνολικα σε ενα ετος. Εγώ προτείνω να την πάρεις. Ότι Parkside έχω πάρει δεν έχουν πάθει τίποτα. 4
glougr Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 για την σέγα δεν ξέρω, αλλά το parkside το επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο είναι σκυλί μαύρο...εεεε αφροαμερικάνικο ! το προτείνω ανεπιφύλακτα με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο πολλές φορές και έχω δει να το κουβαλάνε και πολλοί επαγγελματίες 2
isay Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 για την σέγα δεν ξέρω, αλλά το parkside το επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο είναι σκυλί μαύρο...εεεε αφροαμερικάνικο ! το προτείνω ανεπιφύλακτα με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο πολλές φορές και έχω δει να το κουβαλάνε και πολλοί επαγγελματίες Θα συμφωνήσω. Πήρα πριν 1,5 χρόνο αυτό με την 20αρα μπαταρία, εχει φάει το ξύλο της αρκουδας και ήδη εχει βγάλει τα λεφτά του πολλαπλά. Μιλώ πάντα για ερασιτεχνική χρήση στο σπίτι.
orck Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Εχω και εγω το 10,8 αυτο που βγαινει το τσοκ για τα τρυπανια και αποκαλυπτει εξαγωνο τσοκ για μυτες βιδωματος, το εχω λιωσει, οτι βιδωματα θελω με αυτο τα κανω. Εχω και το σετακι της DeWalt δραπανοκατσαβιδο και παλμικο και παλι της Parkside δουλευω. Σαφως καλυτερο το DeWalt αλλα με βολευει το φτηνο, κυριως επειδη ειναι φτηνο.
paylidis Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 σκεψου οτι και πολλοι μαστορες χρησιμοποιούν καποια parkside (ειδικά το παλμικό που εχουν). εχουν απιστευτη ποιοτητα, οτι εχω παρει κι εγω εχει βγει σκυλι...
swkhj Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 ρέ εκεί στό lidl γιατί αλλάξατε τήν σελίδα στό site σας ? .....μιά χαρά ηταν η σελίδα σας μέχρι χθές κ γρήγορα εβρισκες αυτό πού ηθελες , τώρα ειναι σκέτη ταλαιπωρία κ μπέρδεμα μαζί ... ξανακάντε το οπως ηταν πρίν ... ασε...το κανανε σαν τα μουτρα τους! 1
aristos12 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 ασε...το κανανε σαν τα μουτρα τους! αηδία τό κάνανε (γιά νά μήν πώ σκατ@ ) ...κρίμα ...ει εκεί στό λίντλ αν πληρώσατε κιόλας γιά αυτή τήν αηδία...σάς επιασαν @αλάκες ..... βρέ κάντε το οπως ηταν πρίν
nickmanak Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Μαλλον ειχαν στο μυαλο τους να το κανουν πιο φιλικο για smartphones και tablets.
johni41 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Καλημέρα! Η μηχανή του εσπρέσο που έβγαλε από σήμερα λέει τίποτα; μέχρι τώρα έχουμε την κλασική εσπρεσιερα που μπαίνει στο γκάζι/μάτι που είναι σαν κανάτα. Την έχει αγοράσει άλλος παλαιότερα; κάνει καλό καφέ; αντέχει για 1-2 καφέδες τη μέρα;
mentoras99 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Τα πορτοκαλια μες το διχτυ, τα φερνει ακομη, ή τα σταματησε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις