Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν σχετικά προϊόντα της γνωστής εταιρείας που βγάζει τα καθαριστικά χλωρίνες κτλ. Αν πας θα τα βρεις.

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχουν σχετικά προϊόντα της γνωστής εταιρείας που βγάζει τα καθαριστικά χλωρίνες κτλ. Αν πας θα τα βρεις.

Ok. Ελπιζω να κανουν δουλεια...

Δημοσ.

ρέ εκεί στό lidl γιατί αλλάξατε τήν σελίδα στό site σας ?

.....μιά χαρά ηταν η  σελίδα σας  μέχρι χθές  κ γρήγορα εβρισκες αυτό πού ηθελες ,

τώρα ειναι σκέτη ταλαιπωρία κ μπέρδεμα μαζί ...

ξανακάντε το οπως ηταν πρίν ...

• Like 2
Δημοσ.

Επειδή με τους σχολιασμούς σχετικά με την φόρτιση από τον ήλιο κάπου χάθηκε το αρχικό ερώτημα, ξέρει μήπως κάποιος αν αξίζει για 12€ το συγκεκριμένο powerbank

http://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=70

(χωρίς δηλαδή να ληφθεί υπόψη η δυνατότητα φόρτισης από τον ήλιο, η οποία (στον βαθμό που πραγματικά φορτίζει) θα ήταν απλά ένα bonus, αλλά όχι η κύρια χρήση του)

Ποια είναι η άποψή σας για τον Ηλιακό Φορτιστή - Powerbank στα 12€;

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=70002

• Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου: 3,7 V, 5000 mAh
  • Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατ' επιλογή μέσω USB (συμπεριλαμβάνεται καλώδιο φόρτισης) ή μέσω ηλιακής ενέργειας

Η ερώτηση αφορούσε (λάθος μου που δεν το διευκρίνησα) την χρήση του ως συνηθισμένο powerbank με φόρτιση στο σπίτι. Με άλλα λόγια, ως 5χίλιαρο powerbank αξίζει για 12€;

Η δυνατότητα φόρτισης από τον ήλιο (στον βαθμό που πραγματικά φορτίζει) θα ήταν απλά ένα bonus, αλλά όχι η κύρια χρήση του

:)

Δημοσ.

Τοσα χρονια,

εχει φερει κυριολεκτικα οτι θες το lidl.

Μια φορα ομως δεν ειδα να φερνει, εστω μια προταση, για σκηνή ολοκληρωμενη.

Το θυμηθηκα τωρα που ειδα πως απο βδομαδα φερνει παλι ειδη καμπιγκ, και μια χαζοσκηνουλα-σκιαστρο της πλακας για την παραλια...

:(

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα. Χαλασε πριν απο κανεναν μηνα το αυτοματο ποτισμα στο σπιιτ κι ενας φιλος μού ειπε οτι του Lidl ειναι μια χαρα για τα λεφτα του. Ωστοσο, δεν εχω ιδεα ποτε βγηκε τελευταια φορα σε προσφορα κι εφτασε πια το καλοκαιρι. Μηηηηηηηπως καποιος συμφορουμιτης θυμαται αν το μηχανακι για αυτοματο ποτισμα εχει βγει σχετικα προσφατα σε προσφορα; Αν ναι, θα ψαχτω για να αγορασω καποιο. Αν οχι, θα περιμενω καμποσο ακομα.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλησπερα. Γνωμη για την εσπρεσιερα που θα βγαλει το lidl απο Δευτερα;

Την ειδα κι εγω.

Καποιος καμια αποψη ή αν υπαρχει προταση καλυτερη με τα ιδια λεφτα?

Δημοσ.

Τοσα χρονια,

εχει φερει κυριολεκτικα οτι θες το lidl.

Μια φορα ομως δεν ειδα να φερνει, εστω μια προταση, για σκηνή ολοκληρωμενη.

Το θυμηθηκα τωρα που ειδα πως απο βδομαδα φερνει παλι ειδη καμπιγκ, και μια χαζοσκηνουλα-σκιαστρο της πλακας για την παραλια...

:(

Στο lidl δεν πάει κάποιος για προϊόντα και εξοπλισμό camping αν ασχολείται με  τουρισμό τέτοιου τύπου σε ετήσια βάση ή ας πούμε επαγγελματικά πχ εκδρομές, ταξίδια σε τακτικά χρονικά διαστήματα. Απλά εκεί ίσως βρει κάποιο προϊόν ώς συμπληρωματικό ή βοηθητικό.

Όπως είναι μεγάλο λάθος να αγοράσει κάποιος μηχανάκι από το praktiker. Αν δουλεύει και ντελιβεράς κιόλα σε δυο μέρες θα μείνει με τους τροχούς στο χέρι.

Δημοσ.

Καλησπερα. Γνωμη για την εσπρεσιερα που θα βγαλει το lidl απο Δευτερα;

Δεν ξέρω πολλά από το θέμα, αλλά όταν έψαχνα να πάρω εσπρεσιέρα θυμάμαι ότι διάβαζα σε διάφορα σχετικά φόρα ότι αυτή του λιντλ είναι ισάξια/καλύτερη από τις άλλες επώνυμες των 100-150 Ευρώ.

Επίσης, η αδερφή μου είχε πάρει την εσπρεσιέρα του λιντλ πριν 3-4 χρόνια. Όλα καλά. Μου την είχε δώσει κανένα εξάμηνο και έφτιαχνα καφέ. Τώρα έχω πάρει μια Philps Saeco των 100 Ευρώ και μπορώ να πω -με τα λίγα που ξέρω- ότι είναι χειρότερη από του λιντλ.

Περίμενα εδώ και κανένα χρόνο να βγει η εσπρεσιέρα αυτή για να την πάρω και τελικά, αφού δε βγήκε, πήρα την παραπάνω. Παρόλα αυτά, σκέφτομαι να την πάρω για μπακ απ ή για κύρια και να έχω την άλλη μπακ απ.

Αυτά ξέρω, ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω πολλά από το θέμα, αλλά όταν έψαχνα να πάρω εσπρεσιέρα θυμάμαι ότι διάβαζα σε διάφορα σχετικά φόρα ότι αυτή του λιντλ είναι ισάξια/καλύτερη από τις άλλες επώνυμες των 100-150 Ευρώ.

Επίσης, η αδερφή μου είχε πάρει την εσπρεσιέρα του λιντλ πριν 3-4 χρόνια. Όλα καλά. Μου την είχε δώσει κανένα εξάμηνο και έφτιαχνα καφέ. Τώρα έχω πάρει μια Philps Saeco των 100 Ευρώ και μπορώ να πω -με τα λίγα που ξέρω- ότι είναι χειρότερη από του λιντλ.

Περίμενα εδώ και κανένα χρόνο να βγει η εσπρεσιέρα αυτή για να την πάρω και τελικά, αφού δε βγήκε, πήρα την παραπάνω. Παρόλα αυτά, σκέφτομαι να την πάρω για μπακ απ ή για κύρια και να έχω την άλλη μπακ απ.

Αυτά ξέρω, ελπίζω να βοήθησα.

ok θενκς μαν, Θα το ψαξω και εγω λιγο παραπανω,

Δημοσ.

Αν και δισταζω να αγορασω ηλεκτρικα απο λιντλ, σκεφτομαι για αγορα της σεγας το σαββατο 03/06 στα 33€. Στο σκρουτζ σε αυτη την τιμη παιζει μονο 1 μοντελο black & decker, einhell & casals. Kανενα ομως δεν εχει τα 800W ισχυ του parkside η οποια παιζει ρολο στην κοπη και στην υπερθερμανση.

Αν το εχει αγορασει αλλος παλιοτερα και εχει να μας γραψει κατι, παρακαλω.

Δημοσ.

Για ερασιτεχνική χρήση τα εργαλεία του lidl πιστεύω είναι πολύ καλύτερα από αντίστοιχα της κατηγορίας που πωλούνται σε άλλα μαγαζιά.

Τώρα αν τα θες να τα δουλεύεις κάθε μέρα όλη μέρα δεν κάνουν φυσικά

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...