LouCi4er Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 καλησπερα παιδια! το κομπρεσερ που βγαζει απο πεμπτη ειναι αξιοπιστο? http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=70059 ρωταω επειδη ξερω οτι η εγγυηση του lidl αξιζει και γενικα οτι εργαλειο εχω παρει για περιστασιακες δουλειες ειναι οκ. το κομπρεσερ το θελω εγω κι ενας φιλος για να φυσαμε το αμαξι, τα φιλτρα, να στεγνωνουμε τις μηχανες(διδυκλα) απο τα νερα επειδη εχουν πολλα καλωδια εκτεθειμενα και διακοπτες,τους υπολογιστες,για φουσκωμα λαστιχα κλπ. ισως χρειαστει να βαψουμε και κανενα καγκελακι ή κατι τετοιο...τα 24λιτρα που λεει φτανουν για τετοιες ψιλοδουλειες ή θα δουλευει υπερωριες το μοτερ και παει για καψιμο? απο πιεση λογικα θα εχει δυναμη? ρωταω διαφορα γιατι δεν εχω ξαναγορασει κατι παρομοιο. ευχαριστω! Και γιατι δεν βαζεις λιγα ακομα να παρεις απο Skroutz ενα 50αρι?Πχ:http://www.skroutz.gr/c/2235/Aerosympiestes/f/556880/26-50.html Αξιοπιστο ειναι του λιντλ αλλα πολυ ακριβο για 24 λιτρα,με ~20€ ακομα παιρνεις διπλασιο καζανι.Για 100€ εγω παντως δεν το συστηνω.Το δουλεψα γι αυτο το λεω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anikologr Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Έχει πάρει κανείς τους πάτους σιλικόνης από τα lidl με τα 3,99; αξίζουν; τους φέρνει συχνά γιατί χθες δεν είχε νούμερα μεγάλα σε ένα στην Πάτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Έχει πάρει κανείς τους πάτους σιλικόνης από τα lidl με τα 3,99; αξίζουν; τους φέρνει συχνά γιατί χθες δεν είχε νούμερα μεγάλα σε ένα στην Πάτρα Τους εχω παρει, ομως δεν χρειαστηκε ακομη να τους τοποθετησω σε παπουτσια. Ειναι σχεδον πανομοιοτυποι με ακριβους της scholl που εχω παρει, βεβαια δεν μπορω να σου πω αν ειναι ακριβως ιδιας ποιοτητας και ισως να μην ειναι, αλλα για gel πατοι με 4€ και με την γνωστη-καλη ποιοτητα του lidl, νομιζω ειναι αξιολογοι και αξιζουν τα λεφτα τους. Αν ειναι δηλαδη να δωσω 4€ αντι για 17€ που εκαναν οι scholl, για gel πατους, προτιμω να τα δωσω στο lidl, παρα στο jumbo.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) ευχαριστώ πολύ!! δυστυχώς δεν αξίζει η αγορά της καθώς το συγκεκριμένο μοντέλο έχει μεγάλη επανεκπομπή σκόνης! http://www.dirtdevil.de/centec-bagless-vacuum-cleaner-m2830?___store=dirtdevil_de_english η M2831 που είναι ουσιαστικά η centec 2 κοστίζει το ίδιο με την centec και είναι άψογη! http://www.dirtdevil.de/centec-2-bagless-vacuum-cleaner-m2831 Η διαφορά των 2 είναι επανεκπομπή σκόνης G η centec, A η centec 2 και απόδοση σε δάπεδο Β / A αντίστοιχα. ελπίζω να βοήθησα τους ενδιαφερόμενους. Επειδή έψαχνα κι εγώ για σκούπα τελευταία και θυμόμουν την εδώ συζήτηση για τη Centec των Lidl, έψαξα να δω τους κωδικούς που αναφέρετε αλλά δεν τους βρήκα στη συσκευασία. Ωστόσο, σύμφωνα με τις μετρήσεις εκπομπής σκόνης και απόδοσης στο σκούπισμα, τα Lidl πρέπει πλέον να φέρνουν την Centec 2 έκδοση ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ Ναι τους βρήκα, επιβεβαιωμένο είναι το μοντέλο m2831 Επεξ/σία 24 Μαΐου 2017 από vgiozo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Εχει το lidl κανενα 'αποφρακτικο' σε σκονη ή υγρο, για 'ξεβουλωμα' νιπτηρα/σιφωνιου κλπ; Για πειτε μαρκα/τιμη, και κυριως αν οντως κανει δουλεια...γιατι βλεπω καποια 'υδραυλικα' να ζοριζονται να τραβηξουν τα νερα, και πριν ψαξω κατι αλλο ισως να τα ξεφρακαρα λιγο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Mr Muscle μου πρότειναν εμένα, για την ώρα δείχνει να έγινε η δουλειά, αλλα κρατάω επιφυλάξεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Mr Muscle μου πρότειναν εμένα, για την ώρα δείχνει να έγινε η δουλειά, αλλα κρατάω επιφυλάξεις. Μαρκα του lidl ειναι αυτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makiss8 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 ξερετε αν εχει το λιντ καστανη,μαυρη ζαχαρη ? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μαρκα του lidl ειναι αυτη;Όχι δεν είναι μάρκα του lidl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Αλλαξε ριζικα η σελιδα του λιντλ και δεν βρισκω τις προσφορες της επομενης βδομαδας. Νομιζω χαθηκε και το λινκ με την υποστηριξη και τα manual των συσκευων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Αλλαξε ριζικα η σελιδα του λιντλ και δεν βρισκω τις προσφορες της επομενης βδομαδας. Νομιζω χαθηκε και το λινκ με την υποστηριξη και τα manual των συσκευων.Μάλλον δεν έχουν βγει ακόμα γιατί δεν τις έχει ούτε στην εφαρμογή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Νομιζω χαθηκε και το λινκ με την υποστηριξη και τα manual των συσκευων. http://www.lidl-hellas.gr/el/FAQ.htm Τελευταία ερώτηση. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2017 από angmar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Σφάλμα 404Ωχ! Φαίνεται πως κάτι πήγε λάθος... Η σελίδα που επιθυμείτε να δείτε δυστυχώς δεν βρέθηκε καθώς έχει είτε μετακινηθεί, είτε διαγραφεί. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά ή επιστρέψτε στην αρχική σελίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Σφάλμα 404Ωχ! Φαίνεται πως κάτι πήγε λάθος... Η σελίδα που επιθυμείτε να δείτε δυστυχώς δεν βρέθηκε καθώς έχει είτε μετακινηθεί, είτε διαγραφεί. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά ή επιστρέψτε στην αρχική σελίδα. Oops, το έσιαξα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Εχει το lidl κανενα 'αποφρακτικο' σε σκονη ή υγρο, για 'ξεβουλωμα' νιπτηρα/σιφωνιου κλπ; Για πειτε μαρκα/τιμη, και κυριως αν οντως κανει δουλεια...γιατι βλεπω καποια 'υδραυλικα' να ζοριζονται να τραβηξουν τα νερα, και πριν ψαξω κατι αλλο ισως να τα ξεφρακαρα λιγο.... Τελικα το lidl δεν εχει καποιο σχετικο προιον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις