TriLoBiTe Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 δυστυχως :devil: :devil: Ξέρω τι έκανες όλον αυτόν τον καιρό στα Lidl. 1
johni41 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 καλησπερα παιδια! το κομπρεσερ που βγαζει απο πεμπτη ειναι αξιοπιστο? http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=70059 ρωταω επειδη ξερω οτι η εγγυηση του lidl αξιζει και γενικα οτι εργαλειο εχω παρει για περιστασιακες δουλειες ειναι οκ. το κομπρεσερ το θελω εγω κι ενας φιλος για να φυσαμε το αμαξι, τα φιλτρα, να στεγνωνουμε τις μηχανες(διδυκλα) απο τα νερα επειδη εχουν πολλα καλωδια εκτεθειμενα και διακοπτες,τους υπολογιστες,για φουσκωμα λαστιχα κλπ. ισως χρειαστει να βαψουμε και κανενα καγκελακι ή κατι τετοιο...τα 24λιτρα που λεει φτανουν για τετοιες ψιλοδουλειες ή θα δουλευει υπερωριες το μοτερ και παει για καψιμο? απο πιεση λογικα θα εχει δυναμη? ρωταω διαφορα γιατι δεν εχω ξαναγορασει κατι παρομοιο. ευχαριστω!
opcorsa Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Ξέρω τι έκανες όλον αυτόν τον καιρό στα Lidl. ειναι το αναρχικο μου ενστικο , να περνω λιγο λιγο πισω το οποιοδηποτε κερδος που αφηνω στην καπιταλιστικη επιχειρηση χαχα 1
sargus Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 καλησπερα παιδια! το κομπρεσερ που βγαζει απο πεμπτη ειναι αξιοπιστο? http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=70059 ρωταω επειδη ξερω οτι η εγγυηση του lidl αξιζει και γενικα οτι εργαλειο εχω παρει για περιστασιακες δουλειες ειναι οκ. το κομπρεσερ το θελω εγω κι ενας φιλος για να φυσαμε το αμαξι, τα φιλτρα, να στεγνωνουμε τις μηχανες(διδυκλα) απο τα νερα επειδη εχουν πολλα καλωδια εκτεθειμενα και διακοπτες,τους υπολογιστες,για φουσκωμα λαστιχα κλπ. ισως χρειαστει να βαψουμε και κανενα καγκελακι ή κατι τετοιο...τα 24λιτρα που λεει φτανουν για τετοιες ψιλοδουλειες ή θα δουλευει υπερωριες το μοτερ και παει για καψιμο? απο πιεση λογικα θα εχει δυναμη? ρωταω διαφορα γιατι δεν εχω ξαναγορασει κατι παρομοιο. ευχαριστω! Νομίζω ότι είσαι υπερκαλυμμένος για αυτές τις δουλειές! Αλίμονο δηλαδή, αν δεν έκανε και για αυτά, τότε γιατί το βγάλανε; 1
Myron Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Ποια είναι η άποψή σας για τον Ηλιακό Φορτιστή - Powerbank στα 12€; http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=70002 Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου: 3,7 V, 5000 mAh Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατ' επιλογή μέσω USB (συμπεριλαμβάνεται καλώδιο φόρτισης) ή μέσω ηλιακής ενέργειας
patrickdrd Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 και πως να το φορτιζεις στον ηλιο; που θα το αφησεις; στα χερια θα το κρατας (οσο εισαι εξω); δεν βολευει μου φαινεται..
haris_216 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 και πως να το φορτιζεις στον ηλιο; που θα το αφησεις; στα χερια θα το κρατας (οσο εισαι εξω); δεν βολευει μου φαινεται.. Το φορτίζεις είτε κανονικά με usb, όπως όλα τα powerbank, είτε μέσω του ήλιου. Για τον ήλιο, ή το ακουμπάς κάπου να το βαράει ο ήλιος (αν είσαι κάπου σταθερά) ή το κολλάς σε ένα τζάμι (πχ αυτοκινήτου/γραφείου) με τις βεντούζες και τις βάσεις της βεντούζας που δίνουν μαζί. Δε νομίζω ότι είχαν στο μυαλό τους να κυκλοφορείς έτσι
patrickdrd Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 μωρε ναι, για την λειτουργια φορτισης μεσω ηλιου μιλαμε, ειναι εξαιρερικα αμφιβολο αν ειναι χρησιμη, γιατι: 1) αν εισαι σε γραφειο εχεις και ρευμα, αρα το ξεχναμε, 2) αν εισαι στο αυτοκινητο, πιθανως εχεις και φορτιστη αυτοκινητου, αρα επισης το ξεχναμε και 3) οποτε τι μας μενει; εισαι εξω και χωρις προσβαση σε ρευμα, εκει και απιθανο το θεωρω να βολεψει κατα πρωτον και κατα δευτερον, αν κρινω απο κατι φωτιστικα που ψωνισε η μανα μου προσφατα για κηπο/γλαστρες που παιρνουν μια επαναφορτιζομενη μπαταρια ni-mh, αλλα θελουν ποσες ωρες ηλιο για να φορτισουν, ε, δεν νομιζω να βολεψει επισης, πιο γρηγορα θα παθεις ηλιαση αν εισαι τοσες ωρες στον ηλιο παρα θα φορτισει αυτο
Myron Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 και πως να το φορτιζεις στον ηλιο; που θα το αφησεις; στα χερια θα το κρατας (οσο εισαι εξω); δεν βολευει μου φαινεται.. Η ερώτηση αφορούσε (λάθος μου που δεν το διευκρίνησα) την χρήση του ως συνηθισμένο powerbank με φόρτιση στο σπίτι. Με άλλα λόγια, ως 5χίλιαρο powerbank αξίζει για 12€; Η δυνατότητα φόρτισης από τον ήλιο (στον βαθμό που πραγματικά φορτίζει) θα ήταν απλά ένα bonus, αλλά όχι η κύρια χρήση του Το φορτίζεις είτε κανονικά με usb, όπως όλα τα powerbank, είτε μέσω του ήλιου. Για τον ήλιο, ή το ακουμπάς κάπου να το βαράει ο ήλιος (αν είσαι κάπου σταθερά) ή το κολλάς σε ένα τζάμι (πχ αυτοκινήτου/γραφείου) με τις βεντούζες και τις βάσεις της βεντούζας που δίνουν μαζί. Δε νομίζω ότι είχαν στο μυαλό τους να κυκλοφορείς έτσι 1
glougr Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 μωρε ναι, για την λειτουργια φορτισης μεσω ηλιου μιλαμε, ειναι εξαιρερικα αμφιβολο αν ειναι χρησιμη, γιατι: 1) αν εισαι σε γραφειο εχεις και ρευμα, αρα το ξεχναμε, 2) αν εισαι στο αυτοκινητο, πιθανως εχεις και φορτιστη αυτοκινητου, αρα επισης το ξεχναμε και 3) οποτε τι μας μενει; εισαι εξω και χωρις προσβαση σε ρευμα, εκει και απιθανο το θεωρω να βολεψει κατα πρωτον και κατα δευτερον, αν κρινω απο κατι φωτιστικα που ψωνισε η μανα μου προσφατα για κηπο/γλαστρες που παιρνουν μια επαναφορτιζομενη μπαταρια ni-mh, αλλα θελουν ποσες ωρες ηλιο για να φορτισουν, ε, δεν νομιζω να βολεψει επισης, πιο γρηγορα θα παθεις ηλιαση αν εισαι τοσες ωρες στον ηλιο παρα θα φορτισει αυτο 1) Καμία σχέση το panel Που έχει το φωτιστικό που λες με αυτό 2) δεν ξέρω αν το παρατήρησες αλλά είναι στην κατηγορία είδη camping 3) η αιολική ενέργεια είναι φιλική για το περιβάλλον και στην Ελλάδα έχουμε συνήθως ηλιοφάνεια.... 4) έρχεται το καλοκαίρι 2
patrickdrd Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 οκ, δεκτα πες τα 1,3 & 4, αλλα για το 2 εχω ενσταση, αντε και κανεις camping, που θα καθεσαι; στον ηλιο; στην σκιερη σκηνη σου δεν θα καθεσαι; για να μην σου πω ουτε καν εκει γιατι οσο εχει ηλιο θα θες να βουτηξεις, οποτε την παπαρια που θα την αφησεις; λιγο πιο κει; στον ηλιο; και αντε και δεν στην λιωνει ο ηλιος, δεν φοβασαι μην περασει κανας ασχετος και στο αρπαξει;
haris_216 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 μωρε ναι, για την λειτουργια φορτισης μεσω ηλιου μιλαμε,.................... Κάθε "λήψη" ενέργειας από τον ήλιο θέλει, τουλάχιστον με την παρούσα τεχνολογία, πολύωρη έκθεση ή τεράστιο εμβαδό συλλεκτικής επιφάνειας. Όποιος περιμένει κάτι διαφορετικό απλά.................... Βέβαια σε συσκευές που μπορούν να φορτίσουν και με ήλιο (ή και με μανιβέλα) αυτό συνήθως αφορά καταστάσεις ανάγκης (που ξέμεινες από ρεύμα, φορτιστή, κλπ) 1
patrickdrd Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 μωρε αντε και ξεμεινες, 1) τι ωρα ξεμεινες; γιατι αν ξεμεινες 12 η ωρα το μεσημερι κατι μπορει να γινει, αν ξεμεινες απογευμα, πιωμα 2) το κλειδι ειναι ποση ωρα κανει ο ηλιος να φορτισει το πανελ που ειπε ο αλλος
dollyyy19 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 καλησπερα παιδια! το κομπρεσερ που βγαζει απο πεμπτη ειναι αξιοπιστο? http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=70059 ρωταω επειδη ξερω οτι η εγγυηση του lidl αξιζει και γενικα οτι εργαλειο εχω παρει για περιστασιακες δουλειες ειναι οκ. το κομπρεσερ το θελω εγω κι ενας φιλος για να φυσαμε το αμαξι, τα φιλτρα, να στεγνωνουμε τις μηχανες(διδυκλα) απο τα νερα επειδη εχουν πολλα καλωδια εκτεθειμενα και διακοπτες,τους υπολογιστες,για φουσκωμα λαστιχα κλπ. ισως χρειαστει να βαψουμε και κανενα καγκελακι ή κατι τετοιο...τα 24λιτρα που λεει φτανουν για τετοιες ψιλοδουλειες ή θα δουλευει υπερωριες το μοτερ και παει για καψιμο? απο πιεση λογικα θα εχει δυναμη? ρωταω διαφορα γιατι δεν εχω ξαναγορασει κατι παρομοιο. ευχαριστω! το χειροτεροτερο συνολο που αγορασα απο λιντλ.κανει καλο θορυβο,σαν το 200λιτρο που εχω,αλλα το κυριοτερο,μετα απο 10 ωρες λειτουργειας του κινητηρα,αρχισε να περναει λαδια στο ντεποζιτο,και να τα βγαζει στο μπιστολι.και να εισαι σιγουρος οτι το μοτερ θα δουλευει αρκετα,διοτι ειναι μικρο το 24αρι καζανι.επισης,εσπασε η βαλβιδα στον ταχυσυνδεσμο του λαστιχου.το πουλησα αρον αρον,και δεν το συστηνω για καποιον που θα το δουλευει,πχ για να φυσηξει το οσημα στα φιλτρα ,στα καθισματα κλπ.
haris_216 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 μωρε αντε και ξεμεινες, 1) τι ωρα ξεμεινες; γιατι αν ξεμεινες 12 η ωρα το μεσημερι κατι μπορει να γινει, αν ξεμεινες απογευμα, πιωμα 2) το κλειδι ειναι ποση ωρα κανει ο ηλιος να φορτισει το πανελ που ειπε ο αλλος Δεν ξέρω αν απλά επιχειρηματολογείς (λέμε τώρα) γιατί πραγματικά σε προβληματίζει ή έτσι για την κόντρα (μάλλον το 2ο αφού βλέπω ότι ακόμα και στο camping έχεις θέμα για το που θα είναι ο ήλιος) For the record οι ηλιακοί φορτιστές φορτίζουν και με την απλή φωτεινότητα της μέρας, απλά με direct sunlight είναι στο φουλ της απόδοσης. Αν λοιπόν ξεμείνεις απόγευμα/βράδυ από κινητό και φορτίσεις από το bank (που θεωρητικά θα είναι γεμάτο για να το κουβαλάς μαζί) πάνω από μία φορά, αφού τα 5000mAh είναι αρκετά και πάλι προλάβεις να ξεμείνεις ε τότε φιλαράκο μάλλον χρειάζεσαι γεννήτρια για την ημερήσια σου γύρα. That said σταματώ εδώ ως προς το συγκεκριμένο θέμα. Για τα υπόλοιπα "αν" σου ας ασχοληθούν άλλοι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις