notist Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Όλα τα αναψυκτικά 20%.Τα δικά του και της 3Ε. Κόκα κόλα 1,5 λίτρο κανονική light zero από 1,15€ 0,92€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 To φτιαξαν το θεμα με τoυς ξηρους ειδα, τους εβαλαν σε κατι αναποδα βαζα και κατεβαζεις το μοχλο και πεφτουν, αρα τωρα θα σταματησουν καποιοι να βαζουν τις χερουκλες τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 καλησπερα σε ολους. τα ηλιοσκιαδια του αυτοκινητου, αξιζουν? τα εχει καποιος ? ειναι βολικο το "μαζεμα" τους ρολαριστα αν θελουν οι πισω επιβατες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 νομίζω πως δεν κάνουν για πλαϊνά παράθυρα είναι μάλλον για το πίσω, και είναι και λίγο ογκώδη για να τα βάλεις σε παράθυρα πόρτας. Αν είχες δίπορτο ίσως ήταν πιο σταθερά στα πίσω παράθυρα των επιβατών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Καλημέρα παιδιά! Από τα είδη camping που φέρνει από τη Δευτέρα, έχετε εικόνα για την λάμπα led, τις καρέκλες και το τραπεζάκι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Για την λάμπα δε δίνει στοιχεία Αλλα οι καρέκλες είναι πολύ κλασικό σχέδιο Είναι όμως σιδερένιες νομίζω αλλά τις βλέπω στην παραλία να τις δουλεύουν πάρα πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Και εγώ τις έχω δει να παίζουν πολύ, αλλά δεν ξέρω οι συγκεκριμένες τι λένε από θέμα αντοχής. Επίσης για την λάμπα, είχα πάρει μία παρόμοια, η οποία ούτε πολύ φως είχε, αλλά και η μπαταρία του έβγαζε-δεν έβγαζε ένα βράδυ. για αυτό ρωτάω, μην πάνε πεταμένα λεφτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 To φτιαξαν το θεμα με τoυς ξηρους ειδα, τους εβαλαν σε κατι αναποδα βαζα και κατεβαζεις το μοχλο και πεφτουν, αρα τωρα θα σταματησουν καποιοι να βαζουν τις χερουκλες τους δυστυχως :devil: :devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
surf80 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 το κομπρεσερ το εχει παρει καποιος να μου πει εντυπωσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Για τις χρωμοπαγιδες (πλυσιμο στο πλυντηριο) του lidl, σε συγκριση με αλλες 'επωνυμες' στα αλλα σουπερ μαρκετ, τι γνωμη εχετε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Χρησιμότατο εργαλείο δεν λέω. Έτσι κατέληξα σε μια ακριβή inverter. ποιά έχεις τώρα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 ποιά έχεις τώρα; Imperia Mega 200 Το παράκανα δεν λέω. Βρίσκεις πλέον και στη μισή τιμή πολύ καλά εργαλεία. Είναι καμιά δεκαριά χρόνια που έχω κάνει την αγορά. Προ κρίσης Είχα μια του επιπέδου σαν αυτή του lidl. Νόμιζα ότι ήμουν ο μοναδικός μαλάκας πάνω στη γη που δεν μπορεί να εκκινήσει τόξο. Μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα ότι για να βγουν φτηνές τέτοιου τύπου ηλεκτροκολλήσεις στο μετασχηματιστή δεν χρησιμοποιείται καθαρός χαλκός όπως πρέπει σε μια ηλεκτροκόλληση αλλά κράμα χαλκού με αλουμίνιο Εν πάσει περιπτώση ας δοκιμάσει όποιος θέλει. Ένα πενηντάρικο θα χάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Imperia Mega 200 Το παράκανα δεν λέω. Βρίσκεις πλέον και στη μισή τιμή πολύ καλά εργαλεία. Είναι καμιά δεκαριά χρόνια που έχω κάνει την αγορά. Προ κρίσης Είχα μια του επιπέδου σαν αυτή του lidl. Νόμιζα ότι ήμουν ο μοναδικός μαλάκας πάνω στη γη που δεν μπορεί να εκκινήσει τόξο. Μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα ότι για να βγουν φτηνές τέτοιου τύπου ηλεκτροκολλήσεις στο μετασχηματιστή δεν χρησιμοποιείται καθαρός χαλκός όπως πρέπει σε μια ηλεκτροκόλληση αλλά κράμα χαλκού με αλουμίνιο Εν πάσει περιπτώση ας δοκιμάσει όποιος θέλει. Ένα πενηντάρικο θα χάσει. [/size] Προτείνεις imperia;;έχεις κάποια άποψη για telwin; awelco;;Αναζητώ μια καλή/αξιόπιστη inverter για "χρόνια" για ερασιτεχνική χρήση Κλείνω πρός awelco bit3200 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Προτείνεις imperia;;έχεις κάποια άποψη για telwin; awelco;; Αναζητώ μια καλή/αξιόπιστη inverter για "χρόνια" για ερασιτεχνική χρήση Κλείνω πρός awelco bit3200 Αν και ξεφύγαμε από τη συζήτηση Δεν θέλω να προτείνω κάποια. Την imperia την έχω και σίγουρα είναι αξιόπιστη. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος τόσο εγώ όσο και άλλοι κάτοχοι που έχω δει σε διάφορα γκρουπ στο facebook και ανάλογες συζητήσεις για ηλεκτροκόλληση .. Φυσικά οι telwin και awelco ειδικά η πρώτη είναι από τα πρώτα ονόματα στο χώρο. Δεν έχω χειριστή κάποιαν για να φέρω γνώμη απλά απ'ότι διαβάζω. Πάρε κάτι με καλό όνομα. Κάνεις επένδυση. Το βλέπεις και το χαίρεσαι .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Μια telwin στα 200€ και καθαρισες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις