Προς το περιεχόμενο

Lidl

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

To φτιαξαν το θεμα με τoυς ξηρους ειδα, τους εβαλαν σε κατι αναποδα βαζα και κατεβαζεις το μοχλο και πεφτουν, αρα τωρα  θα σταματησουν καποιοι να βαζουν τις χερουκλες τους :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπερα σε ολους.

τα ηλιοσκιαδια του αυτοκινητου, αξιζουν? τα εχει καποιος ? ειναι βολικο το "μαζεμα" τους ρολαριστα αν θελουν οι πισω επιβατες ?

νομίζω πως δεν κάνουν για πλαϊνά παράθυρα είναι μάλλον για το πίσω, και είναι και λίγο ογκώδη για να τα βάλεις σε παράθυρα πόρτας. Αν είχες δίπορτο ίσως ήταν πιο σταθερά στα πίσω παράθυρα των επιβατών.

Καλημέρα παιδιά!

Από τα είδη camping που φέρνει από τη Δευτέρα, έχετε εικόνα για την λάμπα led, τις καρέκλες και το τραπεζάκι?

Για την λάμπα δε δίνει στοιχεία

Αλλα οι καρέκλες είναι πολύ κλασικό σχέδιο

Είναι όμως σιδερένιες νομίζω αλλά τις βλέπω στην παραλία να τις δουλεύουν πάρα πολύ

Και εγώ τις έχω δει να παίζουν πολύ, αλλά δεν ξέρω οι συγκεκριμένες τι λένε από θέμα αντοχής.

Επίσης για την λάμπα, είχα πάρει μία παρόμοια, η οποία ούτε πολύ φως είχε, αλλά και η μπαταρία του έβγαζε-δεν έβγαζε ένα βράδυ. για αυτό ρωτάω, μην πάνε πεταμένα λεφτά...

To φτιαξαν το θεμα με τoυς ξηρους ειδα, τους εβαλαν σε κατι αναποδα βαζα και κατεβαζεις το μοχλο και πεφτουν, αρα τωρα  θα σταματησουν καποιοι να βαζουν τις χερουκλες τους :)

δυστυχως :devil: :devil: :devil: :devil:

ποιά έχεις τώρα;

Imperia Mega 200

Το παράκανα δεν λέω. Βρίσκεις πλέον και στη μισή τιμή πολύ καλά εργαλεία. Είναι καμιά δεκαριά χρόνια που έχω κάνει την αγορά. Προ κρίσης  :blink: 

Είχα μια του επιπέδου σαν αυτή  του lidl. Νόμιζα ότι ήμουν ο μοναδικός μαλάκας πάνω στη γη που δεν μπορεί να εκκινήσει τόξο. Μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα ότι για να βγουν φτηνές τέτοιου τύπου ηλεκτροκολλήσεις στο μετασχηματιστή δεν χρησιμοποιείται καθαρός χαλκός όπως πρέπει σε μια ηλεκτροκόλληση  αλλά κράμα χαλκού με αλουμίνιο  :fear: 

Εν πάσει περιπτώση ας δοκιμάσει όποιος θέλει. Ένα πενηντάρικο θα χάσει.  :-) 

Imperia Mega 200

Το παράκανα δεν λέω. Βρίσκεις πλέον και στη μισή τιμή πολύ καλά εργαλεία. Είναι καμιά δεκαριά χρόνια που έχω κάνει την αγορά. Προ κρίσης :blink:

Είχα μια του επιπέδου σαν αυτή του lidl. Νόμιζα ότι ήμουν ο μοναδικός μαλάκας πάνω στη γη που δεν μπορεί να εκκινήσει τόξο. Μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα ότι για να βγουν φτηνές τέτοιου τύπου ηλεκτροκολλήσεις στο μετασχηματιστή δεν χρησιμοποιείται καθαρός χαλκός όπως πρέπει σε μια ηλεκτροκόλληση αλλά κράμα χαλκού με αλουμίνιο :fear:

Εν πάσει περιπτώση ας δοκιμάσει όποιος θέλει. Ένα πενηντάρικο θα χάσει. :-)[/size]

Προτείνεις imperia;;έχεις κάποια άποψη για telwin; awelco;;

Αναζητώ μια καλή/αξιόπιστη inverter για "χρόνια" για ερασιτεχνική χρήση

Κλείνω πρός awelco bit3200

Προτείνεις imperia;;έχεις κάποια άποψη για telwin; awelco;;

Αναζητώ μια καλή/αξιόπιστη inverter για "χρόνια" για ερασιτεχνική χρήση

Κλείνω πρός awelco bit3200

Αν και ξεφύγαμε από τη συζήτηση   :-)

Δεν θέλω να προτείνω κάποια. 

Την imperia την έχω και σίγουρα είναι αξιόπιστη. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος τόσο εγώ όσο και άλλοι κάτοχοι που έχω δει σε διάφορα γκρουπ στο facebook και ανάλογες συζητήσεις για ηλεκτροκόλληση .. 

Φυσικά οι telwin και awelco ειδικά η πρώτη είναι από τα πρώτα ονόματα στο χώρο. Δεν έχω χειριστή κάποιαν για να φέρω γνώμη απλά απ'ότι διαβάζω. 

Πάρε κάτι με καλό όνομα. Κάνεις επένδυση. Το βλέπεις και το χαίρεσαι ..  :-)

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...