vgiozo Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Έχει και 30%έκπτωση στα Admiral, Kappa παππούτσια της γνωστής αλυσίδας...δυο-τρία μοντέλα που είδα στη βιτρίνα ήταν εν πολλοίς στο ίδιο στυλ και στην ίδια τιμή (μέχρι 23€ θαρρώ), ένα ίσως λίγο πιο όμορφο στο σχέδιο... ...αυτά αξίζουν καθόλου ή μακρυά, γνωρίζει κανείς
mr.Vox Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Έχει και 30%έκπτωση στα Admiral, Kappa παππούτσια της γνωστής αλυσίδας...δυο-τρία μοντέλα που είδα στη βιτρίνα ήταν εν πολλοίς στο ίδιο στυλ και στην ίδια τιμή (μέχρι 23€ θαρρώ), ένα ίσως λίγο πιο όμορφο στο σχέδιο... ...αυτά αξίζουν καθόλου ή μακρυά, γνωρίζει κανείς Πολύ πλαστικό στους περισσότερους τύπους. Αν βρεις με δέρμα ή με μη συνθετικό υλικό είναι εντάξει.
vrwmiaris Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Πείτε τι πατατάκια να πάρω, λόγω επειδή του αγώνα σήμερα με τράβηξε κάτι το ανθυγιεινό.συνήθως παίρνω τορτιγιες με γεύση τυρί
vrwmiaris Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Με αρέσουν επειδή είναι πολύ ψιλά, κατά τα άλλα λύσσα στο αλάτι
Zerg13 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Ψιλοκομμενα ναι, αλλα λαδερα και γευση παραξενη με πολυ αλατι. Με ριγανη παρε. (και παλι δεν σωζεται) Μου αρεσουν με πιπερι & αλατι αλλα δεν εχει το Lidl. Θελει αλλο super market. Παρε και την μπλε μπυρα Ερμης που γραφαν τα παιδια.
aristos12 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 τήν εχει αγοράσει κάποιος από εδώ μέσα ? ξέρουμε από προσωπική σας εμπειρία η γνωστού σας κλπ ,γιά απλή ερασιτεχνική χρήση αξίζει γιά 50 ευρώ ...η ειναι πεταμένα λεφτά ...ειναι ισως καινούργιο μοντέλο από 75Α εως 100 Α λέει...
dollyyy19 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 την ειχα για μερικα φεγγαρια.το κακο ειναι οτι ειχα μια 200αρα πριν,και εκοβα χυτα κοματια,οποτε με δαυτην μου ελειπε μια λειτουργια που την χρειαζομαι τακτικα. για εναν αρχαριο ομως,πιστευω ειναι καλη και οικονομικη.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Έχει και 30%έκπτωση στα Admiral, Kappa παππούτσια της γνωστής αλυσίδας...δυο-τρία μοντέλα που είδα στη βιτρίνα ήταν εν πολλοίς στο ίδιο στυλ και στην ίδια τιμή (μέχρι 23€ θαρρώ), ένα ίσως λίγο πιο όμορφο στο σχέδιο... ...αυτά αξίζουν καθόλου ή μακρυά, γνωρίζει κανεί Για παπούτσια θα σου έλεγα να πάρεις απο άλλο κατάστημα όσες φορές δοκίμασα δεν μου φάνηκαν καλά (ποιοτικά). Προσωπικά ψωνίζω απο το sport 2000. Απο τα admiral αγοράζω μπλουζάκια, φόρμες και σορτσάκια....και είμαι παρα πολύ ικανοποιημένος κυρίως λόγο της ποιότητας (μην σε τρομάζει η χαμηλή τιμή)
mentoras99 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Εχει παψει να φερνει 'αψητα' αμυγδαλα το lidl? Που κοστιζε το σακουλάκι λιγότερο από 2 ευρω; Εχω αρκετο καιρο να τα δω.... Σημερα δε που πηγα, το μονο που ειχε απο αμυγδαλα, ηταν ψημενα-αλατισμενα, με τιμη 4 ευρω παρακαλω!!!!!!!
*nenya* Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Έχει και 30%έκπτωση στα Admiral, Kappa παππούτσια της γνωστής αλυσίδας...δυο-τρία μοντέλα που είδα στη βιτρίνα ήταν εν πολλοίς στο ίδιο στυλ και στην ίδια τιμή (μέχρι 23€ θαρρώ), ένα ίσως λίγο πιο όμορφο στο σχέδιο... ...αυτά αξίζουν καθόλου ή μακρυά, γνωρίζει κανείς Kappa που εχω αθλητικα παπουτσακια 3+ χρονια δεν εχουν παθει τπτ. 1
Zerg13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δοκιμασα την μπλε Ερμης angus. Μετρια...πινετε οκ, δεν θα ξαναπαρω.
rus Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Εχει παψει να φερνει 'αψητα' αμυγδαλα το lidl? Που κοστιζε το σακουλάκι λιγότερο από 2 ευρω; Εχω αρκετο καιρο να τα δω.... Σημερα δε που πηγα, το μονο που ειχε απο αμυγδαλα, ηταν ψημενα-αλατισμενα, με τιμη 4 ευρω παρακαλω!!!!!!! Yπαρχουν. Γυρω τα 3 ευρω κανουν, οταν δεν τα εχουν με εκπτωση. Ψημένα δε θυμαμαι να εχω δει, μηπως εννοεις σε συσκευασια μαζι με αλλους ξ.κ.? O Σκλαβενίτης εχει καθαρισμένα και ανάλατα στα 3,2€.
vgiozo Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Εχει παψει να φερνει 'αψητα' αμυγδαλα το lidl? Που κοστιζε το σακουλάκι λιγότερο από 2 ευρω; Εχω αρκετο καιρο να τα δω.... Σημερα δε που πηγα, το μονο που ειχε απο αμυγδαλα, ηταν ψημενα-αλατισμενα, με τιμη 4 ευρω παρακαλω!!!!!!! 1) Συνεχίζει να φέρνει 2) Δεν κόστιζαν κάτω από 2€, το χαμηλότερο σε προσφορά που τα έχω δει τελευταία ήταν 2,19€ (από 2.99€)...μπορεί πέρυσι να είχαν πέσει και πιο κάτω σε κάποια προσφορά. 3) Από κατάστημα σε κατάστημα οι ελλείψεις σε προίόντα δημιουργούν πράγματι απορία...
Zerg13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Αυριο κυριακη ειναι ανοιχτο το lidl με σουπερ ΣΚ κιολας, αλλα και τα υπολοιπα σουπερ μαρκετ. Οποιος θελει μπορει να παει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις