Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενημερώσου πρώτα ανθρωπέ μου 

τσάμπα είναι η πληροφόρηση, ένα κλικ

εδώ δεν έχουμε τέτοια φαινόμενα 

http://www.mirror.co.uk/news/world-news/china-explosion-mystery-foam-street-6279459

ούτε το 1/3 της παραγωγής μας ρυζιού μολυσμένο με βαρέα μέταλλα όπως σου έδειξα πως έχουν οι κινέζοι με λινκ και άφησες ασχολίαστο

Η παραγωγη μας σε ρυζι σε σχεση με αυτό που τρωνε οι κινεζοι ειναι μια σταγονα στον ωκεανο :)

δεν ξέρεις να καλλιεργείς ουτε αγριόχορτα,και έχεις βω γνώση για το υπέδαφος της Ελλάδας,και το συγκρίνεις και με της Κίνας;αν ήταν στο χέρι μου,θα έπρεπε να παραδώσεις μίας χρονιας σοδειά,για να γράψεις για γεωργία......

Δηλαδη στην Ελλαδα δεν υπαρχει καθολου μολυσμένος υδροφορος οριζοντας?

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ένας Ασωπός,άντε και μία Μαγνησία.καμια σχέση με Κίνα,και το τι τρόφιμα παράγουν.το μέγεθος παραγωγης που ανέφερες,δεν δικαιολογεί την άποψή σου,η οποία είναι λανθασμένη.ουτε τους Κινέζους βέβαια.

Δημοσ.

το νήμα,είναι για το λιντλ και τα προϊόντα που εμπορεύεται.αν ψάχνεις διάγνωση,κοστίζει.

Τ"το εδαφος και το νερο της Ελλαδας είναι εξισου μολυσμενο με βιομηχανικα αποβλητα, οπως και στις άλλες χωρες."

• Like 1
Δημοσ.

Αφου ειναι για το λιντλ γιατι επιμενεις να μου τα κανεις τσουρεκια?...

Αυτό δεν είναι αποψη ειναι δεδομενο.

Δημοσ.

έγραψες κατι;δεν βλέπω κάνα τιμογιο παράδοσης σοδειάς.αγριοχορτα ξέρεις να καλιεργεις;δεν το κόβω.. .να ξαναγράψω τι είπε ο Πλάτων;αν στα κάνω τσουρέκια,μην ασχολησε με τα ινφο που παραθέτω εγώ.....αν δεν έχεις γνώση,δεν δικαιούσαι να έχεις άποψη.πλατων.που θα πάει; θα το μάθετε κάποτε.

Δημοσ.

έγραψες κατι;δεν βλέπω κάνα τιμογιο παράδοσης σοδειάς.αγριοχορτα ξέρεις να καλιεργεις;δεν το κόβω.. .να ξαναγράψω τι είπε ο Πλάτων;αν στα κάνω τσουρέκια,μην ασχολησε με τα ινφο που παραθέτω εγώ.....αν δεν έχεις γνώση,δεν δικαιούσαι να έχεις άποψη.πλατων.που θα πάει; θα το μάθετε κάποτε.

στην αρλουμπολογια παιρνεις αριστα 10

Δημοσ.

Ενταξει και εγω ξεφευγω καποιες φορες, αλλα οχι ετσι, παιδια πολυ ενδιαφεροντα οσα γραψετε (πριν το κανετε προσωπικη κοντρα) ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ LIDL

Δημοσ.

πήρε κανείς τα Umbro τα αθλητικά που είχαν τις προάλλες;

εξαφανίστηκαν παντού κι έμειναν μόνο κάτι 41-42 νούμερα...

Είδα πάντως ότι και σε αυτά το υλικό ήταν PU δέρμα, συνθετικό δλδ, αλλά δεν μύριζε άσχημα ούτε είχε εκείνη τη φτηνή όψη και αίσθηση άλλων συνθετικών δερμάτων.

Αν τα πήρε κανείς και άξιζε, να ψάξω σε κανά-δυο καταστήματα ακόμη μήπως και, αλλά αμφιβάλλω πως θα έχει μείνει δείγμα.

...και στη Παπαναστασίου και στη Πυλαία στη Θεσσαλονίκη πρέπει να είχε γίνει μάχη το Σάββατο το πρωί, πρώτη φορά είδα από τις 4-5 το απόγευμα τόσο άδειους τους πάγκους (μερικούς τους είχανε μαζέψει κιόλας) κι ελάχιστα δείγματα από τα διαφημιζόμενα είδη

Δημοσ.

Τα ξεχασα εντελως, εαν υπαρχει πιθανοτητα να βρω ενα ζευγαρι μπλε ανδρικα σε 41 που λες θα παω μια βολτα αυριο

Δημοσ.

¨εχει κανενας το

SILVERCREST KITCHEN TOOLS® Μπλέντερ

που το εχει προσφορα?

Ψαχνω ενα μπλεντερ μεχρι 35 ευρω.

αλλη καμια προταση?

Δημοσ.

Τα ξεχασα εντελως, εαν υπαρχει πιθανοτητα να βρω ενα ζευγαρι μπλε ανδρικα σε 41 που λες θα παω μια βολτα αυριο

Εγώ προσωπικά αναφερόμουν στα λευκά, σαν τα κλασικά τενιστικά της Lacoste, το άλλο μοντέλο δεν μου γέμισε τόσο το μάτι, αλλά πέτυχα μόνο ένα ζευγάρι μαύρα.

Δημοσ.

πήρε κανείς τα Umbro τα αθλητικά που είχαν τις προάλλες;

εξαφανίστηκαν παντού κι έμειναν μόνο κάτι 41-42 νούμερα...

Είδα πάντως ότι και σε αυτά το υλικό ήταν PU δέρμα, συνθετικό δλδ, αλλά δεν μύριζε άσχημα ούτε είχε εκείνη τη φτηνή όψη και αίσθηση άλλων συνθετικών δερμάτων.

Αν τα πήρε κανείς και άξιζε, να ψάξω σε κανά-δυο καταστήματα ακόμη μήπως και, αλλά αμφιβάλλω πως θα έχει μείνει δείγμα.

...και στη Παπαναστασίου και στη Πυλαία στη Θεσσαλονίκη πρέπει να είχε γίνει μάχη το Σάββατο το πρωί, πρώτη φορά είδα από τις 4-5 το απόγευμα τόσο άδειους τους πάγκους (μερικούς τους είχανε μαζέψει κιόλας) κι ελάχιστα δείγματα από τα διαφημιζόμενα είδη

Τα πήρα εγώ, decent παπουτσάκι για τα λεφτά του, προφανώς δεν περιμένεις δέρμα με 20€, αλλά δε φαίνεται ψεύτικο.

Μη μπεις καν στον κόπο, τα μπλε είχαν γίνει καπνός μέχρι τις 10. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...