mr.Vox Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Προφανώς νοούνται τα κινητά smart και όχι κινητά παλαιότερα τύπου motorola flair, smartack πως τα λέγανε τότε κτλ Λογικά στο εγχειρίδιο θα πρέπει να αναγράφονται οι προδιαγραφές και με ποιά έκδοση bluetooth και πάνω ή συσκευή είναι συμβατή.
mentoras99 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Προφανώς νοούνται τα κινητά smart και όχι κινητά παλαιότερα τύπου motorola flair, smartack πως τα λέγανε τότε κτλ Λογικά στο εγχειρίδιο θα πρέπει να αναγράφονται οι προδιαγραφές και με ποιά έκδοση bluetooth και πάνω ή συσκευή είναι συμβατή. Ε ναι, ποιο ευστοχο θα ηταν να λενε οτι παιζει μονο με smartphones. Ομως οταν παει ανθρωπος μεγαλυτερης ηλικιας που δεν ξερει μεν πολλα, αλλα ξερει οτι το τηλεφωνο εχει bt, και βλεπει και τη διαφημιση που λεει οτι παιζει με ολα τα κινητα της αγορας, ευκολα την παταει και αγοραζει ενα νομιζοντας οτι θα κανει τη δουλεια του. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δεν καταλαβες καλα. Η ενσταση μου εχει να κανει με το γεγονος οτι το διαφημιζουν οτι παιζει με ΟΛΑ τα κινητα. Παιζει με ΟΛΑ τα κινητα που υποστηριζουν αυτη τη λειτουργία, ειναι απόλυτα λογικα να μην γραφει λες και μιλαει σε καθυστερημένους. Ειναι σαν να θες να παρεις πχ τασια για το αυτοκινητο σου, να εχεις 15αρες ζαντες να κοιτας τασια που ειναι για 17αρες ζαντες και να λεει οτι κανει για ολα και να λες μετα γιατι δεν κανει αφου λεει για ολες? Προφανως εννοει ολες τις 17αρες ζαντες. Δηλαδη να σκεφτόμαστε και λιγο. ΥΓ: το παραδειγμα και τα νουμρα τυχαια
mr.Vox Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Πάλι καλά που υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χωρίς πολλά πολλά. Σε κινεζομαγαζο δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Νοείται πλέον πχ όταν μιλάμε για τηλεόραση μιλάμε στη χειρότερη για crt έγχρωμη αν όχι led. Δεν πάει στο μυαλό κανενός για ασπρόμαυρη.Φαντάζεστε κάποιος ηλικιωμένος να πάει να αγοράσει ένα dvd player για να βλέπει τις τελευταίες σειρές και στο τέλος πει στο πωλητή ότι η τηλεόραση δεν διαθέτει ούτε scart και είναι και ασπρόμαυρη.Τέλος το off topic από μένα. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2017 από mr.Vox
SnapShot Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δεν ειπα καποιο επιχειρημα, εξηγω τα αυτονοητα. Οι κινεζοι ειναι 1,5 δις(όχι 10 εκατομμυρια που κανεις συγκριση με την Ελλαδα) και το ρυζι ειναι το εθνικο τους φαγητο. Φανταζεσαι τι συνεπειες θα υπηρχαν για το πληθυσμο τους αν τρωγανε ρυζι σαν αυτο που λες? Το κυριο προβλημα του ρυζιου είναι το αρσενικο. Δηλητηριο που σε μεγαλες ποσοτητες προκαλει καρκινο. Και btw, το σουβλακι δεν είναι το δημοφιλεστερο φαγητο των ελληνων...ειναι μια φτηνη σαβουροτροφη που τρωνε οι φαστφουνταδες(η ακριβοτερη εναλλακτικη είναι τα γκουντυς, μακ ντοναλντς κλπ). Στην Κίνα - για να μην πως ευρύτερα στην Ασία δεν υπάρχει έλεγχος. Με αποτέλεσμα τα διατροφικά σκάνδαλα να είναι το ένα πίσω από το άλλο. Κλασσικά παραδείγματα όπως τα βρεφικά γάλατα με μελαμίνη που οδήγησαν βρέφη στον θάνατο, βρεφικά γάλατα με αφλατοξίνη, βρεφικά πάλι γάλατα με υδράργυρο. Ακόμα και για το ρύζι που λέτε σύμφωνα με τους ίδιους τους κινέζους το 1/3 της παραγωγής τους είναι μολυσμένο με μόλυβδο και το 1/10 με κάδμιο http://www.theepochtimes.com/n3/8839-heavy-metal-pollution-threatens-chinas-rice-industry/?expvar=004&utm_expid=.5zxdwnfjSHaLe_IPrO6c5w.1&utm_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.gr%2F και μάλιστα πολλές φορές πάνω από τα επιτρεπτά όρια 1
zio10 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Φευγατη μπυρα αυτη η Ερμης! Δηλαδη κιλα περιπου και μεγεθος ασυναρμολογητη; ... Κυκλοφορω με μοτοσακο αυτες τις μερες και ελεγα να την φορτωνα εκει :ρ Το κουτί της είναι μαζεμένο, γύρω στα 80-90 εκατοστά μήκος, 40-50 ύψος και 10 πλάτος. Νομίζω μπορείς να το κουβαλήσεις. Για το βάρος θα σε γελάσω, αλλά γενικά ελαφριά κατασκευή είναι. 5-6 κιλά ίσως. Έτυχε να περάσω από Αλίμου σήμερα κατά τις 09:20, κι έκανα το λάθος να μπω στο Lidl. Παπούτσια ούτε για ζήτω, ένας υπάλληλος γνωστός μου που πέτυχα, μου είπε ότι ήταν ~30 άτομα έξω απ' τα ρολά πριν απ' τις 08:00 και πήγε να πέσει ξύλο. Ρε πόσο γελοίος είναι ο κοσμάκης ρε.. Εγώ πήγα κατά τις 12:30, πολύ αισιόδοξος ήμουν! 1
phanispal Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Απλά από μένα παίρνουν τα τρία σε τέτοιες περιπτώσεις, δε μπαίνω στη διαδικασία να δω τι άλλο μπορεί να θέλω και να τους δώσω λ7, μεταβολή κι έξω. Τώρα όσοι λένε «ήρθα που ήρθα, ας δω τι άλλο μπορεί να θέλω», πέφτουν στην παγίδα. 2
swkhj Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Το κουτί της είναι μαζεμένο, γύρω στα 80-90 εκατοστά μήκος, 40-50 ύψος και 10 πλάτος. Νομίζω μπορείς να το κουβαλήσεις. Για το βάρος θα σε γελάσω, αλλά γενικά ελαφριά κατασκευή είναι. 5-6 κιλά ίσως. Εγώ πήγα κατά τις 12:30, πολύ αισιόδοξος ήμουν! Θενκς ...Στην μπαγκαζιερα τα δενω αυτα και οπως μου ειπε μια κυρια που την ειχε και με ακουσε που την αναζητουσα μου ειπε τα ιδια για το μεγεθος -Πηγα σε δυο λιντλ που λετε και δεν βρηκα καμια ψησταρια ενω οπως μου ειπανε και στα δυο που ρωτησα (αν υπαρχει καμια καπου "παραπεταμενη" λολ και δεν την βλεπω) μου ειπαν πως εξαφανιστηκε απο την πρωτη μερα! ...Καλα τοσο καλη ειναι!!? Οκ αν υπαρχει καμια παρομοια αλλου και την εχει παρει το ματι σας πειτε! 1
rus Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Στην Κίνα - για να μην πως ευρύτερα στην Ασία δεν υπάρχει έλεγχος. Με αποτέλεσμα τα διατροφικά σκάνδαλα να είναι το ένα πίσω από το άλλο. Κλασσικά παραδείγματα όπως τα βρεφικά γάλατα με μελαμίνη που οδήγησαν βρέφη στον θάνατο, βρεφικά γάλατα με αφλατοξίνη, βρεφικά πάλι γάλατα με υδράργυρο. Ακόμα και για το ρύζι που λέτε σύμφωνα με τους ίδιους τους κινέζους το 1/3 της παραγωγής τους είναι μολυσμένο με μόλυβδο και το 1/10 με κάδμιο Αρα στη Κινα που 100δες εκατομμύρια κοσμος τρωνε καθημερινα ρυζι πρεπει να γινεται διατροφικη γενοκτονια. Σε μας τους ελληνες έλεγχοι γινονται?... γιατι το μονο που ακουμε ειναι που και που καποιοι ελεγχοι απ τον εφετ.
dollyyy19 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 δεν έχει να κάνει με τους ελέγχους,αλλά με την αποβιομηχάνοποιημενη Ελλάδα.εχει και μερικά καλά.πεντακαθαρα νερά,και τρόφιμα πολύ πιο υγιεινά από οποιαδήποτε εκβιομηχάνισμενη χώρα. ...αν πρέπει να στο εξηγήσουμε,άστο....... 1
rus Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Ποιοι να μου εξηγήσετε? Το εδαφος και το νερο της Ελλαδας είναι εξισου μολυσμενο με βιομηχανικα αποβλητα, οπως και στις άλλες χωρες. 1
dollyyy19 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 δεν ξέρεις να καλλιεργείς ουτε αγριόχορτα,και έχεις βω γνώση για το υπέδαφος της Ελλάδας,και το συγκρίνεις και με της Κίνας;αν ήταν στο χέρι μου,θα έπρεπε να παραδώσεις μίας χρονιας σοδειά,για να γράψεις για γεωργία......
SnapShot Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 συγνωμη, άλλη φορα θα παιρνω πρωτα την αδεια σου ενημερώσου πρώτα ανθρωπέ μου τσάμπα είναι η πληροφόρηση, ένα κλικ εδώ δεν έχουμε τέτοια φαινόμενα http://www.mirror.co.uk/news/world-news/china-explosion-mystery-foam-street-6279459 ούτε το 1/3 της παραγωγής μας ρυζιού μολυσμένο με βαρέα μέταλλα όπως σου έδειξα πως έχουν οι κινέζοι με λινκ και άφησες ασχολίαστο
Προτεινόμενες αναρτήσεις