Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιχείρημα δημοτικού.

Το δημοφιλέστερο φαϊ των Ελλήνων το σουβλάκι=> το καλύτερο κρέας έχουμε.

Στο δια ταύτα φαινόμενα όπως το πλαστικό ρύζι δεν έχουν νόημα να αναλύονται καθότι εύκολα αντιληπτά:

1) Λιώνει περίεργα σε υψηλή θερμοκρασία

2) Μυρωδιά πλαστικίλας

3) Σε ένα ποτήρι με νερό αν το βάλεις πάει στην επιφάνεια κι όχι στον πάτο

Επομένως φαινόμενα όπως το παρακάτω, υπαρκτά μεν, μία φορά θα τη πατήσεις και θα το καταλάβεις, δε.

Δεν ειπα καποιο επιχειρημα, εξηγω τα αυτονοητα. Οι κινεζοι ειναι 1,5 δις(όχι 10 εκατομμυρια που κανεις συγκριση με την Ελλαδα) και το ρυζι ειναι το εθνικο τους φαγητο. Φανταζεσαι τι συνεπειες θα υπηρχαν για το πληθυσμο τους αν τρωγανε ρυζι σαν αυτο που λες?

Το κυριο προβλημα του ρυζιου είναι  το αρσενικο. Δηλητηριο που σε μεγαλες ποσοτητες προκαλει καρκινο.

Και btw, το σουβλακι δεν είναι το δημοφιλεστερο φαγητο των ελληνων...ειναι μια φτηνη σαβουροτροφη που τρωνε οι φαστφουνταδες(η ακριβοτερη εναλλακτικη είναι τα γκουντυς, μακ ντοναλντς κλπ).

Δημοσ.

Πηρα της μπλε μπυρες Ερμης argus να δοκιμασω. Ειχε και κοκκινες argus. Ποια ειναι καλυτερη ανεξαρτητως τιμης;

Καποιοι καναν κομπινες με τα αυτοκολητα. Τα ξεκολουσαν και τα κολουσαν αλλου και παιρναν το 30% :) δεν παιζονται οι Ελληνες ρε...

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα ξέρει κανεις αν αξιζει το bluetooth car kit ανοικτής ακρόασης που εχει το lidl την αλλη βδομαδα? Το βαζεις στον αναπτήρα και τελειωσες ή θελει συνδεση με το ηχοσυστημα του αυτοκινήτου?

Δημοσ.

Έτυχε να δω την ψησταριά που έχει (με φώναξαν να τη συναρμολογήσω βασικά) και μου φάνηκε συμπαθητική για την τιμή της!

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα ξέρει κανεις αν αξιζει το bluetooth car kit ανοικτής ακρόασης που εχει το lidl την αλλη βδομαδα? Το βαζεις στον αναπτήρα και τελειωσες ή θελει συνδεση με το ηχοσυστημα του αυτοκινήτου?

Αξίζει. Καλός ήχος/καλή επικοινωνία και από τις 2 μεριές, άμεση σύνδεση με το που έρχεται in range το κινητό (μια φορά και μόνο αρχική, αρκεί ώστε να το συντονίσεις με το κιτ), λειτουργία που απενεργοποιείται όταν σβύνεις τ' αμάξι και δεν υπάρχει φόβος να σου αδειάσει τη μπαταρία.

Με δικό του ηχειάκι που δεν χρειάζεται σύνδεση με το ηχοσύστημα τ' αμαξιού.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

link?

Δημοσ.

Για το car kit, δεν το εχω, αλλα διατηρω επιφυλαξεις συμβατοτητας.

Οταν τους τα χα πει ενα χερακι στο helpdesk,

μου ειπαν 'κανενα προβλημα, και δικιο να εχετε, μπορειτε να πατε να το επιστρεψετε και να παρετε τα χρηματα σας πισω'!

Και ποιος ειναι ο προβληματισμος μου;

Για τα μη-smartphones, για απλα κινητα, που εχουν μεν bluetooth, αλλα ομως δεν υποστηριζουν πρωτοκολλο A2DP που χρειαζονται αυτα τα speakerphones, αλλα εχουν bt μονο για file transfer.

Ετσι, μπορει πχ να ξερεις οτι εχει bt το απλο κινητο του πατερα σου, αλλα οταν πας να κανεις το pairing με το bt car kit, να μην γινεται, λογω 'ελλιπους' πρωτοκολλου απο πλευρας κινητου...

Το χω ψαξει οπως βλεπετε το θεμα...

Δεν λεω οτι σιγουρα δεν γινεται, αλλα πχ με αντιστοιχο bt car kit της nokia, ο πατερας μου ειχε κινητο nokia με bt, αλλα δεν υποστηριζε το εν λογω πρωτοκολλο, και pairing δεν γινονταν, αρα γιοκ λειτουργια....

Για το lidl δεν ξερω. Δεν ξερω, σε συνεργασια με 'απλα' κινητα.

Και οι του lidl, δεν λενε τι συμβαινει σε αυτη την περιπτωση, δεν λενε τιποτε, ή μαλλον λενε 'παιζει με ολα τα κινητα'.

Οκ, καλη η επιστροφη χρηματων, αλλα δεν ειναι τροπος αυτος, να ρωτας κατι, να μην εχουν σαφη απαντηση, και να σου λενε τραβα παρτο και αμα δεν παιζει επεστρεψε το....

• Moderators
Δημοσ.

μου ειπαν 'κανενα προβλημα, και δικιο να εχετε, μπορειτε να πατε να το επιστρεψετε και να παρετε τα χρηματα σας πισω'!

Για τα μη-smartphones, για απλα κινητα, που εχουν μεν bluetooth, αλλα ομως δεν υποστηριζουν πρωτοκολλο A2DP που χρειαζονται αυτα τα speakerphones, αλλα εχουν bt μονο για file transfer.

Ετσι, μπορει πχ να ξερεις οτι εχει bt το απλο κινητο του πατερα σου, αλλα οταν πας να κανεις το pairing με το bt car kit, να μην γινεται, λογω 'ελλιπους' πρωτοκολλου απο πλευρας κινητου...

Δεν λεω οτι σιγουρα δεν γινεται, αλλα πχ με αντιστοιχο bt car kit της nokia, ο πατερας μου ειχε κινητο nokia με bt, αλλα δεν υποστηριζε το εν λογω πρωτοκολλο, και pairing δεν γινονταν, αρα γιοκ λειτουργια....

Και οι του lidl, δεν λενε τι συμβαινει σε αυτη την περιπτωση, δεν λενε τιποτε, ή μαλλον λενε 'παιζει με ολα τα κινητα'.

Οκ, καλη η επιστροφη χρηματων, αλλα δεν ειναι τροπος αυτος, να ρωτας κατι, να μην εχουν σαφη απαντηση, και να σου λενε τραβα παρτο και αμα δεν παιζει επεστρεψε το....

Ψαχνεις να αγορασεις BT ενω η συσκευη σου δεν υποστηριζει την λειτουργεια που θες και φταιει το καθε λιντλ!? Really!?? 

• Like 2
Δημοσ.

Θα ξεκινήσω απο την τελευταία προταση. ΕλαχιΣΤΟΤΑΤΑ μαγαζιά σου δίνουν τη δυνατοτητα να παρεις κατι, να το ανοιξεις, να το δουλέψεις και μετά να το επιστρέψεις. Αντίθετα σου λενε αμα το πάρεις και δεν σου κάνει, φάε το. ΑΡΑ αυτό που κάνει να τις επιστροφές προστατευει τον πελάτη ΣΥΝ οτι εσύ σαν πελάτης δεν μπαινεις στο άγχος να διαβάζεις κριτικές, να ψάχνεις τεχνικά χαρακτηριστικά, να συγκρίνεις, κλπ. Απλά πας, το παιρνεις και αν σου αρέσει/κάνει το κρατάς. Ετσι απλά.

Οσον αφορά την παρατήρηση του bt. Δηλαδή θεωρείς αυτονοητο οτι πρέπει σε οτιδήποτε να γράφει πολύ παραπάνω πληροφορίες ακομα κι αν ειναι άχρηστες ή αυτονόητες (π.χ. οτι δεν κάνει για feature phones, δεν κάνει για σταθερά τηλέφωνα, δεν κάνει για χρήση στο μπάνιο, δεν κάνει για να σκαλίζεις την πλάτη σου στο αυτοκίνητο, κλπ). Αν εχω/εχεις/εχει ενα κινητό που δεν υποστηρίζει a2dp δεν αγοράζω bt που δε γράφει ξεκάθαρα οτι το εχει. Ετσι απλά 

Δημοσ.

Αυτό το ΒΤ το είχα πάρει άλλη φορά. Το μικρόφωνο δεν ήταν πολύ ευαίσθητο και δεν με ακούγανε όταν μίλαγα. Ίσως εξαρτάται κα από την θέση του αναπτήρα σε κάθε αυτοκίνητο. Σε εμένα πάντως δεν έκανε δουλειά κα το επέστρεψα.

Δημοσ.

Έτυχε να περάσω από Αλίμου σήμερα κατά τις 09:20, κι έκανα το λάθος να μπω στο Lidl.

Παπούτσια ούτε για ζήτω, ένας υπάλληλος γνωστός μου που πέτυχα, μου είπε ότι ήταν ~30 άτομα έξω απ' τα ρολά πριν απ' τις 08:00 και πήγε να πέσει ξύλο.

Ρε πόσο γελοίος είναι ο κοσμάκης ρε..

• Like 3
Δημοσ.

Πήγα σήμερα στο lidl και δεν είχε την Ερμής που αναφέρθηκε ποιο πάνω,προσφορά στα 0,59 λεπτά αλλά την Argus.Αυτή την έχω δοκιμάσει δεν μου άρεσε.

Τι χρωμα ειναι η μπυρα αυτη που ειχε σε προσφορα; Εμενα ειναι μπλε και λεει πανω Ερμης argus. Εσενα πως ηταν;

Δημοσ.

Φευγατη μπυρα αυτη η Ερμης!

Έτυχε να δω την ψησταριά που έχει (με φώναξαν να τη συναρμολογήσω βασικά) και μου φάνηκε συμπαθητική για την τιμή της!

Δηλαδη κιλα περιπου και μεγεθος ασυναρμολογητη; ... Κυκλοφορω με μοτοσακο αυτες τις μερες και ελεγα να την φορτωνα εκει :ρ

Δημοσ.

Ψαχνεις να αγορασεις BT ενω η συσκευη σου δεν υποστηριζει την λειτουργεια που θες και φταιει το καθε λιντλ!? Really!?? 

Δεν καταλαβες καλα.

Η ενσταση μου εχει να κανει με το γεγονος οτι το διαφημιζουν οτι παιζει με ΟΛΑ τα κινητα.

Ετσι, καποιος που προχειρα θα δει οτι εχει το κινητο του bt, θα νομισει οτι παιζει γκαραντι.

Αλλα δεν ειναι ετσι.

Καταλαβες τωρα κύριε... 'really'???

Οσον αφορά την παρατήρηση του bt. Δηλαδή θεωρείς αυτονοητο οτι πρέπει σε οτιδήποτε να γράφει πολύ παραπάνω πληροφορίες ακομα κι αν ειναι άχρηστες ή αυτονόητες (π.χ. οτι δεν κάνει για feature phones, δεν κάνει για σταθερά τηλέφωνα, δεν κάνει για χρήση στο μπάνιο, δεν κάνει για να σκαλίζεις την πλάτη σου στο αυτοκίνητο, κλπ). Αν εχω/εχεις/εχει ενα κινητό που δεν υποστηρίζει a2dp δεν αγοράζω bt που δε γράφει ξεκάθαρα οτι το εχει. Ετσι απλά 

Οτι εγραψα και παραπανω...

Αν το πατε ετσι, εγω λεω τοτε καλυτερα να μην γραφουν κανενα τεχν.χαρακτηριστικο,

ή να γραφουν και παραπλανητικα 'τα παιζει με τα παντα ολα',

αφου ρε παιδες στο κατω-κατω αλλαγες κανει, και επιστροφη χρηματων,

και ειναι αναμφισβητητο οτι αποτελει τρομερο πλεονεκτημα του lidl αυτο....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...