Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

rus ρεπό έχεις σήμερα ή είσαι απόγευμα;

Ανεργος είμαι, εχω ρεπο καθημερινα.

Και ακου πλακα, χτες ειδα ένα ονειρο ότι δoυλευα στον ΑΒ και επειδή ειχα καιρο να  πατησω, όταν πηγα εκει να ψωνισω μου εδωσαν εκ της διευθυνσεως μια ευγενικη πολυσελιδη επιστολή για να αποφασισω τι θα κανω... τη διαβαζα αρκετη ωρα :lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και τι την κανεις τοση μπυρα;

Μα 10 κιβωτια φτανουν δε φτανουν ουτε για μια μερα!

Για το τραπεζακι που λεει καποιος δεν εχω το ιδιο αλλα να προσεξει μηπως τα σκαμπο του ειναι μινιατουρες Κατα τα αλλα φαση εχει!

Ανεργος είμαι, εχω ρεπο καθημερινα.

Και ακου πλακα, χτες ειδα ένα ονειρο ότι δoυλευα στον ΑΒ και επειδή ειχα καιρο να  πατησω, όταν πηγα εκει να ψωνισω μου εδωσαν εκ της διευθυνσεως μια ευγενικη πολυσελιδη επιστολή για να αποφασισω τι θα κανω... τη διαβαζα αρκετη ωρα :lol:

Ο Α.Β αν δεν το γνωριζεις Νεοδημοκρατες παιρνει "παραδοσιακα"...

Επεξ/σία από swkhj
  • Like 1
Δημοσ.

Και τι την κανεις τοση μπυρα;

Όταν δεν την πίνουμε λουζόμαστε που έλεγε και μια διαφήμιση σαμπουάν χαχαχα.Πέρα από την πλάκα και δεν φτάνουν.Από τον Ιούλιο μέχρι τέλος Αυγούστου που πάμε γονείς εμείς αδέρφια ξαδέρφια φίλοι,τις πίνουμε.Μόνο το Δεκαπενταύγουστο που γιορτάζω εγώ και η αδερφή μου,ήπιαμε πέρσι 220 κουτιά.

Εντός θέματος εμένα μου αρέσει η Ερμής.Ενώ η Χάινεκεν μου πικρίζει.Για αυτό σου λέω γούστα είναι αυτά.Πάρε μία βάλτην ψυγείο να γίνει τούμπανο και δοκίμασε την .Αν σου αρέσει χτύπα.Το καλοκαίρι δεν την βάζει 0,59 λόγω κατανάλωσης.

Δημοσ.

Ο Α.Β αν δεν το γνωριζεις Νεοδημοκρατες παιρνει "παραδοσιακα"...

Kεντρωος είμαι εγω, αλλα στα ονειρα μπορεις να δεις οτιδήποτε.

Δημοσ.

Πήγα σήμερα στο lidl και δεν είχε την Ερμής που αναφέρθηκε ποιο πάνω,προσφορά στα 0,59 λεπτά αλλά την Argus.Αυτή την έχω δοκιμάσει δεν μου άρεσε.

Δημοσ.

dolly, απο εβδομαδα φερνει 'after sun' λοσιον, αλλα της cien, διχως αντικουνουπικη προστασια....

ελπιζω να φερει και της iseree....

2aeumqe.jpg

Δημοσ.

σημερα παρατηρησα ψαχνωντας για σκορδα,οτι ειχε σκορδα απο κινα.ελεος.....τουλαχιστων ,εχει τα κοτσια να το γραφει,και να μην τα βαφτιζει ελληνικα.αυτο του το αναγνωριζω.επισης,και τα κοκκινα και τα κιτρινα κρομμυδια,ηταν ιταλιας.....κριμας........

μεντορ,εμενα γιατι μου λες οτι φερνει αφτερ σαν?δεν την εψαχνα εγω.εκανα καβατζα περσι τον οκτωβρη.......

Δημοσ.

Για τα σκόρδα δεν ξέρω, αλλά τα κρεμμύδια (τα ξερά) έχουν γενικό πρόβλημα φέτος, μέσα είναι μαύρα.

Οπότε μπορεί γι' αυτό να δίνει εισαγωγής.

Δημοσ.

σημερα παρατηρησα ψαχνωντας για σκορδα,οτι ειχε σκορδα απο κινα.ελεος.....τουλαχιστων ,εχει τα κοτσια να το γραφει,και να μην τα βαφτιζει ελληνικα.αυτο του το αναγνωριζω.επισης,και τα κοκκινα και τα κιτρινα κρομμυδια,ηταν ιταλιας.....κριμας........

μεντορ,εμενα γιατι μου λες οτι φερνει αφτερ σαν?δεν την εψαχνα εγω.εκανα καβατζα περσι τον οκτωβρη.......

Ε και τι εγινε αν ειναι απο Κινα; Εχουμε καλύτερο χωμα εδω; Btw οι Κινέζοι ειναι μαστερ στο κα κανουν φαγητα με σκορδο, κρεμμυδι κτλ.
  • Like 1
Δημοσ.

το ότι δεν γνωρίζεις από γεωργία,φαίνεται.σε λίγο,θα μας πεις,ότι οι Κινέζοι βάζουν ελάχιστα λιπάσματα,και όλα εγκεκριμένα.εσύ,μπορείς άφοβα να ε.πιστευεσαι τις κινεζιες τύπου ρύζι από πλαστικό και αρωματικό.καποιοι δεν.....τους το επιτρεπεις;πριν απαντήσεις,πρέπει να γνωρίζεις το αντικείμενο.ειδαλλως,δεν δικαιούσαι άποψη.πλατων.....

• Like 1
Δημοσ.

,μπορείς άφοβα να ε.πιστευεσαι τις κινεζιες τύπου ρύζι από πλαστικό και αρωματικό.

To ρυζι είναι το δημοφιλεστερο φαγητο των κινεζων. Απο πλαστικο και αρωματικο είναι το δικο τους?

Ε τοτε να τους δωσουμε από το δικο μας που είναι α' ποιοτητας...

Δημοσ.

Ειχα παρει σετ με σεντονια/μαξιλαροθηκες για διπλο κρεβατι πριν 2 βδομαδες.

Φυσικα θα δω πως θα ειναι στην πορεια του χρονου, αλλα απο πρωτη εντυπωση ειναι εξαιρετικα.

Εχει αγορασει κανενας αλλος;

Ελπιζω να ξαναφερει συντομα να ξαναγορασω....

Δημοσ.

To ρυζι είναι το δημοφιλεστερο φαγητο των κινεζων. Απο πλαστικο και αρωματικο είναι το δικο τους?

Ε τοτε να τους δωσουμε από το δικο μας που είναι α' ποιοτητας...

Επιχείρημα δημοτικού.

Το δημοφιλέστερο φαϊ των Ελλήνων το σουβλάκι=> το καλύτερο κρέας έχουμε.

Στο δια ταύτα φαινόμενα όπως το πλαστικό ρύζι δεν έχουν νόημα να αναλύονται καθότι εύκολα αντιληπτά:

1) Λιώνει περίεργα σε υψηλή θερμοκρασία

2) Μυρωδιά πλαστικίλας

3) Σε ένα ποτήρι με νερό αν το βάλεις πάει στην επιφάνεια κι όχι στον πάτο

Επομένως φαινόμενα όπως το παρακάτω, υπαρκτά μεν, μία φορά θα τη πατήσεις και θα το καταλάβεις, δε.

https://www.youtube.com/watch?v=ogz9n9kE_Fw

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...