Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τραπεζακι καμπιγκ που φερνει απο σημερα, πως σας φαινεται;
Μου φαινεται καλο απο τη φωτο, αλλα ομως για την τιμη(44€( δεν ξερω αν ειναι καλη...

Δημοσ.

Βγηκε σε προσφορα μια μπλε μπηρα Ερμης. Την εχει παρει κανεις; Ειναι καλυτερη η χειροτερη απ την alpha; Ανα λιτρο βγαινει 1.18 νομιζω, με την προσφορα.

Δημοσ.

Από 0,69 που την έχει μόνιμα στα 0,59.Παίρνουμε το καλοκαίρι 7 με 10 κιβώτια.Αν είναι καλύτερη από την άλφα τι να πω..γούστα είναι.Πάρε μία ψυγείο δοκίμασε και αν σου αρέσει χτύπα τες.

Δημοσ.

πηρα σημερα την μπυρα.και με την περλεμπαχερ μοιαζει,λιγοτερο πικρη απο αμστελ,περισοτερο απο χαινεκεν.................δεν πινω μπυρες γενικα.......

Δημοσ.

Χρειάζομαι παπούτσια για δουλειά, τρέξιμο κ.λπ., και τα Umbro φαίνονται ταμάμ, αλλά λόγω δουλειάς δεν προλαβαίνω να πάω να στηθώ απ' τις έξι το πρωί έξω από τα ρολά.

Αν τύχει και προλάβει κάποιος και πάρει περισσότερα απ' όσα χρειάζεται σε μαύρο και Ν45-46 που μένει νότια προάστια και δεν τα χρειάζεται όλα ας στείλει κανά ΠΜ.

Δημοσ.

Δυστυχώς πάνω από 45 νούμερο δεν έχω δει ποτέ σε είδος υπόδησης στο lidl. Και το 45 σπάνιο είναι.

Δημοσ.

Μπορεί να είναι από τις σπάνιες φορές αυτή και για να το λέει έτσι θα είναι.

Ελπίζω να συνεχιστεί και σε άλλα είδη υπόδησης.

Δημοσ.

Είναι η δεύτερη ή τρίτη φορά που διαφημίζει υποδήματα μέχρι 46 νούμερο (δεύτερη συνεχόμενη σίγουρα), οπότε σίγουρα δεν είναι λάθος, μακάρι να συνεχιστεί...

...θα ήθελα να ξαναβγάλει τα περσινά καλοκαιρινά παππούτσια σε 46...

Δεν γνωρίζω την ποιότητα των Umbro, αλλά τα αθλητικά υποδήματα σίγουρα είναι από τα αδύνατα σημεία των προϊόντων του lidl μέχρι στιγμής, βάσει όσων έχω δει.

Δημοσ.

Είναι η δεύτερη ή τρίτη φορά που διαφημίζει υποδήματα μέχρι 46 νούμερο (δεύτερη συνεχόμενη σίγουρα), οπότε σίγουρα δεν είναι λάθος, μακάρι να συνεχιστεί...

...θα ήθελα να ξαναβγάλει τα περσινά καλοκαιρινά παππούτσια σε 46...

Δεν γνωρίζω την ποιότητα των Umbro, αλλά τα αθλητικά υποδήματα σίγουρα είναι από τα αδύνατα σημεία των προϊόντων του lidl μέχρι στιγμής, βάσει όσων έχω δει.

Δεν ξαναπαιρνω παπουτσια απο lidl, ακομη κι αν τα χαριζουν...

Δημοσ.

Δεν ξαναπαιρνω παπουτσια απο lidl, ακομη κι αν τα χαριζουν...

Το lidl φταιει ή η noname φιρμα των παπουτσιων?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...