mentoras99 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) στην φωτο που ανεβασα,δεν φαινονται καθαρα οι λεπτομερειες,αλλα το κουνουπι φαινεται. Εχεις δικιο...δεν προσεξα το κουνουπι! Ευχαριστω! 300ml ειναι; Σε τι τιμη το φερνει αν θυμασαι περιπου; Επεξ/σία 21 Απριλίου 2017 από mentoras99
orck Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Την σκουπα την εχω και εγω απο παλιοτερη προσφορα, μαλλον ενα χρονο πισω, ο καθαρισμος δεν ειναι κατι τραγικο, εγω τα κανω ολα στην μπανιερα, τερμα πιεση νερου και σε 5 λεπτα ενω το νερο βγαινει μαυρο στην αρχη απο τις σκονες μετα καθαριζει. Και δεν αναπνευεις σκονες και καθαριζει καλα. Μειονεκτημα οτι θελει καλο στεγνωμα μετα.
mentoras99 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Πηγα σημερα στο lidl, δεν εχει τιποτε απο σειρα 'iseree', και ουτε την after sun λοσιον με αντικουνουπικη προστασια... Αναμονη.... dollyyy19 αν θυμασαι τιμη πες μου.
zio10 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δεν έχω πάρει ποτέ ρούχα ή παπούτσια αλλά είδα τα umbro που έχει το άλλο Σάββατο και μου φάνηκαν πολύ ωραία, έχει κανείς άποψη; Υγ. Εκείνος ο washcloud που χάθηκε;!
Liverpool89 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Και περσυ τα φερε, δεν βρηκα ούτε ενα ζευγάρι. Μαλλον γινεται τις μουρλης απο το πρωι 1
orck Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Ναι τα θυμαμαι τα umbro, περισυ ειχα παρει δυο ζευγαρια (μετα απο ψαξιμο σε διαφορα καταστηματα), οντως γινοταν πανικος, θυμαμαι ομως καλυτερη τιμη, ισως να κανω λαθος. Σαν εμφανιση εμενα μου αρεσουν, τα περσινα τα εχω χρησιμοποιησει αποκλειστικα για το γυμναστηριο (αρκετα συχνα 3-4 φορες την εβδομαδα) και δεν βγηκαν πολυ ανθεκτικα, στο 6μηνο ραγισε εκει που κανει το σπασιμο στο μεταταρσιο δεξια και αριστερα, πλεον εχουν ανοιξει λιγο, το αγνοω καθως τα εχω αποκλειστικου σκοπου για το γυμναστηριο. Παρολαυτα παιζει να παρω αλλο ενα ζευγαρι φετος. Θα ήταν καλή ιδέα να βάζαμε εικόνες με τις κατα καιρούς προσφορές για να υπάρχει αρχείο για σύγκριση. 3
mentoras99 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Στο lidl, εχουν μαλλον εσκεμμενα 'μπερδεψει' το 'παραγεται' με τον 'συσκευαζεται'.... Σακουλακι με αραπικο φυστικι. Ταμπελακι πανω στη συσκευασια 'παραγεται στην Κυπρο'. Μπα λεω! Και αραπικο φυστικι απο Κυπρο, αντε, να στηριξουμε και τα ελληνικα προιοντα. Κοιταζω απο πισω: προελευση Αργεντινη!!! 1
rus Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Στο lidl, εχουν μαλλον εσκεμμενα 'μπερδεψει' το 'παραγεται' με τον 'συσκευαζεται'.... Σακουλακι με αραπικο φυστικι. Ταμπελακι πανω στη συσκευασια 'παραγεται στην Κυπρο'. Μπα λεω! Και αραπικο φυστικι απο Κυπρο, αντε, να στηριξουμε και τα ελληνικα προιοντα. Κοιταζω απο πισω: προελευση Αργεντινη!!! Συνηθίζεται κατι αλλου παραγεται και αλλου συσκευάζεται. Αλλα αυτοι λενε "παραγεται στη Κυπρο" οπως ειπες ή "συσκευάζεται"?
mr.Vox Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Αυτό συμβαίνει σχεδόν παντού. Καφές nescafe πχ. Συσκευάζεται από τη nestle hellas. Ξέρουμε σε κάποιο μέρος της Ελλάδος να παράγεται καφές;
rus Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Αυτό συμβαίνει σχεδόν παντού. Καφές nescafe πχ. Συσκευάζεται από τη nestle hellas. Ξέρουμε σε κάποιο μέρος της Ελλάδος να παράγεται καφές; Βασικα η Νεστλε που είναι γαλλικη παιρνει το καφε από τη Βραζιλια.
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Αλλα αυτοι λενε "παραγεται στη Κυπρο" οπως ειπες ή συσκευαζεται? Αφού λέει ξεκάθαρα ότι γράφει παράγεται. Είναι λίγο gtpk εκεί στα lidl 1
rus Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Αφού λέει ξεκάθαρα ότι γράφει παράγεται. Είναι λίγο gtpk εκεί στα lidl Λεει "παραγεται τη Κυπρο" και ταυτόχρονα "χωρα προελευσης Αργεντινη" ? (ζητησα διευκρινηση γιατι μιλησες για 'συσκευαζεται'). Προκειται για λαθος της εταιριας αν γραφει ετσι. Το Λιντλ προφανως δεν ευθυνεται για το τι γραφεται πανω στα προιοντα,.
dollyyy19 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Βασικα η Νεστλε που είναι γαλλικη παιρνει το καφε από τη Βραζιλια. βασικα ειναι πολυεθνικη με εδρα την ελβετια,και βασικος μετοχος σημερα,και στην νεστλε και στα λιντλ,και στην bmw,ειναι τα εγγονια γκεμπελς τα isefree 300αρια για μετα τον ηλιο,και αντικουνουπικη προστασια,τα ειχε περσι στα 3.99 αν θυμαμαι καλα.
rus Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 βασικα ειναι πολυεθνικη με εδρα την ελβετια,και βασικος μετοχος σημερα,και στην νεστλε και στα λιντλ,και στην bmw,ειναι τα εγγονια γκεμπελς Σωστα, ελβετικη είναι. Το λεει στη wiki.
orck Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 βασικα ειναι πολυεθνικη με εδρα την ελβετια,και βασικος μετοχος σημερα,και στην νεστλε και στα λιντλ,και στην bmw,ειναι τα εγγονια γκεμπελς Απο τον γνωστο Γκεμπελς; Ειδες, εαν εχεις προγραμμα εισαι και αξιος δεν πας χαμενος, παντα θα εισαι πανω απο ολους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις