Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σήμερα πήρα ένα μπλουζάκι

Γαμ...τα είναι.  

Ωραια ονομασια...μπραβο lidl!

Ακου εκει...camiseta!!!

Αυτο με τις ανασκαφες στα ρουχα,

αν και αν τα κανει ενας μανταρα τελικα τι να κανει και ο επομενος,

μου φερνει κατι σαν 'εκδικηση της γυφτιάς'!

Δημοσ.

Camisa = μπλούζα, πουκάμισο (το λέμε κι εμείς «πουκαμίσα»)

Camiseta = κυριολεκτικά μικρή μπλούζα, μικρο πουκάμισο δηλαδή το t-shirt.

• Like 2
Δημοσ.

ειναι της cien νομιζω.ακομη δεν την εβγαλε στα ραφια,δεν την ειδα τουλαχιστων εγω.μαλλον περιμενει το καλοκαιρι,που θα καουμε και θα την ψαχνουμε.καβατζωσα  αντιηλιακα,διοτι περσι απο τα μεσα της σεζον σχεδον,το λιντλ δεν εφερνε η τελειωναν,και στα αλλα μαρκετ ειχαν 12+ευρω.

Ηρθε η στιγμη ομως!

Ποιο απο αυτα που ξεκινα να φερνει την επομενη βδομαδα,

ειναι η αντηλιακη λοσιον after sun με αντικουνουπικη προστασια;

2j4dg0m.jpg

Δημοσ.

Για τα κουνουπια κανει οντως δουλεια; Μου ειχαν πει περισυ για μια κρεμα απο τα φαρμακεια του Κορρε.

Λογω δουλειας χρειαζομαι οπωσδηποτε αντικουνουπικο γιατι αυτα τα κουνουπια τιγρης γυροβολανε ακομη και το πρωι και ειναι πολυ επιθετικα.

Δημοσ.

εντελη δεν ειναι cien,αλλα isefree sun.....ειναι 300αρια με βαποριζατερι.

Να σαι καλα βρε ντολυ.

Αρα μαλλον δεν τα εφερε ακομη.

Την ειχα ξεχασει εντελως αυτη τη μαρκα....αλλα μου τη θυμησεις.

Κατα καιρους την φερνει στο lidl.

Αντε να δω ποτε θα τα φερει φετος.

Παντως στις ετικετες δεν βλεπω να γραφει καπου για αντικουνουπικη προστασια. Κανω λαθος;

Δημοσ.

Για τα κουνουπια κανει οντως δουλεια; Μου ειχαν πει περισυ για μια κρεμα απο τα φαρμακεια του Κορρε.

Λογω δουλειας χρειαζομαι οπωσδηποτε αντικουνουπικο γιατι αυτα τα κουνουπια τιγρης γυροβολανε ακομη και το πρωι και ειναι πολυ επιθετικα.

Αρχισαν κιολας οι τιγρεις? :fear:

Κρεμα ειχα βαλει κι εγω μια φορα πανω στην απελπισια μου(ηταν το καιρο πρωτου βαλω τη σιτα), από το λαιμο και κατω, και με τσιμπησαν στο λαιμο...

Δημοσ.

καλημέρα,

η σκούπα που έχει από σήμερα ξέρει κανείς ποιο μοντέλο είναι;

Και την έχει κανένας πολύ καιρό;

Κρατάει σε απόδοση ή πέφτει με τον καιρό;

Δημοσ.

καλημέρα,

Καλημερα και σε σενα (Την σκουπα την κοιταγα που την ειχε ξαναβαλει αλλα δεν ξερω πως τα παει γιατι δεν την αγορασα τελικα) Βλεπε εδω: http://www.insomnia.gr/topic/168761-lidl/page-343

Α μαλιστα!  ...Την ανεβασαν και ενα δεκαρικο παραπανω!!!

• Like 2
Δημοσ.

Η σκουπα αξίζει, ειδικά όταν ήταν και ένα δεκαρικο κατω ηταν μονόδρομος. Τωρα δεν ξερω αν υπάρχουν αξιολογες προτασεις στην ιδια τιμή αλλού.

• Like 2
Δημοσ.

καλημέρα,

Την αγοράσαμε κι εμείς, αν και είναι λιγότερα watt απο μια phillips που έχουμε δεν υπολείπεται καθόλου σε δυνατότητες.  Στα στανταρ vfm προιοντα του lidl τη βάζω.

• Like 3
Δημοσ.

Απο σκονη και μυρωδια που βγαζει απο τα φιλτρα προς τα εξω πως τα παει; χμμ... Να την αγορασω τελικα και εγω η στα 70€ υπαρχει καμια καλυτερη;

Δημοσ.

Την έχω από την προηγούμενη χρονιά που την είχε ξαναβάλει.

Η απόδοσή της είναι πολύ καλή.  Το μόνο πρόβλημα που έτυχε είναι ότι ξεκόλλησαν τα τσοχάκια από το ακροφύσιο δαπέδου.

Δεν μυρίζει, έχει 3 φίλτρα, ένα στον κάδο (που θέλει τακτικό καθάρισμα), ένα στην είσοδο του μοτέρ και ένα στην έξοδο που είναι αναλώσιμο μετά από κάμποσες χρήσεις. 

Είναι λίγο αηδία το καθάρισμα του φίλτρου του κάδου.  Το απλό άδειασμα του κάδου δεν είναι κάτι, αλλά το να λύσεις το φίλτρο και να το φυσήξεις / πλύνεις έχει ένα θέμα. Μετά από μερικές φορές νοστάλγησα τη σακούλα.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως στις ετικετες δεν βλεπω να γραφει καπου για αντικουνουπικη προστασια. Κανω λαθος;

στην φωτο που ανεβασα,δεν φαινονται καθαρα  οι λεπτομερειες,αλλα το κουνουπι φαινεται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...