mr.Vox Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Το σκουπάκι το φέρνει κατά διαστήματα. Αλλάζει λίγο στην εμφάνιση κάθε φορά. Είναι καλύτερο ποιοτικά και σε αποροφητικότητα από τα αντίστοιχα που υπάρχουν στην αγορά σε αυτή την τιμή. Έχει αρκετή δύναμη. Δεν το έχω δοκιμάσει σε αυτοκίνητο αλλά πρέπει να είναι ΟΚ. Μην περιμένεις όμως ισχύ ηλεκτρικής σκούπας. Πρόσεξε τον διακόπτη on off. Εκεί έχουν παρατηρηθεί τα περισσότερα προβλήματα. Ίσως σε αυτό το μοντέλο το διόρθωσαν.
isay Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Ολα αυτα που βελτιωνουν γευση,εμφανιση,αντοχη κτλ. Το σκουπακι που εχει αυριο,το εχει ξαναφερει?Το εχει παρει κανεις? Για το αμαξι κανει καλη δουλεια? Δεν εχω πάρει το συγκεκριμένο σκουπάκι, άλλα οσα σκουπάκια είχα δοκιμάσει στο παρελθόν, έκαναν μονο για τις μεγάλες επιφάνειες (καθίσματα, πατάκια, κλπ). Στα πιο μικρά και πιο απρόσιτα σημεία μονο με ηλεκτρική σκουπα και αντίστοιχή μικρή μύτη. Κατά περιπτωση και κομπρεσέρ με αέρα. Με δυο λογια, αν το θες για το αυτοκίνητο, θα απογοητευτείς (εκτός αν το εχεις να μαζευεις ψίχουλα απο ευκολα σημεία) 1
gia_nnis Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Το σκουπακι που εχει αυριο,το εχει ξαναφερει?Το εχει παρει κανεις? Για το αμαξι κανει καλη δουλεια? ΟΧΙ δεν κανει για το αυτοκινητο.. Ειναι καλο για τα λεφτα του και οπως ειπε πιο πανω καποια τμχ εβγαλαν θεμα με τον διακοπτη.. Για το αυτοκινητο θα περιμενεις να φερει του αυτοκινητου στα 15ευρω που ειναι πολυ δυνατο με σωληνα για να ρουφαει σε δυσκολα σημεια..
mentoras99 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 ειναι της cien νομιζω.ακομη δεν την εβγαλε στα ραφια,δεν την ειδα τουλαχιστων εγω.μαλλον περιμενει το καλοκαιρι,που θα καουμε και θα την ψαχνουμε.καβατζωσα αντιηλιακα,διοτι περσι απο τα μεσα της σεζον σχεδον,το λιντλ δεν εφερνε η τελειωναν,και στα αλλα μαρκετ ειχαν 12+ευρω. thanks. Μιας και την εχεις αγορασει, πως ακριβως την ονομαζει, για να ξερω τι να ψαχνω/κοιταζω; (λεω να μη σου πω να ανεβασεις φωτο και σε κουρασω!) Και σε τι τιμη το φερνει και σε ποσα ml ειναι?
nickmanak Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Αυριο αναμενεται υπερ-εκπτωση ξεπουλημα κρεατων και λοιπων νωπων που ισως ληγουν δευτερα/τριτη. Συνηθως μεσημερι ανακοινωνεται στα media, μετα τις 12.
SnapShot Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Αυριο αναμενεται υπερ-εκπτωση ξεπουλημα κρεατων και λοιπων νωπων που ισως ληγουν δευτερα/τριτη. Συνηθως μεσημερι ανακοινωνεται στα media, μετα τις 12. πάρτε και imodium θα σας χρειαστεί 7
gia_nnis Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 πάρτε και imodium θα σας χρειαστείΝαι αλλα και οι καταναλωτες που εχουν αυτη τη νοοτροπια οταν τους πασαρουν το ακριβο για μαπα δεν θα πανε στο καταστημα να κατεβασουν καμια τζαμαρια..! αλλα σαν φλωροι λενε δεν ξαναψωνιζω απο κει!!! 1
orck Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 πάρτε και imodium θα σας χρειαστεί Υπερβολικο το σχολιο αυτο. Ο πρωταθλητης στις παρατυπιες στις συνθηκες διατηρηρης των τροφιμων ηταν μακραν το Carrefour, δεν θα επρεπε να υπαρχει τετοια λυσα και για αυτο το καταστημα; (δεν αναφερομαι στο χιουμοριστικο σχολιο σου) Συμβαινουν αυτα, καλως η κακως κανεις δεν ειναι τελειος, και οποιος κανει δουλεια κανει και λαθη. 1
mr.Vox Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Αν έβλεπες τι γινόταν στο Ατλάντικ θα πάθαινες πλάκα. Τέλος πάντων βγαίνω εκτός θέματος.
rus Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Ολα αυτα που βελτιωνουν γευση,εμφανιση,αντοχη κτλ. Aρα δεν εχεις παρα να τα αποφευγεις, όπως κανω κι εγω.
Liverpool89 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Εγω εχω παρατηρησει οτι μερικες φορες η κατασταση που βρισκουμε στα ραφια χωρο του λιντλ ευθυνομαστε και μεις. Βλεπε ξηρους καρπους, εχωνε ο αλλος τα χερια του μεσα επαιρνε φιστικια αιγινης και τα τσοφλια τα πετουσε απο δω και απο κει. Αν πηγαινε ο σεκιουριτας και τον εκανε ασηκωτο θα λεγαμε κοιταξτε τι εκαναν στον ανθρωπο, τωρα κοροϊδεύουμε τον σεκιούριτα που ειναι χαλαρος. Σαλμονελα εχουν ολα τα κοτοπουλα, τα κανουν εμβολιο στις πτηνοτροφικες μοναδες. Οταν ψήνεται καταστρεφεται. Αλλα αν αφησεις το κοτοπουλο εξω και παρει υγρασια ξαναεπανερχεται. Σκεφτειτε στις λαικες τι γινεται με τα κοτοπουλα που εχουν τοσες εναλλαγες στην θερμοκρασιες τους, οσο για τις φετες που αναπτυσονται κωλοβακτηριδια.
SnapShot Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Σκεφτειτε στις λαικες τι γινεται με τα κοτοπουλα που εχουν τοσες εναλλαγες στην θερμοκρασιες τους, οσο για τις φετες που αναπτυσονται κωλοβακτηριδια. Στις λαικές δεν πουλάνε σφάγια 1
Liverpool89 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Κοτοπουλα που τα κοβουν στα τεσσερα, τα πουλανε ολοκληρα εχει. Συν τυροκομικα
wert Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Εγω εχω παρατηρησει οτι μερικες φορες η κατασταση που βρισκουμε στα ραφια χωρο του λιντλ ευθυνομαστε και μεις. Οχι μην το ξαναπείς.. δεν φταίμε εμείς ... Οι άλλοι φταίνε. Χάζευα έναν τύπο που έσκαβε το ράφι με τα μπλουζάκια για να βρει το νούμερο.. Εντωμεταξύ περνάει μια βλαμμένη και παίρνει το καρότσι μου... Και έτσι άφησα το θέαμα με τον σκαφτιά για να κυνηγάω την κυρία να της εξηγήσω ότι πάει βόλτα με το καρότσι μου. Συγγνώμη μου λέει , απο συνήθεια ... Ο σκαφτιάς βρήκε το νούμερο του και φυσικά είχε αδειάσει το ράφι και τα πράγματα (μπλουζάκια) τα είχε κάνει όλα σωρό στο διπλανό.. Είναι πλέον ευτυχισμένος και έχει και μπλουζάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις