Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μένα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Εχω πετύχει πολλάκις κακό κρέας, πλέον δεν πρόκειται να ξαναγοράσω απο κεί.

• Like 1
Δημοσ.

Ανακοίνωση lidl

Η Lidl Hellas προχωράει σε ενημέρωση των καταναλωτών σχετικά με το προϊόν “Σουβλάκια Κοτόπουλο με πιπεριά 520g”, με ημερομηνία λήξης 11.04.2017 που παράγεται από την εταιρεία Νιτσιάκος Α.Β.Ε.Ε.

Αξιότιμοι πελάτες,

Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν ενημέρωσης από τον Ε.Φ.Ε.Τ. για παρουσία σαλμονέλας στο προϊόν “Σουβλάκια Κοτόπουλο με πιπεριά 520g”, με ημερομηνία λήξης 11.04.2017  που παράγεται από την εταιρεία Νιτσιάκος Α.Β.Ε.Ε., η εταιρία μας προβαίνει για προληπτικούς λόγους στην άμεση απόσυρση του προϊόντος, παρόλο που το προϊόν καθίσταται ασφαλές κατόπιν της απαιτούμενης πριν την κατανάλωση θερμικής επεξεργασίας (μαγείρεμα).

Η εταιρεία μας έχοντας δεσμευτεί για τη προστασία και την διασφάλιση της υγείας των καταναλωτών, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια και στην ποιότητα των προϊόντων της, αντέδρασε ως όφειλε άμεσα λαμβάνοντας όλα τα ενδεικνυόμενα προς αυτήν την κατεύθυνση μέτρα, ούτως ώστε να αποκλειστεί ο κίνδυνος για το καταναλωτικό κοινό και να εξεταστούν τα όποια περαιτέρω μέτρα.

Παρακαλούνται λοιπόν οι πελάτες που έχουν αγοράσει το προϊόν, να το επιστρέψουν σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα της εταιρείας μας, λαμβάνοντας φυσικά το αντίτιμο της αγοράς του.

http://www.lidl-hellas.gr/el/enimerwsh-pelatwn.htm

Δημοσ.

Για μένα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Εχω πετύχει πολλάκις κακό κρέας, πλέον δεν πρόκειται να ξαναγοράσω απο κεί.

και καλά θα κάνεις και να το δεις σαν αφορμή να σκεφτείς τι κρέατα κυκλοφορουν στην αγορα. Να ξερες πόσα χαλασμένα κρεατα δεν ανακοινωνονται και πόσα απο αυτά καταλήγουν σε σουβλάκια, πίτσες, εστιατόρια (κυριλέ και μη), κλπ. 

• Like 3
Δημοσ.

και καλά θα κάνεις και να το δεις σαν αφορμή να σκεφτείς τι κρέατα κυκλοφορουν στην αγορα. Να ξερες πόσα χαλασμένα κρεατα δεν ανακοινωνονται και πόσα απο αυτά καταλήγουν σε σουβλάκια, πίτσες, εστιατόρια (κυριλέ και μη), κλπ. 

Σωστα. Σκεψου ο εφετ να ελεγχε τα σουβλατζιδικα...

Δεν ανακοινωνονται οχι επιτηδες αλλα επειδη δεν ελεγχονται.

• Like 1
Δημοσ.

δε θέλω να γίνω σπαστικός αλλά γιατί να τα βάλουμε με το λιντλ και όχι με την ελληνική εταιρία που προμήθευε τα κοτόπουλα.

αλλοιωμένα τρόφιμα έχουνε βρεθεί σε πολλά καταστήματα-σούπερ μάρκετ. 

αλλά μου τη δίνει που αυτό θα το χρησιμοποιήσουν σαν αφορμή μερικοί για να κράξουν τη Γερμανική εταιρία.

βέβαια αν αυτό συνέβαινε σε ελληνικό μάρκετ και τα κοτόπουλα ήταν γερμανικά, τότε ο τίτλος της είδησης θα ήταν...

κοιτάξτε τι μας ταΐζουν οι Γερμανοί.

για την ιστορία να πως ότι δε ψωνίζω ποτέ συσκευασμένα κρέατα. είτε από λιντλ είτε από αλλού.

• Like 6
Δημοσ.

δε θέλω να γίνω σπαστικός αλλά γιατί να τα βάλουμε με το λιντλ και όχι με την ελληνική εταιρία που προμήθευε τα κοτόπουλα.

αλλά μου τη δίνει που αυτό θα το χρησιμοποιήσουν σαν αφορμή μερικοί για να κράξουν τη Γερμανική εταιρία.

βέβαια αν αυτό συνέβαινε σε ελληνικό μάρκετ και τα κοτόπουλα ήταν γερμανικά, τότε ο τίτλος της είδησης θα ήταν...

για την ιστορία να πως ότι δε ψωνίζω ποτέ συσκευασμένα κρέατα. είτε από λιντλ είτε από αλλού.

Εννοείται οτι η εταιρια φταιει, όχι τα σουπερ μαρκετς, το ειπα και τις προαλλες.

Συσκευασμένα κρεατα δε ψωνιζεις, επεξεργασμενα όμως?

• Like 1
Δημοσ.

Συσκευασμένα κρεατα δε ψωνιζεις, επεξεργασμενα όμως?

δε μπορώ τα κρέατα που είναι σε κουτάκια λες και είναι δώρο. έχω κόλλημα.

θέλω να πάω σε κρεοπωλείο και να του πω.. κόψε μου 10 μπριζόλες, να τις κόψει να μου τις δώσει.

επεξεργασμένα ναι. όχι συχνά αλλά ναι.

και για τα κρεοπωλεία πάντως μην είστε 100% σίγουροι.

είχα δει και κρεοπώλη στο χωριό μου που έσφαζε τα ζώα και που έκανε τα λουκάνικα. δε θέλετε να ξέρετε.

κατα τα άλλα τρέχαν να πάρουν κρέατα από το χωριό οι "γνώστες"

Δημοσ.

Διαφωνω καθετα με αυτη την αντιληψη οτι υπολογη ειναι η εταιρια επεξεργασιας του κρεατος και οχι το καταστημα λιανικης πωλησης. Εαν ισχυε κατι τετοιο τοτε θα δινοταν το ελευθερο απο τα καταστηματα να πουλανε σαπια γνωριζωντας οτι δεν θα τιμωρηθει ποτε ουτε θα πληγει η εικονα του καταστηματος.

ΠΡΕΠΕΙ να εχουν μια πιεση και τα καταστηματα για να την ασκουν με την σειρα τους στους προμηθευτες τους.

Το εαν η προμηθευτρια εταιρια η το καταστημα λιανικης ειναι Ελληνικο, Γερμανικο, Αριανο για εμενα δεν εχει καμια διαφορα.

ΥΓ Για λουκανικα εχω φιλο που δουλευε σε μηχανηματα που κανουν τις εκτυπωσεις στις συσκευασιες (ημερομηνιες ληξης), εχει δει να προσθετουν στα υλικα πριονιδι. Νοστιμο λουκανικο σου λεει μετα.

Δημοσ.

δε ξέρουμε ποιος φταίει. μπορεί και το κατάστημα λόγω ελλιπούς συντήρησης, μπορεί και ο προμηθευτής.

αλλά ανάλογα το τι μας συμφέρει να κατηγορούμε μια τον έναν και μια τον άλλον είναι ηλίθιο και βλάπτει εμάς τους καταναλωτές.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα, το λουκανικo εξ ορισμου είναι μυλος ανθυγιεινών συστατικων ακομα και xωρις πριονiδι :)

Τωρα για τη σαλμονελα, διατηρειται λεει στη καταψυξη αλλα καταστρεφεται στο μαγειρεμα. Οποτε δε ξερω κατά ποσο ειμαστε ασφαλεις αν ψησουμε το κρεας στο φουρνο/τηγανι/κατσαρολα.

Δημοσ.

και τα ζαχαρωνα μερες αυτα τα σουβλακια.ευτηχως δεν πηρα.αν και λογω του οτι παντα ψηνω πολυ ειδικα τα κρεατικα,ακριβως για αυτον τον λογο.δεν ειναι οτι θα φαςτο ψημενο κρεας και θα μεταδοθει η σαλμο,αλλα κατα την προετοιμασια ειναι ο μεγαλυτερος κινδυνος.δλδ πιανεις το κουτι,κοβεις με μαχαιρι,βγαζεις και τοποθετεις σε πιατο,κλπκλπκλπ.το μαχαιρι το πιατο και οτι ειναι τριγυρω και πιθανων πιτσιλιχτικε,ειναι εστια μολυνσης και πρεπει να καθαριστει με το απορυπαντικο και αρκετο ξυδι,και το ξυδι να παραμεινει πανω στην επιφανεια,οχι να το ξεβγαλουμε στο λεπτο πανω.....

• Like 1
Δημοσ.

βέβαια αν αυτό συνέβαινε σε ελληνικό μάρκετ και τα κοτόπουλα ήταν γερμανικά, τότε ο τίτλος της είδησης θα ήταν...

Όλα τα no name προϊόντα φτιάχνονται από επώνυμες εταιρίες. Αλλά επειδή ακριβώς είναι no name, χαμηλότερου κόστους από το επώνυμο, του καλαθιού, παρουσιάζουν συχνότερα προβλήματα σαν το παραπάνω.

Μήτρα του θέματος είναι η λογική του discount sm

Δεν σου έκανε εντύπωση που δεν ανακλήθηκε καμία άλλη η παρτίδα από προϊόντα του νιτσιακου με κοτοπουλο;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...