Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λέμε για τους γύφτους έξω και δεν λέμε για τους μέσα.Ξέρετε πόσες φορές έχω δει ανοιγμένη σοκολάτα των 0,69 λεπτών ανοιγμένη να λείπει ένα κομμάτι,επειδή του άλλου του ήρθε μια υπογλυκαιμία κάνοντας τα ψώνια του?

Πέστα ρε notist γιατί ήθελα να το γράψω και σκεφτόμουν το πως.

Ναι με ενοχλούν οι ρωμά γιατί κάνουν φασαρία και πρέπει να τριπλοπροσέχω την τσέπη και το κινητό μου 

ΑΛΛΑ

το ίδιο με ενοχλούν και κάθε είδους κάγκουροι απολίτισμοι (ειναι σε όλα τα sm) που:

• διπλο/στραβοπαρκάρουν ακριβώς μπροστά στην είσοδο ακόμα κι αν εχει θέσεις στα 10 μετρα
  • παρκάρουν επάνω στις θέσεις αναπήρων/μαμάδωνμεπαιδι/μπροστά στις θέσεις για τα δίκυκλα
  • δίκυκλα που σταματουν σχεδόν στην πόρτα, αν μπορούσαν θα το εβαζαν και μέσα
  • πολιτισμένοι γύφτοι που ανοιγουν συσκευασίες, μασουλάνε κάτι αλλά δεν πάνε στο ταμείο (στην περιπτωση μικρών παιδιών, οι γονεις είναι ακόμα πιο γυφτοι που δεν τα προσέχουν)
  • πολιτισμένοι γύφτοι που πέρνουν κάτι ευπαθες (π.χ. γάλα, τυρί, αλλαντικά, κλπ) και επειδή μετανιώσαν το παρατάνε σε κάποιο ράφι. Μεχρι να το παρει ειδηση υπάλληλος, εχει γίνει ροκφόρ
  • πολιτισμενοι γυφτοι που οτιδήποτε ειναι χύμα (φυστικια, φρουτα, κλπ) τσιμπάνε κάτι και τρώνε και αμα τους πουν κατι εχουν έτοιμη την απαντηση "σιγα μην πεσει έξω επειδή εφαγα μια μπανανα"
  • πολιτισμένοι γύφτοι που σέρνουν τα καρότσια λες και ειναι μπουγαδα
  • κλπ κλπ

κατ 'αλλα οι ρωμά μας μάραναν

• Like 6
  • Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πέστα ρε notist γιατί ήθελα να το γράψω και σκεφτόμουν το πως.

Ναι με ενοχλούν οι ρωμά γιατί κάνουν φασαρία και πρέπει να τριπλοπροσέχω την τσέπη και το κινητό μου 

ΑΛΛΑ

το ίδιο με ενοχλούν και κάθε είδους κάγκουροι απολίτισμοι (ειναι σε όλα τα sm) που:

• διπλο/στραβοπαρκάρουν ακριβώς μπροστά στην είσοδο ακόμα κι αν εχει θέσεις στα 10 μετρα
  • παρκάρουν επάνω στις θέσεις αναπήρων/μαμάδωνμεπαιδι/μπροστά στις θέσεις για τα δίκυκλα
  • δίκυκλα που σταματουν σχεδόν στην πόρτα, αν μπορούσαν θα το εβαζαν και μέσα
  • πολιτισμένοι γύφτοι που ανοιγουν συσκευασίες, μασουλάνε κάτι αλλά δεν πάνε στο ταμείο (στην περιπτωση μικρών παιδιών, οι γονεις είναι ακόμα πιο γυφτοι που δεν τα προσέχουν)
  • πολιτισμένοι γύφτοι που πέρνουν κάτι ευπαθες (π.χ. γάλα, τυρί, αλλαντικά, κλπ) και επειδή μετανιώσαν το παρατάνε σε κάποιο ράφι. Μεχρι να το παρει ειδηση υπάλληλος, εχει γίνει ροκφόρ
  • πολιτισμενοι γυφτοι που οτιδήποτε ειναι χύμα (φυστικια, φρουτα, κλπ) τσιμπάνε κάτι και τρώνε και αμα τους πουν κατι εχουν έτοιμη την απαντηση "σιγα μην πεσει έξω επειδή εφαγα μια μπανανα"
  • πολιτισμένοι γύφτοι που σέρνουν τα καρότσια λες και ειναι μπουγαδα
  • κλπ κλπ

κατ 'αλλα οι ρωμά μας μάραναν

Πολλοί ενοχλημένοι άνθρωποι, ο ένας από τους ρομα οι άλλοι από τους "άλλους" υπάρχει κανείς που να μη σας ενοχλεί; Είμαι σίγουρος ότι σας ενοχλώ και εγώ τώρα. Πολύ ξινίλα για όλον τον κόσμο έπεσε.  

Δημοσ.

Νταξ, δε μπορείς να πεις ότι δεν έχει/έχουμε βάσιμα επιχειρήματα όμως.

Όπως και να το κάνεις, είναι λόγοι να ξινίσεις.

Χωρίς να σημαίνει ότι π.χ. εγώ που μπορεί να ξινίζω με τέτοιου είδους καταστάσεις δεν περνώ και στην άλλη πλευρά ενίοτε.

• Like 1
Δημοσ.

Πολλοί ενοχλημένοι άνθρωποι, ο ένας από τους ρομα οι άλλοι από τους "άλλους" υπάρχει κανείς που να μη σας ενοχλεί; Είμαι σίγουρος ότι σας ενοχλώ και εγώ τώρα. Πολύ ξινίλα για όλον τον κόσμο έπεσε.  

Μπορώ να φανταστώ δυο σενάρια.

Είτε σαν ανθρωπος εισαι πολύ χαλαρός (σαλονικιος ενα πραγμα) και σε ζηλευω για αυτό

ή

θιχτηκες που σου την ειπε κάποιος επειδή διπλο/στραβοπαρκάρεις στην είσοδο.

Τώρα που το σκέφτομαι, αν ήσουν τόσο χαλαρός, μάλλον δεν θα σε ένοιαζε τι γράφουμε.

• Like 5
Δημοσ.

Ναι του έδωσαν χαμηλότερης αξίας σοκολάτα, 

Δεν ακουγεται και πολύ ρεαλιστικο αυτό, οπως ειπα εχω δει απειρες φορες επιστροφες προιοντων χωρις κανενα πρόβλημα(επιλεγω παντα το ακριανο ταμειο των επιστροφων).

Λέμε για τους γύφτους έξω και δεν λέμε για τους μέσα.

Toυς τσιγγανους τους λες "γυφτους" αρα και τους μαυρους τους λες "αραπηδες"?

Ξέρετε πόσες φορές έχω δει ανοιγμένη σοκολάτα των 0,69 λεπτών ανοιγμένη να λείπει ένα κομμάτι,επειδή του άλλου του ήρθε μια υπογλυκαιμία κάνοντας τα ψώνια του?

Αυτος δεν είναι γυφτος αλλα κλεφταρας. Προφανως δεν επιτρεπεται να κανεις κατι τετοιο.

Δημοσ.

Off topic αλλά έχω να πω πως όπως και να τους λέμε οι τύποι αυτοί έχουν κατακλέψει και το δικό μας εξοχικό  τρεις φορές σε επαρχία της Μεσσηνίας.

Δημοσ.

Off topic αλλά έχω να πω πως όπως και να τους λέμε οι τύποι αυτοί έχουν κατακλέψει και το δικό μας εξοχικό τρεις φορές σε επαρχία της Μεσσηνίας.

Τι φταίνε αυτοί που έχεις εσύ εξοχικό;;;; lol
  • Like 1
Δημοσ.

Ετσι ειναι πλεον τα χαρακτηριστικα της ελληνικης φυλής εδω και καναν αιωνα πια. Δεν εχουμε συνοχή, επιπεδο, παιδεία, κατι που επιβεβαιωνει και η 7ετης κριση.

Μπασταρδευτηκε η ρατσα απο τουρκοκρατια και επειτα και ακομα συνεχιζεται.

Εμεις ειμαστε το τελικο αποτελεσμα στη νεα χιλιετια.

• Like 4
Δημοσ.

Σημερα πηγα Σκλαβενιτη, καποια συγκεκριμενα ειδη τα ειχανε πιο ακριβα από άλλες φορες αλλα ειχανε ταμπελακι "-15% λογω Πασχα"...:lol:

Δημοσ.

μπροστά μου , στα εργαλεία που είχε προσφορά , άνοιξε ένας τη συσκευασία και πηρε από μέσα το περιεχόμενο. όταν τον ρώτησα γιατί το κάνει αυτό , άλλαξε 10 χρώματα και κάτι προσπάθησε να πει αλλά ήταν εντελώς ασυνάρτητος. τα βγάζουν από τα κουτιά για να περάσουν το συναγερμό χωρίς να χτυπήσει. πλέον όσες σφραγισμένες συσκευασίες θα βρείς άλλες τόσες ήδη ανοιγμένες θα δεις.

Δημοσ.

Ειμαστε κολοφάρα και δεν αλλάζει αυτό δυστυχώς.

Μετά μας φταινε οι ξένοι, ο Σοϊμπλε, ο Α, ο Β, οι Ελοχίμ, τα ξένα κέντρα αποφάσεων , τα ψεκαστικά και ενα σωρό άλλες π@π@ριές που ακούμε γύρω γύρω.. 

Τέλος πάντων, αυτά ειναι για άλλο thread..

Δημοσ.

μπροστά μου , στα εργαλεία που είχε προσφορά , άνοιξε ένας τη συσκευασία και πηρε από μέσα το περιεχόμενο. όταν τον ρώτησα γιατί το κάνει αυτό , άλλαξε 10 χρώματα και κάτι προσπάθησε να πει αλλά ήταν εντελώς ασυνάρτητος. τα βγάζουν από τα κουτιά για να περάσουν το συναγερμό χωρίς να χτυπήσει. πλέον όσες σφραγισμένες συσκευασίες θα βρείς άλλες τόσες ήδη ανοιγμένες θα δεις.

Μήπως το παρα ξεφτιλιζει όμως και το Λιντλ με την υπερβολική έλλειψη προσωπικού στα καταστήματα; Σαν να λέμε να αφήσω το πορτοφόλι μου στο πάτωμα στον δρόμο μπροστά στο σπίτι μου. Λογικό δεν είναι όποιος περάσει να το ψάξει; Ας προσέχουν λίγο καλύτερα τα προϊόντα τους, δικιά τους επιλογή είναι να δημιουργούν συνέχεια συνθήκες πανικού για να πουλήσουν.

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαστε κολοφάρα και δεν αλλάζει αυτό δυστυχώς.

Μετά μας φταινε οι ξένοι, ο Σοϊμπλε, ο Α, ο Β, οι Ελοχίμ, τα ξένα κέντρα αποφάσεων , τα ψεκαστικά και ενα σωρό άλλες π@π@ριές που ακούμε γύρω γύρω.. 

Τέλος πάντων, αυτά ειναι για άλλο thread..

με τους ρυθμους που παμε θα ερθουμε σε λιγα χρονια στα ισια πληθυσμιακα με τις καλες φαρες που συγκατοικουμε οποτε θα βελτιωθει η κατασταση στην κοινωνια. θα εχουν αγοραστει και τα παντα απο φυσικους πορους και εδαφη επομενως θα αποφασιζουν αλλοι για εμας. ανθρωποι με ευαισθησιες που δεν εκμεταλευονται τον κοσμο για το κερδος

• Like 3
Δημοσ.

μπροστά μου , στα εργαλεία που είχε προσφορά , άνοιξε ένας τη συσκευασία και πηρε από μέσα το περιεχόμενο.

Mαλλον δε προσεξε τις πινακιδες που λενε "Η κλοπη δεν αξιζει, ο χωρος παρακολουθειται...".

Μπροστα σου το εκανε  διοτι προεβλεψε οτι δε θα τον καρφωσεις, πραγμα που οντως δεν εκανες.

με τους ρυθμους που παμε θα ερθουμε σε λιγα χρονια στα ισια πληθυσμιακα με τις καλες φαρες που συγκατοικουμε οποτε θα βελτιωθει η κατασταση στην κοινωνια.

Ποιες ειναι αυτές οι φαρες? για τους ξενους μιλας?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...