Απόλυτο Αρσενικό Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Το κατάστημα της Μεσσήνης ειδικά είναι τίγκα στους ρομά μέσα έξω. Φαντάζομαι τι θα τραβάει ο άνθρωπος της ασφάλειας. άρα δε το έχω προσέξει μόνο εγώ και στο γαλαξία που είχα περάσει την άλλη φορά είχε ένα ζητιάνο απ έξω, αλλά στα λιντλ 8/10 που θα πάω κάνουν παρέλαση. τι γίνεται; χορηγό τα λιντλ έχουνε; επίσης, αυτά τα υγρά που έχει την πέμπτη για τα τζάμια των αυτοκινήτων λένε τίποτα; λέω να πάρω αυτό με το λεμόνι
aristos12 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 api sv/cf bmw longlife 2001 κλπκλπ.....μία χαρά λάδι,αλλά σε αυτά τα λεφτά,μην περιμένεις και η βάση να είναι συνθετική.απο ότι γράφει πάνω στο πενταλιτρο,αποτελείται από συνθετικά υλικά,αλλά δεν διευκρινίζει η βάση τι είναι.οποτε μάλλον είναι το απλό ορυκτέλαιο με πολλά συνθετικά πρόσθετα.αλλα τι το φοβάσαι;με τέτοια τιμή,αλλάζεις λάδι κάθε 8000 χλμτρα,και είσαι πολύ καλύτερα από φάουλ συνθετικό ανά 15000 χλμτρα μιά χαρά λάδια ειναι γιά τά λεφτά τους (γνωρίζω 4-5 ατομα πού βάζουν κ 10w/40 k 5w/40 κ ποτέ δεν ειχαν τό παραμικρό πρόβλημα ,σέ ενα οπελ αστρα πού εκαιγε μέ aral k castrol k motul 600ml περίπου στά 1000 χλμ ,οταν εβαλε 10w/40 τού λίντλ ,εδώ κ 3 χρόνια επεσε στό μισό η κατανάλωση λαδιού
kleo1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 μιά χαρά λάδια ειναι γιά τά λεφτά τους (γνωρίζω 4-5 ατομα πού βάζουν κ 10w/40 k 5w/40 κ ποτέ δεν ειχαν τό παραμικρό πρόβλημα ,σέ ενα οπελ αστρα πού εκαιγε μέ aral k castrol k motul 600ml περίπου στά 1000 χλμ ,οταν εβαλε 10w/40 τού λίντλ ,εδώ κ 3 χρόνια επεσε στό μισό η κατανάλωση λαδιού δε παίρνω θέση για τα συγκεκριμένα λάδια αλλά απ ότι ξέρω αν όντως κάποια λάδια δεν είναι καλής ποιότητας δε πρόκειται να καταλάβεις διαφορά ανάμεσα σε 1-2 αλλαγές. το πρόβλημα θα το δεις αργότερα..... μαζεμένο
gokuthelegend Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 ρε μάγκες έχετε παρατηρήσει ότι έξω από τα καταστήματα lidl συχνάζουν γύφτοι και ζητιάνοι; το έχετε παρατηρήσει και σε άλλα σουπερ μαρκετ; εγώ συνήθως σε LIdl ψωνίζω και το βλέπω όποτε πάω. Στην πόλη μου το Lidl και ο ΑΒ Βασιλόπουλος είναι κυριολεκτικά δίπλα δίπλα, μόνο τα εκάστοτε πάρκινγκ τους χωρίζουν. Και τα δύο τίγκα στους ρομά.
kob6931 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Σε συνέχεια της offtopic συζήτησης για το ποιό sm έχει τους περισσότερους ρομά, αυτό που με έχει εντυπωσιάσει είναι ότι ένα βρεφικό καρότσι μπορεί να μεταφέρει από θερμοσίφωνα μέχρι πλυντήριο... 3
panos0100 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Εμενα μου ειχε τυχει ανοιχτη συσκευασια στα lidl φυσικα το σαλαμι να ειναι αλλοιωμενο μεσα, ευτηχως το ειδε η ταμιας, γενικα τα προιοντα τους ειναι σαπια τελειως, γι αυτο και ο ΕΦΕΤ δεν τους αφηνει σε υσηχια, σημερα εγινα μαρτυρας οταν ενας κυριος ειχε παρει μια σοκολατα και φωναζε μεσα στο καταστημα προφανως γιατι ηταν ανοιχτη και τους απειλουσε με καταγγελιες, του εδωσαν αλλη βεβαια κατωτερας αξιας παρακαλω, και λεει ο ανθρωπος την ιδια θελω, και η υπαλληλος να περναει απο μπρωστα μου και να βριζει, ειναι αντιμετωπιση αυτη του καταστηματος; εμεις φταιμε που ψωνιζουμε απο εκει γιατι ταχα ειναι ποιο φτηνα 1
rus Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 ρε μάγκες έχετε παρατηρήσει ότι έξω από τα καταστήματα lidl συχνάζουν γύφτοι και ζητιάνοι; το έχετε παρατηρήσει και σε άλλα σουπερ μαρκετ; εγώ συνήθως σε LIdl ψωνίζω και το βλέπω όποτε πάω. Τους δινεις κανα φραγκο ή απλα τους κοιτας με περιφρονηση? Οι "γυφτοι" τι κανουν, στέκονται απλα ή κι αυτοι ζητιανευουν?
rus Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Εμενα μου ειχε τυχει ανοιχτη συσκευασια στα lidl φυσικα το σαλαμι να ειναι αλλοιωμενο μεσα, ευτηχως το ειδε η ταμιας, γενικα τα προιοντα τους ειναι σαπια τελειως, γι αυτο και ο ΕΦΕΤ δεν τους αφηνει σε υσηχια, σημερα εγινα μαρτυρας οταν ενας κυριος ειχε παρει μια σοκολατα και φωναζε μεσα στο καταστημα προφανως γιατι ηταν ανοιχτη και τους απειλουσε με καταγγελιες, του εδωσαν αλλη βεβαια κατωτερας αξιας παρακαλω, και λεει ο ανθρωπος την ιδια θελω, και η υπαλληλος να περναει απο μπρωστα μου και να βριζει, ειναι αντιμετωπιση αυτη του καταστηματος; εμεις φταιμε που ψωνιζουμε απο εκει γιατι ταχα ειναι ποιο φτηνα Του εδωσαν κατώτερης αξιας? για να κερδισουν 1 ευρω δηλαδή? Εγω παντως εχω δει απειρες φορες να γινονται επιστροφες προιοντων χωρις κανενα πρόβλημα.
mentoras99 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Παμε και για Πασχα... Ξερει κανεις αν αυτη την Κυριακη των Βαίων, θα ειναι ανοιχτα τα lidl?
yannis27gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Ναι, θα ειναι ανοιχτά. Νομίζω εκτός του Σκλαβενίτη ολα τα μεγάλα σμ ειναι ανοιχτά.
panos0100 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Του εδωσαν κατώτερης αξιας? για να κερδισουν 1 ευρω δηλαδή? Εγω παντως εχω δει απειρες φορες να γινονται επιστροφες προιοντων χωρις κανενα πρόβλημα. Ναι του έδωσαν χαμηλότερης αξίας σοκολάτα, όλα αυτά για μια σοκολάτα, άλλα σε τέτοιες εποχές που ζουμε ακομα και το 1Ε το μετράμε δεν ειχε άδικο ο άνθρωπος
mentoras99 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Αυτους τους πατους παπουτσιων που φερνει απο τη νεα εβδομαδα, τους εχει αγορασει κανεις; Αξιζουν;
notist Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Λέμε για τους γύφτους έξω και δεν λέμε για τους μέσα.Ξέρετε πόσες φορές έχω δει ανοιγμένη σοκολάτα των 0,69 λεπτών ανοιγμένη να λείπει ένα κομμάτι,επειδή του άλλου του ήρθε μια υπογλυκαιμία κάνοντας τα ψώνια του? Εντός θέματος οι πάτοι καλοί είναι. Ξέρει κανείς που βρίσκουμε αναδευτήρες του αρτοπαρασκευαστή?Έχασα τον ένα που μάλλον τον πέταξα μαζί με το ξεραμένο ψωμί που είχε κολλήσει,και δεν το πήρα χαμπάρι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις