rus Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μικρή λεπτομέρεια ότι το HCFS χρησιμοποιείται στην Αμερική και όχι στην Ευρώπη hcfs είναι μια από τις πολλες ονομασιες αυτου του γλυκαντικου/συντηρητικου. Και φυσικα χρησιμοποιειται σε ολο το κοσμο. Από τοτε που ανακαλυφθηκε και μπαινει αντι της ζαχαρης η βιομηχανια τροφιμων τριβει τα χερια της. απο ολους εμας εδω μεσα ,που λιγο η πολυ εχουμε να κανουμε με υπολογιστες ιντερνετ κλπ (αρα τσεκαρουμε κουπονια) κερδισε κανενας η μονο αυτοι στη διαφημιση???? Εγω παντως δε καθομαι να ξυνω τα κουπόνια και μετα να μπαινω να βαζω το κωδικο στη φορμα για να μου λενε "δυστυχως, ξαναπροσπαθειστε"... πολύ χασιμο χρονου 2
zio10 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Στο μανιουαλ που βρήκα λέει οτι είναι 1mm Άρα δεν κάνει για κανονικό ξύρισμα ε; Κρίμα, καλή περίπτωση φαινόταν.
vgiozo Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 hcfs είναι μια από τις πολλες ονομασιες αυτου του γλυκαντικου/συντηρητικου. Και φυσικα χρησιμοποιειται σε ολο το κοσμο. Από τοτε που ανακαλυφθηκε και μπαινει αντι της ζαχαρης η βιομηχανια τροφιμων τριβει τα χερια της. Εγω παντως δε καθομαι να ξυνω τα κουπόνια και μετα να μπαινω να βαζω το κωδικο στη φορμα για να μου λενε "δυστυχως, ξαναπροσπαθειστε"... πολύ χασιμο χρονου Οπότε σου δίνουν τα κουπόνια και τα πετάς....ή απλώς δεν ψωνίζεις στα lidl;
torq Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Εγω παντως δε καθομαι να ξυνω τα κουπόνια και μετα να μπαινω να βαζω το κωδικο στη φορμα για να μου λενε "δυστυχως, ξαναπροσπαθειστε"... πολύ χασιμο χρονου κοιμάσαι καθόλου ή και αυτό είναι χάσιμο χρόνου; επίσης περισσότερο χάσιμο χρόνου μου φαίνεται το ποστ που έκανες. και ακόμα περισσότερο χάσιμο το ποστ που θα κάνεις (αν κάνεις) για να απαντήσεις στο δικό μου. 2
Zerg13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Την ξυριστικη μηχανη που λετε τι να την κανουμε; Ποια η διαφορα με τα ξυραφακια;
zio10 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Την ξυριστικη μηχανη που λετε τι να την κανουμε; Ποια η διαφορα με τα ξυραφακια; Ε είναι μια ευκολία. Δεν χρειάζεσαι αφρό, ξυραφάκια, νερό κλπ.
mylo Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Την ξυριστικη μηχανη που λετε τι να την κανουμε; Ποια η διαφορα με τα ξυραφακια;συμπληρώνω τον ζιο λέγοντας πως οποίος καλλιεργεί γενειάδα χρειάζεται μηχανή 1
mr.Vox Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Το ξύρισμα που κάνει το ξυραφάκι δεν το κάνει η πιο ακριβότερη ξυριστική μηχανή ρεύματος-μπαταρίας. Έχω δοκιμάσει πάρα πολλές. Εξυπηρετούν σε κάποιες καταστάσεις αλλά δεν είναι αποτελεσματικές. Και για να είμαστε εντός θέματος το lidl δεν νομίζω να φέρνει ξυριστικές τέτοιου είδους παρά κουρευτικές και για γενειάδες κατά διαστήματα.
orck Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Ψαχνω PMR, δεν θελω τιποτα συγκλονιστικα εντυπωσιακο, μονο να εχει υποτονους και να μπορω να βαλω μικροφωνο και ακουστικο με καλωδιο. Ξερουμε ποτε ηταν η τελευταια φορα που εφερε PMR το Lidl;
teddy71 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Την ξυριστικη μηχανη που λετε τι να την κανουμε; Ποια η διαφορα με τα ξυραφακια;Δεν είναι ξυριστικη μηχανή είναι κουρευτική μηχανή οπου μπορείς και να τριμαρεις τα γενια ή το σωμα, ή για το λογο που την θελω εγω οπου αμα μεγαλώσει το γένι και ζοριζεσαι να ξυριστεις τα παίρνεις με τη μηχανή να κοντίνουν και μετα ξυραφακι για κανονικό ξύρισμα. έτσι γλιτωνεις χρονο δεν γδερνεις το δέρμα να θες να περάσεις 10 φορες το ξυραφάκι να σε ξυρίσει και να παιδευσαι και να το καθαρίσεις αμα μπουκωσει με τρίχες. Και για καλο ξύρισμα οχι ξυραφακι αλλα θες λεπίδα που είχαν και οι μπαρμπεριδες
beatshooter Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Αυτο αναρωτιεμαι και εγω εχει κερδισει κανενας??? Γιατι βασικα αν τελειωσαν τα κουπονια σημαινει οτι ο αρισθμος των κουπονιων που σκοπευαν να κυκλοφορησουν καλυφθηκε οποτε και μεσα σε αυτα θα πρέπει να υπαρχουν οι 20 τυχεροι που ειχαν δηλωσει οτι θα κερδισουν. Aν υπηρχαν ατομα που κερδισαν δεν θα το δημοσιευαν.... ???? Κατι αλλο, απο δευτερα 3/4 εχει αυτην εδω την κουρετικη/ξυριστικη μηχανη. http://www.lidl-hellas.gr/el/mpanio.htm?action=showDetail&id=67978 Την εχει παρει κανεις παλιοτερα? ειναι ευχαριστημενος? Βασικα την θελω για ξυρισμα/τριμαρισμα στο προσωπο. Επειδη "ξεχνιεμαι" να ξυριστώ και καθως τα γενια μεγαλωνουν και ειναι σκληρα και πυκνα δυσκολευομαι να ξυριστω με κανονικο ξυραφακι επειδη συνεχως στομωνει το ξυραφακι με τριχες. Σκεφτομουν μηπως με την μηχανη αυτη θα μπορουσα να τα "παρω" και να αφησει το ελαχιστο που μπορει πχ 0,5-1mm και μετα με το ξυραφακι να κανω ένα πιο βαθυ ξυρισμα. Τι λετε θα με εξυπηρετουσαι για το σκοπο που την θελω??? την εχω εγω για σωμα..σουπερ ειναι γθα τα λεφτα της κ μπαταρια σκυλι.. 1
mentoras99 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Ψαχνω PMR, δεν θελω τιποτα συγκλονιστικα εντυπωσιακο, μονο να εχει υποτονους και να μπορω να βαλω μικροφωνο και ακουστικο με καλωδιο. Ξερουμε ποτε ηταν η τελευταια φορα που εφερε PMR το Lidl; Tα τελευταια 2 χρονια που παρακολουθω ως προς αυτο το θεμα, νομιζω τα φερνει καπου στον Φλεβαρη. Ετσι πρεπει να γινε το 2015 και 2016, και φετος νομιζω.
jason97 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Ονομασία Σετ βαράκια, 10,3 kgΧειρολαβή Επιχρωμιωμένος χάλυβας, μήκος 35cm, 1,8 kg, διάμετρος 30 mmΒάρη 6 δίσκοι ανύψωσης,κατασκευασμένοι από λακαρισμένοχυτοσίδηρο, με εσωτερική διάμετρο30 mm: 2 x 2 kg (διάμετρος 155 mm,πάχος 20 mm) και 4 x 1 kg(διάμετρος 120 mm, πάχος 18 mm)Συνδέσεις 2 βιδωτές συνδέσεις για τηνσταθεροποίηση των δίσκων(περίπου 0,25 kg/ανά τεμάχιο)Φορτίο Όχι άνω των 10 kg τη δισκους μπορω να του βαλω?
gia_nnis Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Παιδια τα λαδια w5 5w40 ειναι φουλ συνθετικα? Με τι api?
yannis27gr Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Καθε ποτε βγάζουν τις προσφορές της επόμενης εβδομαδας; Καθε Πέμπτη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις