Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν το προιον εχει εγγυηση 3 χρονια? (όπως η μηχανη που λεμε απο πανω)

Αλλο η εγγύηση, αλλο η επιστροφή.

Εγγύση σημαίνει χάλασε κάτι και καλύπτει τις βλάβες για 3 χρόνια. Δεν επιστρεφεται, αλλά επισκευάζεται ή αντικαθιστάται μεχρι να λήξει η εγγύηση. 

Επιστροφή σημαίνει δεν μου άρεσε ή θεωρώ οτι δεν ειναι καλό και το επιστρέφω για πιστωση χρημάτων. 

• Like 1
  • Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αλλο η εγγύηση, αλλο η επιστροφή.

Εγγύση σημαίνει χάλασε κάτι και καλύπτει τις βλάβες για 3 χρόνια. Δεν επιστρεφεται, αλλά επισκευάζεται ή αντικαθιστάται μεχρι να λήξει η εγγύηση. 

Επιστροφή σημαίνει δεν μου άρεσε ή θεωρώ οτι δεν ειναι καλό και το επιστρέφω για πιστωση χρημάτων. 

Μα εσυ μιλησες για ελαττωματικο προιον...

Στην επιστροφη που ζητησες θα κανεις αντικατασταση με παρομοιο προιον ή θα παρεις πισω τα λεφτα?

Δημοσ.

Oπως ειπα, η συγκεκριμενη γλυκοζη παραγεται χημικα και δεν εχει καμμια σχεση με τη γλυκοζη που βρισκεται στη φυση και στα φρουτα. Με μια γρηγορη αναζητηση στο google βρισκεις info σαν αυτό:

Πρόκειται για ένα επιστημονικό γεγονός για την υγιεία σας. Το σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης είναι παρασκευασμένο χημικά από τον άνθρωπο και θα πρέπει να το αποφεύγετε με κάθε κόστος, εάν επιδιώκετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής καθώς πρόκειται για κάτι αφύσικο. Παρασκευάζεται με επεξεργασία γενετικά τροποποιημένου καλαμποκιού με διάφορα ένζυμα για την εκχύλιση της γλυκόζης και στη συνέχεια την μετατροπή ορισμένης από αυτή σε φρουκτόζη. Αυτό μας δίνει ένα μείγμα φρουκτόζης και γλυκόζης, το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποιείται σε διάφορα προϊόντα,

Μικρή λεπτομέρεια ότι το HCFS χρησιμοποιείται στην Αμερική και όχι στην Ευρώπη

Δημοσ.

Σημερα πηγα να ψωνισω, ειχαν τελειωσει τα κουπονια, αυτα για την κληρωση με τα ψωνια της χρονιάς....

Εγραφε με στυλο η υπαλληλος πανω στην αποδειξη, και να παμε λεει (ολοι ημασταν στο ταμειο, το ακουσα να το λεει και σε αλλους) αυριο να παρουμε κουπονια...

Δεν ρωτησαν καν αν οντως θα εχει φερει αυριο...

Περιεργα πραγματα ομως...

Τοσο εξω επεσε το lidl στις προβλεψεις του;

Ενταξει, οτι κανουν τρελους τζιρους, το εχουμε αναλυσει, καμια σχεση με το ποιοι/ποσοι πηγαιναν (και τι επαιρναν) πριν δεκα χρονια...

Αλλα να μην εχεις κουπονια να δωσεις;

Θες να με ξαναβαλεις παλι στο καταστημα αυριο; Μηπως παρασυρθω και ψωνισω παλι κατι;

Δεν ξερω, δεν μου εκανε καλη εντυπωση το sold out....

Δημοσ.

(γειωση φιλοσοφίας με μια προταση)

Ετσι εγινε και σε τοπικό κατάστημα και μετά απο 3 ημέρες φέρανε κουπόνια και οσοι ειχανε τις σημειωμένες αποδειξεις, τα πήρανε κανονικά

Δημοσ.

Ναι, δεν ειπα οτι 'κλεβουν'.

Δυο τινά ομως:

1) Αρκετοι για διαφορους λογους δεν θα πανε να τα παρουν. Εκτος και αν ισχυει επ'αοριστον....δεν το διευκρινησα.

2) Σε ταλαιπωρει και σε ξαναβαζει στο καταστημα. Και ολοι ξερουμε τι σημαινει αυτο.

Θα μου πεις, επιτηδες το κανουν; Δεν ξερω...

Δημοσ.

Εγω πηγα να οαρω την προσφορα με τα γαλατα και μου ειπε δυστυχώς τελειωσανε.

Για 58€ σουπερ με εδωσε τρια κουπονια, δεν κερδισε κανενα και ουτε πιστευα οτι θα κερδιζε.

Δημοσ.

απο ολους εμας εδω μεσα ,που λιγο η πολυ εχουμε να κανουμε με υπολογιστες ιντερνετ κλπ (αρα τσεκαρουμε κουπονια) κερδισε κανενας η μονο αυτοι στη διαφημιση????

βγαλτε καναν ''τυχερο'' κυριοι του lidl  ξεπροστιαζεστε με ψευτοδιαγωνισμους ολοκληρος κολοσσος

• Like 3
Δημοσ.

απο ολους εμας εδω μεσα ,που λιγο η πολυ εχουμε να κανουμε με υπολογιστες ιντερνετ κλπ (αρα τσεκαρουμε κουπονια) κερδισε κανενας η μονο αυτοι στη διαφημιση????

βγαλτε καναν ''τυχερο'' κυριοι του lidl  ξεπροστιαζεστε με ψευτοδιαγωνισμους ολοκληρος κολοσσος

Αυτο αναρωτιεμαι και εγω εχει κερδισει κανενας???

Γιατι βασικα αν τελειωσαν τα κουπονια σημαινει οτι ο αρισθμος των κουπονιων που σκοπευαν να κυκλοφορησουν καλυφθηκε οποτε και μεσα σε αυτα θα πρέπει να υπαρχουν οι 20 τυχεροι που ειχαν δηλωσει οτι θα κερδισουν.

Aν υπηρχαν ατομα που κερδισαν δεν θα το δημοσιευαν.... ????

Κατι αλλο, απο δευτερα 3/4 εχει αυτην εδω την κουρετικη/ξυριστικη μηχανη. http://www.lidl-hellas.gr/el/mpanio.htm?action=showDetail&id=67978

Την εχει παρει κανεις παλιοτερα? ειναι ευχαριστημενος?

Βασικα την θελω για ξυρισμα/τριμαρισμα στο προσωπο. Επειδη "ξεχνιεμαι" να ξυριστώ και καθως τα γενια μεγαλωνουν και ειναι σκληρα και πυκνα δυσκολευομαι να ξυριστω με κανονικο ξυραφακι επειδη συνεχως στομωνει το ξυραφακι με τριχες.

Σκεφτομουν μηπως με την μηχανη αυτη θα μπορουσα να τα "παρω"  και να αφησει το ελαχιστο που μπορει πχ 0,5-1mm και μετα με το ξυραφακι να κανω ένα πιο βαθυ ξυρισμα.

Τι λετε θα με εξυπηρετουσαι για το σκοπο που την θελω???

• Like 2
Δημοσ.

Την έχω εγώ.

Μια χαρά θα σου κάνει τη δουλειά που θες. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος.

η μπαταρία κρατάει καθόλου;

το μοτερ έχει δύναμη ;

Δημοσ.

Ναι, δεν ειπα οτι 'κλεβουν'.

Δυο τινά ομως:

1) Αρκετοι για διαφορους λογους δεν θα πανε να τα παρουν. Εκτος και αν ισχυει επ'αοριστον....δεν το διευκρινησα.

2) Σε ταλαιπωρει και σε ξαναβαζει στο καταστημα. Και ολοι ξερουμε τι σημαινει αυτο.

Θα μου πεις, επιτηδες το κανουν; Δεν ξερω...

Kαι την προηγούμενη εβδομαδα στο τοπικό κατάστημα  δεν ειχαν κουπόνια  ,μου ειπε βεβαια η ταμιας την επομενη φορα να κραταω την απόδειξη ,αλλα αυτη την εβομαδα που πηγα δεν την κρατούσα ,σιγα μην τρέχω να μαζέψω κουπόνια,για κάτι που αμφιβάλω αν ειναι και αληθινό.

Δημοσ.

Λογικά οταν ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός θα ανακοινωθούν τα ονόματα των νικητών, όπως έγινε παλιότερα http://www.athensvoice.gr/market/5-ypertyheroi-kerdisan-ta-psonia-tis-zois-toys

Φημολογείται οτι στο κατάστημα στα Ν. Μουδανιά υπήρξε νικητής. Θα φανεί.

Δημοσ.

Την έχω εγώ.

Μια χαρά θα σου κάνει τη δουλειά που θες. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος.

ή μικρότερη σκάλα για ξύρισμα που έχει πόσο είναι; Δλδ αν θέλω 2-3mm βολεύει;
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...