mentoras99 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Για το πρωτο, πήγαινε να τις δεις και μετά αποφάσισε. Αν τωρα θες αυτες του lidl, περιμενε. Μια χαρά ειναι, εχω πάρει και τις χρησιμοποιώ. Για το δευτερο λένε αν πρόκειται να ερθει σύντομα, γιατι εχουν βραχυ πρόγραμμα στο cc Μηπως θυμασαι ποσο κοστιζε η ραφιερα του lidl? Τηλεφωνησα σημερα οπως ειπες και πηρα τα.... Ειχαν τη δυνατοτητα να δουν το φυλλαδιο της επομενης εβδομαδας...σπουδαια δυνατοτητα... Σημερα Τριτη, αυριο θα μπορω να το δω κι εγω... Φυσικα δεν εχει ραφιερα, ποσες πιθανοτητες ειχα να ειχε την επομενη βδομαδα;;;; Νομιζα κι εγω οτι το customer service οπως το πες, οτι εχει τη δυνατοτητα να βλεπει προγραμματισμο φυλλαδιων πχ για κανα μηνα μπροστα...
SnapShot Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Ξέρει κανείς αν τα παστέλια Γλυκανθη έχουν αποφλοιωμενο ή αναποφλοιωτο σουσάμι;Αλήθεια, πώς τα ξεχωρίζουμε; Το αναποφλοιωτο είναι με σκουροτερο χρώμα 1
rus Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Αυτα τα ξυστα που δινουν λενε τιποτα? ?Εχει κερδισει κανεις? Ξέρει κανείς αν τα παστέλια Γλυκανθη έχουν αποφλοιωμενο ή αναποφλοιωτο σουσάμι; Αλήθεια, πώς τα ξεχωρίζουμε; Γιατι σε απασχολει αυτος ο διαχωρισμος? δε λεει κατι. Το σημαντικο είναι να είναι με μελι και όχι με γλυκοζη(χημικο σιροπι από καλαμποκια). 1
yannis27gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Υπάρχει σημαντική διαφορα σε επίπεδα ασβεστίου ανάμεσα στα δυο είδη. Επίσης στη βιταμίνη Ε. Μη δαιμονοποιείς τη γλυκόζη.
orck Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μαλλον θα παω για τον ατμομαγειρα και ας ελπισω να βγει καλο πραγμα. 1
Zerg13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μαλλον θα παω για τον ατμομαγειρα και ας ελπισω να βγει καλο πραγμα. Μια χαρα ειναι.... Το εχουμε παρατημενο στο ντουλαπι, πιανει αρκετο χωρο μονο και μαγειρευει καλα. Πλενεται στον πλυντηριο πιατων επισης.
rus Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μη δαιμονοποιείς τη γλυκόζη. Τη γλυκοζη γενικα όχι, μιλαμε μονο για τη συγκεκριμενη που βαζουν στα επεξεργασμενα τροφιμα. Δεν είναι χημικό σιρόπι καλέ Τι νομιζες ότι ειναι, φυσικο? Αυτο για το οποιο μιλαμε παραγεται στο εργαστηριο με μια σειρα απο χημικες διεργασιες.
yannis27gr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Όπως και τόσα αλλα πράγματα που ειναι απο ακίνδυνα έως χρήσιμα. Η ζημιά δε γίνεται απο την τροφή per se αλλα απο το ποσοστό αυτής στη συνολική διατροφή. Τεσπα, βγαίνουμε εκτός θέματος.
Speculoos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Για να κλείσουμε το οφ τόπικ (ή να μεταφερθεί σε σχετικό νήμα) η γλυκόζη παράγεται όντως σε εργοστάσια (δε γίνεται διαφορετικά αφού δεν υπάρχει έτσι σκέτη στη φύση) με τη χρήση ενζύμων, όχι δηλαδή χημικά.
De@th L0rd Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Προς διόρθωση των από πάνω, όλες οι επεξεργασίες μετουσίωσης είναι ΧΗΜΙΚΕΣ. Και η τροφή που τρώμε χημεία είναι. Το θέμα είναι ΠΩΣ γίνετε η επεξεργασία.
Speculoos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Όχι, αλλά άνοιξε άλλο θέμα αν θες, εδώ είναι για προσφορές στο Lidl
kleo1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 έχει την άλλη εβδομάδα τη μηχανή κουρέματος στα 12€. λέω να την πάρω για 2η.κυρίως για τα γένια, σε κανένα ταξίδι. για βασική έχω μια καλή. τι λέτε, αξίζει; την έχει κανείς; απ ότι κατάλαβα δουλεύει και με καλώδιο και με μπαταρία. μεγάλο συν. ελπίζω να μην είναι σαν μια babyliss Που είχα πάρει κάποτε.
isay Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, ο ένας μήνας για επιστροφή προϊόντων επεκτάθηκε στους 3 μήνες. Μάλλον δεν εχουν ενημερωθεί όλοι τους (κι ας το γράφει στην ιστοσελίδα τους), γιατί σε χτεσινό μου ερώτημα για επιστροφή ελατωματικου προϊόντος (email στα κεντρικά), έλαβα σήμερα απαντηση οτι το περιθώριο ειναι 30 ημέρες. Ζήτησα διευκρινήσεις και αναμένω.
rus Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Για να κλείσουμε το οφ τόπικ (ή να μεταφερθεί σε σχετικό νήμα) η γλυκόζη παράγεται όντως σε εργοστάσια (δε γίνεται διαφορετικά αφού δεν υπάρχει έτσι σκέτη στη φύση) με τη χρήση ενζύμων, όχι δηλαδή χημικά. Oπως ειπα, η συγκεκριμενη γλυκοζη παραγεται χημικα και δεν εχει καμμια σχεση με τη γλυκοζη που βρισκεται στη φυση και στα φρουτα. Με μια γρηγορη αναζητηση στο google βρισκεις info σαν αυτό: Πρόκειται για ένα επιστημονικό γεγονός για την υγιεία σας. Το σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης είναι παρασκευασμένο χημικά από τον άνθρωπο και θα πρέπει να το αποφεύγετε με κάθε κόστος, εάν επιδιώκετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής καθώς πρόκειται για κάτι αφύσικο. Παρασκευάζεται με επεξεργασία γενετικά τροποποιημένου καλαμποκιού με διάφορα ένζυμα για την εκχύλιση της γλυκόζης και στη συνέχεια την μετατροπή ορισμένης από αυτή σε φρουκτόζη. Αυτό μας δίνει ένα μείγμα φρουκτόζης και γλυκόζης, το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποιείται σε διάφορα προϊόντα, έχει την άλλη εβδομάδα τη μηχανή κουρέματος στα 12€. λέω να την πάρω για 2η.κυρίως για τα γένια, σε κανένα ταξίδι. για βασική έχω μια καλή. τι λέτε, αξίζει; την έχει κανείς; απ ότι κατάλαβα δουλεύει και με καλώδιο και με μπαταρία. μεγάλο συν. ελπίζω να μην είναι σαν μια babyliss Που είχα πάρει κάποτε. Η τιμη είναι καλη, αλλα αναρωτιέμαι για την αποδοση της. Εγω ειχα παρει μια philips πριν 15 χρονια για 50ε και ακομα δουλευει μια χαρα. Μάλλον δεν εχουν ενημερωθεί όλοι τους (κι ας το γράφει στην ιστοσελίδα τους), γιατί σε χτεσινό μου ερώτημα για επιστροφή ελατωματικου προϊόντος (email στα κεντρικά), έλαβα σήμερα απαντηση οτι το περιθώριο ειναι 30 ημέρες. Ζήτησα διευκρινήσεις και αναμένω. Αν το προιον εχει εγγυηση 3 χρονια? (όπως η μηχανη που λεμε απο πανω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις