Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για κάποια από τα κρέατα του λιντλ έχω πολύ κακή άποψη. Το κοτόπουλο του είναι μια χαρά αλλά το μοσχάρι, τόσο το κεμπαμπ όσο και ο κιμάς -κανονικός αλλά και άπαχος, πραγματικά άθλια. Πήρα 3 φορές σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα με τη φιλοσοφία ό,τι "μπορεί να έτυχε", για να μην κρίνω με μια μεμονωμένη περίπτωση, αλλά κάθε φορά ήταν χειρότερα από την προηγούμενη.

Χοιρινό δεν τρώω οπότε δεν έχω άποψη.

Δημοσ.

... μέχρι υγρό πιάτων που δεν κάνει ούτε το 1/4 του αφρού που κάνει το Fairy.

...

Λίγο offtopic : Η ποιότητα ενός απορρυπαντικου δεν χαρακτηρίζεται απο την ποσότητα αφρου, αλλά απο την ικανοτητα να διασπά τα λίπη και τις ριπαρές ουσίες, συναρτήση της ποσότητας του απορρυπαντικου. Τα περισσότερα απορρυπαντικά έχουν "τεχνιτό αφρίστικό" (αλλιώς το λένε αλλά τωρα δε θυμάμαι) για να έχεις την αίσθηση του αφρου. Να σου πω ακομα μερικά παραδείγματα:

Το αφρόλουτρο με το αφροντουζ εχουν ακριβώς την ίδια χημική σύστηση (καθαρισμός, άρωμα, κλπ) εκτός απο τη ποσότητα "αφριστικου" που στη δευτερη εχει περισσότερο.

Ο γνωστός νες καφε που φτιάχνουμε φραπεδιά εχει αφριστικό. Χωρίς αυτό δεν θα ειχε τον αφρό που πουλά. 

Εχεις χρησιμοποιήσει home made σαπούνι απο λάδι; Home-made οχι βιοτεχνία made. Ο αφρός που βγάζει ειναι πολύ λιγοτερος απο τα αντίστοιχα εμπορικα σαπούνια και το σημαντικότερο καθαρίζουν καλύτερα και πιο υγειηνα. 

Δημοσ.

Δε διαφωνώ, ενδεχομένως να είναι ακριβώς όπως τα λες, αλλά στην πράξη ο μέσος χρήστης τι θέλει/θα προσέξει όταν πλένει τα πιάτα;

Γιατί αν το πάμε έτσι, και με σκέτο νερό να τρίψεις τα λίπη, κουτσά-στραβά θα φύγουν που λέει ο λόγος.

Τέλος πάντων, τυχαίο ήταν το παράδειγμα, δε νομίζω πως έχω χρησιμοποιήσει υγρό πιάτων από τα Lidl, αλλά σε γενικές γραμμές, όταν κάτι είναι αρκετά φθηνό, κάποιος λόγος θα υπάρχει.  Ας είναι και πανάκια τύπου wettex.

Αλλά ναι, το πιστεύω ότι υπάρχει και προκατάλειψη έως ένα βαθμό για τα φθηνά.

Ας είναι και πανάκια τύπου wettex.

Δημοσ.

@phanispal

Τα χαρτιά υγείας του lidl θα τα χρησιμοποιούσες; Τα άλατα πλυντηρίου αντί για καλγκόν; Τη χλωρίνη; 

Δημοσ.

Προσωπικά από Lidl χρησιμοποιώ μόνο χαρτικά.

Αλλά μη φανταστείς ότι έχω κάνει καμιά σοβαρή έρευνα αγοράς για τα περισσότερα προϊόντα που καταναλώνω.

Άλατα πλυντηρίου, χλωρίνη, όπως και άλλα παρεμφερή προϊόντα όμως, σχεδόν πάντα τα παίρνω όταν τα βρίσκω 1+1 ή -50%, που νομίζω το Lidl δεν τα βάζει ποτέ.

Δημοσ.

Για κάποια από τα κρέατα του λιντλ έχω πολύ κακή άποψη. Το κοτόπουλο του είναι μια χαρά αλλά το μοσχάρι, τόσο το κεμπαμπ όσο και ο κιμάς -κανονικός αλλά και άπαχος, πραγματικά άθλια. Πήρα 3 φορές σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα με τη φιλοσοφία ό,τι "μπορεί να έτυχε", για να μην κρίνω με μια μεμονωμένη περίπτωση, αλλά κάθε φορά ήταν χειρότερα από την προηγούμενη.

Χοιρινό δεν τρώω οπότε δεν έχω άποψη.

Εμένα μια χαρά μου έχουν βγει οι κιμάδες και τα κρέατα του Lidl...μήπως τα πήρες τα κρέατα κοντά στη λήξη τους;

Κακή εμπειρία από κιμάδες έχω από τον κατεψυγμένο "Φλωρίδη" των discount markt (70% βόειο / 30% χοιρινό)...τόσο έντονη μυρωδιά σε κάνει να σκέφτεσαι τί στα διάλα έχει μέσα.

Δημοσ.

Το αφρόλουτρο με το αφροντουζ εχουν ακριβώς την ίδια χημική σύστηση (καθαρισμός, άρωμα, κλπ) εκτός απο τη ποσότητα "αφριστικου" ...

Μου ελυσες μια απορια που ειχα 5 χρονια τωρα! Νασαι καλα!
  • Like 1
Δημοσ.

κάνε μια αναζήτηση στο google πόσες φορές έχουν αποσυρθεί προιόντα του εν λόγω sm

Για όλα τα σουπερ μαρκετ εχουν γινει αποσύρσεις. Συνηθως δε φταινε αυτά αλλα οι παραγωγοι/προμηθευτες.

μην τα δίνετε τουλάχιστον στα παιδιά σας 

http://www.arcadiaportal.gr/news/pagoto-i-pagomeno-glukisma-oli-i-alitheia

Μονο που αυτά τα συστατικα (φυτικα λιπη, τρανς λιπαρα κλπ) υπαρχουν σχεδον σε όλα τα συσκευασμενα/επεξεργασμενα τροφιμα, όχι μονο στα λεγομενα παγωμενα γλυκισματα.

Ο γνωστός νες καφε που φτιάχνουμε φραπεδιά εχει αφριστικό. Χωρίς αυτό δεν θα ειχε τον αφρό που πουλά. 

Φιλε μου δεν υπαρχει κανενα αφριστικο. Ως γνωστο ο φραπες ανακαλυφθηκε τυχαια απο τον Δημ.Βακονδιο το 1957. Ή μηπως νομιζεις οτι εστησαν αυτή την ιστορια οι γαλλοι διοτι προεβλεψαν οτι ο φραπες θα γινει εθνικο ροφημα στην Ελλαδα?

• Like 2
Δημοσ.

Για να δω τωρα, αν η συλλογικη μνημη των μελων εδω στο θεμα,

μπορει να βοηθησει σε αυτο που ψαχνω.

Θελω λοιπον να μαθω, αν θυμαται κανεις καθε ποτε φερνει μεταλλικες ραφιερες.

Τιμη, και αν εχει αγορασει κανεις, να πει αν αξιζει, αν ειναι γερη/σταθερη/ποιοτικη κλπ.

Οριστε τι εφερε μια αναζητηση απο το lidl service, που σημαινει οτι φερνει,

αλλα δεν ξερω ουτε καθε ποτε, ουτε τιμη, ουτε αν αξιζει γενικοτερα

2mplq3r.jpg

Θελω ραφιερα απο το lidl...

:( :( :(

Δημοσ.

Θελω ραφιερα απο το lidl...

:( :( :(

σχεδόν ίδιες ειχα βρει και στο praktiker. Επικοινωνησε με το lidl πότε προγραμματιζουν να τις φερουν και αν δε βγαλεις ακρη ριξε μια ματια στο πρακτικερ

Δημοσ.

σχεδόν ίδιες ειχα βρει και στο praktiker. Επικοινωνησε με το lidl πότε προγραμματιζουν να τις φερουν και αν δε βγαλεις ακρη ριξε μια ματια στο πρακτικερ

Εχει παρομοιες στο praktiker, ΑΛΛΑ, δεν ξερω αν στηνονται το ιδιο ευκολα...του lidl στηνεται αν καταλαβα καλα χωρις καν εργαλεια.

Στο lidl δεν νομιζω να λενε ποτε προγραμματιζουν να φερουν κατι...

κανω λαθος; Γίνεται;;;;;

Δημοσ.

Για το πρωτο, πήγαινε να τις δεις και μετά αποφάσισε. Αν τωρα θες αυτες του lidl, περιμενε. Μια χαρά ειναι, εχω πάρει και τις χρησιμοποιώ. 

Για το δευτερο λένε αν πρόκειται να ερθει σύντομα,  γιατι εχουν βραχυ πρόγραμμα στο cc

Δημοσ.

μην τα δίνετε τουλάχιστον στα παιδιά σας 

http://www.arcadiaportal.gr/news/pagoto-i-pagomeno-glukisma-oli-i-alitheia

Eννοείτε πως όλα αυτά τα ψευτοπαγωτά που κάνουν 3 ευρώ το κιλό σε οποιοδήποτε σουπερ, όχι μόνο από το lidl δεν είναι και ιδιαίτερης ποιότητας.

Κάτι nirvana, haagen daas κλπ του εμπορίου είναι αρκετά καλύτερα και μετά υπάρχει και το πραγματικό παγωτό που πουλάνε σε κάποιες καλά παγωτατζίδικα-gelaterie.

Δημοσ.

Εκείνο το επαναφορτιζόμενο τρυπάνι στα 40 κάτι ευρώ αξίζει; το θέλω για καμιά ψιλό δουλειά.Π.χ άνοιξα τρύπες στο τιβι μποξ και υποχρεώθηκα για 5 λεπτά δουλειά.

Το είχα πάρει σε προηγούμενη προσφορά. Μια χαρά κάνει την δουλειά του.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...