teopanta1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 εχουμε καποια πληροφορια για της συνθηκες εργασιας στα lidl ?
rus Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Οπότε τι διαμαρτύρεσαι; Λάθη πάντα γίνονται. Διαμαρτύρομαι για λογαριασμο του lidl. Είναι αδικο να αποκτα κακη φημη για κατι τετοια.
patrickdrd Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 το σκαλιστήρι και ο ψεκαστήρας να λένε τπτ; 1
yannis27gr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 εχουμε καποια πληροφορια για της συνθηκες εργασιας στα lidl ? Ναι. Γνωστοι μου (2) δουλευουν εκει. Απαιτητικη δουλεια (δεν καθεσαι παρα μονο στο διαλειμμα) αλλα καλα λεφτα (σχετικα) για τις ωρες εργασιας και σεβασμος στον εργαζομενο (δε σε βλεπουν σαν αναλωσιμο οπως σε αλλα μαγαζια). 2
zio10 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 εχουμε καποια πληροφορια για της συνθηκες εργασιας στα lidl ? Έχω κι εγώ γνωστό που δουλεύει κάποια χρόνια. Αρκετά έως πολύ ευχαριστημένος είναι νομίζω.
mentoras99 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Λογω του οτι αυριο ειναι αργια, σημερα απογευμα στο lidl γινονταν το 'ελα να δεις'....
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Λογω του οτι αυριο ειναι αργια, σημερα απογευμα στο lidl γινονταν το 'ελα να δεις'.... Στο λιντλ δεν ειχε οσο κοσμο ειχε Σκλαβενιτη και ΑΒ που γινοταν χαμος πραγματικα. Καμια σχεση. Στο λιντλ με 3 ταμεια σε λειτουργια ειχες μονο 3-6 ατομα μπροστα σου, στους αλλους με 8 -10 ταμεια, ειχες 15-25 ατομα στο καθενα. Ηταν η ημερα απιστευτη πραγματικα για οποιον πηγε χθες αργα στο σουπερ μαρκετ. Ενω στο λιντλ ειναι μονιμο προβλημα οι ουρες στα ταμεια (επειδη εχει μονο 1-2 να δουλευουν) χθες δεν υπηρχε διαφορα στην ουσια επειδη ανοιξαν και 3ο ταμειο, ενω στους αλλους ηταν χ10 η κινηση που πετυχα.
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Ναι! Σε ΑΒ που πήγα χθες γινόταν της Πόπης (μάλλον πήγαμε στο ίδιο με τον αγαπητό μοδ ) 1
phanispal Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Όλος αυτός ο χαμός για μια μέρα αργία;! Δεν είναι πολύ δύσκολο, όσοι ήταν να πάνε Σάββατο (που είναι πολλοί) πήγαν την Παρασκευή μαζί με εκείνους που θα πήγαιναν ούτως ή άλλως. Και επειδή κάπου εδώ μπορεί να ρωτήσεις «και γιατί να μην πάνε Δευτέρα, Τρίτη ή άλλη μέρα;», πολλοί έχουν συγκεκριμένο πρόγραμμα. 1
mentoras99 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Θυμαται κανεις, αν στο lidl φερνει προιοντα dettol? Βασικα το σπρευ ψαχνω, αλλα και οτι αλλο ευπροσδεκτο.
vgiozo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Θυμαται κανεις, αν στο lidl φερνει προιοντα dettol? Βασικα το σπρευ ψαχνω, αλλα και οτι αλλο ευπροσδεκτο. φέρνει σίγουρα, αλλά δεν έιμαι σίγουρος αν το κάνει σταθερά ή στα πλαίσια προσφορών (οπότε μπορέι να έχει απόθεμα σε ένα μαγαζί και σε άλλο να μην έχει)
mentoras99 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 φέρνει σίγουρα, αλλά δεν έιμαι σίγουρος αν το κάνει σταθερά ή στα πλαίσια προσφορών (οπότε μπορέι να έχει απόθεμα σε ένα μαγαζί και σε άλλο να μην έχει) Την ιδια αποψη εχω, οτι εχει παρει το ματι μου, αλλα ισως γι'αυτο δεν θυμαμαι καλα, δεν θυμαμαι αν ειναι περιστασιακα ή σε μονιμη βαση.
nickmanak Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Ξεπουλουσαν χτες με εκπτωση, οτι κρεας εληγε κυριακη-δευτερα. Πηρα πακετα σουβλακιων με +40% ποσοτητα λογω φυλλαδιου, 2.95€ το ενα. Ληγουν δευτερα και τριτη (εκτος καταψυξης). 1
jason97 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 οπως λέει και ο τίτλος έχει κανείς βάρη απο τα lidl? ήθελα να μάθω τη διάμετρο έχει ο αλτηρας οπως λέει και ο τίτλος έχει κανείς βάρη απο τα lidl? ήθελα να μάθω τη διάμετρο έχει ο αλτηρας
Προτεινόμενες αναρτήσεις