Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λατρης της μπουγατσας εισαι σιγουρα. Παρε χρυση ζυμη ή καποιες με λεπτο φυλλο οταν βγαινουν σε προσφορα σε αλλες αλυσιδες πχ Γαλαξιας και θα μεινεις στον τοπο.

Καρδης απλα υποφερτη θα ελεγα. Θα ξαναπαρω καποια στιγμη.

εχω παρει και χρυση ζυμη, αλλα στα 2 ευρω του καρδη δεν παιζεται... ειδικα εγω που την κανω και 2 μεριδες ...

αν και ευκολα την τρωγω και μονοκοπανια :D

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ας το ξαναγράψω εδώ μπας και μας διαβάζει κανένας lidlοmanager:

Οταν πληρώνουμε μαντρόσκυλο security για να μην μας ανοίγουν τα σώβρακα, τον μαθαίνουμε τουλάχιστον στοιχειώδεις τρόπους, ήτοι δεν πάμε πάνω από τον πελάτη που δεν έχει προλάβει να ακουμπήσει τη συσκευασία και του βάζουμε προληπτικά τις φωνές "είπαμε κύριε, δεν ανοίγουμε συσκευασίες!". :angry:

(κουτσομπολιό in spoiler)

Τον κατάλαβα τον μπαγλαμά τι φρούτο ήταν γιατί μας πήρε στο κατόπι από την είσοδο ακόμα. Μάλλον του τάξανε τίποτε προαγωγή και δυο κιλά φέτα αν πιάσει κανένα ελαφροχέρη. Φτάνουμε στα καλάθια με τις προσφορές μαζί κι ο μαντρόσκυλος, στέλνω τη γυναίκα μου πιο πίσω να τραβάει διακριτικά βίντεο και φεύγω να ψάξω τα κουτιά με τις σωβρακοφανέλες για το επιθυμητό νούμερο. Μόλις πιάνω κουτί με XXL σώβρακο και το αφήνω, τσουπ ο μπαγλαμάς αρχίζει το ποίημα...

Προφανώς καταλαβαίνετε οτι ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους γιατί ο βλάκας είχε το θράσος να υποστηρίξει οτι άνοιξα συσκευασία (μου έδειχνε το ανοιχτό δείγμα) και ότι θα φωνάξει την αστυνομία. Ηρθε προιστάμενος, παίξανε τα βίντεα και κλάψανε μέχρι και τα μπρόκολα. Ελπίζω ήδη να τον στείλανε πρόωρες διακοπές γιατί αν τον ξαναπετύχω την άλλη βδομάδα, σίγουρα θα μας δείτε πρωτοσέλιδο: "άνθρωπος δάγκωσε μαντρόσκυλο".

Δηλαδή ρε παιδιά εκεί στα lidl, αμα τον βλέπετε οτι δεν μπορεί ο μπορέλι και θέλει ξανά 1η δημοτικού και αργά αργά, καλύτερα να βάζετε καμιά κοπελιά με βαρύ εμπρόσθιο οπλισμό που τουλάχιστον σε πιάνουν εξαπίνης κι έχουν ακαταμάχητα επιχειρήματα.

Ευχαριστούμε Lidl.

χαχαχχ εγώ έτυχα σε εντελώς ανάποδο σκηνικό!! Στην μεριά που έχει τους ξηρούς καρπούς τους χύμα...(ξέρετε αυτούς που βάζουν χέρι και δοκιμάζουν οι τολμηροί) περνάει κυρία περιοπής χώνει χερούκλα και τσιμπάει μια χούφτα ,αμύγδαλα νομίζω, με τελικό προορισμό το στόμα της.Την βλέπει ο ντόπερμαν και ομολογώ διακριτικά και σε κανονικό τόνο φωνής της λέει ευγενικά : "Δεν επιτρέπεται αυτό που κάνετε".....και ατίδραση της μαντάμ... Φωναχτά και με ύφος: " Για σε παρακαλώ ....που μου φωνάζεις εμένα να με κάνεις ρεζίλι εδώ μέσα επειδή πήρα 2 ξηρούς καρπούς"!!!! Του βγαλε και γλώσσα η μανταμίτσα από πάνω κιόλας....

Τον είδα τον ντοπερμαν...ο ανθρωπος μασησε την γλώσσα του για να μην την ξεχέσει πατόκορφα ....

Οπότε και οι πελάτες...και τα ντόπερμαν...έχουν τα δίκια τους αναλογα τις περιπτώσεις :)

Δημοσ.

Ασχετο αλλα ο μονος καλος που εφτιαχνε πιτες ηταν ο Σαρογλου Ηταν γιατι την μπεστ σελερ κιμαδοπιτα την κατηργησε και την σπανακοπιτα του την χιλιοχαλασε ενω παραμενει ακριβος

Οτι βλεπω που υπαρχει τωρα ειναι για τα μπαζα Οσο για μπουγατσες "ναι αυτες τις γλυκιες καρντασι"! δεν ξερω γιατι δεν τις τρωω

Δημοσ.

Δοκιμαστε τις κατεψυγμενες σφολιατες, πιτες και μπουγατσες απο το discount markt. Βαζουν κατω οτι αλλο κυκλοφορει.

Προτεινομενα: στριφτα πιτακια με τυρι, σουσαμοπιτακια με λουκανικο & μουσταρδα, μπουγατσα.

• Like 2
Δημοσ.

Xτες πηρα αυτή τη πορτοκαλαδα/φυσικο χυμο που εχουν από τη Γερμανια, ειχε ετικετακι οτι αντι για τη κανονικη τιμη 1,89€ στα 1,33.

Αλλα στο ταμειο πληρωσα 1,89... Κατι τετοια κανουν και δινουν αφορμη για αρνητικα σχολια.

Δημοσ.

Xτες πηρα αυτή τη πορτοκαλαδα/φυσικο χυμο που εχουν από τη Γερμανια, ειχε ετικετακι οτι αντι για τη κανονικη τιμη 1,89€ στα 1,33.

Αλλα στο ταμειο πληρωσα 1,89... Κατι τετοια κανουν και δινουν αφορμη για αρνητικα σχολια.

Έπρεπε να διαμαρτυρηθείς και να μην την πληρώσεις. Να μην την πάρεις. Αν δεν το είδες εκείνη την ώρα ακόμα και αν την έχεις καταναλώσει να πας πίσω με την απόδειξη και τη συσκευασία και να ζητήσεις τη διαφορά.

Στη χειρότερη να πάρεις τηλέφωνο στον αριθμό που έχουν και να εκφράσεις την δυσαρέσκεια σου.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το κανουν επιτηδες, δεν περασε η εκτπωση για καποιο λογο. Θα στα αφαιρουσαν αν το ελεγες. Θα χασεις πολυ χρονο τωρα αν ασχοληθεις για μισο ευρω, αστο.

Στον Γαλαξια εχω παρει ενα συν ενα δωρο, απο δικο τους λαθος(ξεχασαν να βγαλουν ταμπελα) μου το καταχωρησαν τελικα μετα απο λιγα νευρα.

Προσοχη στις προσφορες παντα ανα ελενχετε αν μπαινουν οι εκπτωσεις ή τα δωρα.

Δημοσ.

Tα είδη προσφοράς έχουν άλλο barcode. Αναγράφουν μάλιστα αν είναι πακέτο 2 σαμπουάν μαζί.

Προϊόν προσφοράς. Απαγορεύεται η πώληση ξεχωριστά.

Δεν πρέπει να τους αφήνουμε είτε είναι lidl είτε οτιδήποτε άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Λογικά ήταν προϊόν με πορτοκαλί - 30% αυτοκόλλητο;

Όταν παίρνω τέτοια προϊόντα πάντα βάζω το ταμπελακι σε άμεση οπτική γωνία για τον-την ταμια

Δημοσ.

Έπρεπε να διαμαρτυρηθείς και να μην την πληρώσεις. Να μην την πάρεις. Αν δεν το είδες εκείνη την ώρα ακόμα και αν την έχεις καταναλώσει να πας πίσω με την απόδειξη και τη συσκευασία και να ζητήσεις τη διαφορά.

Στη χειρότερη να πάρεις τηλέφωνο στον αριθμό που έχουν και να εκφράσεις την δυσαρέσκεια σου.

Το λογαριασμο δε καθομαι να τον ελεγξω εκεινη τη στιγμη μεσα στο κοσμο, στο σπιτι μου το ειδα.

Και φυσικα δε θα τη παω πισω.

Δημοσ.

Αναντιστοιχία τιμής ραφιού και χρέωσης στο ταμείο, σημαίνει με μεγάλο πρόστιμο για την επιχείρηση.

Δημοσ.

Την εχω πατησει και εγω με ενα παντελονι που ειχα παρει, ειχε πορτοκαλι ταμπελακι και στο σπιτι ειδα οτι δεν περασαν την εκπωση -30%. Απο τις λιγες φορες που δεν κοιταξα την αποδειξη διπλα στο ταμειο. Δεν ηξερα οτι ο/η ταμιας πρεπει να πατησει κατι ιδιατερεο για να περασει την εκπτωση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...