mentoras99 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 ουι μεσιε! Εχει φερει, και εχω παρει και καλα τζην παντως. Απλα απο το φυλλαδιο δεν μπορεις να κρινεις προκαταβολικα αν αξιζει, αν δεν πας στο καταστημα. Εχω παρει τζην που εξω αν τα βρισκες, θα θελες χαλαρα 50ευρω, και τα ειχε γυρω στο 15ευρω!!! Αλλα φερνει και αρκετα μετρια πολλες φορες. Αυτο που με δυσκολευει στα τζην του, ειναι οτι δεν κρατα 'σταθερες' καποιες σειρες. Πχ ειχε φερει περυσι μια σειρα , νομιζω 'new york' λεγονταν ή κατι τετοιο. Τρομερο τζην. Ε, δεν την ξαναφερε! Πηρα καποια αλλα με την ελπιδα οτι θα ειναι καλα, αλλα η γραμμη τους δεν μου αρεσε οταν τα φορεσα και τα επεστρεψα. Αλλα εχω παρει και αυτα με χειμωνιατικη επενδυση εντος, και ειναι τρομερα. Μακαρι να κρατουσε μια σταθεροτητα σε σειρες που φερνει, και να τις επαναλαμβανε...
swkhj Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Αυτα που εχει τωρα ειναι πιο λεπτα και απο χαρτι τροφοδοτικου τουρμπο χ με ασχημο ξεβαψιμο και ορισμενα ηταν και ξεσκισμενα σε σημεια για το εφε! Ναι αυτο με την επενδυση ειναι πολυ καλο αλλα οχι οσο ζεστο θα περιμενε κανεις... αν και εγω θελω να φερει καμια φορα τζην με χοντρο υφασμα αλλα δεν το βλεπω!..
Zerg13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 αγόρασα και τα δύο σήμερα, πολύ καλά! για χυλοπίτες μου κάνουν, θα τα μαγειρέψω αύριο κλασσική αξία για τα παιδιά κάθε ηλικίας Παω να τα παρω. Καλα παγωτο απο τωρα; Ο iceman εισαι;
insomnia888 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Παω να τα παρω. Καλα παγωτο απο τωρα; Ο iceman εισαι; Δεν είναι παγωτό, είναι λεπτό στρώμα σοκολάτας με λαχταριστη γέμιση marshmallow...
swkhj Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Αυτα που εχει τωρα ειναι πιο λεπτα και απο χαρτι τροφοδοτικου τουρμπο χ με ασχημο ξεβαψιμο και ορισμενα ηταν και ξεσκισμενα σε σημεια για το εφε! Ναι αυτο με την επενδυση ειναι πολυ καλο αλλα οχι οσο ζεστο θα περιμενε κανεις... αν και εγω θελω να φερει καμια φορα τζην με χοντρο υφασμα αλλα δεν το βλεπω!.. Και την επομενη εβδομαδα το συνεχιζουν! http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=67314 Βρισκουμε και απο τη λαικη η απο παγκους πλανοδιων πολυ καλυτερα αμα θελουμε κανενα για εντελως προχειρο ας τους πει καποιος...
mentoras99 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Και την επομενη εβδομαδα το συνεχιζουν! http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=67314 Βρισκουμε και απο τη λαικη η απο παγκους πλανοδιων πολυ καλυτερα αμα θελουμε κανενα για εντελως προχειρο ας τους πει καποιος... Εχει φερει και καλα, αλλα οχι παντοτε...στα τζην τους τελικα δεν ειναι σταθερη η ποιοτητα...
george004 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 ρε παιδια απο περιεργεια και μονο....αυτο το βαζακι φιλετο σαλιγκαριου που γραφει το εχει δοκιμασει καποιος?τι γευση εχει?του κλασσικου σαλιγκαριου?τρωγεται κρυο? 1
Zerg13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Αν το παρεις, πες μας αν σου αρεσε. Δεν το εχω δει ποτε, νεο πρεπει να ειναι. Οτι υπαρχει σε βαζακια ειναι για κρυο. Υπαρχει ακομα αυτο; Αν ειναι να παω. Γιατι ηταν κρητικα προϊόντα. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2017 από Zerg13 2
blazar Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Προσέχετε με τους ψεύτες του lidl. Την περασμένη βδομάδα έτυχε να δω τα βαζάκια με το μέλι, που τα είχε το κιλό ~3.50€. Τα ξαναφέρνει την ερχόμενη εβδομάδα ψευτοπροσφορά και με τιμή ~ 4.50€/kg, ακριβώς τα ίδια!
_chris_ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Προσέχετε με τους ψεύτες του lidl. Την περασμένη βδομάδα έτυχε να δω τα βαζάκια με το μέλι, που τα είχε το κιλό ~3.50€. Τα ξαναφέρνει την ερχόμενη εβδομάδα ψευτοπροσφορά και με τιμή ~ 4.50€/kg, ακριβώς τα ίδια! Μέλι με τέτοια τιμή, μόνο μέλι δεν είναι.
george004 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Αν το παρεις, πες μας αν σου αρεσε. Δεν το εχω δει ποτε, νεο πρεπει να ειναι. Οτι υπαρχει σε βαζακια ειναι για κρυο. Υπαρχει ακομα αυτο; Αν ειναι να παω. Γιατι ηταν κρητικα προϊόντα. και εδω απο την κρητικη εβδομαδα ειναι αλλα εχουν μεινει ολα στα ραφια απο τοτε. δεν τα μαζεψαν ουτε καμια προσφορα τα βγαζουν μπας και τους φυγουν... 1
isay Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Προσέχετε με τους ψεύτες του lidl. Την περασμένη βδομάδα έτυχε να δω τα βαζάκια με το μέλι, που τα είχε το κιλό ~3.50€. Τα ξαναφέρνει την ερχόμενη εβδομάδα ψευτοπροσφορά και με τιμή ~ 4.50€/kg, ακριβώς τα ίδια! και γιατί αυτό τους χαρακτηρίζει ψευτες; Επειδή κάποτε έκαναν μια έκπτωση Χ, πρέπει παντα να κάνουν την ίδια έκπτωση; Προσφορά, σημαίνει προσωρινή μείωση τιμής, οχι μονιμη μείωση τιμής Στο κάτω κάτω αν βλέπεις οτι ΔΕΝ σε συμφέρει μην αγοράσεις, αυτή είναι η δύναμη σου Μέλι με τέτοια τιμή, μόνο μέλι δεν είναι. Συμφωνώ απολύτως. Επειδή εχω επαφή με ντοπιους καλους παραγωγους μελιού, το καλό μέλι εχει 10-12 ευρω το κιλό αν πάρεις μικρές ποσότητες. Αν αγοράσεις μεγάλες ποσότητες κατεβαίνει 7-8 ευρω το κιλό (εκεί αγοράζουν οι χοντρέμποροι - ονοματα δε λεω). Μιλώ παντα για καλό ποιοτικό μελι, χωρίς σιρόπια και ζάχαρονερα. Αυτά που βρίσκουμε στο ΣΜ σε πολύ χαμηλή τιμή ειναι ΕΙΤΕ μέλι κακής ποιοτητας αναμεμειγμένο με σιρόπι ή μέλι εισαγωγής απο κάπου πολύ μακριά (ναι εισαγουμε μέλι και απο Κίνα) το οποίο αν δεν ειναι ελεγμένο μπορει να ειναι επικίνδυνο (*) ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΙ TOY ΛΙΔΛ EINAI KINEZIKO! Μιλώ γενικά! Με λίγα λογια, ο,τι πληρώνεις παιρνεις. (*) επικίνδυνο γιατί στην ΕΕ απαγορευονται χημικά και φάρμακα, αλλά σε άλλες χώρες δεν υπάρχουν τετοιοι περιορισμοι. 1
zio10 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 ^Κοίταξα πρόσφατα δύο φτηνά μέλια και τα δύο γράφανε στα συστατικά μείγμα μελιών από Ιταλία, Ισπανία, Κίνα.
mylo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Το συγκεκριμένο του lidl που είχε σε προσφορά στα 3.5€ είναι μίξη ελληνικού και βουλγαρικου μελιού. Για τα λεφτά του καλό είναι. Αν θέλετε να ευχαριστηθειτε μέλι βέβαια καλό είναι να δώσετε όπως είπε και ο φίλος παραπάνω γύρω στα 10€ σε παραγωγό 3
Zerg13 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 και εδω απο την κρητικη εβδομαδα ειναι αλλα εχουν μεινει ολα στα ραφια απο τοτε. δεν τα μαζεψαν ουτε καμια προσφορα τα βγαζουν μπας και τους φυγουν...Δες την ημερομηνια ληξης και ψωνιζεις αναλογα. Λογικα θα βγουν σε προσφορα αλλα θα φυγουν αμεσα αν θες να περιμενεις.Εχει και οδηγιες απο,πισω για το πως τρογωνται αλλα δεν νομιζω να χρειαζεται. Επειδη εχουν σαλτσα πρεπει να νε ετοιμα. Εχει 3 διαφορετικα. Επισης η μαρκα Πατερακης ειναι καλη οτι πηρα ηταν καλο. Φαε και μας λες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις