Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε καταλαβαίνω. Είναι όντως σοβαρό πρόβλημα

Όλα τα like τού ντουνιά, για πάρτη σου ρε μάγκα! :lol:  :lol:  :lol:

• Like 2
  • Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είμαι από αυτούς που τους "τρέχουν απ' τα μπατζάκια" (το τελείως αντίθετο θα 'λεγα).

Ούτε από αυτούς που δεν πιστεύουν στην "έρευνα αγοράς", τις συγκρίσεις, κλπ. Για την ακρίβεια πιστεύω και στην καταναλωτική "τιμωρία" εταιριών που ξεφεύγουν

Η χρήση όμως βαρύγδουπων λέξεων όπως "ανεπανάληπτο", "τραγικό", κλπ για την περιγραφή αύξησης 10 λεπτών σε είδη πρώτης ανάγκης όπως οι...πιπεριές, τη στιγμή μάλιστα που συνηθίσαμε τις υπόλοιπες "κατραπακιές" (χαράτσι aka ενφια, μειώσεις, ανεργία, κλπ) και το κάνουμε γαργάρα, ε μου φαντάζει κάπως.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν είμαι από αυτούς που τους "τρέχουν απ' τα μπατζάκια" (το τελείως αντίθετο θα 'λεγα).

Ούτε από αυτούς που δεν πιστεύουν στην "έρευνα αγοράς", τις συγκρίσεις, κλπ. Για την ακρίβεια πιστεύω και στην καταναλωτική "τιμωρία" εταιριών που ξεφεύγουν

Η χρήση όμως βαρύγδουπων λέξεων όπως "ανεπανάληπτο", "τραγικό", κλπ για την περιγραφή αύξησης 10 λεπτών σε είδη πρώτης ανάγκης όπως οι...πιπεριές, τη στιγμή μάλιστα που συνηθίσαμε τις υπόλοιπες "κατραπακιές" (χαράτσι aka ενφια, μειώσεις, ανεργία, κλπ) και το κάνουμε γαργάρα, ε μου φαντάζει κάπως.

Αυτο που σας διαφευγει σε ολους οσους ειστε τοσο large ειναι οτι την τρωμε καθε μερα απο χιλιες μεριες με απανωτες αυξησεις.

Προχειρα προχειρα μου ρχονται στο μυαλο, μονο απο το τελευταιο ετος:

- αυξηση φπα σε 24%

- νεος φορος στην σταθερη τηλεφωνια

- πτωση αφορολογητου επι ταπητος

- αυξησεις στη βενζινη

- και η λιστα συνεχιζει στο απειρο...

Δεν με πειραζει ισως το '10λεπτο' αυτο καθεαυτο.

Με πειραζει που ολοι κανουν το κομματι τους στην πλατη μου.

Ο μισθος μου ιδιος και χειροτερος, και ολοι βαρανε αλυπητα.

Και θελετε να μην μιλαω;

Σκυψτε τα κεφαλια τοτε και απολαυστε τον ομαδικο βιασμο.

Δεν βαριεσαι για το 10λεπτο, δεν βαριεσαι για το 2ευρω στην σταθερη τηλεφωνια, δεν βαριεσαι για το φπα,

ψιλα απο δω, ψιλα απο εκει,

καθε μερα μας ροκανιζουν οτι απεμεινε απο το εισοδημα μας,

και αντι να πειτε 'που παμε ρε παιδια',

την λετε σε οποιον αναρωτιεται για το ξυλο που τρωμε...

Καθιστε και σκεφτειτε....

• Like 5
Δημοσ.

Αυτο που σας διαφευγει σε ολους οσους ειστε τοσο large ειναι οτι την τρωμε καθε μερα απο χιλιες μεριες με απανωτες αυξησεις......................

Δεν ξέρω τι δεν κατάλαβες από αυτό που είπα.

Πρώτα απ' όλα δεν το παίζω large και όπως επίσης ήδη ανέφερα κάνω την έρευνά μου και τις επιλογές μου.

Απλά θεώρησα (και συνεχίζω να θεωρώ) υπερβολικές τις εκφράσεις "ανεπανάληπτο" ή "τραγικό" για το συμβάν που αναφέρεις.

Ακριβώς για τους λόγους που είπες κι εσύ στην απάντησή σου, ότι δηλαδή υπάρχουν τόσα άλλα και καθημερινά.

Και ξέρεις είναι μάλλον υπερβολή, κατά τη γνώμη μου πάντα, τόσα σχόλια στο παρόν νήμα να μιλάνε για 5λεπτα και 10λεπτα (πολλά από σένα) αλλά ταυτόχρονα να μην βλέπω τον αντίστοιχο ζήλο σου στα άλλα που πολύ σωστά αναφέρεις (πχ πότε μίλησες τελευταία για την βενζίνη;).

Τέλος, και αυτό δεν αφορά μόνο εσένα αλλά πολύ κόσμο, πρέπει να μάθουμε τη σωστή χρήση των λέξεων.

Το ότι ξέρουμε Χ αριθμό "βαριών" λέξεων δεν σημαίνει ότι ταιριάζουν παντού. Ούτε ότι κάνουν σοβαρότερο το επιχείρημά μας

υγ βέβαια σε αυτά συνήθως πρωτοστατούν οι "νέας κοπής," wanna be, ο θεός να τους κάνει, δημοσιογράφοι

• Like 1
Δημοσ.
α...τωρα που ειπε large  ο αποπανω!

...Που λετε περασα μια απο το λιντλ Λυκοβρυσης και ειδα καμια εικοσαρια χωρις υπερβολη κρανη κλειστου τυπου σε medium!!!

...Αλλα μονο Medium ...ουτε ενα large για πχ...  ενω περασαμε και στην επομενη εβδομαδα

Η θα ειχαν φερει τα περισσοτερα σε medium η δεν θα τα προτιμανε οι πιτσιρικαδες της περιοχης ...τι να πω

Δημοσ.

Αυτο που σας διαφευγει σε ολους οσους ειστε τοσο large ειναι οτι την τρωμε καθε μερα απο χιλιες μεριες με απανωτες αυξησεις.

- αυξηση φπα σε 24%

- αυξησεις στη βενζινη

Ναι αλλά δεν άνοιξες θέμα για αυτά τα θέματα, τα οποία ειναι και πιο βαριά, αλλά αντίθετα χρησιμοποιησες λέξεις εντυπωσιασμού, στο νήμα του lidl, για αύξηση 10 λεπτών στις κοκκινες πιπεριές. Βασικό είδος καθημερινης διατροφής! 

Μην αρχίσεις τώρα να γκρινιάζεις στο νήμα του lidl για αυξήσεις στη βενζίνη, κλπ, εντάξει;

Δημοσ.

Τι πεσιμο ειναι αυτο που κανετε τωρα; Εδω τι συζηταμε;

Μηπως συζηταμε την τιμη της βενζινης, τα μνημονιακα μετρα, τον ενφια;

Η μηπως ειναι το θεμα για το Lidl;

Εαν ειναι οντως θεμα για το Lidl, το να σχολιασει καποιος οτι ακριβυναν οι πιπεριες με οτι επιθετο επιθυμει αυτος ο καποιος ειναι ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ.

Τα αλλα περι βενζινες, φπα, ενφια ειναι ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ.

Τι αλλο να πουμε πια;

• Like 1
Δημοσ.

...Πιπερι!  :P

Α και κατι παντελονια που ειδα σημερα ηταν αστα να πανε στο διαολο Κουρελια σκετα!..

Δημοσ.

...Πιπερι!  :P

Α και κατι παντελονια που ειδα σημερα ηταν αστα να πανε στο διαολο Κουρελια σκετα!..

Πες μου οτι λες για τα τζην!

Αυτα λες;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

από κατι τέτοια φαίνεται οτι πάμε καταδιαόλου σάν χώρα - σάν κοινωνία - κλπ ....προχθές σάββατο στό λίντλ αλίμου ωρα 9 τό πρωί ...χαμός γίνεται από τήν πολύ βροχή πού πέφτει συνέχεια (από τά χαράματα) κ ομως τά 2ποδα ανθρωποειδή οδηγάρες μέ μυαλό τσουγκράνας ....παρκάρουν κανονικά στό επάνω ανοικτό πάρκινγκ  κ μάλιστα μερικοί πανέξυπνοι ηλίθιοι ,σχεδόν εχουν φρακάρει κ την εισοδο τού λίντλ κ οταν βγαίνουν από τά αυτοκίνητα ή φορτώνουν τά ψώνια τους γίνονται μούσκεμα από την πολύ βροχή πού πέφτει κλπ ...δηλαδή ηθελε πολύ μυαλό νά καταλάβει κάποιος νά κατέβει στό  υπόγειο πάρκινγκ περίπου 90-100 θέσεων κ νά παρκάρουν εκεί ? εγώ κ αλλα 10 αυτοκίνητα (ουτε 1 παραπάνω γιατί τά μέτρησα) πού παρκάραμε κάτω στό υπόγειο πάρκινγκ κ αποφύγαμε την βροχή κ τόν αέρα κ κάναμε τά ψώνια μας ανετα κ ωραία χωρίς νά βραχούμε καθόλου από πού ηρθαμε από αλλον ανώτερο πλανήτη ? κ μετά σού λένε δέν  μάς ψεκάζουν ......(υπάρχει τεράστια ταμπέλα πού κ γκαβός νά εισαι τήν βλέπεις κ πάς στό υπόγειο πάρκινγκ)

Επεξ/σία από aristos12
Δημοσ.

13145_81_f.jpg

αγόρασα και τα δύο σήμερα, πολύ καλά!

19889_81_f.jpg

για χυλοπίτες μου κάνουν, θα τα μαγειρέψω αύριο

19666_81_f.jpg

κλασσική αξία για τα παιδιά κάθε ηλικίας

• Like 1
Δημοσ.

- αυξηση φπα σε 24%

- αυξησεις στη βενζινη

Δεν με πειραζει ισως το '10λεπτο' αυτο καθεαυτο.

Με πειραζει που ολοι κανουν το κομματι τους στην πλατη μου.

Ο μισθος μου ιδιος και χειροτερος, και ολοι βαρανε αλυπητα.

Και θελετε να μην μιλαω;

Σκυψτε τα κεφαλια τοτε και απολαυστε τον ομαδικο βιασμο.

Δεν βαριεσαι για το 10λεπτο, δεν βαριεσαι για το 2ευρω στην σταθερη τηλεφωνια, δεν βαριεσαι για το φπα,

ψιλα απο δω, ψιλα απο εκει,

καθε μερα μας ροκανιζουν οτι απεμεινε απο το εισοδημα μας,

και αντι να πειτε 'που παμε ρε παιδια',

την λετε σε οποιον αναρωτιεται για το ξυλο που τρωμε...

Καθιστε και σκεφτειτε....

Εγω με οσους το συζητάω είτε μου λένε στα @@ μου είτε το θεωρουν μιζέρια να ασχολούνται με τετοια ζητηματα.

Δημοσ.

από κατι τέτοια φαίνεται οτι πάμε καταδιαόλου σάν χώρα - σάν κοινωνία - κλπ ....προχθές σάββατο στό λίντλ αλίμου ωρα 9 τό πρωί ...χαμός γίνεται από τήν πολύ βροχή πού πέφτει συνέχεια (από τά χαράματα) κ ομως τά 2ποδα ανθρωποειδή οδηγάρες μέ μυαλό τσουγκράνας ....παρκάρουν κανονικά στό επάνω ανοικτό πάρκινγκ  κ μάλιστα μερικοί πανέξυπνοι ηλίθιοι ,σχεδόν εχουν φρακάρει κ την εισοδο τού λίντλ κ οταν βγαίνουν από τά αυτοκίνητα ή φορτώνουν τά ψώνια τους γίνονται μούσκεμα από την πολύ βροχή πού πέφτει κλπ ...δηλαδή ηθελε πολύ μυαλό νά καταλάβει κάποιος νά κατέβει στό  υπόγειο πάρκινγκ περίπου 90-100 θέσεων κ νά παρκάρουν εκεί ? εγώ κ αλλα 10 αυτοκίνητα (ουτε 1 παραπάνω γιατί τά μέτρησα) πού παρκάραμε κάτω στό υπόγειο πάρκινγκ κ αποφύγαμε την βροχή κ τόν αέρα κ κάναμε τά ψώνια μας ανετα κ ωραία χωρίς νά βραχούμε καθόλου από πού ηρθαμε από αλλον ανώτερο πλανήτη ? κ μετά σού λένε δέν  μάς ψεκάζουν ......(υπάρχει τεράστια ταμπέλα πού κ γκαβός νά εισαι τήν βλέπεις κ πάς στό υπόγειο πάρκινγκ)

Ρε φιλε πραγματικα το βλεπω και εγω αυτο. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι χειμωνα (με κρυο, βροχη), καλοκαιρι (με καυσωνα) προτιμουν το υπαιθριο απο το υπογειο χωρο σταθμευσης;

Δημοσ.

Ρε φιλε πραγματικα το βλεπω και εγω αυτο. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι χειμωνα (με κρυο, βροχη), καλοκαιρι (με καυσωνα) προτιμουν το υπαιθριο απο το υπογειο χωρο σταθμευσης;

Ο υπόγειος χώρος στάθμευσης δεν προτιμάται από κάποιους γιατί πολλές φορές είναι δύσκολα προσβάσιμος και το αυτοκίνητο θα το βγάλεις σίγουρα χτυπημένο.

Πχ Αν πας στο 2ο υπόγειο του mediamarkt και Σκλαβενίτη στην Αργυρούπολη με ένα κάπως μεγαλούτσικο αυτοκίντο οι ράμπες είναι τόσο στενές που πρέπει να είσαι οδηγάρα για να βγει το αμάξι σου ανέπαφο. Μόνο με smart την βγάζεις καθαρή. Δείτε τα ίχνη στους τοίχους των καταστημάτων. Κίνδυνος υπάρχει και στο 1ο υπόγειο λόγο των στενών θέσεων αλλά εκεί αντιμετωπίζεται. Πάντως στα lidl όσα υπόγεια έχω χρησιμοποιήσει είναι άνετα και σωστά διαριθμισμένα. Και μην ξεχνάμε όταν μπαίνουμε στα υπόγεια με όχημα ανάβουμε πάντα τα φώτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...