Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όταν έχει κάτι καλό γίνεται σφαγή παλικάρια.

όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε σκηνικό.

σχετικά με το κράνος εγώ πρόλαβα και πήρα ένα full face αλλά δε μου κάθεται καλά.

το μέγεθος είναι L, αν το θέλει κάποιος από καλλιθέα μεριά ευχαρίστως να του το δώσω, αλλιώς θα πάει για επιστροφή

Δημοσ.

Κρανος μηχανης φουλ φεις ειδε κανενας σας απο χθες μετα τις 12 πουνοτια Κερκυρα ακομα εχει πολλα δεν εφυγε σχεδον τιποτα.....

διαβαζοντας τα παραπανω post παρατηρω οτι σε καποια καταστηματα γινεται ο κακος χαμος και σε αλλα δεν υπαρχεικανενα ενδιαφερον για καποια προιοντα.π.χ. στο δικο μου κοντινο καταστημα (νοτια Κερκυρα) ολος ο εξοπλισμος  μηχανης ειναι ακομα διαθεσιμος και απλα στεκεται εκει.ισως πρεπει τα lidl μετα απο καποιες μερες της προσφορας να κανουν ανακατανομη στα καταστηματα τους και να πανε τα προιοντα εκει που εχει ο κοσμος ενδιαφερον.δεν ξερω πως μπορει να γινει εφικτο αυτο αλλα ξερω γω εταιρεια ειναι....εμενα το φτωχο μου το μυαλο μεχρι εκει φτανει....και επειδη σιγουρα παρακολουθουν ολα τα θεματα περι των καταστηματων τους ας ανοιξουν τα ματια τους...

Δημοσ.

Τους κοστιζει πολυ περισσοτερο να τα μεταφερουν καπου αλλου, συμφαιρει καλυτερα να τα αποσυρουν στις αποθηκες και να ξαναβγουν λιγο αργοτερα με -20%-30%

Δημοσ.

Μαλλον το xl θα θελω εγω...

Τι εννοεις δεν σου καθεται καλα;

είναι ελάχιστα μεγάλο, τελικά το Μ είναι το νούμερο μου

Δημοσ.

@george004 Το "εστειλες" το quote!  :P

είναι ελάχιστα μεγάλο, τελικά το Μ είναι το νούμερο μου

Α μαλιστα Σε ευχαριστω αυτο ηθελα να μαθω γιατι τα ανοιχτου τυπου που δοκιμασα σε xl ειναι σα να φορουσα κατσαρολα στο κεφαλι (αρκετα μεγαλυτερα απο τα xl αλλων κατασκευαστων)
Κλειστου δεν εχω δει ποτε οπως ξαναειπα ουτε για δειγμα εδω και τρια χρονια που τα ψαχνω! αλλα ισως το κλειστου παρ΄ολα αυτα να το ηθελα στο μεγαλυτερο σε λογικα πλαισια για να μην παιζει με τον αερα κιολας
Δηλαδη παιζει να θελω καποιο καπου στο ενδιαμεσο ...Περιεργα κεφαλια αυτοι οι Γερμανοι:ρ

Απο την αλλη "ανοιγουν" αυτα (τα φτηνα ιδιως) με τη χρηση αλλα κατα ποσο δεν μπορω να το γνωριζω
  • Like 1
Δημοσ.

Ας φερνουν περισσοτερα τοτε! ...Που κολλανε;

Aπο καποια προϊόντα μπορει να μην έχουν καθόλου κέρδος απλα τα χρησιμοποιουν σαν "κραχτες" για να αυξηθεί η πελατεία του μαγαζιού.

Δημοσ.

Δεν είναι όλα όσα φέρνουν φτηνά και σίγουρα δε χάνουν λεφτά. Ίδιες τιμές έχουν και στις άλλες χώρες. Και εφόσον έκλεισαν τα aldi δεν αγχώνονται με τις τιμές.

Δημοσ.

το σετ με τα κλειδιά-καρυδάκια που είχε μόνο για σήμερα στα 19,99€ τι λέει;

ήθελα να το πάρω αλλά δε πρόλαβα. λέτε να το πετύχω τη Δευτέρα;

μερικές φορές είχα πετύχει κάποια προϊόντα που τα κρατούσαν και την επόμενη εβδομάδα σε μια γωνία, ό,τι είχε απομείνει.

τα μποτάκια kappa που είχε πρόσφατα τα έβλεπα μέχρι πριν λίγες μέρες, 3-4 κομμάτια που περισσέψαν

Δημοσ.

Τα παποουτσια εργασιας που φέρνει την Πέμπτη, τα χει δοκιμασει κανεις; ειναι ανετα για εργασια πανω απο οχτω ωρες ορθιος;

Δημοσ.

Καλημέρα.Τα ακουστικά με το καλώδιο στα 9,99€ τι λένε παιδιά?Τα πήρε κανείς?Γιατί έχει βγάλει και η media markt τα isy ihp 1600 στα 10€ και αυτή.

Δημοσ.

Αυτα του λιντλ δεν βλεπω να εχουν μικροφωνο

Δεν τα εχω αυτα αλλα οτι εχω παρει σε ακουστικα  απο λιντλ εχουν απλα ανεκτη ποιοτητα...αλλα οκ οπως ολα τα φτηνα θα μου πεις... (εκτος απο κατι τουρμπο χ που εκανα το λαθος να παρω και τα πεταξα)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...