Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι ποιότητα να περιμένεις από πλαϊνά κουρτινάκια. 

Αν εννοείς τέτοιου τύπου.  Αξία το πολύ 5 ευρώ και τα δύο.

Εκτός αν θες κάτι πιο εξειδικευμένο.

attachicon.gifhelios.jpg

Δεν προσεξες καλα το ποστ μου.

Ειναι σε μηχανισμο με ρολο, δεν ειναι τα απλα με την μονή βεντουζα.

Τετοια απλα κουρτινακια εχω απο ....το jumbo!

Αλλα τα αλλα σε ρολο που εφερνε το lidl θελω.

Δημοσ.

Συμφωνώ σε αυτό μαζί σου αυτά με το  ρολό ίσως να είναι πιο ποιοτικά του lidl και να μην μπλοκάρουν στο ανέβασμα κατέβασμα, αυτό

που συμβαίνει συνήθως.

Δημοσ.

Εχει καταλαβει κανεις τι ειναι αυτο με το ξυστο στην τελευταια σελιδα του νεου φυλλαδιου?

"Γίνε κι εσύ ένας από τους 20 υπερτυχερούς που θα κερδίσουν αγορές αξίας €300 το μήνα, για έναν ολόκληρο χρόνο!
Με κάθε αγορά €20 και άνω παίρνεις και ένα κουπόνι. Όσα περισσότερα ξύσεις, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις! 
1 χρόνος όλα τα καλά στα Lidl!"

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: http://www.lidl-hellas.gr/el/olatakala.htm
  • Like 1
Δημοσ.

Το είχε βγάλει και πέρυσι το καλοκαίρι, 10 υπερτυχεροί θα κέρδιζαν 300€ κάθε μήνα για 10 χρόνια! Και μετά είχε μια ανάλογη προωθητική ενέργεια για ένα έτος, νομίζω, πιστωτικού 300€ το μήνα.

Με αγορές άνω των 20€ παίρνεις ένα κουπόνι (για 40€ δλδ παίρνεις δύο κουπόνια)

Δημοσ.

Θα πιουμε ουισκακι παλι, στα 9μιση ευρά το μεθεπομενο Σαββατο. Επρεπε αποκριες να βγει αυτη η προσφορα, τεσπα.

Δημοσ.

Χθες γύρω στις 1 το μεσημέρι στο κατάστημα της λεωφόρου Αλίμου είχε αρκετά διαθέσιμα. Σήμερα μπορεί να μην υπάρχει κανένα.

Δημοσ.

Xθες πηγα στα πευκακια 12 η ωρα και ειχε μονο λιγα ανοιχτου τυπου και αυτα πεταμενα εδω και εκει λες και περασε ο Αστεριξ!

Τριτη χρονια που παω ιδια μερα που τα βαζουν και μαλιστα πρωι.. αλλα κλειστου τυπου δεν βρισκω ουτε για δειγμα

Περυσι μαλιστα ειχα παει στο καπακι σε τρια καταστηματα

Αισχος εντελως η φαση τους...

Δημοσ.

εξαφανίζονται γρήγορα μερικά προϊόντα.

εγώ δε κατάφερα να βρω την προηγούμενη εβδομάδα το κομπρεσεράκι αέρα στα 7,99€ που είχε.

πήγα σε 3 καταστήματα αλλά μόνο οι ταμπέλες υπήρχαν,

δεν είχα πάει την πρώτη ημέρα, νομίζω τη 2η.

όσα προϊόντα έχουν πολύ καλή τιμή δε μένουν για πολύ

• Like 1
Δημοσ.

Το εχουμε πει επανειλημενα, αλλα ειναι παντα σπασιμο νευρων: αυτο που γινεται με τις προσφορες τους, ειναι τραγικο...

Δημοσ.

Και τα καταφεραν! ...Δεν θα ξαναπαω

...Μιλαμε τωρα για λιγες ωρες που εχει ανοιξει και μετα  η ισως και σε λιγοτερο απο ωρα... Αδιαβροχο για πχ που ειχα παει σε δυο καταστηματα να παρω  9παρα και 9 η ωρα στο δευτερο δεν υπηρχε λεπι

Δημοσ.

το έχουμε πει πολλές φορές.

αν η τιμή είναι υπερβολικά καλή στήνουν ουρές έξω από το κατάστημα.

δεν είναι θέμα απάτης ή κοροϊδίας όπως νομίζουν πολλοί.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...