Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα ρε παιδια,

επι χρονια εβλεπα στα ταμεια καρτες για αγορες απο google play store,

και χτες που για πρωτη φορα χρειαστηκε να αγορασω μια, δεν υπηρχαν!!!

Εχουν σταματησει να φερνουν; Θυμαται κανεις, αλλα προσφατα ομως;

Δημοσ.

Σήμερα εντελώς συμπτωματικά κάηκε ένα μίξερ χειρός philips 30 ετών. Έγραφε πάνω 150 Watt

Αυτό που έχει προσφορά από αύριο το lidl λέει τίποτα;

post-112134-0-12463100-1487510962_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα ρε παιδια,

επι χρονια εβλεπα στα ταμεια καρτες για αγορες απο google play store,

και χτες που για πρωτη φορα χρειαστηκε να αγορασω μια, δεν υπηρχαν!!!

Εχουν σταματησει να φερνουν; Θυμαται κανεις, αλλα προσφατα ομως;

χτες ειδα κρεμασμενες

μαλλον ειχαν τελειώσει τα καρτελάκια (κάποιοι νομίζουν οτι αυτά εχουν τον αριθμό και βουτάνε - τόσο ζώα)

Edit : βλ http://www.insomnia.gr/topic/168761-lidl/page-378?do=findComment&comment=55486522

Επεξ/σία από isay
Δημοσ.

Σήμερα εντελώς συμπτωματικά κάηκε ένα μίξερ χειρός philips 30 ετών. Έγραφε πάνω 150 Watt

Αυτό που έχει προσφορά από αύριο το lidl λέει τίποτα;

Τίμιο είναι, αλλά 30 χρόνια δεν θα κρατήσει. Τίμιο το λέω γιατί ένα παρόμοιο του ανταγωνισμού, χωρίς εγγύηση, είναι αυτό με 10ε και χωρίς πολλά εργαλεία.

Για τί δουλειά το θέλεις; Ρωτάω γιατί ζεσταίνεται και θέλει διακοπές. Πχ για ψωμιά, brownies κτλ δεν κάνει, για χυλούς είναι μια χαρούλα.

Αν δεν το βιάζεσαι, περίμενε το μεγάλο μίξερ με βάση + κάδο που βγάζει συνήθως πριν το πάσχα, στα ~22ε αν θυμάμαι σωστά. 

• Like 1
Δημοσ.

Τα μισα απο οσα γραφουν να ειναι αληθεις και σιγουρα δεν με ενδιαφερει καθολου που εκλεισε το crf, η αγορα δεν εχει αναγκη απο απατεωνες.

http://www.documentonews.gr/article/koyponia-pseydokykloforia-kai-erwthmata-gia-mayro-xrhma

Καρτες εχω δει και εγω να εχουν, απλα για καποιο λογο που δεν ξερω δεν εχουν ολα, καλυτερα ζητησε απο τον/την ταμια αυτο που θες, ισως να τα κρατανε επειδη τα αστροπελεκια πανε και τα κλεβουν, δεν μπαινουν καν στον κοπο να διαβασουν οτι ενεργεοποιειται μονο αφου περασει απο το ταμειο.

• Like 1
Δημοσ.

Τίμιο είναι, αλλά 30 χρόνια δεν θα κρατήσει. Τίμιο το λέω γιατί ένα παρόμοιο του ανταγωνισμού, χωρίς εγγύηση, είναι αυτό με 10ε και χωρίς πολλά εργαλεία.

Για τί δουλειά το θέλεις; Ρωτάω γιατί ζεσταίνεται και θέλει διακοπές. Πχ για ψωμιά, brownies κτλ δεν κάνει, για χυλούς είναι μια χαρούλα.

Αν δεν το βιάζεσαι, περίμενε το μεγάλο μίξερ με βάση + κάδο που βγάζει συνήθως πριν το πάσχα, στα ~22ε αν θυμάμαι σωστά. 

Ευχαριστώ. Ζυμάρι για κουλούρια έφτιαχνα και σκορδαλιά τώρα τελευταία με το philips. Πόση διάρκεια συνεχόμενης λειτουργίας γράφει το εγχειρίδιο; Θα κοιτάξω να δω και για δυνατό επώνυμο.

Δημοσ.

Καρτες εχω δει και εγω να εχουν, απλα για καποιο λογο που δεν ξερω δεν εχουν ολα, καλυτερα ζητησε απο τον/την ταμια αυτο που θες, ισως να τα κρατανε επειδη τα αστροπελεκια πανε και τα κλεβουν, δεν μπαινουν καν στον κοπο να διαβασουν οτι ενεργεοποιειται μονο αφου περασει απο το ταμειο.

To καρτελάκι δεν εχει πάνω κωδικό, απλά το barcode για το προιον, δηλαδή με το ιδιο χαρτάκι αγοράζουν ολοι και το voucher βγαίνει απο την ταμειακή στην απόδειξη. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ. Ζυμάρι για κουλούρια έφτιαχνα και σκορδαλιά τώρα τελευταία με το philips. Πόση διάρκεια συνεχόμενης λειτουργίας γράφει το εγχειρίδιο; Θα κοιτάξω να δω και για δυνατό επώνυμο.

Δεν θυμάμαι πόσο χρόνο δίνει αλλά έχω κάψει ήδη ένα από υπερβάλλοντα ζήλο :) Για σκορδαλιά κτλ ναι κάνει, για κουλούρια αν κάνεις μαλακή ζύμη, πάλι ναι.

• Like 1
Δημοσ.

To καρτελάκι δεν εχει πάνω κωδικό, απλά το barcode για το προιον, δηλαδή με το ιδιο χαρτάκι αγοράζουν ολοι και το voucher βγαίνει απο την ταμειακή στην απόδειξη. 

Αν οντως ειναι ετσι,

αυτο σημαινει οτι εγω μπορω να αγορασω για αυτο το 'αυλο' προιον, ζητωντας να πληρωσω για την καρτα πηγαινοντας κατευθειαν στο ταμειο, αφου ο κωδικος θα ειναι πανω στην αποδειξη,

εστω κι αν δεν εχει 'καρτα'/καρτελακι/κουπονακι να αγορασω;

• Like 1
Δημοσ.

Αν οντως ειναι ετσι,

αυτο σημαινει οτι εγω μπορω να αγορασω για αυτο το 'αυλο' προιον, ζητωντας να πληρωσω για την καρτα πηγαινοντας κατευθειαν στο ταμειο, αφου ο κωδικος θα ειναι πανω στην αποδειξη,

εστω κι αν δεν εχει 'καρτα'/καρτελακι/κουπονακι να αγορασω;

μου αρέσει το "αν όντως είναι έτσι"

ετσι είναι, σιγα μην έβαζαν ετοιμες κάρτες στο ράφι.

Αν ο/η ταμίας ξέρει το νουμερο του barcode ναι μπορεί να σου βγάλει voucher εκείνη τη στιγμή. Αν δεν ξέρει ή δεν εχει καβάτζα καρτελάκι, δεν θα πάρεις. 

Τόσα lidl υπάρχουν, όπου βρεις, μπες και δες αν εχει και σημείωσε και το barcode να το εχεις για το μελλον

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι το μιξερ είναι το ίδιο. Η διαφορά είναι ο κάδος.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω την εντύπωση ότι το μιξερ είναι το ίδιο. Η διαφορά είναι ο κάδος.

Και πάλι ευχαριστώ. Μπορεί να το φέρει με τον κάδο σε ακαθόριστη στιγμή,

Πχ το πληκτρολόγιο μαζί με το ποντίκι δεν το έφερε στις γιορτές όπως έκανε πέρσι. 

Πέρσι έφερε το ποντίκι μόνο του, κάποια ακουστικά, ένα power bank και την επόμενη εβδομάδα έφερε το σετ ασύρματο ποντίκι πληκτρολόγιο.

Φέτος δεν το έφερε.

Κανείς δεν ξέρει πως τα προγραμματίζουν. Πχ και τον ανεμιστήρα box έχει να τον φέρει τρία χρόνια.

Ήθελα άλλον έναν τέτοιο που είναι και αθόρυβος αλλά δεν τον ξανά έφερε και χτύπησα έναν budget σε προσφορά από το praktiker αλλά δεν είναι και τόσο καλός και είναι και αρκετά πιο θορυβώδης.

Το συγκεκριμένο μίξερ χειρός πρέπει να είναι αυτό με τον κωδικό IAN109576

Εδώ το manual χρήσης.

Επεξ/σία από mr.Vox
Δημοσ.

μου αρέσει το "αν όντως είναι έτσι"

ετσι είναι, σιγα μην έβαζαν ετοιμες κάρτες στο ράφι.

Αν ο/η ταμίας ξέρει το νουμερο του barcode ναι μπορεί να σου βγάλει voucher εκείνη τη στιγμή. Αν δεν ξέρει ή δεν εχει καβάτζα καρτελάκι, δεν θα πάρεις. 

Τόσα lidl υπάρχουν, όπου βρεις, μπες και δες αν εχει και σημείωσε και το barcode να το εχεις για το μελλον

Το καρτελακι για την google εχει επανω του ενα κρυμενο κωδικο σε στυλ Ξυστο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το καρτελακι για την google εχει επανω του ενα κρυμενο κωδικο σε στυλ Ξυστο.

αυτό που εχει στα lidl; Αυτό που ειναι κρεμασμένο στο ράφι;

Edit : βλ http://www.insomnia.gr/topic/168761-lidl/page-378?do=findComment&comment=55486522

Επεξ/σία από isay
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...